SKIFTET NAVN FOR EN NY START

Hele livet har jeg kjent på på å ikke være som andre. Jeg kan ikke forklare det. Bare følte meg utenfor på et vis. Jeg har også fulgt flokken for å ikke skille meg ut. Jeg ønsket også være som andre.

Men det ble helt feil. Det er mulig mine evner som har gjort at jeg ikke føler meg som andre. Vet du? Jeg vet ikke. Jeg har tenkt på det mye før hvorfor jeg har følt det slik. Jeg har muligens mye tanker i mange andre baner enn andre.

Livet mitt har vært en vei med utallige hindringer og motgang. Jeg har fått kjenne langt inn i min sjel hva smerte er. Jeg har fått kjenne på livets mange realiteter. Jeg har fått kjenne på hva det vil si og stå helt alene i livet. Uten en eneste HÅND.

Reisen gjorde meg sterk. Jeg var klar for å finne ut hvem jeg er. Jeg kan med hånden på hjertet si at kampviljen min har reddet meg. For selv om friheten var et faktum i mitt nye liv var stormene ikke over.

Jeg var en ensom sjel på livets vei. Som kjempet mot fortiden. Som kjempet for å klatre meg oppover. Noe jeg greide. Jeg er stolt av meg selv.

Jeg har selfølgelig to vakre døtre. De er mine lyse diamanter. Utenom de var vel livet ingenting.

Jeg ønsket endre mye av det gamle. Jeg tenkte lenge på å skifte navn. Men til hva? Ingenting føltes riktig av det gamle. Jeg ville ikke dra meg meg det gamle videre. Den skulle få ligge der. Jeg er ferdig med den. Det er for mye sår og smerter som ligger der.

Jeg ville starte med blanke ark. Jeg tenkte noen mnd på navneskifte. Og ja en kveld dumpet plutselig det som var riktig ned. Jeg bare kjente at det var rett. Rett for meg.

Jeg visste at mange ville fnyse på nesa av det. Men det er ikke viktig. Det er mitt valg. Ikke dems. Sikkert mye jeg kunne valgt. Men det måtte føles riktig for meg.

Jeg gjør tar ikke lenger valg basert på hva andre ville valgt. Jeg spurte ingen, bare sendte navneendring.

Jeg heter nå Line Skytsengelen.

Så vet dere det!

Jeg har vel aldri vært som andre. Kommer aldri til å prøve være det. Jeg er meg, hva andre mener er opptil de.

4 kommentarer
  1. Kjære kjære Line 🍀Jeg syntes du er helt fantastisk. Du er vakker, flott, snill, ærlig, uredd, tøff …. og ikke minst dyktig i ditt fag. Jeg har stor tro på deg… og det du står for 🍀🌹

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg