HAR DU SETT ORBER? Reisende energier?

En periode var jeg veldig opptatt av orber. Jeg syns det var spennende. For jeg oppdaget at jeg kunne se de med blotte øyet. En vinter fikk jeg en på et bilde som var utrolig klar.

Jeg var ute med jentene en fullmåne kveld. Tok bilder og måpte etterpå. For jeg hadde ikke fått med meg den orben. På bildet var den klar rund og gul. Det var vel ikke tvil? Nå hadde jeg fanget en så klart som det går Ann på et foto. Dessverre er dette en del år siden så bildet aner jeg ikke hvor er. Men gøy var det.

Jeg kom på det i dag tidlig, at jeg var så fascinert av disse orbene. For jeg fikk se en med det blotte øyet nesten i taket over senga. Lenge siden jeg så de, det har virkelig vært helt ute av fokus. Denne var stor og hvit.

Hva er orber? For meg er det energi. Engler, utenomjordiske eller sjeler.

Det sies at grunnen til at de vises som runde kuler er at orben er et beskyttende skjold for energien. Som om selve energien/sjelen samler seg til en kule med et lag liggende rundt som beskyttelse.

Jeg har før sett ansikter i orbene, jeg har og sett de tre ut av orben og stå i helfigur, dette er jo ikke akkurat uvanlig. Det er jo slik de gjør.

Mange tror ikke på orber og mener at det er støv på Linsa. Ja det forekommer jo helt klart. Jeg tenker det er greit å ha forskjellige sannheter og tro om dette. Min sannhet er at de finnes, jeg pleier ikke se runde svevende gule kuler i rommet når det er påtide og tørke støv.

Når det er sagt er det helt Ok og ikke tro. Vi har alle et valg og skal ikke dømmes for vår tro. Slik er det bare.

Det jeg gjorde da jeg var litt hekta på orber var å stå i et helt mørkt rom og ta bilder med blitz. Jeg filmet med blitz og, å ba de komme frem. Det svevde lysende kuler forbi kameraet. Noen kom raskt. Lenge siden jeg gjorde dette.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg