FOR Å NÅ DINE MÅL MÅ DU HA TRO PÅ DE!

For å nå dine mål i livet må du ha tro på at du skal klare det. Det drar deg fremover.

Selv har jeg mange mål. Det største er å dra frem og opp mine prosjekt. Livet handler ikke kun om meg. Jeg bryr meg om mennesker. Om samfunnet.

Jeg har latt mantra gå i hodet mitt en stund. Målet satte jeg ved nyttår. Det var at prosjektene mine skulle utvides og bli større. Jeg er ikke redd for å feile, jeg er ikke redd for å innrømme at jeg kan ta feil. Går det på trynet så gjør det. Men det kan ikke være fokuset! Fokuset må være å klatre opp.

Jo tilbake til mantraene som går i hodet mitt. Jeg sier til meg selv og har fokus på at mitt navn er kjent i løpet av 2018. Pga mine prosjekt! Jeg skal frem og opp.

Livet mitt skal bety noe, jeg ønsker utrette noe bra. For andre mennesker.

Hodet mitt triller nermest av litt rett som det er. Jeg har så mye tanker i hodet om hva jeg ønsker og alle ideer rundt det. At det til tider bobler over. Noe må jeg roe ned, noen ideer vil heller ikke være det riktige å sette i live.

Jeg er en utålmodig sjel, men kan og være veldig tålmodig. Jeg er utålmodig med alt jeg vil og ønsker utrette for andre. For samfunnet. Jeg er nå født i tyrens tegn. Staheten er nok en av grunnene til at jeg antagelig er i live i dag. Standhaftigheten og evnen til å tåle mye smerte og motgang. Dette har med min fortid å gjøre. Jeg er vant med å tåle en trøkk. Bli tråkket i søla for så og reise meg og fortsette. Læringen kommer godt med på min ferd.

Det vil alltid finnes mennesker som vil sverte en person som stikker hodet frem. Jeg har fått mye meldinger og mye påstander om mye rart. Men dette er noe jeg ikke lenger tar meg nær av. Jeg gjorde det før. Nå vet jeg hvem jeg er og hva jeg står for. Det finnes de som tror de vet bedre hvem jeg er, eller vil jeg selv skal tro jeg er noe annet.

Jeg har blitt en menneskekjenner i løpet av dette livet. Jeg ser bak din fasade. Grunnen til at de oppfører seg som de gjør. Men slik er det og dette tåler jeg. Det er slik dagens samfunn er.

Samfunnet som jeg så sterkt ønsker endre. Eller jeg ønsker endre Norge faktisk. Jeg ønsker endre styringen. Måten landet blir ledet på, styreformen i dag er kun et sirkus. Demokrat er det snart bare et snev av.

Så hvem har ansvaret? Vi folket har et ansvar, det ropes i Norges land nå. Men er det noen som lytter? Jeg har ropt litt om at jeg syns kongen og dronningen bør skjære igjennom og stoppe dette sirkuset. Ser de ikke hvor dette bærer henne? Vi har et svært oppegående konge og dronning med de riktige verdier slik jeg ser dette. De bør være de som endrer dette.

Jeg lurer mange ganger på hva de syns om dette som skjer i landet. Om de syns det styres riktig. Om de ser hvor galt alt bærer. Jeg tror ikke de med de verdier som de har ønsker klasseskille i Norge. Det er jo dit det går. Norge ender opp som et Land med haug med bomstasjoner. Snart er det vel en ut fra hjemmene våre og. Dette er galskap!

Ja jeg ble litt revet med her nå, ja dette er målene mine. Endre Norge, fortelle mennesker at vi må og ta et ansvar for hverandre selv om vi har et ansvar for oss selv. Noen ganger trengs en HÅND.

Noen vil sikkert kalle meg gal som tror jeg skal endre noe. Og hva så? Jeg nekter sitte med hendene i fanget og bare la regjeringen holde på. Vi må si ifra! Stå sammen for å få endret landet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg