MINE EVNER ER STADIG I UTVIKLING

Du tror kanskje utviklingen av evner kommer uten problematikk. Det røskes og rives i meg når evnene eskalerer. De periodene hvor dette skjer så skjer det mye i meg. Jeg oppgraderes. De kommer på et vis ikke gratis til meg. Det er vanskelig å forklare, men det river en blanding av redsel, forvirring og kaos i meg. Fordi dette nye siger inn. Jeg har jo opplevd dette mye. Så jeg vet, men ikke alltid andre siden gir beskjed heller så jeg tenker over det. De sier det selvsagt når jeg lurer på hva som skjer.

Jeg blir og veldig sliten av det, det er som om hele systemet i meg skal tilpasses oppgraderingen.

Perioden før oppgraderingen kan evnene være svært stillestående. Noen ganger føles det som om de er borte. Det er de selvsagt ikke.

Så når oppgraderingen er ferdig. Så ruller det nye inn. Plutselig under time med kunden ser jeg ting annerledes. Oppdager nye måter og rense på feks fjernt forbannelser raskere. Alle mine evner har eskalert i fart. Før brukte jeg tid på å fjerne lag i mennesker. Nå kan jeg snart bare ta på brystet dems og mye fyker vekk. Det er snålt og rart.

Jeg ser jeg endrer mer og mer på kortere tid. Jeg har studert dette med forbannelser og ganning i mange år. Andre siden er mine læremestere. Jeg lærer alltid ting i detaljer, så når jeg har satt meg inn i hvordan de dannes, hvordan fjerne. Og det finnes mange måter. Da eskalerer alt så jeg gjør det raskere.

Samme med husrenser, brukte grusomt mye tid i starten. Studiene var fryktelig tunge. Det er tungt å sitte med øynene lukket og saumfare steder under jorden og over. Jeg skulle lære alt om hvordan portaler ble dannet. Til hvordan energiene oppførte seg. Hvordan de påvirker mennesker.

Vups så renset jeg raskere og raskere,

Jeg trenger bare at personen snakker om stedet så er jeg der.

Ofte leder dyr meg rundt hvis det feks det er en gård med hest, hund eller katt.

De viser meg hva som er viktig.

Min kontakt med dyr har vært slik siden jeg var liten. Jeg har alltid elsket dyr. Jeg fanger raskt opp dems sinnstemning. Jeg snakker telepatisk med de.

Min egen hund og katt har støttet meg mye. Dyr lever mer i nuet enn mennesker. De er svært kloke.

Jeg har opplevd hester som har trøstet meg. Nærheten til dyr er viktig for meg.

Andre siden trener og har trent meg mye på å oppfatte hva dyr prøver fortelle mennesker. Det er alltid en grunn for et dyrs dårlige adferd.

Det kan være eiers dårlige energi. Særlig mennesker med mørk tung energi. Dyr er sensitive for det mørke tunge.

Det kan være for lite stimulert. Selvsagt kan og dyr dra med seg mye fra forfedres rekker. Tråder til forrige liv.

Det kan være mange grunner til aggressiv dårlig adferd.

I Dyrebehandling leser jeg dyrets chakrasystem, Gjennom chakraene forteller de hva som er feil. Jeg behandler mennesker mye likt i behandling som mennesker.

Det nye jeg lærer litt og litt om er kirurgisk healing. Jeg har og et slags røntgensyn. Jeg får plutselig se indre organer hvis det er meningen.

Det er noe jeg har lært. Det er ikke alt som er menigen jeg skal få. Andre siden sier gjerne i fra. Line dette skal du feks ikke blande deg inn i hvis noen spørr om å se bak feks en ulovlig handling. Er det meningen jeg skal se det så kommer det.

Jeg har hatt en lang læring gjennom å se bak fasader. Jeg ser det som er meningen jeg skal se. Er jo ikke meningen at jeg skal tre inn i privatlivet til mennesker.

Det vanskeligste med evnene er når jeg behandler feks et dyr som forteller at jeg skal si til eier at det er ved livets slutt. At de ikke skal la hunden gå for lenge før man tar en avgjørelse. Dette er sterkt følelsesmessig. Jeg kan sitte hulke å gråte ettetpå. Men man må riste det av seg, slippe tak og nullstilles. Skal jeg jobbe med dette kan jeg ikke dra videre på alt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg