NARSSESISTER ER SVÆRT OPPTATT AV PENGER

I dagens samfunn flommer det av noe jeg kaller psykopater. Det et visst ikke riktig betegnelse lenger. Sosiopat, enklere forklart svært selvopptatte mennesker.

De er ofte avhengige av en form for rus. De har kun tanke på sitt eget ve og vel. Tanke for andre finnes ikke. De kjører menneskeliv i grøfta bare de selv kommet seg frem. Sannheten er at de blir avhengige av dem empaten de lurer trill rundt. Som de har hjernevasket til å tro alt de sier.

De har høyt forbruk av penger. De klarer vri alt til fordel for seg selv. Og du som sitter i et slikt forhold blir sikkert beskyldt for å ha et stort forbruk. At du har skylden for at det ikke er igjen mer penger. Eller at forbruket er stort. Du går på den, for du har hørt dette år etter år. Du tror du har skylden for alt. Men slik er det ikke.

De har nese for penger, mange av de snuser opp mennesker med høye lønninger. De lever av å sno seg og tappe andre.

Pengene går ofte til rus og luksus. Festing og et påtatt luksusliv. Det er slik de vil leve. I sus og dus. Uten å tenke konsekvenser på noen som helst måte.

Men skal du ut av forholdet går de bananas. For de er ikke bare avhengige av dine penger. Men og alt du gjør for de ellers. Mange som er sammen med en sosiopat lever som reneste slaver. De er roboter som utfører det de vil. Sosiopatens soldat. Som bare adlyder straks det er noe.

De velter liv over ende uten skrupler. Bare de selv kommer godt ut av det. Det er et helvete og komme ut av. De vil ha kontroll på deg og når de ikke har det raser alt.

Disse menneskene er flinke skuespillere. De er svært psykisk syke og later som de ikke er det. Men innenfor husets fire vegger utspiller det seg noe annet. Ingenting syns utenpå. Mennesker oppfatter sosiopaten som hjelpsom, omtenksom osv. Kun et spill utad for å holde fasaden. De vet hva som må til for å ikke avsløre seg selv. Men innimellom sprekker fasaden.

Jorden er heldigvis i endring. Disse menneskene skal få sin karma. Dette er dems læring. De blir sittende ensomme tilbake. Karmaen slår tilbake.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg