SANNHETEN ER VIKTIG

Ja jeg har og løyet, om mitt liv. Glattet på, fikset på. Pusset blanke fasader glitrende. Løgnen om mitt liv. Sannheten åpenbarte seg bak fasaden.

Nok om det. Det finnes alltid grunner til menneskers løgner.

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke gjennomskuet de. At jeg ikke kjente at det var løgn. For mennesker du håpet valgte forholde seg til sannheten som spinner opp løgner er svært skuffende.

Jeg tenker noen ganger om de egentlig tenker over at jeg gjennomskuer de. Jøsses jeg ser ikke alt og ikke alltid jeg kjenner 100% alt under samtalen. Fordi jeg tar inn mye fra personen generelt. Men ettetpå er det som om alt siger inn hvis det er menigen jeg skal vite sannheten. Da siger den inn i form av følelser, bilder og filmer. Det er ofte en følelse av forrvirring gjennom mennesker som lyver. For de snakker jo ikke sant.

Jeg sier sjelden noe. Men hvis jeg føler jeg skal si noe der og da gjør jeg det. Men ikke på noen stygg måte. Bare så de skal vite at jeg følte ikke det var helt sant.

Jeg senser sterkt, også kanskje lenge før løgnen kommer. Jeg fanger opp svært mye av hva som foregår rundt meg. Derfor er det nok ikke alle som vil ha meg innpå seg heller.

For all del nå høres det ut som jeg beskriver meg selv som noe uvanlig. Men mange er redd for å bli avslørt. At jeg ser hvem de er. De bare kjenner jeg må vekk. Slik var det nok i min varsler situasjon og. Jeg er til bry, jeg ser hvem mennesker er. Jeg går mine egne veier, har egne meninger.

Jeg er vant med å stå mutters alene, det er slettes ikke skremmende. Det er mer skremmende å omgi seg med mennesker som ikke vil en vel.

Det at evnene har eskalert siste tiden gjør ikke mitt liv enklere. Jeg er som en radar som sluker og fanger opp for mye. Ja det er faktisk svært slitsomt. Ja jeg stenger meg. Det hjelper ikke alltid, andre siden ønsker jeg skal lære meg sortere og kjenne på ting.

Jeg har lært meg å ikke ha fasader lenger. Det er befriende og bare forholde seg til sannheten. For hva er vitsen med å lyve? Jo jeg forstår at du sitter i en vanskelig situasjon. Men hvis det ikke er derfor?

Jeg serverer sannheten til hvert menneske jeg møter. Nå høres det ut som jeg kaster ut av meg ting. Nei det gjør jeg ikke. Men løgner er destruktivt. Svært ødeleggende og lager dårlig karma.

Jeg velger forholde meg til sannheten uansett hva. Livet skal leves.

Husk at valget du tar i dag påvirker resten av ditt liv!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg