LIVETS UTFORDRINGER

Livets utfordringer hva er de? Hvordan komme over de enklere? Noen ganger får man et slag i trynet som kaster deg bakover så du slenges avgårde raskere enn du ville trodd. Der og da forstår du ingenting.

Man lurer på hva man gjorde feil? Og kanskje faller man i kjelleren. Men det er bare å reise seg raskt. Finne fighter viljen og fokusere frem.

En ting har jeg lært på min vei og det er at alt ordner seg. Uansett hvor vanskelig ting ser ut så er det en mening med det. En av læringen i livet er å klare å leve under press, trosse frykten, ha troen på at den indre veileder leder riktig vei.

For jeg dingler med bena skikkelig nå. Uten å vite hvor jeg skal.

Ofte i det siste har jeg vært frustrert over mine evner. Det er ikke tull. De blir sterkere og sterkere. Ja det er faktisk slitsomt å fange opp så mye hele tiden. Jeg er som en levende radar. Jeg fanger opp så mye rundt meg. Ja jeg lukker meg, men det siger inn hvis det er meningen likevel.

Jeg vet det lenge før du sier det om jeg er ønsket eller ikke et sted. Mange mennesker skyr meg som ilden. Jeg forsto lite av dette for lenger siden i livet. De mørke sjelene er redd jeg ser dems innerste. Avslører de, de kjenner kun at de avskyr meg. Jeg tror ikke de fleste tenker at jeg ser alt i de. Men de føler en redsel nær meg. Jeg er det motsatte av det mørke. Jeg er et tent lys. Og mange andre mennesker med meg er også det.

De vil bare ha meg vekk fra sitt synsfelt. Dette er ofte mennesker som sliter med seg selv. Som følger den usanne vei i livet.

Jeg er sannheten. Jeg lyver aldri. Jeg ser ikke vitsen. Jeg følger min indre veileder. Jeg ser livet fra den lyse siden. Det vir seg og vrenger seg i disse menneskene når de er i min rekkevidde. Tempramentet øker. Jeg trigger de til det innerste. Jeg trenger ikke å ha åpnet kjeften engang. Energien min kræsjer med dems. De hater meg rett og slett. De hater sannheten og rettferdighet. De hater godhet og kjærlighet. Alt jeg står for. Jeg er ikke perfekt. Slettes ikke, jeg har gjort mine feil i livet.

Evnene er tunge å bære. De Har vært tunge å få. Men de kommer og godt med. Jeg skiller de lyse menneskene og de mørke lett. Jeg har lært altfor mye om de mørke menneskene og dems opptreden.

Uansett hindringer velger jeg se det positive i livet. Jeg ønsker livet mitt skal være fargerikt. Vi er våre egne lykkesmeder.

Valget du tok i dag påvirker ditt liv.

Jeg nyter singel tilværelsen. Etter det jeg har levd i er det godt å lære seg selv å kjenne. Jeg trodde en stund at jeg var ødelagt for livet. Men min iherdige jobbing fremover har gjort underverk. Jeg tenker alle drømmer om å finne en som ser deg som den du er. Og godtar deg og respekterer deg. Jeg ser etter indre kvaliteter, ikke fasader og luksus. Jeg ser etter en god sjel. De indre verdier i livet.

En annen ting jeg har lært på min vei er å aldri forvente noe tilbake. Jeg har aldri forventet akkurat så mye tilbake fra det jeg gir. Men har sett på min vei hvor mye jeg har gitt og gitt i alle år. Og når jeg sto der alene var ingen der.

Jeg forventet ikke noe, men det var sårt å ikke få de hendene du kanskje hadde trodd brydde seg. Men livets læring om hva samfunnet er.

Det er ikke rart verden er som den er. Når alle er opptatt av å mele egen kake. Opptatt av egen vinning gjennom alt. Ikke alle da, men altfor mange er det. Ellers hadde jo samfunnet sett annerledes ut.

1 kommentar
  1. Det jeg ønsker meg til jul er en gjeninnføring av kvakksalverloven, som du da vil komme inn under.
   Dette er drøyt. Lopper godtroende mennesker for penger!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg