MENNESKER SOM LEVER I SANNHET OPPLEVER MOTSTAND

Jeg levde på en løgn i årevis. Når jeg var i ferd med å snu livet mitt til å leve i sannhet og rettferdighet opplevde jeg stor motstand. Hvis du har hele livet gjort som andre har sagt. Rettet deg etter andre vil du møte en storm når du begynner stå i egen kraft. Du får kjenne motstanden. Men gi deg aldri! Du må stå i det.

Jeg var lei av å hele tiden blidgjøre andre for å unngå bråk. Unngå konflikter, ville alle skulle like meg. Fordi jeg følte at mange ikke likte meg. Etter mange år i vold og nedtrykking var min selvtillit liten. Men jeg tok tak i livet mitt på flere fronter. Jeg var ikke helt snau heller når jeg valgte prøve komme meg ut av vold i så mange år. Jeg sto i en varsler situasjon. Jobben mistet jeg, noe som er et vanlig resultat av å gå imot ledelsen.

Eneste måte å kvitte seg med hun som roter i løgnene. Jeg kjenner når ting er sannhet eller ikke. Jeg kjenner hva som skjer i kulissene. Jeg avslørte en løgn. Da tente jeg på et stort bål. Det å lyve til meg og tro jeg bare skal sitte der å tro det var dumt. Det var ikke verre enn å ringe øverste ledelse i Sverige å høre om det som ble sagt var tilfelle. Det var det jo ikke. Dermed avslørte jeg spillet om å få meg ut. Tatt med buksene nede rett og slett.

Jeg kan le av alt nå. Men det var en tøff ferd, stående alene. Men jeg måtte for å finne meg selv, ikke la mennesker tråkke på meg mer.

Jeg sto i stormen, ja jeg har falt, jeg reiste meg. I varsler situasjonen ble jeg innkalt i haste møte. Skremselsmøte, nå må vi få henne til å holde munn. Advokaten min kunne ikke møte, hadde ikke tid. Jeg måtte møte alene. 4 stk imot meg, jeg var reneste Jesus som ble korsfestet til veggen. Jeg kjente redselen de kastet mot meg. Spikret til veggen.

Jeg valgte ta lydopptak. Jeg la telefonen med skjelvende hender på bordet, lydopptaket gikk. De sa det var min skyld at kantina ble lagt ned, jeg hadde varslet ledelsen. Jeg dro aldri tilbake til den arbeidsplassen. Jeg orket ikke kjenne mer på kvalmen og uroen der. Men jeg hadde lydopptaket. Det lå avsløringer på det.

Jeg kjente hvor viktig sannheten er for meg. Å leve etter sannheten. Ikke flere masker nå.

Ferden ble tøff, men jeg hadde mulig gjort det igjen. Jeg er ikke lenger redd for å si ifra. Jeg gidder ikke la meg behandle dårlig. Jeg skal aldri mer på en slik arbeidsplass.

Lyse mennesker=lever i sannhet

Lyse mennesker opplever motstand i dagens samfunn. Dette er min sannhet. Trenger ikke være din. Det er stadig hindringer på min vei. Som vil stikke kjepper i mine hjul. Stadig står jeg i stormer, stadig går ting i mot meg. Mørke sjeler vil ha meg vekk. Og tro meg, det kjenner jeg raskt når jeg kommer et sted.

Jeg har kjempet meg over hindre dette året. Selv om livet mitt har blitt og er i farger har dette året vært en kamp fremover. Jeg er opptatt av å ikke la meg stoppe, jeg må se løsningene og ikke hindringene.

Livet hadde vært enklere hvis mennesker hjalp hverandre mer istede for å stoppe hverandre. Gjøre hverandre urett. Da hadde vi sluppet bruke mye tid på hindringene.

Men jeg forserer de siste hindringene forhåpentligvis nå. Det nye året byr på mer enkel vei. Selv om jeg er sliten av å kjempe så gir jeg meg aldri. Jeg er en kriger, å gi opp er ikke noe alternativ.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg