Her snakker jeg med skytsengler

Skytsengler er vakre vesen som er kontinuerlig ved vår side .. Den følger oss til vi går over i lyset .. Min skytsengel har masse humor .. Det har de alle faktisk .. Første gangen jeg fikk kontakt med henne hadde jeg problemer med navnet .. Jeg gjettet Hanna? Hun holdt på og knekke av latter .. For jeg var elendig med navn i det vanlige liv også .. Dette syns hun var festlig .. Hun har sagt jeg må ta meg bedre tid når jeg spørr om navn .. Jeg er en utålmodig sjel ………………………har lagt ut bildet av stedet jeg finner ro og snakker med skytsengler .. Ydmyk over at mennesker viser meg den tilliten .. Skytsengelen forteller om deg og evnt hva som kan hjelpe deg i livet .. Om du er på rett vei .. Og den elsker deg av hele sitt hjerte ..

Å hjelpe på avstand

I dag fikk jeg en herlig tilbake melding …er alltid godt og kunne hjelpe .. Jeg renser på avstand , men dette var litt spesielt .. Jeg snakket med venners venner .. Hun fortalte at det var veldig til uro i huset .. Og de var redde , jeg kjente redselen til de det gjaldt .. Er ikke godt og være det .. Jeg ba henne sende med en beskjed om hva som var lurt .. Men før jeg rakk det havnet energien hos meg .. Jeg ville ikke ta saken før de ga meg klarsignal .. De ville .. Jeg hadde en lengre samtale med energien ., han var knyttet til huset sitt .. Vi ble enige og han fortsatte sin ferd videre inn i lyset ….fikk melding fra familien i dag .. Endelig hadde det blitt rolig og alle hadde sovet .. det rørte hjerte mitt .. Det føles så godt og hjelpe ..

Kanalisering

Det er ikke slutt når vi dør ,det er bare kroppen som blir borte .. sjelen lever videre .. lykkelig og fri på andre siden .. <3

har du noen rundt deg som prøver og fortelle deg noe ,men du forstår ikke hva han /hun vil .. <3 kjenner du kulde og at det trekker ,akkurat som når døren er oppe .. selv om den ikke er det ..

Eller har du en som har stått nær deg du vil spørre noen spørsmål ,eller kanskje den avdøde har noe på hjertet til deg <3

jeg snakker med min mor nesten tildaglig .. hun er med meg ..ikke bare meg ,resten av familien også .. de svinser rundt og passer på oss .. jeg healet henne helt frem til hun døde .. jeg ville ikke hun skulle være redd <3 og ikke ha smerter ,hun gikk fredlig over i full kjærlighet .. hun var fri som hun sa .. lenge siden jeg så henne så glad .. jeg har ikke stor sorg ,jeg vet hun har det bra ..og har henne fortsatt .. plutselig kan hun dukke opp når jeg driver i hagen .. hun er ei dame med mye på hjerte <3 mye hun ikke fikk sagt før hun gikk .. jeg føler meg heldig som ser henne og snakker med henne fortsatt <3

 

jeg kobler meg på personen via bilde og navn .. kontakt meg ,kanskje jeg kan hjelpe deg <3

j

Hva er aura?

Alt og alle har sin egen aura. Det er energilag som omgir alt levende og døde gjenstander.du har en aura.partneren din har en aura.barna dine,vennene dine,kjæledyr og eindeler har aura.

kanskje har du hverken sett eller følt din aura ?men la ikke det hindre deg i å opprette en sterk og bevisst forbindelse med den .Auraen er der..det eneste som skal til ,er at du tror på at den er der og at du arbeider med den jevnlig .

Du har allerede nær forbindelse med auraen din ,selv om du kanskje ikke er klar over det ..

Forestill deg auraen din som ditt personlige energiskjold.Det beskytter deg mot skadelig påvirkning utenfra,selv om den kanskje innimellom kunne trengt litt hjelp fra deg ,sørger den for at den fysiske kroppen har en god helse tilstand .Det er auraen din som nærer kroppen din ,ikke motsatt ..jo fortere du innser og erkjenner at slik er det ,jo bedre kommer du til og få det ..

menneskets aura er eggformet ,den strekker seg over issen og under føttene,ut foran magen og bakover ryggen og omslutter og beskytter dermed hele kroppen ..enkelte har liten aura som ikke stråler så langt ut fra den fysiske kroppen ,andre har mye større aura ,spesielt hvis de er åndelig utviklet .

de fleste av oss har en aura som strekker seg ca en meter over ,foran og bak kroppen og noe mindre under føttene .

HVORDAN SER AURAEN UT ?

i begynnelsen når du ser aura ser du sannsynligvis bare en del av den ..det finnes ikke en fast farge på den ,den er i forandring hele tiden .. hvert sekund ..

en person kan ha mest gult ,en annen blå ..å se på auraen kan sammenlignes med og se på en regnbue ..du vet at den ikke er fast ,selv om det ser slik ut .

Auraen forandrer seg og gjenspeiler personlige omstendigheter,sinnstemningerog helsetilstand.Den gjenspeiler også utviklingen fra spedbarn til barn ,fra barn til ungdom og fra ungdom til voksen .

dette er tatt fra boken LES DIN AURA av Jane Struthers.. en veldig fin bok<3

Samtale med skytsengelen din

En skytsengel er en engel som vi får utdelt ved fødselen ,den er bare din ..det er aldri noen avdød slektning eller en ånd fra åndeverden .. den følger deg hele livet .

Når jeg snakker med din skytsengel .kobler jeg meg opp via ett bilde av deg .. jeg se din skytsengel bak deg og spørr om og få snakke med han/hun .. energien kommer til meg ..jeg lar skytsengelen snakke fritt om deg ..den kommer somregel med råd om hva som er bra for deg <3

Dette er kjærlighetsfulle herlige engler som vil ditt beste ..de støtter oss på vår vei ,men vi må gå veien selv <3

kontakt meg hvis du vil ha en samtale <3

Husrens

Har du det urolig i huset ditt,det elektriske skurrer .. noen som går i trappen .. ikke vær redd dette er ikke farlig besøk ..selv om det kan være ekkelt ..finnes de ikke farlige ..de har somregel noe og formidle før de går fullstendig over i lyset ..

og det er mennsker som deg og meg ,bare uten den fysiske kroppen sin .. det er litt frustrerende og sitte igjen i det mellomlaget som jeg kaller det ..

det jeg gjør er og går inn i huset ,og da er jeg koblet på slik at jeg ser bare dine uønskede besøkende .. de jeg treffer på havner her hos meg ,og jeg sender de videre i lyset .. jeg renser da etterpå de som bor i huset for og løse opp i energier som henger igjen ..

kanskje jeg kan hjelpe deg ..kontakt meg<3

Fjernhealing

.

HVORDAN FUNGERER FJERNHEALING?
Kroppens energisystem kjenner ikke at det er  avstand, og derfor kan healing sendes på uten direkte kontakt med klienten. Selvom healingenergi er usynlig, kan den likevel merkes på andre måter. Energien når fram til deg uansett hvor du er ,  uavhengig av fysisk kontakt, og uavhengig av avstand.

det lønner seg med 1-3 behandlinger og 4-6 ukers mellomrom ..

kanskje jeg kan hjelpe deg med dine plager ? send melding og vi avtaler tid og du sender meg bilde av deg navn osv ..<3

jeg fjerhealer også dyr .. <3 samme fremgangsmåte <3

Velkommen til min Alternative blogg

 Velkommen til min blogg <3    Her vil jeg skrive noen opplevelser, tilby tjenester .. jeg er så og si selvlært .med god støtte i fra noen venner . jeg har lyttet til mitt indre hele veien , med god hjelp av hjelpere ,veiledere og engler .. dessverre  får jeg ikke noe fysisk kursbrev av disse <3 .. det jeg gjør ,gjør jeg i kjærlighet <3jeg har planer om ett coaching kurs ,noe som kan være til hjelp for mine kunder .. min siste opplevelse var i ett hus med mye uro .. de som bodde der var redde .. de opplevde og bli dyttet osv .. jeg koblet meg på saken .,får inn beskøkende som lager uro .. han var ikke glad over forandringene i huset hans .. dette er noe som jeg opplever ofte , de klarer ikke gi slipp på sine jordiske ting og reise .. jeg snakket med han og forklarte hvorfor jeg kommer .. jeg snakker med de som med ett levende menneske ,bare telepatisk .. etter praten vår er han klar .. jeg ber han ta hendene mine og jeg vil følge han videre inn i lyset .. disse personen var jo på vei helt inn i lyset ..men er ikke klare til og dra ,og blir hengende igjen (som jeg kaller det )<3  åndeverden er ikke langt unna ..vi lever side om side ,bare ett tynt slør mellom oss ..som blir tynnere og tynnere i disse dager ..det blir flere som åpner seg og “ser”..

jeg er såkalt klarsynt ,klarfølt og klarhørt. jeg kan føle dine føelser .. noen ganger opplever jeg at kroppspråk ikke henger sammen med det personen forteller .jeg føler også føelser gjennom tekst.. og kan se i fremtiden ..jeg spår ikke ,og  har ingen tjenester om og se i fremtiden ..for jeg liker ikke fastsette den .. veien din kan ha flere muligheter .. det er du som bestemmer hvem vei du tar .. <3 men jeg får bilder og filmer i våken tilstand om meg selv ,om ting som skal skje .klarhørt er at jeg hører stemmen fra en engel ,hjelper,veileder,eller ånd  inni hodet mitt klart .. som når ett av de første møtene med min skytsengel .. jeg fikk ikke navnet hennes .. navn er ikke min sterke side ..jeg tenkte på henne en dag ,plutselig hører jeg julia i hodet mitt ,en myk rolig damestemme .. <3.   

 

      
Rens av hus på stedet           2000,- +reiseutgifter og healing
Fjernrens av hus                    1500,-inkl healing av alle i hustanden
Fjenrhealing                               400,-(skriftelig tilbakemelding på reading= 600,-)
Fjernhealing av dyr                    200,-
Skytsengel samtale                   600,-
Kanalisering                              600,-
 
Kanskje jeg kan hjelpe deg <3.kontakt meg på mail [email protected]
 
Arbeidet mitt utføres i kjærlighet <3