Kraftdyr

Visste dere om kraft dyr , dette er noe jeg hadde null peiling på , men til en stadighet viste det seg en ugle i mitt indre .. Helt klart å tydelig bilde .. Vakre gule øyne , jeg følte meg trygg når jeg så henne .. Så fortalte noen meg at det var mitt kraft dyr .jeg leste litt om ugla som kraft dyr , ja det kunne stemme . Jeg har også lest at vi har 9 stk og de skifter plasser akkurat som hjelpere , ettersom vi trenger de . Jeg har også en øyenstikker som kraftdyr og fikk vite at jeg hadde en Bjørn hos ett medium for en god stund siden .. Så oppdager jeg at jeg faktisk plutselig ser kraft dyr rundt folk .. Ikke alle bare helt tilfeldig . Så har jeg en drøm en natt en rar drøm , jeg var i en låve sammen med en venn , i denne låven var det ei synsk dame , hun kom bort til oss å lurte på om jeg hadde ett kraft dyr som var ugle , ja sier jeg .. Hun hadde beskjeder fra ugla , hun sa navnet på en jeg måtte passe meg for , så sa hun noen ville myrde meg.. En annen kunde var bestyrtet over hva hun sa og hun ble redd , krøllet lappen å kastet den,jeg fant den selvsagt ikke igjen i søpla . Så sitter vi plutselig i middag i samme låve , det er fortsatt mørkt og bare litt stearinlys , en mann på andre siden av bordet lyste med lommelykt bak meg , der sto min sekk .. Jeg var redd for ugla mi å ba han slutte . Så blir folk helt krakilske kaster seg opp , da ser jeg en knall gul Kobra slange under bordet .jeg var like rolig mens andre var livredde . Der sluttet drømmen .. Jeg spurte hva som menes med dette ? Slangen er mitt kraftdyr , men den er en trollmann født osv .. Beskjeden om at noen vil myrde meg betyr en ny begynnelse og at mye fint skal skje utover . Den personen jeg skulle passe meg for eller holde avstand vet jeg om , men nå ble jeg sikker .. Ja jeg ser mitt kraft dyr slangen , ugla , bjørnen og øyenstikkeren . Rart ? Ja det syns jeg å . Jeg har før ikke hatt interesse for dette , men det blir jo litt slik når de dukker opp.

Kanalisering

I dag har jeg kanaliserings jobb , jeg gleder meg , det er ikke alltid lett å bli feks adskilt utenat man gikk sagt alt før personen ble borte . Dette pleier å bli gripende opplevelser med masse føelser å tårer . Men så fantastisk å overbringe beskjeder . Det er ikke alltid like lett å overbringe de , hvis personen var stillferdig å sjenert i sitt liv , jeg opplevde her om dagen det .. Hun stilte seg langt unna meg og sa knapt noe .. Da hender det jeg ber de sende meg forklaring i bilder .. Hun var sjenert å stillferdig i sitt liv , i bakgrunnen .. Dette var hun nå også .. Men jeg gjør så godt jeg kan med å få noe . Men jeg kan ikke tvinge ut noe , det må komme av seg selv .. Ha en fin dag alle : )) solen skinner : ))

Kjenner du ditt innerste jeg

Kjenner du ditt innerste jeg ? jeg trodde jeg kjente det ..at jeg var ferdig med all salgs grums av opplevelser som har vært dårlige .jeg gråt aldri før ,ikke følte jeg for det heller . men angsten den kom snikende innimellom ,noen ganger mer . jeg vet ikke hva som fikk meg til å meditere ,men en dag lå jeg da der å tok min første meditasjon for å finne ro ..jeg klarte det ikke veldig ..så endte jeg opp i Morten Eriksen sine live sendinger på nett . da begynte noe å skje ,jeg kjente glede  ,føelser kom opp ..jeg gråt og gråt i lang tid .. jeg fortsatte meditasjonene . jeg ble gladere for hver dag ,jeg hadde kjent mitt innerste . jeg var ikke den usikre jenta jeg trodde og noen ville jeg skulle være . JEG VAR STERK !!! jeg hadde funnet styrken min faktisk . jeg hadde mistet den for mange år siden .jeg hadde også hele livet venten på tilgivelse fra noen , noe som var helt forgjeves . til ingen nytte rett å slett ,unødig bruk av energi . jeg skjønte tilslutt at jeg måtte tilgi disse mennskene .. ikke direkte foran de ,men inni meg . da skjedde det noe . jeg følte lettelse , glede . Men jeg ville ikke vært foruten disse opplevelsene , de har gjort meg til den jeg er i dag . I dag er jeg funnet kjærligheten til livet ,jeg gjør ting fordi jeg har lyst .,jeg bryr meg ikke lenger hva andre tenker om meg , fordi jeg ikke lenger er usikker . jeg har også vært slik at jeg har dømt andre ,men hvorfor ???? det var bare min usikkerhet som snakket ! nå vet jeg bedre og kjenner meg selv ..mine fordommer for andre er forsvunnet . alle mennsker har noe godt i seg . vi er her for å lære ,lære om livet .  så mitt råd er mediter ..kom deg ut i skog å mark ..pust inn livet . føl deg fri <3 føl deg elsket ,elsket til å gjøre det du vil .. når du godtar deg selv ,vil andre også godta deg <3     varm klem fra meg <3

Klarhørsel

Er du klarhørt ? Jeg har hørt en del beskjeder i hodet i løpet av mitt liv, jeg trodde jeg var gal .. Var ikke redd , jeg skjønte jo ikke hva dette var ! Jeg fikk beskjede om at noen skulle dø , ikke veldig hyggelig . Jeg minnes en gang som var litt spesiell .. Jeg og noen venner var å malte ett sted .. Jeg syns det er avslappende og male jeg liker det .. Jeg visste at det var mye energier i dette bygget .. Bla en vaktmester som gikk igjen .. Vi malte og små plapret vi jentene .. Vi var vel halvveis i malingen da jeg hørte en eldre mann si .. Dette blir veldig fint altså .. Kjempebra ! Jeg snudde meg for jeg var jo sikker på at det sto en bak der ! Jeg så ingen og de andre jentene malte og så ikke ut til å ha hørt noe som helst .. Jeg holdt kjeft for dette var drøyt .. Jeg hørte stemmen like klart som om det var ett levende menneske .. Jeg hjalp han over og mange andre i det bygget .. En annen gang fikk jeg en beskjed når jeg sov av min veileder ! Dette var i begynnelsen da jeg skjønte alt jeg så og hørte .. Klart og tydelig våknet jeg av at han sa JEG ER DIN VEILEDER!!! Jeg skvatt og sa nei !!!! For syns det var litt ekkelt .. Men det finnes ikke farlig .. Nå ber jeg om toltal ro om natta , da skal jeg sove å ikke motta beskjeder .

Har du kjemi med alle ?

Jeg har ikke kjemi med alle jeg møter . Sikkert noe dere også opplever , jeg merker det med en gang om jeg bør ta to skritt tilbake eller ei .. Og noen ganger møter vi mennesker vi har kjempe kjemi med , også viser det seg etter noen år at det ikke føles helt slik , vi møter mennesker på vår vei for at de skal lære oss .. Dette skjønte ikke jeg før . Jeg skjønte ikke hvorfor vennskap forandret seg . Det var akkurat som det gikk opp for meg at den vennen ikke var bra for meg , fordi den vennen kanskje i hele vårt venneforhold hadde trykket meg ned hver gang jeg prøvde å komme meg opp .. Også våkner man plutselig å tenker .. Nå går jeg videre .. Ikke mer dramatikk en at man bestemmer seg .. Så har man møtt disse menneskene da for å lære noe .. Hva lærte man . Jo den gangen lærte jeg at jeg ikke skal finne meg i å bli trykket ned og å sette grenser . Veien har vært lang til å klare å sette grenser for seg selv . Men nå er jeg i havn . Jeg lar meg ikke lenger styre av andre og hva de mener . Jeg har mine sannheter . De har sine . Ingen har rett til å tråkke på andre . Det er deres usikkerhet som råder . Livet går videre for oss alle . Og i forskjellige retninger heldighvis .

Hjerte ditt , lever du etter det

Har du funnet veien din ? Lever du slik at du kjenner kjærligheten flomme gjennom deg å det du gjør ? Dette er det mange mennesker som sliter med .. Hva skjer når vi ikke følger hjerte vårt da ? Når vi skal bare leve for at andre skal ha det bra .. Det går jo slettes ikke i lengden .. Jeg vil anbefale meditasjon .. De fleste skytsengler anbefaler dette til sine menneske sjeler .. Søke skog og mark og føle og kjenne etter .. Hvem er du ? Hvem er du innerst inne ? skytsengelen din kjenner deg .. Den vet hva som er best for deg .. Men du må ta valgene .. Veien ligger der .. Kanskje er den rett og du er på rett vei .. Eller er den svingete . Du har valgene .. Ved å følge hjertet ditt ?mange har mistet kontakten med seg selv oppi alt kjas og mas i hverdagen . Finn tilbake til deg selv ?ett skritt på veien er meditasjon klem Line

Nå også Facebook side

Har laget med side på Facebook , den heter Alternative skytsengelen . Gå inn og lik for på siden blir det lagt ut klarsynt tester , dvs en boks jeg legger noe nytt i hver gang . Du bruker ditt klarsyn for og se hva som er oppi . Er du på facebook så kom innom siden og lik ?

Ghost busters ? , who you gonne call ? : )

To opplevelser i går , det som hender er at , ja jeg må fortelle at jeg er medlem av en lukket gruppe . Noen legger innimellom inn at de har uro eller lignende .. I utgangspunktet er jeg ute etter bare og se og hjelpe om det er noe der i det hele tatt gjennom bilde til vedkommende , det nytter ikke ,de havner hos meg på sekundet.. I går var det spesielt , for jeg satt der og jeg så personen så ut som en bonde bak personen på bildet .., så kjenner jeg plutselig gris hus lukt , ja så var han hos meg . En annen morsom kar i går var en eldre mann som hadde vært litt av en kvinnebedårer , han hadde masser av humor og ville gjerne lyve på alderen ha ha .. Jeg rakte hånden mot han , han tok den som en ekte gentleman og kysset den , skikkelig morsom kar ! Den siste var ung og en nydelig gutt, det er trist at livet skal ende når mann er ung , men nå har de alle det bra , så hvorfor henger alle disse energier igjen ???? Er det fordi mange ikke er åpne ? Og er redde for hva som venter de når de dør ? , de jeg møter har ikke gått helt over pga , de er redde for at Gud vil straffe de for det de har gjort , de er ikke klare for og reise fra sitt jordiske liv , noen er veldig knyttet til huset sitt eller andre materielle jordiske ting , noen dør raskt og uventet og vet knapt de er døde , noen fordi de er glad i ett menneske eller fler og vil være igjen å beskytte de .. En gang møtte jeg på ei eldre dame , hun viste meg blomster i vinduskarmen ., ja hun er glad i blomster .. Hun sa tilslutt hun hadde stjålet blomster og var redd Gud ville straffe henne .. Det gjør han ikke .. Gud elsker oss for feilene vi gjør , vi er på jorden for og lære ! Da ble hun glad og gikk villig over . Det florere med energier omkring .Noen ganger har det når jeg har renset kommet energier som ikke har oppholdt seg i huset jeg renser , men de oppdager hva som skjer og vil over og kommer løpende for og bli med “toget” De som er veldig åpne har en tendens til og tiltrekke seg de og burde lære seg og stenge seg å kreve sin plass <3

God helg

Ønsker dere alle en herlig helg , ut i skogen og nyt roen ,samle energi og kanskje meditere . Klem ett tre ( når ingen ser deg : )) he he . Pusten er det viktigste vi har .. Det er livets essens . Derfor er det viktig og roe ned og puste . Kos dere