Har dyr tidsbegrep og kan føle stor sorg over å miste sine eiere ?

Jeg hadde en samtale med en katt som hadde begynt å bli borte flere dager i strekk , eierene var bekymret for omplasserings katten de hadde tatt til seg . Og kontaktet meg , i samtalen med eierene kjente jeg gråt , jeg antok at det var kattens føelser jeg tok inn . I min samtale med katten fortalte hun, at hun trodde ingen var glad i henne , de forlot henne jo ! De nye eierene hadde vært på tur noen dager og en de kjente bodde i huset mens de var borte og passet katten ,katten var redd og engstelig når de var borte , for den trodde de hadde forlatt henne igjen . Mens jeg snakket med henne kjente jeg hennes engstelse og sorg , det og bli forlatt av en eier og hun trodde det skulle skje igjen . Jeg forklarte henne at vi mennesker drar på tur og har ikke mulighet til og ha med oss dyrene våre , da lurte hun på hvorfor ? Jeg fortsatte og forklare henne . Vi fikk en veldig god samtale sammen , jeg fortalte om hvor glad de nye eierene er i henne og sakte men sikkert lettet engstelsen i henne og ble borte .. Jeg healet henne etterpå og har alltid dialog med dyret mens jeg healer og sammen samarbeider vi om når det er nok , hun sa når vi var ferdige at hun følte kjærlighet og varme . Dagen etter hadde adferden forandrer seg , hun var leken og løp rundt og hadde raptuser slik katter har , strøket seg rundt bena dems og var glad og trygg . Jeg blir så rørt over slike tilbakemeldinger . Det varmer hjerte mitt . Så har dyr tidsbegrep ? Ja faktisk ! Jeg forteller alltid dyrene mine når jeg kommer hjem igjen og hvorfor jeg drar . Ofte tror dyr de blir forlatt når eierene drar på ferie , selv om andre tar seg av de . De føler også sorg . Tenk deg selv da hvis mannen din reiser uten og si noe og blir borte ei uke ! Jeg hørte når jeg var liten at dyr skjønner ikke det at vi drar og har ikke begrep om tid , dette er jo så feil som det får blitt ! Så fortell dyret ditt at du skal reise onsdag kl 15.00 og bli borte i hvor mange netter , og at du kommer hjem lørdag kl 12.00 at du gleder deg til og komme tilbake . Fortell også hvem som skal passe på eller hvem de skal være hos . Dyr tenker mer en vi tror. jeg har selfølgelig fått tilatelse til og skrive dette . (bildet er av min katt )

Hvorfor være lysarbeider ?

Hva er meningen? tjene seg rik ??? det er ofte mye diskusjoner om dette i det alternative miljøet , noen mener at siden man er født med disse evnene skal man heale og gratis . Jeg skjønner baktanken om og hjelpe mennesker i stor grad , jeg healer faktisk mest gratis , men jeg lever slettes ikke på luft og vann . Men er det riktig og tenke slik at en healer skal gi sine tjenester gratis ? , skal de som kan spille piano og store kunstnere være gratis og da ? Dette henger ikke på greip ! jeg tar betalt for min tid , det gjør alle andre også , uansett jobb , selvfølgelig hjelper jeg mennesker gratis , men det kan ikke ta over tiden min , og jeg håper snart at dette jevner seg ut , at det snart finnes forståelse for at vi med disse evnene også må ta betalt for våre tjenester . .Det er ikke rosenrødt og ha slike evner alltid , jeg blir lei av alt noen ganger og sliten . Jeg har ofte opplevelser jeg fåreløpig ikke snakker om , de havner kun i boken . Jeg tror heller ikke alle er klar for den . Men det vil de bli etterhvert . Så hva er meningen med disse evnene ? Jeg har lurt mye selv . Hvorfor skal jeg se døde mennesker og bli kontaktet av de ? Når alt kom fallende i hodet på meg sto de i kø fra andre siden .. Det tråkket og gikk på soverommet , de kunne snakke til meg med en hviskende stemme Line .. Jeg skjønte etter ett besøk hos ett medium at jeg ikke hadde lukket inngangen , jeg forklarte de at jeg ikke var klar til og snakke med de , og at de skulle gå . Disse vil bare formidle beskjeder til sine kjære . Jeg har også opplevd at avdøde kjære til folk jeg ikke kjenner veldig godt har kontaktet meg fordi de vil at jeg skal fortelle barna deres at de har det bra på andre siden . Dette er virkelig ett dilemma ! Jeg har jo så vondt av de .. Men jeg kan faktisk ikke troppe opp på døra til folk og fortelle slikt , selv om de har sagt jeg kan fortelle om div hendelser eller ting de vil huske og forbinde med den avdøde . men evnene gir også gleder , som når mennesker jeg har healet føler seg mye bedre , eller katten har endret adferd .. Eller sjeler jeg hjelper videre i lyset over til den andre siden som er så takknemlige for at jeg hjelper de , tårene siler nedover kinnet dems i takknemlighet , ja da er det verdt og være lysarbeider !

Kjære mammaen min

Kjære mamma , i dag hadde du fylt 71 år hvis du hadde levd. Det er rart du ikke lenger er blandt oss . Samtalene våre som jeg savner så .. Jeg spurte deg alltid om råd når det gjaldt mat . Og noen ganger når jeg står på kjøkkenet tenker jeg at , nå kunne jeg spurt mamma hva hun ville ha gjort . Jeg savner å rådføre meg med deg . Vi har vært på graven din i dag med tre nydelige røde roser

Endelig ble de venner

Vi skaffet oss en kattunge for to uker siden , jeg visste det ville bli en utfordring . Siden vi har en katt og hund fra før og de er 11 år begge to . Katten har fått velge sitt eget navn Tigergutt ! Han hadde alltid hatt lyst til og hete det , og jeg skal si dere han lever opp til navnet . Katten vår på 11 år sa til meg , hvor kom han fra ??? Jeg forklarte henne om og om igjen , vi snakket om dette . Men hun sto på sitt , hun ville ikke ha han her . Jeg fortsatte og se posetivt på det og tenkte at dette går bra . Men jammen begynte jeg ikke tvile litt for noen dager siden når hun jammen knurret til oss også . Vi hadde en snakk igjen , jeg sa at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for jeg var jo glad i de alle . Jeg spurte om hun ikke kunne prøve i det minste .I går kveld når jeg gikk og la meg etter nok en dag med fresing og knurring , klappet jeg henne på hodet og sa vi fikk snakke sammen i dag igjen . Og i dag skjedde det utrolige ! De leker sammen !!! Jeg spurte henne hva som fikk henne til og forandre mening ? Jeg måtte det hvis alt skal bli bra her . Hun er nå ei underlig skrue , fra og ønske Tigergutt pokkerivold til og leke med han og hun vil elske han det vet jeg . Hunden er vant med katter og brydde seg ikke veldig , syns bare den er for liten til og leke med ; )) skal spille litt musikk og danse dyre dansen nå .. Ha ha ! Alt fikser seg når man har tro på det : ))

,

Klarfølt , hvordan er det og være det ?

Jeg er klarfølt og for meg vil det si at jeg kjenner dine føelser . Før jeg klarte og styre mine evner hadde jeg problemer med store folkesamlinger , jeg ble så stressa og sliten . Første gangen jeg opplevde og teste ut det og stenge seg funket var på en tilstelning hvor en del skulle opptre . Når vi ankom stedet og satte oss for og vente , hadde jeg glemt hele stenge greia , jeg var nervøs og hendene var nermest klamme , da kom jeg på å prøve det jeg hadde lært ! Jeg la beskyttelse rundt meg , vips!!! Var det borte ! Det var mitt første bevis på at jeg tok inn andres føelser . Og der var det selvsagt mange nervøse som skulle opptre . De føelsene man tar inn er så reelle at man tror de er ens egne , det som er slitsomt er at man tar inn ikke bare en persons føelser i en forsamling , men fleres ! Ikke alltid jeg tenker over dette heller , hadde en episode med en person jeg møtte innimellom for lenge siden , hver gang jeg møtte henne følte jeg meg himla irritert !! Jeg grublet på hva jeg irriterte meg over ved denne personen og kom ikke på noe ! Det gikk opp for meg at jeg tok inn personens føelser , de var ikke mine . Jeg kan også kjenne dine føelser gjennom bilder .jeg føler også hva sjeler som ikke har gått helt i lyset føler , om de døde av slag i hodet feks ,så får jeg selvsagt store hodesmerter. Og tekst som er skrevet . Jeg går selvfølgelig ikke rundt og er koblet på hele tiden . Da blir man jo utslitt . Men og styre sine evner er gull verdt .

Jorda øker nå ytterligere i frekvens nå i disse dager

frekvensen på jorda skrur seg nå opp betydelig neste dagene , letthet og glede vil prege de flestes energier .symptomer er svimmelhet .trykk på hjerte ,og piping i ørene .. dette er kun justeringer som vil tilføre nye lag av besvissthet  og forståelse . Da går vi mot en verden fylt med kjærlighet  uten sjalusi ,misunnelse og hat ..sannheter skal frem og vil komme frem .ikke jeg som har kanalisert ned dette ,men fra en pålitelig kilde som jobber for jordas beste ,og selfølgelig har jeg spurt om å få skrive dette .

Når jeg øker i frekvens dirrer kroppen min ,jeg ville skrive dette tilfelle noen av dere opplever dette . det går over ,men kan være ubehagelig når det står på .

Snakke telepatisk med dyr , forandrer de adferd ? Hvordan behandler man dyr?

Ja visst går det Ann , jeg snakker mest med egne dyr jeg har gjort . Jeg glemmer ikke første gangen jeg satt meg ned for å lytte etter hva min hund sa : )) hørte ikke en skitt jeg .. Ha ha . Jeg ga opp litt fort kan du si , men hadde gått ett grunnkurs i dyretolking og lært teknikkene da . Det kom etterhvert at jeg fanget det de sa som tanker , nå hører jeg stemmen noen ganger .Det sies at dyr forandrer adferd etter å ha fått snakket med dyretolk . ett godt eksempel på det er min 11 år gamle katt , jeg fikk hunden og katten samtidig nesten , hun hadde en tendens til og bite og klore og slå med lanbben selv om hun ble voksen .,hun fortalte i første samtale at hun følte seg tilsidesatt fordi hunden fikk mer oppmerksomhet , hun fortalte også om mus hun fanget , og sendte meg bilde av jakten , hun forandret seg og ble mer kosete og sluttet og bite og slå med labben , hun er en skeptisk katt som trenger og kjenne mennesker godt for og være trygg på de .Min hund er 11år og hører ikke lenger , så dette har virkelig kommet til nytte Det å kommunisere telepatisk . Han er ikke nervøs fordi han ikke hører , tvert imot veldig rolig : )) eneste lasten han har er når han er ute i Hagen uten at vi er der , da bjeffe han og han sier det er for å beskytte seg . Han jager vel de vekk da : )) .. Han er en utrolig snill vakker hund , han har sagt han kommer tilbake til meg når han dør , og da ville han ha ett annet navn , he he . Og navnet har jeg fått . Jeg spurte han hvordan jeg skal vite at det er han , det får du se sa han . Han har fortalt meg mye den Go gutten , og jeg har lært så mye av han . Det sies at dyr kommer til oss i livet vårt som en slags hjelpere . I mitt tilfelle tror jeg det med han , helt spesiell . Han har fått meg til og ta det med ro . Jeg spørr sjelden dyrene mine om sykdom , jeg vet at dyr Senser slike ting , jeg spurte hunden min om hvorfor jeg slet med astma ! Da sa han at jeg styret for mye , måtte ta det litt mer med ro sa han . Mer sa hAn ikke .vi mennesker undervurderer dyr , de er klokere en mange mennesker , de reflekterte skapninger med mye føelser . På mine turer med hunden lurer jeg mange gAnger på om ikke alle burde se en hel programserie med hunde hviskeren ! For man ser og opplever mye rart hundehold . Hender jeg går turer der mange andre går med sin hund , for han elsker det . Der hender det jeg får helt vondt i hjerte mitt når jeg ser hva hunde eiere gjør med sine hunder for og få de til og høre . De napper i båndet så nermest hunden flyr ., tenker de på halsen til det stakkars dyret , jeg skjønner at noen dyr kan være ustyrlige , men hva med og trene hunden i posetiv retning ? Rose de , jeg har slettes ikke tro på og denge en hund til og lyde . De blir jo nervøse ! Hadde du likt å bli slått eller hatt ett bånd rundt halsen som noen Nappet hardt i når du gjorde noe galt , jeg leste at dette kunne gi hunder ødelagt hørsel . Dette vet jeg ikke noe om , men forferdelig er det uansett . Noen er dessverre av den oppfatning at dyr ikke tenker på linje som oss , dette er feil !!!

Hvordan er din selvtillit ? Råder janteloven over deg ?

Har du dårlig selvtillit eller har du klart og jobbe deg gjennom det å har det bedre nå ? Hvorfor er det slik at mange sliter med dette ? Kommer det av barndommen , mobbing ..osv ? Eller er det noe vår sjel drar med seg fra forrige liv ? Jante loven har nok mye skylda vil jeg tro ! Jeg selv har nok tatt den veldig alvorlig , ikke alltid bevisst , men har jo vokst opp med den som alle andre ,at skal ikke tro man er noe ! For noe sludder ! Man skal tro man er noe ! Alle er unike og har stor verdi ! Min skytsengel Julia sa når jeg spurte henne mitt første spørsmål , er jeg syk ? Nei Line du har bare inngrodde tanker om janteloven ! Der fikk jeg den , jeg vet at noen tror at jeg har hatt voldsom selvtillit , men det var masker ! Jeg viste ikke mine sårbare sider , maskene har falt , jeg er bare meg nå ! Hva vil det si ? At jeg går med nesa i været og tror jeg er noe ? Nei! Men bare meg ! At jeg stoler på at jeg kAn noe , at jeg er ett godt menneske for meg selv og andre , noen ganger kommer de dumme jantelov tankene over meg , da har jeg det vondt , det er de dagene jeg ikke er verdt en dritt. Jeg kan ingen ting , jeg er ei ett godt medmenneske ..osv .. Lista kan bli lang .. De dagene hjelper det ikke om at innerst inne vet jeg at jeg kan både snakke med døde , se skytsengler eller noe , de dagene tror jeg ikke at jeg egentlig kan det ! Det blir heldigvis lengre mellom hver gang dette faller over meg , før var den hver dag hele året hvert år , jeg vet også at mange har det som meg , eller er der jeg var . Jeg brenner litt for dette , hjelpe andre med sin selvtillit . det og ha dårlig selvtillit betyr ikke at du er svak ! dette er mennesker med mye ressurser og ikke minst mye tanker ! de har bare ikke funnet ut hvor gode de er , eller sitt innerste gode , når det blir gravd frem er det en prosess og jobbe deg fremover mot og begynne og tro på seg selv . Det og finne sitt sanne jeg kan kreve mot , vi blir forundret over av at vi faktisk er gode mennesker som kan vise vårt sanne jeg ! Stå på ! grav deg frem fra jante loven !!! Den finnes ikke lengre ! ta frem de gode tankene om hvor mye bra du gjør , hvor godt menneske du er ! få ut grumset ! Gråt ut tårene som står på vent , ros deg selv hver dag , en ny rose springer ut i blomst .

Har barnet ditt en usynlig venn ?

Husker selv når jeg var liten at jeg lekte med min usynlige venn , dette var nok min skytsengel . Noe jeg ikke visste da . Men husker jeg lekte og snakket mye med meg Selv , og med andre selvfølgelig . Jeg hører om andre snakker om barna sine ha en slik venn , jeg vil gjerne råde til og ikke avfeie barna når de forteller om sin venn. Ikke fortell at de må slutte og tulle eller at det ikke er noen der , dette sårer barnet . Det blir forvirret og lurer på om det er noe rart med det . Det er ikke noe ukjent fenomen at barn har dette , det er noe vi alle har hørt om . Det skader ikke og ha denne vennen tvert i mot leste jeg en gang at det var ett sunnhetstegn ! Så hva sier man da når barnet snakker om denne vennen lurer du på nå ? Svar heller : så fint ! Hva heter han /hun osv .. La de få ha denne vennen ?