Anti janteloven har kommet

Jammen påtide ! Ja hvorfor ikke ? Skulle vi vente lengre på og tro på oss selv . Tenke på hva andre tror og mener ? Uff og uff !! Der har jeg vært så altfor lenge ! At jeg nesten lurer på at jeg kunne synke så dypt . Mange holder seg selv tilbake fordi de ikke tørr ! Hva vil andre tro om de ? det er jeg så ferdig med , de får tro akkurat hva de vil : ) jeg har det supert ! Skal vi ikke leve livet mens vi lever nå da ? Eller burde vi vente til vi blir 66 år ? Nå løper jeg ikke akkurat rundt og kaster meg ut i ting for di jeg tørr være meg .. men har snudd tankegangen min ! Fra og tro jeg knapt er verdt ei knappnål , og det og tørre og gjøre det jeg har lyst til og kunne være meg også får andre ha den oppfatningen om meg som de vil : ) for i mitt hode finnes nå bare anti jante loven .. Så vær snill og snu dine tanker og forstå hvor mye du er verdt som det mennesket du er ! La oss eleminere jante loven !

Tredje øye

Det Tredje Øyet (Epifysen/Pinealkjertelen):
Knyttet til epifysen gjennom hypothalamus. Det er chakraet for klarhet/oppmerksomhet, tid og lys. Epifysen er lyssensitiv og er knyttet til produksjon av melatonin, som regulerer søvnen. Større mengder melatonin skilles ut og sirkulerer når vi sover. Og vi vet at om natta så regenererer vi vevet i kroppen og gjenoppretter glykogen lagrene våre. Det er interessant at melatonin antas å motvirke aldring.

Vi vet at når vi sover opererer hjernen vår på et frekvensnivå mellom 0,5 ? 4 Hz (Delta). Ved meditasjon ligger vi på Alphanivå; 8-12 Hz. Noen kommer helt ned på Thetanivå; 4-8 Hz. Dette kan være med på å forklare hvorfor nyere forskning har vist at meditasjon øker mengden av melatonin. Og kanskje dette er med på å forklare noen av de helsebringende effektene ved meditasjon; vi får tid til å regenerere vevene i kroppen.

Det Tredje Øyet er en del av sjette sans mekanismen. Det gir klarsynthet, innsikt og kunnskap om verden bortenfor verden. Innsikt gjelder også om den fysiske verden. Det er mange som glemmer at de faktisk er her på jorda nå, og at det er her de skal være inntil videre. Åpning av Tredje Øyet gir oss kanskje tilgang til “overnaturlige evner”, men det gir oss ikke visdom. Visdom kommer når du vet å bruke alle chakraene dine, og det starter med Rotchakra. Dessverre hopper mange rett opp til Tredje Øyet og åpner seg til den grad at de får inn mer inntrykk enn de klarer å bearbeide. Dette er grunnen til at hjelp fra andre til å åpne seg ? som har gått gjennom det samme selv – kan være en fordel.
Info hentet fra healingviten.com

La maskene falle

Dere som var med på Morten Eriksen live web i dag hørte på at han snakket om masker .. Alle har masker , hvorfor vi får de .. Vi gjør oss til for og ikke vise vårt sanne jeg .. Han spurte i hvilke situasjoner vi har masker , jeg grublet som sikkert de andre gjorde da han ba oss tenke dette ut , hm .. Jammen er det få masker igjen for min del .. Den eneste masken jeg har igjen handler om og behandle mennesker med respekt .. For om det er en jeg ikke overhodet har kjemi med oppfører jeg meg jo hyggelig , men ikke over hyggelig ! Jeg overdriver det ikke . Bedre og holde avstand til mennesker man ikke er på bølgelengde med en og slenge med leppa unødvendig . Jeg sårer ikke andre undødig.Jeg har hatt mange masker jeg , masker skulte den egentlige Line , satte på meg ett smil og lot som om alt inni meg var på plass .. Egentlig var det ett salig kaos , men så god jeg ble på og late som da gitt , reine skuespilleren . Maskene skulte gråt , sårhet , angst .. Så det og la de falle var ikke enkelt , men fy så deilig og finne seg selv , kaste de vekk , ikke bry seg om hva andre mener om meg , og en ro jeg fikk inni meg .. Nå snakker jeg rett fra levra .. Ja ord har alltid hatt en tendens til og ramle ut av meg da , men nå uten de ørti maskene . Det er mye jobbing med seg selv som skal til for og komme i mål .. Hadde jeg ikke kommer i mål hadde jeg vel heller ikke kunnet hjelpe andre , man får rydde i eget hus først : )) som jeg så noen skrev ett sted .Og jeg har tatt med meg erfaringen fra dette til og hjelpe andre ,man ser andres masker lettere fordi jeg kjenner de igjen .

Øynene er sjelens speil

Øynene er sjelens speil . Når jeg kobler meg til mennesker for å lese de , heale , snakke med dyr osv . Kobler jeg meg på sjelen Via øynene. Jeg ser vedkommende i øynene enten via bilde eller hvis du er hos meg . Sjelen har på ett mystiskt vis lagret våre forrige liv , og opplevelser . Jeg kjenner også blokkeringer som sitter i kroppen din som har satt seg pga noen opplevelser du har hatt tidligere i livet og som du ikke har bearbeidet . Jeg merker det slik at når jeg går inn i kroppen din Visuelt , og lyset blir ført oppover så stopper det plutselig opp og jobber mye ett sted , da er det ofte jeg får opp bilde av hvorfor det er blokkering der eller bare at jeg kjenner føelsene . Jeg jobber meg gjennom flere ganger for og løse det opp .

Alle opplever i løpet av livet og miste noen som står en nær . Hvordan taklet du det ?

Jeg taklet det mye bedre en jeg trodde , det høres kanskje rart ut , jeg var forbredt på en måte fordi jeg fikk beskjed året før gjennom en hel film i våken tilstand om hva som skulle skje.. på en måte forbredt ,men allikevel så vondt . jeg gråt mye etter jeg skjønte at beskjeden stemte , og når hun havnet på sykehuset liggende i en respirator var usigelig vondt , alle som har opplevd og se sine kjære liggende slik er forferdelig . jeg ba til Gud ! jeg spurte om meningen med dette ! det var forferdelig tungt , vi var inne på sykehuset hele dagen og vi gjorde ikke annet enn og snakke med henne og følge med , men enda følte jeg meg som ei utslitt sviske ! tilslutt falt hun i koma tre dager før hun døde .. legene hadde slått av alt når vi kom inn igjen den dagen , vi ble ringt på vei innover om det .. så rart og komme til sengen hvor bråket av alle maskiner var borte , legen ville snakke med oss , nå var det snakk om timer eller tre dager max , selv om jeg visste var det vondt , selv om jeg visste at de på andre siden ventet på henne å gledet seg, ja de har fest der når deres kjære kommer “hjem” og selv om de hadde fortalt meg at mamma ville dette , var det vondt .. det blir ikke som før .. jeg tror ikke er noe fasitsvar på hvordan man takler det . Jeg gråter fortsatt noen tårer etter mammas bortgang , jeg har tatt vare på alle de fine stundene vi hadde i hjerte mitt . Det rare er at jeg i det siste plutselig har havnet på plasser vi hadde vært på tur . Jeg var på tur her med foto apparatet , også gikk det opp for meg at her hadde vi vært med picnik kurv begge jentene mine og de to hundene jeg hadde da .. Jeg satte meg ned for og roe tankene litt eller rettere sagt meditasjon .. Jeg elsker og høre vannet det gir meg en uendelig ro . Så kom mamma , hun er jo med meg og jeg snakker titt og ofte med henne , hun ga meg noen beskjeder og jeg gråt og gråt , og gråt er en veldig Healende Rensede prosess , få sorgen ut . jeg hadde en annen opplevelse på dette stedet også , men det havner i boka mi . Så viktigheten av og forløse tårer er undervurdert ofte . Jeg er glad jeg har mamma der , hun er blitt en av de som følger meg og lærer meg på min åndelige vei , hun har en sterk energi som kommer frem når hun har noe og formidle . Mamma er fri fra en syk kropp nå og har det fint , selv om det ikke kan erstatte en levende person . Glad i deg mammaen min

Småfolk finnes de ? Så du åndenes makt i dag ?

Finnes de ? Hva tror du ? Jeg har møtt på ett slag på hus Rens en gang , de er slettes ikke farlige . De de nysgjerrige ja ! Og det finnes flere typer , vet du jeg trodde heller ikke på slike før . Der gikk liksom grensa mi .. Jeg har aldri før som liten hverken sett de eller hørt de . Men en dag hørte jeg de plutselig og jeg trodde ikke mine egne ører , i selveste Margit sandemo stil , har du sett Ronja røverdatter ? Ja slik er de , og de første jeg hadde kontakt med var sinna på meg .. De er veldig redd for skogen og verner om den .. Mer kommer i boka mi , for etterhvert har jeg hatt veldig mange opplevelser med de . De kan nemlig også lese auraen vår og se hvem som er snille og som kan kommunisere med de .. Ja jeg vet dette høres ut som tatt ut av Ronja Røverdatter , eller eventyr fortelling . Men dere får tro hva dere vil ; ))

Healing og virkning

Om “Healing og håndspåleggelse”

Av Else Egeland trykket i Helsehåndboka 2002:

“Mange opplever at healing bringer frem emosjonelle reaksjoner, kan forløse minner og gi økt erkjennelse eller innsikt i subjektive livsforhold. Denne renselsen kommer parallelt med en ny balanse i energisystemet. En slik «ny læring» og integrering kan skje både bevisst og ubevisst.”

“Under healing kan klienten oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner. Enkelte blir svært avslappet og tung i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet. Noen får en kortvarig forverring av symptomene like etter behandlingen. Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er virksomme. Man trenger ikke tro på healing for at healing skal hjelpe, men erfaringsmessig virker det som om mennesker som er generelt åpne som personer også er mer åpne for virkning av healing. Det samme gjelder barn og dyr.”

Kan man bevise at man er klarsynt ?

Gro Helen Tørum svarte en akademiker på en bra måte syns jeg . Han spurte henne om hun kunne bevise sine evner ! Hun spurte om han drømte , ja det gjorde han , kan du bevise det spurte hun videre ? Nei , men alle drømmer jo ! Den var fin altså , om han ble overbevist vet jeg ikke . Jeg forstår at mennesker har vansker med og tro det de ikke selv ser . Jeg forstår ,men allikevel rart at ikke alle ser det samme ! Sløret er på vei til og bli borte nå , Åndeverden og vi lever side om side og sløret blir tynnere og tynnere .. Derfor ser flere og flere . Flere oppdager energier hjemme . Og det er bra for de energier som henger igjen bør fjernes og sendes videre i lyset . Det blir stagnert energi . Jeg har merket på min ferie og besøk i gamle bygg , jeg ble helt svimmel av å gå inn i enkelte bygg , hue svingte hurra meg rundt , siden jeg skulle ga fri fra alt så ble jeg godt beskyttet , eneste jeg merket var at det var mye energier . Ingen kom og prikket meg på skulderen . Det er deilig med fri ! Være litt vanlig : )) . Så kan jeg bevise min klarsynthet ? Ikke enkelt ! Annet enn at det jeg forteller mine nermeste , de beskjeder jeg får om ting som skal skje . Også skjer det . Jeg er veldig spent om dagen , for har fått en spesiell beskjed om fremtiden . Og jeg er spent på om det er riktig . Jeg spår ikke i fremtiden , men de beskjedene jeg får til meg selv har hittil stemt . Jeg har fortalt det til noen som jeg stoler på . For klart jeg kan ta feil . Jeg og andre med slike evner er da mennesker som alle andre . jeg har lyst i samme sleng fortelle om ett foredrag jeg var på , det var kjedelig og tittet på alt rundt denne damen isteden for og lytte . Da ser jeg plutselig to sorte skygger som så ut til og være menn og var nok hennes hjelpere . Tror de tulla litt med meg , for de danset ut på siden og farer oppover i lufta .. Sjelden jeg ser de slik med blotte øyet . De gjorde dette flere ganger : )) de har jo masse humor på andre siden ; ))

katten ble lei seg

Jeg har vært på en liten reise noen dager. jeg har erfart at det ikke er enkelt og snakke med en liten kattunge ,hver gange jeg prøvde og forklare hadde han ikke tid til og lytte .jeg prøvde når han la seg for og sove en  blund ,noe fikk han med seg ,han ville ikke vi skulle reise ,jeg forklarte at eldste katten vår Miss kom til og være inne med henne og at de blir passet på av noen som kom og så etter de hver dag . jeg forklarte Miss at hun måttte være inne med Tigergutt og passe på han ,og hun lurte på hvorfor .at hun ikke ble slippt ut så mye pga av at han ble alene . jeg skjønte hun ikke likte dette ,hvorfor skulle hun passe på han liksom .. hun ville være ute hun . jeg forklarte dette om igjen flere ganger ,og sa hvor flink hun var som gjorde dette og at hun var så flink og kunne lære han og oppføre seg . Hunden vår skulle på ferie og hadde ikke problemer med at vi skulle dra . Morgen vi reiste var Tigergutt så rar , jeg hadde vondt av han og forklarte de alle sammen igjen . Hunden blir hentet om noen timer . Tiger gutt likte ikke dette  selv alle forklaringer . på vei hjem igjen koblet jeg med på en og en på flyet , første var Miss vår eldste katt ,jeg spurte hvordan det gikk med henne og Tiger gutt ,hun svarte meg litt surt at det visste da ikke hun ,for hun var ute hun . Mer var hun ikke intressert i og si .. så snakket jeg med Tigerpus ! hvordan går det ? jeg er redd , hvorfor det ? jeg er alene . jeg forkkarte han at han ikke trengente og være redd at han var trygg inne hos oss . så koblet jeg meg på hunden vår , han lurte på hvor vi ble av ?jeg hadde sagt vi var hjemme rundt tolv ett tiden , vi var forsinket og jeg kjente gråten hans ,ikke slik gråt som at han har hatt det vondt der han var ,for det vet jeg at han hadde det supert . Mer slik lei seg for at vi ikke kom snart ,han hadde ventet slik . Når vi henten hunden danset han og var kjempeglad  <3  Tiger gutt kom løpende ned trappa , Miss kom ikke .. jeg koblet meg på henne og hun skulle ikke komme for vi var da ikke glad i henne . jeg snakket med henne flere ganger om hvorfor vi gjorde som vi  gjorde . Hun var fornermet over og ha blitt stengt inne med den kattungen . jeg snakket med henne om hvor glad vi er i henne og at vi nå ventet på henne . hun kom ettter ca to timer slettes ikke glad . jeg fortsatte og snakke med henne og forklare og det løsnet etterhvert .. ikke enkelt dette . Er ikke alltid enkelt og forstå hva vi mennesker mener med det vi gjør .

Fra husrens til dyresamtaler

Jeg har bestemt meg for å slutte med hus Rens jobbene . Jeg har hele tiden følt at det har vært en del av veien min med å lære å kommunisere med sjeler og dyr . Jeg kommer alltid til og hjelpe sjeler som vil ha min hjelp på min vei . Ikke lenge siden jeg var på ett  sted ,jeg forteller ikke hvor . Hvor det blir stående ganske mange rundt meg . Så hva gjør man ? Når man står ett sted med hauger med mennesker og drøss med sjeler som napper meg i håret og armen for at de vil ha hjelp videre i lyset ! Jeg kan ikke akkurat si Hør her dere som er her , er det greit jeg sender disse sjelene over ? Disse sjelene hadde ikke noe og formidle , de hang igjen fra veldig gammelt av . I mitt indre satte jeg opp en lys søyle og ba mine hjelpere og veiledere om hjelp , jeg så de gikk en etter en i lyset og ble tatt imot av to engler øverst i lyset der . Jeg stengte søyla da alle var over . Slik foregikk det hele i stillhet . Det ble varmere rundt meg . Den frosne gufsen ble borte .så hvirfor er mange så redd disse energiene ? Ja de skaper litt ekkel stemning , men det er mer at det er en energi som ikke skal være her på jorden , den har ikke gått helt i lyset . I noen av mine husrens har jeg gått ned i kjellere med ekkel energi , men det betyr ikke at de som er der er farlige . De er heller ikke farlige fordi om ting blir flyttet på eller kastet avgårde , de vil bare si at de er der , de har noe og formidle . Eller de vil ha hjelp . Men den husrens delen er over føler jeg for en stund . Jeg har nå følt at tiden er inne og at jeg er klar for dyresamtaler . Har hatt en del nå med ukjente dyr og med gode tilbakemeldinger . Jeg føler også det og hjelpe mennesker til og løse opp i blokkeringer , og og se livet sitt på en annen måte er noe jeg brenner for