Anti janteloven har kommet

Jammen påtide ! Ja hvorfor ikke ? Skulle vi vente lengre på og tro på oss selv . Tenke på hva andre tror og mener ? Uff og uff !! Der har jeg vært så altfor lenge ! At jeg nesten lurer på at jeg kunne synke så dypt . Mange holder seg selv tilbake fordi de ikke tørr ! Hva vil andre tro om de ? det er jeg så ferdig med , de får tro akkurat hva de vil : ) jeg har det supert ! Skal vi ikke leve livet mens vi lever nå da ? Eller burde vi vente til vi blir 66 år ? Nå løper jeg ikke akkurat rundt og kaster meg ut i ting for di jeg tørr være meg .. men har snudd tankegangen min ! Fra og tro jeg knapt er verdt ei knappnål , og det og tørre og gjøre det jeg har lyst til og kunne være meg også får andre ha den oppfatningen om meg som de vil : ) for i mitt hode finnes nå bare anti jante loven .. Så vær snill og snu dine tanker og forstå hvor mye du er verdt som det mennesket du er ! La oss eleminere jante loven !

Tredje øye

Det Tredje Øyet (Epifysen/Pinealkjertelen):
Knyttet til epifysen gjennom hypothalamus. Det er chakraet for klarhet/oppmerksomhet, tid og lys. Epifysen er lyssensitiv og er knyttet til produksjon av melatonin, som regulerer søvnen. Større mengder melatonin skilles ut og sirkulerer når vi sover. Og vi vet at om natta så regenererer vi vevet i kroppen og gjenoppretter glykogen lagrene våre. Det er interessant at melatonin antas å motvirke aldring.

Vi vet at når vi sover opererer hjernen vår på et frekvensnivå mellom 0,5 ? 4 Hz (Delta). Ved meditasjon ligger vi på Alphanivå; 8-12 Hz. Noen kommer helt ned på Thetanivå; 4-8 Hz. Dette kan være med på å forklare hvorfor nyere forskning har vist at meditasjon øker mengden av melatonin. Og kanskje dette er med på å forklare noen av de helsebringende effektene ved meditasjon; vi får tid til å regenerere vevene i kroppen.

Det Tredje Øyet er en del av sjette sans mekanismen. Det gir klarsynthet, innsikt og kunnskap om verden bortenfor verden. Innsikt gjelder også om den fysiske verden. Det er mange som glemmer at de faktisk er her på jorda nå, og at det er her de skal være inntil videre. Åpning av Tredje Øyet gir oss kanskje tilgang til “overnaturlige evner”, men det gir oss ikke visdom. Visdom kommer når du vet å bruke alle chakraene dine, og det starter med Rotchakra. Dessverre hopper mange rett opp til Tredje Øyet og åpner seg til den grad at de får inn mer inntrykk enn de klarer å bearbeide. Dette er grunnen til at hjelp fra andre til å åpne seg ? som har gått gjennom det samme selv – kan være en fordel.
Info hentet fra healingviten.com

La maskene falle

Dere som var med på Morten Eriksen live web i dag hørte på at han snakket om masker .. Alle har masker , hvorfor vi får de .. Vi gjør oss til for og ikke vise vårt sanne jeg .. Han spurte i hvilke situasjoner vi har masker , jeg grublet som sikkert de andre gjorde da han ba oss tenke dette ut , hm .. Jammen er det få masker igjen for min del .. Den eneste masken jeg har igjen handler om og behandle mennesker med respekt .. For om det er en jeg ikke overhodet har kjemi med oppfører jeg meg jo hyggelig , men ikke over hyggelig ! Jeg overdriver det ikke . Bedre og holde avstand til mennesker man ikke er på bølgelengde med en og slenge med leppa unødvendig . Jeg sårer ikke andre undødig.Jeg har hatt mange masker jeg , masker skulte den egentlige Line , satte på meg ett smil og lot som om alt inni meg var på plass .. Egentlig var det ett salig kaos , men så god jeg ble på og late som da gitt , reine skuespilleren . Maskene skulte gråt , sårhet , angst .. Så det og la de falle var ikke enkelt , men fy så deilig og finne seg selv , kaste de vekk , ikke bry seg om hva andre mener om meg , og en ro jeg fikk inni meg .. Nå snakker jeg rett fra levra .. Ja ord har alltid hatt en tendens til og ramle ut av meg da , men nå uten de ørti maskene . Det er mye jobbing med seg selv som skal til for og komme i mål .. Hadde jeg ikke kommer i mål hadde jeg vel heller ikke kunnet hjelpe andre , man får rydde i eget hus først : )) som jeg så noen skrev ett sted .Og jeg har tatt med meg erfaringen fra dette til og hjelpe andre ,man ser andres masker lettere fordi jeg kjenner de igjen .

Øynene er sjelens speil

Øynene er sjelens speil . Når jeg kobler meg til mennesker for å lese de , heale , snakke med dyr osv . Kobler jeg meg på sjelen Via øynene. Jeg ser vedkommende i øynene enten via bilde eller hvis du er hos meg . Sjelen har på ett mystiskt vis lagret våre forrige liv , og opplevelser . Jeg kjenner også blokkeringer som sitter i kroppen din som har satt seg pga noen opplevelser du har hatt tidligere i livet og som du ikke har bearbeidet . Jeg merker det slik at når jeg går inn i kroppen din Visuelt , og lyset blir ført oppover så stopper det plutselig opp og jobber mye ett sted , da er det ofte jeg får opp bilde av hvorfor det er blokkering der eller bare at jeg kjenner føelsene . Jeg jobber meg gjennom flere ganger for og løse det opp .

Herlig med besøk under middagen

Når vi spiste middag nå i stad ristet det skikkelig i blomsten på bordet og jeg kjente noe for forbi meg det jeg satt , så kjente jeg energien satt ved siden av meg .. Min kjære mor ! Hun ville fortelle meg hvor flink jeg er , som holder familien sammen . Jeg fortalte henne hvor glad jeg er for at hun er hos oss , jeg er alltid det sa hun : )) .. Hun satt der mens vi spiste som om hun virkelig var der, bare ikke i fysisk . Rare greier , ofte ser jeg henne røyke eller kjenner røyk lukt , hun røyket mye . jeg spurte om hun hadde noen andre beskjeder til meg i dag ? Nei du vet hva du skal og du er klar sa hun . Takk mamma for at du viser oss at du er med oss

Angst for fremtiden ? Angst for og leve ?

Jeg har daglig henvendelse om mennesker som vil vite hvordan livet dems vil bli fremover . Jeg kan se litt i min egen fremtid og kan få opp noe i andres , men hvilken rett har jeg til og videreformidle noe som kanskje blir forandret , eller skape feil håp ! jeg har i mine øyne ingen rett til det . Jeg ser det slik at vi mennesker har mulighet til og velge flere veier . Jeg tror og at noe er forutbestemt og ikke kan forandres . jeg skjønner disse menneskene som spørr meg så godt !!! For før jeg skjønte at jeg var slik spurte jeg også en synsk dame , hadde vært sykdom i familien og det hadde vært alvorlig , personen var fortsatt syk , men bedre .. Jeg engstet vettet av meg ! Til en dag en spå side lå og lyste mot meg . jeg hadde vel aldri trodd at jeg skulle ringe en av de . Jeg var heldig og traff på ei veldig hyggelig dame , jeg spurte selvfølgelig om fremtiden til den syke personen ! Hun dro på det etter at jeg hadde spurt , det går nok bra sa hun .. Hun fortalte meg om evnene mine , noe jeg da ikke visste at jeg hadde , så jeg hadde hakeslipp etterpå .. Nå så skjønner jeg godt det vage svaret hun ga meg .. Men hvorfor grubler vi mennesker slik over hvordan fremtiden blir ? Det er kanskje ikke rart i dagens samfunn . Vi har angst for å leve , vi har angst for å dø . Kan man ikke bare leve og være glad så lenge det varer ? Eller er døden hoved tema her ? Vi er redde for å dø ? Hvor kommer vi henne ? etter min erfaring dør vi ikke , vi går bare ut av en sliten kropp , hvor havner vi så ? Jo da går du i en tunnel som mange opplever og det er ett kraftig lys i andre enden , der står dine og venter på deg , så er det fest ! Du har kommet hjem igjen : )) du vil få utdelt oppgaven din , evnt hjelper .. Når dine oppgaver er over skal sjelen din hvile , og hvor havner den da ? Jo i Edens Hage . Hvor er Edens Hage ? Når jeg spurte mamma om det sa hun det er en illusjon ! Alt er en illusjon Line ! Hm ., jeg har hørt det før , men vanskelig og fatte , og hvis alt er en illusjon ? Så hvorfor kan man ta på det ? Hvorfor blir det ikke borte når jeg tar på det ? Jeg opplever mye , og tror på mye , men allikevel er mye vanskelig og forstå . Det må liksom oppleves . Og tilbake til hvorfor er vi redde for å dø når vi ikke dør , og hvorfor vet ikke alle det instinktivt ? hvirfor blir alt slettet når vi trer inn i nytt liv ? De trengte vel ikke slette det at vi vet at vi ikke dør , eller ville vi levd livene feil da ? jeg har så mye spørsmål noen ganger at hadde jeg spurt hjelperene mine om alt hadde de vært utslitt ! : ))

Alle opplever i løpet av livet og miste noen som står en nær . Hvordan taklet du det ?

Jeg taklet det mye bedre en jeg trodde , det høres kanskje rart ut , jeg var forbredt på en måte fordi jeg fikk beskjed året før gjennom en hel film i våken tilstand om hva som skulle skje.. på en måte forbredt ,men allikevel så vondt . jeg gråt mye etter jeg skjønte at beskjeden stemte , og når hun havnet på sykehuset liggende i en respirator var usigelig vondt , alle som har opplevd og se sine kjære liggende slik er forferdelig . jeg ba til Gud ! jeg spurte om meningen med dette ! det var forferdelig tungt , vi var inne på sykehuset hele dagen og vi gjorde ikke annet enn og snakke med henne og følge med , men enda følte jeg meg som ei utslitt sviske ! tilslutt falt hun i koma tre dager før hun døde .. legene hadde slått av alt når vi kom inn igjen den dagen , vi ble ringt på vei innover om det .. så rart og komme til sengen hvor bråket av alle maskiner var borte , legen ville snakke med oss , nå var det snakk om timer eller tre dager max , selv om jeg visste var det vondt , selv om jeg visste at de på andre siden ventet på henne å gledet seg, ja de har fest der når deres kjære kommer “hjem” og selv om de hadde fortalt meg at mamma ville dette , var det vondt .. det blir ikke som før .. jeg tror ikke er noe fasitsvar på hvordan man takler det . Jeg gråter fortsatt noen tårer etter mammas bortgang , jeg har tatt vare på alle de fine stundene vi hadde i hjerte mitt . Det rare er at jeg i det siste plutselig har havnet på plasser vi hadde vært på tur . Jeg var på tur her med foto apparatet , også gikk det opp for meg at her hadde vi vært med picnik kurv begge jentene mine og de to hundene jeg hadde da .. Jeg satte meg ned for og roe tankene litt eller rettere sagt meditasjon .. Jeg elsker og høre vannet det gir meg en uendelig ro . Så kom mamma , hun er jo med meg og jeg snakker titt og ofte med henne , hun ga meg noen beskjeder og jeg gråt og gråt , og gråt er en veldig Healende Rensede prosess , få sorgen ut . jeg hadde en annen opplevelse på dette stedet også , men det havner i boka mi . Så viktigheten av og forløse tårer er undervurdert ofte . Jeg er glad jeg har mamma der , hun er blitt en av de som følger meg og lærer meg på min åndelige vei , hun har en sterk energi som kommer frem når hun har noe og formidle . Mamma er fri fra en syk kropp nå og har det fint , selv om det ikke kan erstatte en levende person . Glad i deg mammaen min

Småfolk finnes de ? Så du åndenes makt i dag ?

Finnes de ? Hva tror du ? Jeg har møtt på ett slag på hus Rens en gang , de er slettes ikke farlige . De de nysgjerrige ja ! Og det finnes flere typer , vet du jeg trodde heller ikke på slike før . Der gikk liksom grensa mi .. Jeg har aldri før som liten hverken sett de eller hørt de . Men en dag hørte jeg de plutselig og jeg trodde ikke mine egne ører , i selveste Margit sandemo stil , har du sett Ronja røverdatter ? Ja slik er de , og de første jeg hadde kontakt med var sinna på meg .. De er veldig redd for skogen og verner om den .. Mer kommer i boka mi , for etterhvert har jeg hatt veldig mange opplevelser med de . De kan nemlig også lese auraen vår og se hvem som er snille og som kan kommunisere med de .. Ja jeg vet dette høres ut som tatt ut av Ronja Røverdatter , eller eventyr fortelling . Men dere får tro hva dere vil ; ))

Småfolk finnes de ? Så du åndenes makt i dag ?

Finnes de ? Hva tror du ? Jeg har møtt på ett slag på hus Rens en gang , de er slettes ikke farlige . De de nysgjerrige ja ! Og det finnes flere typer , vet du jeg trodde heller ikke på slike før . Der gikk liksom grensa mi .. Jeg har aldri før som liten hverken sett de eller hørt de . Men en dag hørte jeg de plutselig og jeg trodde ikke mine egne ører , i selveste Margit sandemo stil , har du sett Ronja røverdatter ? Ja slik er de , og de første jeg hadde kontakt med var sinna på meg .. De er veldig redd for skogen og verner om den .. Mer kommer i boka mi , for etterhvert har jeg hatt veldig mange opplevelser med de . De kan nemlig også lese auraen vår og se hvem som er snille og som kan kommunisere med de .. Ja jeg vet dette høres ut som tatt ut av Ronja Røverdatter , eller eventyr fortelling . Men dere får tro hva dere vil ; ))

Healing og virkning

Om “Healing og håndspåleggelse”

Av Else Egeland trykket i Helsehåndboka 2002:

“Mange opplever at healing bringer frem emosjonelle reaksjoner, kan forløse minner og gi økt erkjennelse eller innsikt i subjektive livsforhold. Denne renselsen kommer parallelt med en ny balanse i energisystemet. En slik «ny læring» og integrering kan skje både bevisst og ubevisst.”

“Under healing kan klienten oppleve varme, kulde, energistrømninger, spontane bevegelser i kroppen og kontakt med følelser og minner. Enkelte blir svært avslappet og tung i kroppen under og etter en slik behandling, andre blir full av energi og vitalitet. Noen får en kortvarig forverring av symptomene like etter behandlingen. Dette er en positiv og naturlig respons som viser at personens egne helbredelsesprosesser er virksomme. Man trenger ikke tro på healing for at healing skal hjelpe, men erfaringsmessig virker det som om mennesker som er generelt åpne som personer også er mer åpne for virkning av healing. Det samme gjelder barn og dyr.”