Min skytsengel Julia om skytsengler

Min Julia om skytsengler . En skytsengel er en engel alle får tildelt ved fødselen . Det er ingen bestemt alder på en skytsengel . Vi er ved din side livet ut . Vi er lykkeligst når mennesket har kontakt med oss . En skytsengel har før levd på jorden , de er ferdige med og lære og plukket ut for og bli trent til å bli skytsengel . En skytsengel hovedoppgave er kjærlighet , lære mennesket om det. En skytsengel vil hjelpe mennesket til og leve livet fullt ut . Dere er på jorden for å lære og det er vår oppgave og støtte dere . Jeg syns min oppgave er fantastisk , få lov og elske ett menneske så høyt og hjelpe . Jeg spørr om hvem som lærer opp skytsengelene ? Gud er vår far , alles far Line ..han er vår høyeste læremester . Jeg spørr om skytsengelene kan redde oss fra en ulykke hvis tiden ikke er inne for oss ? Ja det gjør vi, det er en av våre oppgaver og lede dere fra farer . Så når jeg har sett bilulykker med smadrede biler som vi ikke kan forstå at noen kan ha overlevd så har dere reddet de ? Ja Line det har vi .. Det er vår oppgave at dere skal lære det som er meningen på jorden .kan mennesker dø selv om tiden ikke er inne ? Ja de som tar selvmord . Hvorfor hindrer dere ikke de ? Mennesket har fri vilje Line , de bestemmer selv . Vi kan ikke hindre de . Det er en veldig vond måte og avbryte samarbeidet på . Vi elsker dere høyere enn oss selv . Vi har ikke ego og er derfor ikke som dere mennesker på jorden . Jeg spørr om vi to lekte når jeg var liten ? Ja det gjorde vi Line , men du husker det ikke . Når du var 7 år sluttet du og snakke med meg . Jeg har savnet det og er veldig glad vi har gjenopptatt kontakten vår . Du har ett spennende liv foran deg Line , mye vil skje snart , fordi du er den du er får du som fortjent . Du sprer om deg med kjærlighet og varme og har stor omtanke for andre . Jeg elsker deg uendelig høyt . Hilsen Skytsengelen Julia .

På tide og tro på Mirakler ?

Jeg har alltid trodd på mirakler jeg . Hva er ett mirakel da ? Jo når feks noen holder på og dø og du er helt sikker på at din kjære dør fra deg .. Du er fortvilet og ber til alle høyere makter om hjelp . Men det ser ikke ut til og virke , man venter bare på at det skal ta slutt . Dette gjorde jeg like før jul når min hund var forferdelig dårlig .. Ingen av oss trodde han skulle overleve hele romjulen , så dårlig var han . Så skulle det vise seg at han mirakuløst kviknet til , julaften var han helt sprudlende og full av fart .. Vi kunne ikke forstå dette .. Kunne det snu slik . Jeg fikk til svar når jeg spurte mine hjelpere at han får bestemme selv når han går , det er forutbestemt . Men tiden hans er inne snart .. Hva er snart i Åndeverden ? Jeg stilte mange spørsmål til han og til mine veiledere om når han går , jeg fikk ikke svaret .. Jeg kom frem til at jeg trenger heller ikke vite det , han går når han vil og er klar . Det har jeg fortalt han og , gå når du er klar .. Jeg greier meg .. Nå nyter jeg hver dag jeg får med han . Vi har noe og lære av dyrene , om hvordan de takler å bli gamle og skal dø . Han tar det hele med stor ro .og syntes jeg var forferdelig tullete når jeg gråt og gråt etter sist dyrlege besøk .. Du vet da hvor jeg kommer henne ! Ja jeg vet det , jeg har vært der i våken tilstand .. Kjærlighetsfullt , ro , hvile .. Ett fantastisk sted og hvile sjelen før du blir gjenfødt igjen . Jeg vet at jeg skal lære av alt dette , mye er vondt . Egentlig er vi mennesker altfor eie syke , vi vil ikke gi slipp .. Vi elsker og vil ha det tett inntil oss , vi burde lære av dyrene og gi slipp på det vi elsker fordi vi elsker det . Jeg har jammen lært mye om døden dette året , det og gi slipp på det du elsker , la de gå ! De blir ikke borte uansett .. Jeg lærer av at min hund skal dø , hvordan han tenker og har det .. Hvordan jeg skal ta dette .. Jeg gleder meg ikke akkurat til resten av det jeg skal lære av dette .. Men det er nødvendig for at jeg skal forstå . Livet går videre , jeg vet at jeg ikke må klamre meg til sorgen . Se det lyse , gleden over og leve .

Gooood juuuul !

Klarte ikke la være og skrive noen ord her i dag , hunden min lever enda og jeg er så glad for det at han blir her litt til og forhåpentligvis lenger , kan ikke annet en og ta en dag av gangen . Mirakler kan skje , vann samlingene han hadde under haken og brystet er borte nesten , men han har fortsatt vann i lungene .. Jeg har healet han mye ,men om det er det som har hjulpet han vet jeg ikke . Han er sliten sier han , ingen smerter og sier han har det bra tross alt . Han er glad og nyter tiden nå . Klem til dere alle <3

Siste tiden med hunden min

Har vært en vond dag i dag , jeg tok meg sammen litt fordi hans ønske er at vi skal være sammen og ha det bra det siste han lever . Da kan jeg ikke sitte og gråte konstant . Han har ikke smerter , han har kviknet til litt nå på kvelden i dag , han vil bort til oss og kose . Vi snakket sammen og gjør det beste vi kan for han . Han har stått opp hver gang jeg er ute av synet hans fordi han er redd jeg skal gå fra han . Jeg har tenkt og bli ved hans side til siste stund . Han er ikke redd sier han , han vil bare ha oss der . I dag fortalte han at han hadde vært så lykkelig hos oss og at han var utrolig glad i oss alle . Han fortalte meg i sommer at hans forrige liv var han en shæfer hund , eieren hans var narkoman og han ble slått . I dag spurte jeg hvordan han døde .han ble skutt 4 år gammel . Jeg er så glad for at han kom til oss . Vi er så nær han . Vi forstår hverandre .. Han har hjulpet meg så mye . Han hjalp meg og finne ro , finne meg selv . Han kom hit for og hjelpe og det gjør dyrene . Vi tror vi velger de , men slik er det ikke . Ingenting er tilfeldig selv om vi tror og føler det noen ganger . Nå skal vi bare nyte siste tiden . Det blir nok rolig på bloggen min nå utover til over jul . Men jeg vil takke alle som følger bloggen min , det varmer hjerte mitt <3 God jul ! Alle sammen ! Så ses vi snart igjen .

På vei til den andre siden

I dag har det vært en rar dag .. Glad dag på jobb med glade kolleger , mine herlige kolleger på jobb .. Alle forventningsfulle og lykkelige over og skulle feire jul med sine familier . Da jeg dro på jobb i dag tidlig var det full fart .. Hunden min har ikke vært helt hundre frisk på en stund , han har slitt med ørene , de ble bedre også verre nå i helga som var . Fikk nye medisiner mandag . Syns han ble sent bedre , jeg så at han ikke var betydelig bedre i dag tidlig , men ikke verre heller . Vel hjemme fra jobb gikk jeg rett bort og sjekket han og merket væskeansamling på halsen og nedover brystet . Magefølelsen var dårlig.. Dro rett til dyrlege , her er det nok hjerte som ikke fungere som det skal og svikt antagelig i indre organer som lever og nyrer . For en stund siden sa han til meg at han ikke hadde lenge igjen , jeg la ordene bort .. Jeg orket ikke kjenne på de . Nå måtte jeg innse at det han sa var riktig , han sa for lenge siden at han skulle dø av hjerte stans og med oss rundt oss . Jeg satt nå på dyrlege kontoret med tårer rennende nedover kinnet . Skulle han nå reise fra meg snart ? En av mine beste venner som jeg kunne fortelle alt til . De fine stundene vi hadde på hans yndlings sted . Da fikk vi så klar god kontakt , vi begge følte ro der . Vel ute i bilen på vei hjem hadde jeg lyst til og hyle ! Jeg orker ikke !!!!! Tok meg sammen .. Hjemme snakket heg med han der han lå på gulvet .. Vil ikke miste deg .. Han sa jeg var litt tullete , du vet jo hvor jeg kommer sa han . Ja jeg vet det , men jeg vil ikke kunne kose pelsen din lenger . Du er ikke der når jeg våkner .. Jeg vet han kommer tilbake , det sa han for lenge siden . Jeg spurte igjen om hvilken hund han kommer tilbake som , det får du se sa han , jeg blir en mindre hund . Han viser glede selv om han er usigelig sliten . Han skal dø her hos oss , ikke på ett dyrlege kontor . Han har sagt han bare sovner inn uten dyrlege hjelp . Jeg håper det er riktig for hvis det skulle bli vondt for han på noe vis eller at han ikke får reiser seg må jeg vurdere . Men det er siste utvei og gjøre det slik selv om jeg må vurdere dette . Jeg håper at han klarer seg til julaften .. Etter samtalen vår kom det en engel , Erke engel Michael , han tok handa mi og sa at dette ville gå bra , han vil gå lykkelig over , han har hatt ett lykkelig liv her . Han ga meg en ro i hjerte mitt , så , så jeg han plutselig holdt ett hvitt lys som var tent og han rakte den opp i været , og han sendte kjærlighet og lys , han sa også at vi nå skulle være hos han og stelle han .. Jeg har aldri opplevd dette før .. Og er ikke rart man lurer der man sitter med øynene fulle i tårer .. Jeg vet det er livets gang , men det er vondt jeg ikke får tatt han en gang til , til hans yndlings sted . Vente tiden er vond .. Men vi får gjøre det beste av det , hans ønske er ikke at jeg skal gråte døgnet rundt nå hans siste tid her .

Takknemlige sjeler

Selv om jeg bestemte meg for og slutte med husrensing er det fortsatt noen jeg hjelper . Som her om dagen da noen oppdaget ett besøk .. Det gikk noen i gangen sa personen som bodde der , jeg Senset raskt at dette besøket ikke var i familie med de som bodde der . Jeg fikk kontakt med besøket (en gammel mann ) søt gammel mann som sto og tørket tårer når jeg fikk kontakt med han . Jeg spurte hva det var ? Jeg er lei av og valse rundt ! Han ville bare ha hjelp .. Vi snakket sammen og fant ut at han bare ville fortest mulig over . Jeg åpnet opp og jeg ba hans nære og kjente møte han og riktig ! Der oppe kunne jeg se mange stå og vente på han , han tørket tårer og ble så glad og pekte opp der , jeg ba han ta meg i hendene og jeg overlot han til to engler .. Han takket for hjelpen min i det han dro . Hjerte mitt brister av glede over og kunne hjelpe .. Det føles så godt . Uendelig godt . For det er ikke godt for den sjelen som sitter i dette mellomrommet . Jeg tenkte på han lenge etterpå , han rørte hjerte mitt . Farvel søte gamle mann

Samtale med skytsengel Julia

Jeg spurte henne om og fortelle om julen .. Hun sier julen handler om og ta vare på hverandre . Det har blitt for materialistisk . Mennesker tror julen handler om og kjøpe ting . Det vil forandre seg nå som vi går inn i den nye tiden . Dere vil få mindre behov for ting . Dere vil lære at julen handler om kjærlighet og omtanke for hverandre . I julen er vi Gud nær , vi skal minnes . Jeg spørr om det er lenge til denne forandringen skjer ? Det vil ta tid og snu det som er , men med tiden vil det snu . Men Julia du sier julen handler om Gud , jeg trodde vi feiret Jesus fødsel jeg? Line jeg skal fortelle deg mer om det for bibelen er ikke helt riktig , mennesker har gjort om på historien . Hvorfor spørr jeg ? Pga makt svarer hun .. Mye er riktig der Line , men noe stemmer overhodet ikke med sannheten . Gud hadde ikke slike ønsker om at mennesker skal bli undertrykt . Spennende dette Julia , men nå har jeg ikke mer tid . Takk for samtalen . Hva hvis ikke bibelen stemmer helt ? Jeg vet ikke , jeg har ikke skrevet den .. Og nå lytter jeg til Julia og hørte hva hun hadde og fortelle om julen .

Fremtiden ligger foran oss ren og pen og vi kan forme den som vi vil ..

Jeg har mange tanker om min egen fremtid . Jeg kjenner det ligger mye foran meg .. 2013 skal bli ett år med mange opplevelser . Jeg sitrer når jeg tenker på dette året . Jeg har mye som surrer oppi hodet mitt . Vil det skje det som de har fortalt meg fra andre siden ? Jeg prøver ikke tenke så mye på det , kanskje jeg forandrer det selv ? Jeg er på en måte i opplæring av de .. I det siste har hodet mitt vært fullt av det de putter inn av lærdom . Nå har det heldigvis lettet litt og jeg skal hvile hodet litt og ta vare på selvet . Man kan si det slik at jeg aldri er alene , det er jo ingen . Alle har jo en eller flere engler som passer på oss og mange hjelpere . Ikke minst vår skytsengel , min heter Julia og er en vakker dame . Ute på tur i dag for og finne juletre så fant jeg ingen , men kom på og spørre Haugafolket om hjelp .. Jada de viste meg til ett tre , ikke stort tre , minste jeg har hatt noen gang , men stort for de , for de er jo så små : ) .. Søte de er da som hjelper meg når jeg spørr . Vet det høres utrolig ut ! Og de første gangene jeg snakket med de lurte jeg selv på om jeg virkelig hadde hørt de snakke eller om jeg innbilte meg det . Men jeg har nå innsett at jeg ikke innbiller meg dette etter å ha møtt på flere på forskjellige steder og forskjellige typer av de .,tilfelles har de at de passer på naturen . Jeg kan skrive mer om de senere en gang . Nå skulle det handle om fremtiden : ) .. Fremtiden ligger der foran oss og det er bare og glede seg , jorda er i endring nå og vi stiger til 5 dimensjon . En ny energi manifesterer seg , kjærlighets energien . Dette er spennende , sløret mellom Åndeverden og oss blir tynnere og tynnere , derfor oppdager nå flere og flere energier hos seg . Flere finner seg selv i alt grumset vi har hatt fra før . Nå detter jeg litt ut igjen .. He he .. Det er alltid mange ord på min tunge : )) .. Takk til dere som følger bloggen min vil jeg også si i samme slengen her , jeg har passert 6000 sidevisninger !!!

En jul uten

En jul uten mamma virker uvirkelig , hele veien har jeg taklet mammas bortgang bra . Selvfølgelig har jeg grått . Men har følt en trøst i og ha henne med meg på en annen måte . I går fant jeg plutselig ut at jeg skulle male soverommet ! Og mens jeg sto og slumpet og blandet malingen kjente jeg mamma rundt meg , jeg følte hun. Fulgte med . Hun sa også når malingen var ferdig blandet at hun syns den var fin. Mamma elsket og male ,sy og ordne i hjemmet . Siste 10 årene av hennes liv var hun lenket til en rullestol ertter harde slag som veltet hennes liv opp ned . Hun klaget aldri ! Men i mitt hjerte og utav hennes øyne følte jeg hun ikke trivdes der hun satt . Mamma var heller ikke helt seg 100%seg selv etter slagene . Allerede etter dette måtte jeg innse at mamma ikke ble som før , jeg hadde en sorg den gang . Sorg over det vi hadde som aldri igjen kom tilbake . Jeg nesten hørte hun kom opp trappen her noen ganger , men det gjorde hun ikke ! Aldri mer ! Det var tungt og innse .. Derimot i rullestol inn veranda døra totalt avhenig av andre . Det var ikke min mor ! Min mor var en fighter !! Men klarte aldri og trene seg ut av stolen . Jeg gråt i hjerte mitt for henne hver gang jeg så henne . Men LIVET må gå videre . Jeg malte mens tårene trillet nedover kinnet . Jeg kjente hennes nærvær og hjerte mitt ville briste av sorg ! Mamma jeg savner deg , savner telefon samtalene våre hvor du spurte om jentene .savner og spørre deg om hvordan man lagde forskjellig mat ! Ja jeg har spurt henne om det selv om hun er på andre siden . Men deg kan ikke erstatte det fysiske ! Jeg gråt så jeg knapt så veggen jeg malte . Det var så rart .. Det kom en sang fra radioen som teksten låt : det var så mye jeg skulle sagt deg… da jeg la meg så jeg henne kom inn på soverommet ,og holdt hendene over meg .hva gjør du sa jeg ? jeg healer deg så du kommer deg videre sa hun .jeg kunne se lyset strømme fra hendene hennes.jeg følte varme som strømmet gjennom meg også sovnet jeg . savner deg mamma <3