Min skytsengel Julia om skytsengler

Min Julia om skytsengler . En skytsengel er en engel alle får tildelt ved fødselen . Det er ingen bestemt alder på en skytsengel . Vi er ved din side livet ut . Vi er lykkeligst når mennesket har kontakt med oss . En skytsengel har før levd på jorden , de er ferdige med og lære og plukket ut for og bli trent til å bli skytsengel . En skytsengel hovedoppgave er kjærlighet , lære mennesket om det. En skytsengel vil hjelpe mennesket til og leve livet fullt ut . Dere er på jorden for å lære og det er vår oppgave og støtte dere . Jeg syns min oppgave er fantastisk , få lov og elske ett menneske så høyt og hjelpe . Jeg spørr om hvem som lærer opp skytsengelene ? Gud er vår far , alles far Line ..han er vår høyeste læremester . Jeg spørr om skytsengelene kan redde oss fra en ulykke hvis tiden ikke er inne for oss ? Ja det gjør vi, det er en av våre oppgaver og lede dere fra farer . Så når jeg har sett bilulykker med smadrede biler som vi ikke kan forstå at noen kan ha overlevd så har dere reddet de ? Ja Line det har vi .. Det er vår oppgave at dere skal lære det som er meningen på jorden .kan mennesker dø selv om tiden ikke er inne ? Ja de som tar selvmord . Hvorfor hindrer dere ikke de ? Mennesket har fri vilje Line , de bestemmer selv . Vi kan ikke hindre de . Det er en veldig vond måte og avbryte samarbeidet på . Vi elsker dere høyere enn oss selv . Vi har ikke ego og er derfor ikke som dere mennesker på jorden . Jeg spørr om vi to lekte når jeg var liten ? Ja det gjorde vi Line , men du husker det ikke . Når du var 7 år sluttet du og snakke med meg . Jeg har savnet det og er veldig glad vi har gjenopptatt kontakten vår . Du har ett spennende liv foran deg Line , mye vil skje snart , fordi du er den du er får du som fortjent . Du sprer om deg med kjærlighet og varme og har stor omtanke for andre . Jeg elsker deg uendelig høyt . Hilsen Skytsengelen Julia .

På tide og tro på Mirakler ?

Jeg har alltid trodd på mirakler jeg . Hva er ett mirakel da ? Jo når feks noen holder på og dø og du er helt sikker på at din kjære dør fra deg .. Du er fortvilet og ber til alle høyere makter om hjelp . Men det ser ikke ut til og virke , man venter bare på at det skal ta slutt . Dette gjorde jeg like før jul når min hund var forferdelig dårlig .. Ingen av oss trodde han skulle overleve hele romjulen , så dårlig var han . Så skulle det vise seg at han mirakuløst kviknet til , julaften var han helt sprudlende og full av fart .. Vi kunne ikke forstå dette .. Kunne det snu slik . Jeg fikk til svar når jeg spurte mine hjelpere at han får bestemme selv når han går , det er forutbestemt . Men tiden hans er inne snart .. Hva er snart i Åndeverden ? Jeg stilte mange spørsmål til han og til mine veiledere om når han går , jeg fikk ikke svaret .. Jeg kom frem til at jeg trenger heller ikke vite det , han går når han vil og er klar . Det har jeg fortalt han og , gå når du er klar .. Jeg greier meg .. Nå nyter jeg hver dag jeg får med han . Vi har noe og lære av dyrene , om hvordan de takler å bli gamle og skal dø . Han tar det hele med stor ro .og syntes jeg var forferdelig tullete når jeg gråt og gråt etter sist dyrlege besøk .. Du vet da hvor jeg kommer henne ! Ja jeg vet det , jeg har vært der i våken tilstand .. Kjærlighetsfullt , ro , hvile .. Ett fantastisk sted og hvile sjelen før du blir gjenfødt igjen . Jeg vet at jeg skal lære av alt dette , mye er vondt . Egentlig er vi mennesker altfor eie syke , vi vil ikke gi slipp .. Vi elsker og vil ha det tett inntil oss , vi burde lære av dyrene og gi slipp på det vi elsker fordi vi elsker det . Jeg har jammen lært mye om døden dette året , det og gi slipp på det du elsker , la de gå ! De blir ikke borte uansett .. Jeg lærer av at min hund skal dø , hvordan han tenker og har det .. Hvordan jeg skal ta dette .. Jeg gleder meg ikke akkurat til resten av det jeg skal lære av dette .. Men det er nødvendig for at jeg skal forstå . Livet går videre , jeg vet at jeg ikke må klamre meg til sorgen . Se det lyse , gleden over og leve .

Siste tiden med hunden min

Har vært en vond dag i dag , jeg tok meg sammen litt fordi hans ønske er at vi skal være sammen og ha det bra det siste han lever . Da kan jeg ikke sitte og gråte konstant . Han har ikke smerter , han har kviknet til litt nå på kvelden i dag , han vil bort til oss og kose . Vi snakket sammen og gjør det beste vi kan for han . Han har stått opp hver gang jeg er ute av synet hans fordi han er redd jeg skal gå fra han . Jeg har tenkt og bli ved hans side til siste stund . Han er ikke redd sier han , han vil bare ha oss der . I dag fortalte han at han hadde vært så lykkelig hos oss og at han var utrolig glad i oss alle . Han fortalte meg i sommer at hans forrige liv var han en shæfer hund , eieren hans var narkoman og han ble slått . I dag spurte jeg hvordan han døde .han ble skutt 4 år gammel . Jeg er så glad for at han kom til oss . Vi er så nær han . Vi forstår hverandre .. Han har hjulpet meg så mye . Han hjalp meg og finne ro , finne meg selv . Han kom hit for og hjelpe og det gjør dyrene . Vi tror vi velger de , men slik er det ikke . Ingenting er tilfeldig selv om vi tror og føler det noen ganger . Nå skal vi bare nyte siste tiden . Det blir nok rolig på bloggen min nå utover til over jul . Men jeg vil takke alle som følger bloggen min , det varmer hjerte mitt <3 God jul ! Alle sammen ! Så ses vi snart igjen .

På vei til den andre siden

I dag har det vært en rar dag .. Glad dag på jobb med glade kolleger , mine herlige kolleger på jobb .. Alle forventningsfulle og lykkelige over og skulle feire jul med sine familier . Da jeg dro på jobb i dag tidlig var det full fart .. Hunden min har ikke vært helt hundre frisk på en stund , han har slitt med ørene , de ble bedre også verre nå i helga som var . Fikk nye medisiner mandag . Syns han ble sent bedre , jeg så at han ikke var betydelig bedre i dag tidlig , men ikke verre heller . Vel hjemme fra jobb gikk jeg rett bort og sjekket han og merket væskeansamling på halsen og nedover brystet . Magefølelsen var dårlig.. Dro rett til dyrlege , her er det nok hjerte som ikke fungere som det skal og svikt antagelig i indre organer som lever og nyrer . For en stund siden sa han til meg at han ikke hadde lenge igjen , jeg la ordene bort .. Jeg orket ikke kjenne på de . Nå måtte jeg innse at det han sa var riktig , han sa for lenge siden at han skulle dø av hjerte stans og med oss rundt oss . Jeg satt nå på dyrlege kontoret med tårer rennende nedover kinnet . Skulle han nå reise fra meg snart ? En av mine beste venner som jeg kunne fortelle alt til . De fine stundene vi hadde på hans yndlings sted . Da fikk vi så klar god kontakt , vi begge følte ro der . Vel ute i bilen på vei hjem hadde jeg lyst til og hyle ! Jeg orker ikke !!!!! Tok meg sammen .. Hjemme snakket heg med han der han lå på gulvet .. Vil ikke miste deg .. Han sa jeg var litt tullete , du vet jo hvor jeg kommer sa han . Ja jeg vet det , men jeg vil ikke kunne kose pelsen din lenger . Du er ikke der når jeg våkner .. Jeg vet han kommer tilbake , det sa han for lenge siden . Jeg spurte igjen om hvilken hund han kommer tilbake som , det får du se sa han , jeg blir en mindre hund . Han viser glede selv om han er usigelig sliten . Han skal dø her hos oss , ikke på ett dyrlege kontor . Han har sagt han bare sovner inn uten dyrlege hjelp . Jeg håper det er riktig for hvis det skulle bli vondt for han på noe vis eller at han ikke får reiser seg må jeg vurdere . Men det er siste utvei og gjøre det slik selv om jeg må vurdere dette . Jeg håper at han klarer seg til julaften .. Etter samtalen vår kom det en engel , Erke engel Michael , han tok handa mi og sa at dette ville gå bra , han vil gå lykkelig over , han har hatt ett lykkelig liv her . Han ga meg en ro i hjerte mitt , så , så jeg han plutselig holdt ett hvitt lys som var tent og han rakte den opp i været , og han sendte kjærlighet og lys , han sa også at vi nå skulle være hos han og stelle han .. Jeg har aldri opplevd dette før .. Og er ikke rart man lurer der man sitter med øynene fulle i tårer .. Jeg vet det er livets gang , men det er vondt jeg ikke får tatt han en gang til , til hans yndlings sted . Vente tiden er vond .. Men vi får gjøre det beste av det , hans ønske er ikke at jeg skal gråte døgnet rundt nå hans siste tid her .

Takknemlige sjeler

Selv om jeg bestemte meg for og slutte med husrensing er det fortsatt noen jeg hjelper . Som her om dagen da noen oppdaget ett besøk .. Det gikk noen i gangen sa personen som bodde der , jeg Senset raskt at dette besøket ikke var i familie med de som bodde der . Jeg fikk kontakt med besøket (en gammel mann ) søt gammel mann som sto og tørket tårer når jeg fikk kontakt med han . Jeg spurte hva det var ? Jeg er lei av og valse rundt ! Han ville bare ha hjelp .. Vi snakket sammen og fant ut at han bare ville fortest mulig over . Jeg åpnet opp og jeg ba hans nære og kjente møte han og riktig ! Der oppe kunne jeg se mange stå og vente på han , han tørket tårer og ble så glad og pekte opp der , jeg ba han ta meg i hendene og jeg overlot han til to engler .. Han takket for hjelpen min i det han dro . Hjerte mitt brister av glede over og kunne hjelpe .. Det føles så godt . Uendelig godt . For det er ikke godt for den sjelen som sitter i dette mellomrommet . Jeg tenkte på han lenge etterpå , han rørte hjerte mitt . Farvel søte gamle mann

Samtale med skytsengel Julia

Jeg spurte henne om og fortelle om julen .. Hun sier julen handler om og ta vare på hverandre . Det har blitt for materialistisk . Mennesker tror julen handler om og kjøpe ting . Det vil forandre seg nå som vi går inn i den nye tiden . Dere vil få mindre behov for ting . Dere vil lære at julen handler om kjærlighet og omtanke for hverandre . I julen er vi Gud nær , vi skal minnes . Jeg spørr om det er lenge til denne forandringen skjer ? Det vil ta tid og snu det som er , men med tiden vil det snu . Men Julia du sier julen handler om Gud , jeg trodde vi feiret Jesus fødsel jeg? Line jeg skal fortelle deg mer om det for bibelen er ikke helt riktig , mennesker har gjort om på historien . Hvorfor spørr jeg ? Pga makt svarer hun .. Mye er riktig der Line , men noe stemmer overhodet ikke med sannheten . Gud hadde ikke slike ønsker om at mennesker skal bli undertrykt . Spennende dette Julia , men nå har jeg ikke mer tid . Takk for samtalen . Hva hvis ikke bibelen stemmer helt ? Jeg vet ikke , jeg har ikke skrevet den .. Og nå lytter jeg til Julia og hørte hva hun hadde og fortelle om julen .

Fremtiden ligger foran oss ren og pen og vi kan forme den som vi vil ..

Jeg har mange tanker om min egen fremtid . Jeg kjenner det ligger mye foran meg .. 2013 skal bli ett år med mange opplevelser . Jeg sitrer når jeg tenker på dette året . Jeg har mye som surrer oppi hodet mitt . Vil det skje det som de har fortalt meg fra andre siden ? Jeg prøver ikke tenke så mye på det , kanskje jeg forandrer det selv ? Jeg er på en måte i opplæring av de .. I det siste har hodet mitt vært fullt av det de putter inn av lærdom . Nå har det heldigvis lettet litt og jeg skal hvile hodet litt og ta vare på selvet . Man kan si det slik at jeg aldri er alene , det er jo ingen . Alle har jo en eller flere engler som passer på oss og mange hjelpere . Ikke minst vår skytsengel , min heter Julia og er en vakker dame . Ute på tur i dag for og finne juletre så fant jeg ingen , men kom på og spørre Haugafolket om hjelp .. Jada de viste meg til ett tre , ikke stort tre , minste jeg har hatt noen gang , men stort for de , for de er jo så små : ) .. Søte de er da som hjelper meg når jeg spørr . Vet det høres utrolig ut ! Og de første gangene jeg snakket med de lurte jeg selv på om jeg virkelig hadde hørt de snakke eller om jeg innbilte meg det . Men jeg har nå innsett at jeg ikke innbiller meg dette etter å ha møtt på flere på forskjellige steder og forskjellige typer av de .,tilfelles har de at de passer på naturen . Jeg kan skrive mer om de senere en gang . Nå skulle det handle om fremtiden : ) .. Fremtiden ligger der foran oss og det er bare og glede seg , jorda er i endring nå og vi stiger til 5 dimensjon . En ny energi manifesterer seg , kjærlighets energien . Dette er spennende , sløret mellom Åndeverden og oss blir tynnere og tynnere , derfor oppdager nå flere og flere energier hos seg . Flere finner seg selv i alt grumset vi har hatt fra før . Nå detter jeg litt ut igjen .. He he .. Det er alltid mange ord på min tunge : )) .. Takk til dere som følger bloggen min vil jeg også si i samme slengen her , jeg har passert 6000 sidevisninger !!!

Vil du ha en endring i livet ditt ? Les dette av Tømmervik ! Så bra skrevet !

Ett innlegg av Tømmerviks blogg , jeg syns dette var utrolig bra skrevet !!! En snarvei til himmelen – et rop om hjelp.

For mange mennesker så virker livet for mye å skulle leve inne i mellom. Og i mange år har den tradisjonelle måten å komme seg ut av denne blindveien på, vært å søke psykologer eller de såkalte lykkepillene. Men fler og fler finner seg dårlig tilrette med disse løsningene og de siste årene har forskjellige tilbud med andre vinklinger og teknikker dukket opp. Men er det alle som er klare for endring?

Jeg møtte en dame på kontoret og hun spurte om jeg kanaliserte. Ja, sa jeg, det gjøre jeg mye. Ja, hun ville gjerne ha noen svar. Hun ville ha svar på hvorfor hun hadde problemer med bosituasjon, problemer med familien, problemer med helsen, økonomien og ja, i bunn og grunn det hele. Jeg sa at ja da får vi kikke på hva det er som gjør at du tror du ikke kan mestre dette, finne sabotørtankene dine. Hun sukket oppgitt og sa: Jeg trodde du kunne fikse meg jeg.

Jeg kjente jeg måtte puste saktere. Og jeg sa rolig. Jeg kan være med å vise deg hvilke tanker som er årsaken til at du føler det slik som du gjør. Men du må selv gjøre jobben og gjennomføre de endringene som er viktige for deg. Jeg er ingen spåtelefon, jeg jobber med bevissthetstrening og selvutvikling. Varige resultat som mål. Jammen, jeg har lest alle bøkene sa hun. Det hjelper ikke sa jeg, for du kan godt lese en bok om hvordan det er å fly et fly, men jeg vil anbefale deg å både bruke simulator og å øve før du anser deg som utlært. Det MÅ fra hodet og integreres i hjertet og kroppen. Jada, så hun, jeg har jo tenkt på det da at det kanskje var noe for meg.

Jammen, jeg har brukt massevis av penger på healere sa hun. Ja, nettopp sa jeg. Om du ønsker varing endring så må du selv forløse de tankene som gjør at du holder deg selv nede. Så du kan ikke bare fikse meg da, gjentok hun. Er det ikke bare noen som har en beskjed til meg, sa hun. Hva vil du høre da sa hun. Kanskje fra tidligere liv eller fra skytsengler eller noe. Jeg pustet rolig og sa, det er nok andre teknikker som er bedre for deg enn å forvente at noen utefor deg skal ramse opp en masse løsninger. Det er ikke slik åndeverden og intuisjonen virker.

Jeg foreslo at vi skulle prøve theta healing (Vianna Sybal) en av mange teknikker på å rydde opp i tankene i underbevistheten. En teknikk jeg har brukt mye og også på meg selv. Vi satte oss på hver vår stol, og jeg merket at hun med en gang begynte å vri seg på stolen. Og hun avbrøt meg for sikkert 20 gang den timen totalt, jeg klarer ikke å stole på det du sier, kan du ikke bare si noe som gjør at jeg blir overbevist da. Jeg kjente at jeg begynte å få dosa mi. Ikke kast bort tiden min tenkte jeg. Jeg vurderte noen lange sekunder om hvor direkte jeg kunne være med henne. For all den hjelp hun nektet å motta, uansett hvilken vinkling jeg åpnet opp for. Hun avbrøt hele tiden, gråt da hun ankom, nektet og ba meg kanalisere alle svar. Og når et eldre åndebesøk kom igjennom så sier hun at hun ikke hadde kjent slekta noe særlig. Jeg merket at dette bare ble tull, og jeg følte meg dum og at mitt ønske om å være grei med henne nå ble misbrukt. Jeg begynte å rote selv.

Jeg visste jo at hun absolutt ikke hadde svarene, fordi det var jo nettopp dette som hadde drevet henne til den livssituasjonen hun selv var i nå. Boende på et trekkfullt sted, uten penger, uten jobb og med store kommunikasjonsproblemer med familien. Men jeg bestemte meg for å slippe taket. Jeg sa ingenting. Jeg sa at dessverre, jeg har ingenting å tilby deg. Du avbryter meg hele tiden og du er skeptisk til alt jeg foreslår, så jeg avslutter her og nå. Hun ble først litt stor i øynene. Jeg bare fortsatte at jeg ikke ville ha noen penger av henne. Og at jeg håpet hun ville finne en behandler som kunne hjelpe henne. Hun gikk litt slukøret ut av døren. Jeg tenkte at hun var faktisk ikke mitt problem. Hun er et voksent menneske med egne valg og egne veier. Harde tanker? Ja kanskje, men ikke kom til meg og si du sliter, og så nekter du for alt som blir tatt opp. Jeg var aldri ufin med henne et eneste sekund. Jeg forsøkte å gjøre henne bevisst på hvordan hun pratet om seg selv, og hvordan hun med enkle øvelser kunne ta tak i dette.

Men hun ville ha en quick fix. At noen skulle redde henne. En tryllestav som noen kunne tuche hodet hennes og si: Wow, se, der under depresjonen befinner det seg en prinsesse.
Og det verste er at jeg vet jo at det bor en prinsesse bak fasaden og muren hun har bygd rundt seg. Men hun var ikke klar for endring. Og jeg ser det en gang i bland. Folk som ikke har nådd tilstrekkelig ned på bunnen før DE SELV oppdager at det lønner seg å snu. Den dagen fornuften farer og vi starter å være. Starter med å stole på at livet vil oss vel, og slutter å tro at universet er en hevngjerrig datamaskin som lagrer alt du har sagt og gjort på en diger poengtavle. Og vi forstår at livet er læring.

Jeg forstår også at du kan være så langt nede at du ikke ser skogen for bare trær. Men det er nettopp da du må innse at du må åpne øynene og ørene. Folk rundt deg vil deg i 99% av tilfellene bare vel. Og du kan strekke ut en hånd og se om andre ser løsninger du selv ikke har sett. Unngå å tro at alt skal fikses på en gang. Det har tatt deg tid å komme der du er i dag, og det tar litt tid å få fjernet alle steinene i ryggsekken din. Tenk langsiktig og BESTEM deg for å klare deg.

Den dagen du innrømmer at det ikke hjelper å få en “spesiell” vanndråpe opp i flaska di. En vanndråpe som det visstnok skal være så veldig mye energi i enn andre vanndråper, eller at noen andre kan åpne deg fordi du ikke klarer det selv. At andre skal aktivere deg, at du mangler noe som de kan tilføre deg. For ALT gjør du selv. Det er DU som tillater åpningen å skje fordi DU VELGER å stole på den du møter. Det er du som har alt i deg selv, og med noen få teknikker så ramler brikkene på plass og du er klar for neste etappe og innsikt i livet ditt.

Slutt å tro at du må ha krystallsteiner i lomma som beskyttelse. Det er KUN din egen hjernen som da tror på dette, og du kunne hatt hva som helst i lomma. En Toy-tyggegummi hadde hatt samme funksjone. I Eric Pearl som bok Finn din indre healer, skrives det at du aktiveres bare ved å lese denne boken. Jepp, korrekt, fordi du fjerner en sperre på at det faktisk går an å aktiveres gjennom en bok.

Plasebo er kult, bare bruk den riktig. Vær smartere enn din egen hjerne. Og unngå å tro at du er avhengig av alle andre for å få det til. Ja, noen andre kan ligge litt foran deg i løypa angående egen innsikt. Men unngå å tro du er avhengig av dem eller å må følge et gitt program. En skole i Oslo, der ble du kastet ut om du gikk på andre kurs i den 2 års perioden du signet opp med dem. Fordi “de andre energiene vil ødelegge prosessen” – guess what – jeg møter “andre energier” hver dag. På jobb, bland venner, på gata og hva jeg ser av tv og leser i aviser.

Spesielle armbånd som gir deg kraft, mirakeldråper i alle varianter og fotbad som tømmer kroppen din for gift uten at du trenger å gjøre noe som helst selv. Mennsker med spesielle gaver til å aktivisere deg, åpne deg og andre mirakelkurer. Ringer det ingen bjeller?

Det finnes ingen snarveier. Men en vakker og innsiktsfull vei, der du lærer å mestre og endringene er varige. Du er vakker og klok. Du bare vet det ikke ennå. Har du prøvd å tenke tanken?

Når du oppdaget, at du som barn ikke kunne ha gjort noe annerledes, da forandrer du deg.

If you want changes, get ready to change something.

10 tegn på oppvåkningen ( nyhetsspeilet)

Er det ikke åpenbart at det er en betydelig global oppvåkning som skjer? Akkurat som Mayaene spådde for så mange år siden, ville apokalypsen bli tydelig i 2012. Men mange mistolker apokalypsen å være slutten på verden, når apokalypse faktisk betyr en «disclosure, en åpenbaring av noe skjult», og starten på en ny syklus etter det, med konklusjonene og valgene av den skjulte kunnskap og bevissthet integrert i dagsbevisstheten.

Mange argumenterer og drøfter nøyaktigheten av Mayakalenderen. Det kan ikke lenger underslås at svært mange mennesker er endelig blitt klar over ting som har vært skjult for dem lenge. Vi er i en brytningstid mellom en gammel verden og en ny verden, om vi vil eller ikke. HVEM som skal definere den Nye Verden er viktig, at vi alle er med å definere den, og ikke overlater det til det stort sett korrupte lederskap. Selvfølgelig er oppvåkningen ikke en prosess som skjer over natten. Det tar tid å skrelle bort de mange lag av løgner [og frykter] for å komme til kjernen av de ultimate sannheter, å finne realitetenes virkelighet bak den okkult skapte kvasivirkelighet som samfunnet er fundamentert på; På løgn og bedrag.

Det ville være altfor pretensiøst for oss å hevde å vite alle universets hemmeligheter. Det gjør vi ikke. Vi må være ydmyke hver dag for hva vi ennå ikke vet. Men det blir klarere for hver dag som går hva som ikke er sant. Og med å analysere dette så er det mulig å finne ut om du er en av de folkene som begynner å våkne opp. En eneste ting vet jeg, at i oppvåkningen skal en gjennom lag på lag med frykter, og lag på lag med løgner (personlige eller kollektive løgner). De skal alle skrelles av lagvis som en appelsin med mange lag av skall. Hvor mange er individuelt. Bak alle fryktene, ligger den rette Kjærligheten, i bunnen.

Her er ti tegn på om du kan være helt våken:

1. Du vet at det er ingen meningsfull forskjell mellom de politiske partiene (Demokratene og republikanerne, sosialister og konservative): Det er så lett å bli fanget opp av venstre-høyre debatt, og mene det er en forskjell mellom de store politiske partiene. Imidlertid er debatt en ting, mens handlingene er en annen. Ved deres gjerninger skal dere kjenne dem, og det er udiskutabelt at det ikke er noen signifikant forskjell mellom politiske partier når det gjelder handling innen de viktigste spørsmålene. Selv herdede ideologer som John Cusack begynner å våkne opp.

2. Du forstår at Federal Reserve, eller BIS, den internasjonale sentralbank i videre forstand, er motoren i våre økonomiske problemer: gjeldsslaveri er den totalitære makt som truer hele menneskeheten, ikke noe midlertidig politisk dukketeater eller noen grådigee Wall Street tradere. Når en liten gruppe mennesker har evnen til å skape rikdom ut av ingenting og kreve renter på det, har de muligheten til å slavebinde verden under sitt eierskap uansett hva slags regjering et land skulle mene å ha.

3. Du vet at forkjøps krig er aldri nødvendig: Når vi innser at selvforsvar er den eneste akseptable form for vold, så blir vi oppvåkne mennesker. Å foreslå krig fordi noen er forskjellig fra deg, eller de kan utgjøre en trussel i fremtiden er rett og slett latterlig. Og når ble ideen om bombing av sivile humanitær? Ingen ønsker krig med unntak av de umoralske krapyl som profitterer på det.

4. Du vet at du blir systematisk forgiftet, hvordan, av hvem, og hvorfor: Riktignok er det mye å lære når det gjelder hvordan vi som menneskehet i hemmelighet blir forgiftet. Men faktum er at vi blir systematisk forgiftet, og det er sannsynligvis med overlagt hensikt å dumme oss ned og til slutt redusere befolkningen i verden. Hvem kunne tro at noen er så ond å gjøre dette mot uskyldige mennesker, kan du spørre. Vel, når du begynner å søke svaret på det spørsmålet, er du ett skritt nærmere opplysning.

5. Du forstår at staten aldri kan lovfeste moral, heller ikke bør de det: Når du innser statens rolle er kun å beskytte frihet og arbeid for velferden til innbyggerne, er du våknet. Det bør være en enkel lov som regulerer moral: Gjør ingen skade. Derfor er det umulig for regjeringen å håndheve moral med våpen, fengselsstraffer og skatter fordi dette med all tydelighet forårsaker alvorlig skade på din frihet og vår trivsel.

6. Du vet at mainstream media er heleid og manipulert av den herskende eliten: Et stadig minkende antall mennesker tror fortsatt faktisk det de hører som kommer fra mainsttream media som om det er evangeliet, selv når de allerede aksepterer at media er kjøpt og betalt av eliten som kontroller den. Likevel, samtidig som vi erkjenner at media ikke er noe mer enn en propaganda maskin og en form for tankekontroll, så er de første trinnene i å kunne kritisk tenke utover den vitenskapelige tankekontroll valgte meldinger de sender.

7. Du vet at dine naboer er ikke din fiender selv om du har voldsomme ideologiske uenigheter med dem: Dette er kanskje det vanskeligste å overvinne i oppvåkningsprosessen. Men det er viktig å forstå at naboene dine har blitt indoktrinert og hypnotisert som resten av oss, før noen hjelper dem å skinne et lys på uoverensstemmelser i våre tanker og tro. De fleste av deres ideer er ikke deres egne. De lider akkurat som resten av oss. Det er greit å fordømme deres handlinger hvis de er skadelige, men de som er våkne vil ikke gi opp på å spre informasjon som kan opplyse de som fortsatt kan være i mørket. Ingen av oss var født «våken» og alle av oss kan lære enda mer.

8. Du vet at sluttspillet er én verden kontroll over planeten Jorden: Når du forstår at sluttspillet for den herskende eliten er å ha full kontroll over alle viktige fasetter av samfunnet gjennom en global regjering, en-verdens valuta, internasjonale væpnede styrker, og så videre, er det enkelt å se gjennom løgner og propaganda rundt selv de mest forvirrende hendelser i verden. Du vil aldri kunne returnere til sovetilstanden når du fullt ut aksepterer denne realiteten.

9. Du vet at det er esoteriske okkulte krefter som manipulerer vår fysiske verden: Enten du er en religiøs eller åndelig person, vitenskapelig eller bare nysgjerrig, så er det mange teorier om at det eksisterer usynlige okkulte åndelige krefter på gang i alt dette. Selvsagt er det umulig å bevise nøyaktig hva det er. Du kan velge å ikke tro det, men den herskende eliten tar sine okkulte ritualer dødelig alvorlig [hvor de påkaller og får hjelp av åndelige entiteter til sine forhavender; demoner]. Og de vet sannsynligvis noe vi ikke vet. Bare ved å ha et åpent sinn om denne muligheten, vil du alltid beholde et åpent sinn om ting vi faktisk kan se, høre, smake og berøre. Dagens vitenskap har vist at vi kan bare «se» hva det synlige lysspekteret avslører, som utgjør den minste brøkdel av alt som kan teoretisk sett eksistere innen hele spekteret av energi. Del av enhver oppvåkning er å innse at det er mye mer som er mulig enn umulig.

10. Du vet at makten til å endre verden ligger hos deg og deg alene: Altfor lenge har folk har trodd seg å være svak, eller avhengig av andre for å forandre verden for dem. Du vet at du er helt våken når du innser at du har uendelig makt til å forandre verden ved å leve den forandringen du ønsker å se. Først må du identifisere de prinsipper som du tror på, og deretter gå ut og leve etter dem. Hvis bare en liten minoritet tok skritt for å gjøre dette, ville det ryste det etablerte til kjernen av sin eksistens.