Posetive mennesker og dems evne til og se mye i lite

Posetive mennesker er som en stråle av solen som treffer hjerte vårt . De stråler av glede , men også de kan være lei seg og få perioder hvor de blir psykisk svake . For det og være i psykisk ubalanse er ikke dermed sagt at du er svakt som menneske . Tvert i mot ., alle mennesker i løpet av livet vil være i psykisk i balanse i kortere eller lengre perioder . Men den posetive personen har kanskje lettere for å komme seg opp . De har lettere for å gripe tak i det lille gode i livet selv om alt ser litt mørkt ut . Mens den negative har vanskelig for å klamre seg til det “lille” … det lille er så lite at noen ville kanskje le av det . For i dagens samfunn er kravene store . Vi skal helst ha det samme som alle andre og helst mer . For da kan vi føle oss lykkelige !!! Er det rart det finnes gjelds slaver som bruker kjøpekort så det ryker . Og man blir heller ikke veldig posetiv og lykkelig av å misunne alle heller istede for å være glad for det man har . Jeg tror ikke noen blir lykkeligere av en drøss med penger . Tvert imot ., de mister gleden av å glede seg til noe de skal spare til . De gleder seg ikke over det lenger . Det er kortvarig glede akkurat i øyeblikket det kjøpes . Etterpå er kjøpet glemt ofte .hvor skal dette ende ? Jeg håper at den nye tiden vi er og skal videre i forandrer dette … Jeg vet det jo , men det kan være vanskelig å tro det siden man ser hvordan det er <3

Dine drømmer viser vei

Jeg får mange spørsmål og Mail av mennesker som ikke finner sin vei i livet . Om jeg kan “se” den . Hvorfor er det så mange som famler rundt i blinde ? Ikke vet de hva de vil og ikke vet de hva de liker ? De famler rundt som roboter som ikke er programmert . De venter på at noen skal laste ned ett så de skjønner hvor de skal gå . De har glemt å lytte ! Lytte til seg selv og hjerte sitt . Og vil gjerne bare ha svaret på hvor de skal kjapt . For meg fungerer det ikke slik . Jeg tror på viktigheten av å lære seg å lytte til sitt indre . Stoppe opp ! Føl og kjenn, bruk sansene ! Jeg har alltid brukt skogen som ett sted å havne tilbake i meg selv å balanse . Sitte der og høre fuglekvitter , nyte den friske lukten , komme i meditasjon , få de gruble tanken vekk og jordet meg . Ah ! Som det gir energi ! Jeg tror ikke du finner din vei ved å haste frem og tilbake som en strikk omkring , aldri være alene .. Alltid hundre tanker som svirrer mens du haster avgårde . Kanskje du en av de som aldri er alene ? Og som alltid må ha en ny plan klar foran deg ? Kanskje du er redd for å kjenne på de føelsene du har mulighet til å kjenne på da ?noen har jo så mye ubearbeidede føelser at det har blitt mye blokkeringer som igjen fører til at det er vanskelig å føle ..dette kan healing være til god hjelp for og samtaler . Eller bare det å snakke med noen .. Så noen  planlegger  hele tiden noe så man  slipper å kjenne på føelsene? på tide å finne alene tid ? Jeg forstår at det ikke er enkelt når man han barn og begge er i full jobb., men det handler om å prioritere .. Du og din mann kan bytte på og ta ungene om kvelden , bytt på å nyte stillheten og kjenne på føelsene .. Ett annet tips er å lage seg ett drømme bilde som jeg vil kalle det , i det du klipper og limer vil du innse at det er mye du liker å ønsker ! Da blir det lettere å se din vei .. Klipp og lim på dine drømmer på ett stort tykt ark , dine fremtids visjoner ! Dette bildet skal henge slik at du ser det hver dag . Gjerne på kjøleskapet hvis det passer der . Lagre dine drømmer i ditt energi felt og universet vil fange de ,for du lagrer de ved å tenke på de . Jeg skal ikke si jeg har rett i alle mine erfaringer og tanker her . Det er det opptil deg å føle og om det blir rett for DEG !

La ikke negative mennesker påvirke deg

I jobbsammenheng møter man alltid på noen negative mennesker. Hvordan takler man dem?

Du har sikkert møtt på en negativ kollega fra tid til annen som svarer surt uten grunn når du har et spørsmål, som alltid må klage på noe eller som ofte snakker negativt om andre.

Negativitet kan påvirke både stemning og motivasjon på en arbeidsplass. Hvordan kan man unngå å bli påvirket av dette selv? Er det mulig å beskytte seg mot negative mennesker?

Til en viss grad er det det. Mye handler om hvordan man selv tenker.

Visualiser dine drømmer og mål
Når man visualiserer og fokuserer på sine mål, vil dette styrke ens egen motivasjon. Negative elementer vil få mindre betydning. Hold drømmene dine levende og du vil skape din egen positivitet.

Tro på deg selv
Ikke legg for mye vekt på negative kommentarer. Det vil alltid være noen som er negative, uansett hva som blir sagt eller foreslått. En ny og god idè kan strande hvis man bare tror på de negative tilbakemeldingene. Hvorfor la pessimister styre dine valg og muligheter?

Distanser deg
Vær bevisst om det når du er i lag med negative mennesker. Da vil det være enklere å distansere seg fra det som blir sagt og unngå å bli påvirket. Lytt til vedkommende, men ikke start diskusjoner som kan forlenge en negativ samtale. Bytt heller tema.

Avvent
Vær bevisst hvordan du reagerer på kritikk og avvent før du gir en eventuell respons. Normalt vil forsvarsmekanismene settes i gang ganske raskt når noen uttrykker kritikk. Forsøk å se an kritikken og tenk over hva som egentlig menes. Vurder om det er ment konstruktivt eller ikke, og om det er en person som er verdt å lytte til.

Snu negativitet til noe positivt
Det kan høres selvmotsigende ut, men la negative personer motivere deg. Bestem deg for å bevise at de tar feil. Jobb videre med målene dine.

Velger man å fokusere på de positive sidene kommer man lenger og vil oppnå mer. Livet vil bli enklere. Man skal selvsagt ikke sette på seg skylapper og unngå velmenende motforestillinger.

Konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger som gis på en god måte kan være bra. Sunn kritikk fra positive personer som vil vårt beste, bør man lytte til. Det vil være utviklende.

Men lar man negative mennesker få for mye innpass og styre for mye, vil dette tappe en for energi og pågangsmot. Det er ingen grunn til å høre på mennesker som er generelt negative eller ikke liker deg.

La ikke de gode tankene og idèene stoppe opp på grunn av negative mennesker.

Dette innlegget er tatt fra nettet ! Jobbmagasinet.com

Nær døden opplevelse

Mange har hatt en nær døden opplevelse . Hørte nettopp da jeg var ute og kjørte på Nrk P3 at de snakket om dette . Først tok de og snakket med ei jente som hadde kreft og kjempet for livet , hva tenker man om døden når man er så syk ? Hun sa jeg vet ikke , kanskje det blir helt mørkt . De snakket også med en som hadde hatt en nær døden opplevelse. De sa nok sikkert hvem dette var , men jeg hørte det ikke med bilen full av jenter .. Hvertfall fikk han hjerne slag på en jogge tur . Eneste han tenkte på var å komme ut av skogen for ellers ble han liggende der , der møtte han noen som ringte ambulanse . I ambulansen slappet han av eller senket skuldrene som han sa også så han at hans mor kom , hun hadde vært død i 10 år .. Hun svevde og han så henne så klart , hun kom for å hente han . De svevde over de stedene han han elsket , og over noen steder han ikke kjente igjen og han skjønte at han var i en annen dimensjon .. Han opplevde ingen tunnel eller noe , mer skulle han visst fortelle senere for der stoppet det . Han lever jo så det er tydelig han fikk en omvisning på andre siden . Jeg selv fikk omvisning av mamma på andre siden , hun kom og tok meg med gjennom denne tunnelen som var mørk og jeg kunne se lyset glimte i enden . Om det var vakkert der , ett rungende ja ! Jeg var i Edens Hage .. Guddommelig vakkert ! Kan nesten ikke beskrives , jeg har skrevet om dette før i ett innlegg . Jeg lurte på hvorfor hun viste meg dette , kjenn sa hun hva føler du ? Jeg kjente kjærlighet , ingen bekymring , en ro man ikke finner maken til .. Dette er for at sjelene skal hvile før de blir gjenfødt . Det er siste steget før gjenfødelse .. Og mamma viste meg dette for at jeg skal ta det videre med meg i mitt arbeide . Men jeg vil ikke påvirke noen til å ville dra dit før det er meningen . Det er ikke det vi skal hige etter fordi om det er fint på andre siden . Vi skal leve her og nå og nyte det . Har dere noen opplevelser på andre siden ? Eller hva tenker dere om døden ?

Healing uten vilje til å forandre seg

Jeg har ofte tenkt på tilfeller jeg har lest om hvor noen mennesker får healing i lang tid uten at noe forandrer seg . Kan det være at de ikke ønsker forandringen ? Ikke ønsker det nok . At vår aura /energilag på en måte lukker seg ? Jeg kan merke på menneske jeg møter som spørr meg om forskjellig for å få hjelp , jeg svarer , men jeg kjenner det ikke når frem ., skjønner dere ? Vanskelig å forklare dette . Men jeg kan føle når mennesker virkelig vil ha forandring og ikke .. Eric Pearl i boken hans skriver han om at han skulle heale ett dusin eldre mennesker jeg husker ikke om det var leddgikt jeg .. Og han har den evnen at mennesker gikk friske ut av kontoret hans ., etter å ha healet hele gjengen av disse ble ingen bedre ! Hm .., hvorfor ??? Konklusjonen var at de ikke hadde nok lyst på forandring ! Kan dette være mulig tenker jeg ! Tenker sikkert du også ! Har noen rett og slett lyst på den medlidenheten ? At noen syns synd på deg ? Oppmerksomhet ? Jeg vet ikke ! Men syns det er interessant ! Jeg skal ikke si det er hver gang jeg snakker med noen som vil ha min hjelp jeg føler det , men ofte ! Og de jeg merker vil ha hjelp til forandring og virkelig vil det de merker raskt bedring . Noen er kanskje heller ikke klare for bli bedre , kanskje de skal lære noe av det ? Ja jeg har mange tanker om dette . Det er interessant fordi jeg vil hjelpe mennesker til ett bedre liv . Hva skjer i menneskers hoder ! Hvilke tanker har mennesker som ikke ønsker forandring . Og kanskje de ofte tror selv de ønsker forandring også . Men ikke nok !

Hva er KARMA ???

Vi hører så mye om karma i det alternative . Men hva er Karma ? Jeg fikk lyst til å spørre skytsengelen Julia om dette . Kanalisert i dag 27.1.13 Skytsengel Julia om Karma : karma er er avtaler du gjør før du gjenfødes på jorden . Avtalene kan være mye. De blir laget fordi menneskene skal lære av det mens de er på jorden . Jeg må spørre Julia her for jeg har hørt at de som får kreft antagelig har vært forferdelig slemme i sine forrige liv , at de på en måte må betale for det i det nye livet . Nei det stemmer ikke Line , uhelbredelig kreft er ofte tilbake Kalling av kroppen fordi personens oppgaver er utført . Karma er misforstått ! Det er ikke slik . Karma er at man skal feks lære om kjærlighet ett liv , slik at man opplever å bli sveket osv . Opplevelsene du har hatt dette livet Line er din Karma . Du har selv vært med å bestemt hva du skulle lære . Jeg må spørre igjen kjære Julia , jeg har hørt at jenter som blir borte og tatt av menn og drept at dette er karma ? Er det sant at det er karma og de har bestemt dette selv ? Nei Line det er ikke slik at noen lager avtaler om å drepe noen . Dette er det forvirrede mennesker som utfører og som slettes ikke utfører sine avtaler som ble satt før de kom til jorden . Mennesker har selv skylden i alt det vonde som skjer på jorden , det er ikke Guds vilje .

Skytsengel Julia om selvmord

Føelser har vi alle .. Vi gråter , vi er glade , deppa , nervøse ,lei av livet , spekteret er stort . Mennesker føler mye. De er følsomme . Og noen mer enn andre . De mest følsomme er de som oftest blir deprimerte . Har psykiske lidelser . De sliter seg gjennom hverdagen . De syns livet er tungt . Det er en utfordring å leve . De finner ikke lyset i livet . Det er ofte mørkt for de . Klarer ikke se det posetive man kunne gjort livet til . Disse menneskene har en utfordring og det er å leve . De klarer ikke tilpasse seg livet på jorden . De er ikke “hjemme ” Livet på andre siden er bekymringsløst og kjærlighets fullt . Noen sjeler klarer ikke overgangen og ønsker seg bare tilbake . selv om de ikke husker hvor de kom fra De vil bare tilbake . Det er disse som ofte begår selvmord . De takler ikke livet på jorden .klarer ikke finne balanse . Guds vilje er ikke at mennesket skal ta selvmord . De er på jorden for å lære . Når de kommer over til den andre siden etter ett selvmord går sjelen gjennom
Noen andre trinn først , mer enn vanlig . De lærer også å finne styrke til å klare utfordringene på jorden . Jorden er ikke noe enkelt sted å leve alltid . Det kreves styrke . Jorden er heldigvis i stor forandring og vil bli ett bedre sted å leve .

Min skytsengel Julia om chakra

Min skytsengel Julia om Chakra : man kan balansere de 7 forskjellige chakra med healing . Man bruker lyset fra universet og dens visdom og du er en av de verktøy som gir lyset Line . . Lyset åpner de så de spinner rundt i riktig tempo igjen . Chakra kan slutte å spinne rundt pga føelser som ikke er bearbeidet . Healing gjør at føelsene kommer opp og personen må kjenne på de og bearbeide de ellers stopper chakra hjulene litt opp igjen eller går sakte . Symptom på at chakra ikke spinner rundt som de skal er : psykisk ubalanse i forskjellige grader avhengig av hvor dårlig hjulene spinner rundt .. Og psykisk ubalanse gir andre plager igjen som kan manifestere seg i kroppen hvis det er slik over lang tid , Man blir deppa , negativ osv .. Når man er i ubalanse .

Fremtiden !

Jeg får en del Mail på alternative skytsengelen , ganske mange av de vil vite fremtiden sin . Jeg forstår det , men det fungerer ikke slik at vi skal vite alt . Ikke engst dere for fremtiden , det som er ment skal skje , skjer ! og ikke minst handler det om dine egne valg som jeg ikke vil påvirke med og prøve å se hva som kommer til å skje . Så velg vei og retning etter hjerte . Tenk posetivt og fokuser på dine ønsker i livet og vær glad når du tenker på de. Det fungerer slik at engster du deg og er negativ , ja så får du mer negativitet . Griper du tak i det gode du har i livet og gleder deg over det , får du mer av det . Det vi stråler ut det får vi mer av . Universet fungerer slik og fanger opp det på den måten . Tankene dine lagres i ditt energi felt. Over tid med mye negativitet kan man faktisk bli syk av negative tanker . Jeg har opplevd skytsengler fortelle at personen de følger har tenkt så negativt at det har manifestert seg som leddgikt i kroppen.. Jeg bare forteller av det jeg opplever å hører engler og skytsengler forklare . Hvorfor nyter ikke flere livet ? Hele livet går vi å engster oss for ting som aldri vil kanskje skje , ja kanskje skjer det . Men da får vi ta det den dagen . Det høres grotesk ut , men det er ganske grotesk å bekymre seg hele livet også . Det er lett å havne i den negative fellen , livet har kanskje ikke gått din vei siste tiden . Men da er det viktig å komme seg opp igjen , ikke bli der nede . Tenk over hva som gleder deg . Hva gjør deg lykkelig ? Noe du kan se frem til , de små tingene . Grip tak i det posetive . Jeg kunne skrevet mange sider om dette tror jeg . Det er så viktig å se posetivt på livet . Har du merket hvordan en negativ person påvirker ett helt selskap ? Stemningen er ikke høy ,alle blir påvirket om de vil eller ikke . Det samme med de posetive personene som gjør at alle gløder av glede . Ganske interessant at vi alle påvirker våre omgivelser på den måten ? Her er ingen syndere , vi bare faller i feller .. Men kom deg opp av fella ! Lev livet ditt . Ikke bli avhengig av synske personer som kan se livet ditt .. Det hjelper ikke , du må gjøre jobben selv , gå veien din , endre tankene dine . Det hjelper ikke sitte i sofaen og tro alt skal ordne seg en dag . Du lever nå ! Våkne opp ! Ta ett grep om ditt liv .

Samtale med katten Embla som kjeder seg og er litt deppa

Matmoren til Embla kontaktet meg for hjelp . Hun hadde vært hos dyrlege uten at de fant ut noe . Embla var slapp , hun drakk ikke , ja i det hele tatt var hun redd hun var syk . Jeg begynte samtalen med Embla da hun fortalte at hun kjedet seg , hun ville leke å ha det gøy , jeg Senset at dette kanskje var en innekatt , men spurte om henne pleide være ute , bare litt sa hun for de er så redd for meg ., hva vil du da spurte jeg .. Jeg liker å ligge i gresset og se på sommerfugler , jeg elsker å fange mus .. Hun sa også at hun visste matmor elsket henne og hun elsket henne. Det stemte Embla var en inne katt , dvs de hadde prøvd å ha henne med ut , men hun var livredd . Embla Senset den redselen og tenkte nok at det virkelig var farlig der siden marmor var så redd . Så hvordan kunne Embla fortelle at hun elsket fange mus når hun aldri har vært ute ,de har lært av moren og det er instinkt . Eierene til Embla elsker henne over alt på jord , og kommer til å lage ett sted ute til henne så hun kan nyte gresset , siden de bor i leilighet . kattene trenger å ha bena på jorda som vi mennesker , slik vi jorder oss for å få balanse . Dette visste ikke hennes eiere . Og min oppfatning er at de fleste som er eiere av en innekatt ikke vet dette . Tenk selv hvis du ble stengt inne uten å komme ut i frisk luft , kjenne gresset under bena om sommeren . Ikke tro at din katt vet fordi hun aldri har vært ute , jo de vet hva de går glipp av . Jeg har spurt lov til å dele dette .