Våken reise

Jeg har funnet ut i dag at jeg kan selv kontrollere når jeg skal inn i en annen dimensjon . Jeg har jo lenge gått mellom dimensjoner , men ikke styrt det som nå . Men har testet det litt ut i det siste .

Og har bedt om å nå forskjellige dimensjoner og kommet dit . Lyd og lys forandrer seg eller jeg havner ett annet sted med min bevissthet . Jeg får en annen føelse i kroppen som om den blir lettere ..eller noe av meg reiser fra den .. I dag besøkte jeg ett veldig spennende sted . Jeg ble vist rundt der av mine venner der . Utrolig spennende . Jeg har vært der før . Mye i drømmelignende tilstand .

Men har også før vært der i helt våken tilstand , men ikke at jeg har bestemt det helt selv . Jeg vet det høres rart ut . Og det er vanskelig å forklare også . Det må kanskje oppleves . Fortell gjerne hvis dere har slike reiser .. Hadde vært spennende å høre .

Føler du at uhellene forfølger deg ? Loven om tiltrekning ..

Hvert eneste øyeblikk har du en sinnsteming eller har en føelse . Føelsen du har utstråler eller sender ut negative eller posetiv vibrasjon . Her kommer loven om tiltrekning inn . ( den universelle energien som omgir deg og som adlyder fysikkens lover ) hvis du feks våkner en mandag morgen og føler deg gretten og irritabel , vil du sende ut negative vibrasjoner .

Idet du sender ut denne negative vibrasjonen , responderer loven om tiltrekning og matcher vibrasjonen du sender ut og gir deg mer av samme vare . Selgeren som er glad og begeistret over ett stort salg som er dratt i land og som dermed sender ut posetive vibrasjoner . Rett etterpå haler i land ett fantastisk salg til .. Og sier nå er jeg igang ! Eller personen som slår tåa i ett eller annet , svir toasten , trafikken korker seg , en kunde avlyser avtalen og du sier jeg burde blitt i sengen !! I begge eksemplene er det loven om tiltrekning som fungerer.

Mange  lurer på hvorfor de stadig tiltrekker seg samme tingene om og om igjen . De er helt overbevist om at de utstråler noe negativt , men på visse områder i livet dukker deg stadig opp negative hendelser . Det skjer fordi ut utilsiktide negative vibrasjoner bare fordi de observerer det de fpr her og nå . Hvis du feks åpner lommeboken og ikke ser noe penger , vil du utstråle en vibrasjon som går på mangel , frykt eller andre tilsvarende vibrasjoner . Selv om du ikke gjør det bevisst , responderer loven om tiltrekning ganske enkelt på dine vibrasjoner og gir deg mer av samme vare . Selv om du ikke er bevisst på det , er det du som sørger for at observasjons syklusen består . Loven om tiltrekning responderer på dine vibrasjoner , uansett om de er posetive eller negative .ved å gi deg mer av det vibrasjonene dine utstråler .

Åpent kronechakra og tilgang til kilden

Jeg har kanalisert fra min skytsengel Julia i dag . Jeg må det innimellom for å forstå . Noen spurte meg om hva det betydde at kronechakraet var åpent . Ja jeg visste at det var universets kanal . .. Kilden . Jeg skriver om deler av det jeg fikk av Julia for samtalen ble litt personelig på slutten og vil spare det til boken . Men hun sa at , ja som sagt at når kronechakra var åpent hadde man tilgang til kilden . Men de andre chakraene må også være i balanse . Hun snakket om sjelestjerne chakraet som ligger ca 30 cm under føttene våre . Når den blir i balanse fikk man tilgang til sjelsstjerne porten , da er fordommer borte når den åpner seg . Den chakraene er visst sort og hvit ( Googlet jeg meg frem til etterpå for jeg ser ikke det chakra i mitt indre enda ) Og man må gjennom en slags renselse av kropp og sinn for å komme i denne balansen . Litt vanskelig å forklare .så det henger sammen da at alle chakra er i balanse og fordommer er borte , man ser det Gudommelige i alle mennesker , da når man kilden , Gud .. Og man kan helbrede på ett dypere plan . Jeg kan ikke alt dette jeg kanaliserte fra Julia i dag . Men jeg vet at jeg fikk beskjed av mine hjelpere at sjelsstjerneporten snart åpnet seg tidlig i høst . Jeg skjønte ikke noe , for da visste jeg ikke hva det var engang . Så jeg leste litt om det da og hadde glemt hele greia . Håper dere forstår noe av dette jeg skrev her , det ble ett utdrag fra det hun fortalte .

Fremsnakking !

Jeg vil at vi alle skal tenke oss om litt før vi baksnakker andre . Vi har alle noe å lære her . Neste gang du vil klage på noen , tenk deg om ! Er de virkelig så ille som du vil ha det til ? Er dette onde mennesker ? Sikkert ikke .. Det finnes noe godt i alle . Og alle har vi vært bitt av baksnakkings basillen . Ga det deg en god føelse og snakke styggt? Jobb heller med din egen egenverdi istede for å utnytte andre sin for at din skal bli bedre. Ja jeg har selv vært der hvor jeg var med på dette . Og jeg er ikke stolt av det ! Jeg har sikkert mer å jobbe med . Men jeg har jobbet med min egenverdi ! Når du har gjort det til du har forstått at du er ett bra menneske , forsvinner behovet for å baksnakke andre . Neste gang du har noen ord på tunga om andre som ikke er posetive, tenk deg om . Er den personen slik ? Er det verdt det fordi du får en bra føelse ? Etter jeg begynte å se annerledes på det , ser jeg mennesker med ett annet syn . Alle har vi mye godt i oss . Noen har en tung bagasje som har preget de . Tenk på det neste gang noen har en oppførsel du ikke forstår . Det kan ligge grunner bak det . Det handler ikke om at man må like alle . For slik er det , man har ikke kjemi med alle . Men er ikke dermed sagt mindre verdt eller ett dårligere menneske . Vi må godta hverandre .

Nyter fridagene uten storm

Nyter dere fri dagene ? Det gjør jeg .. Jeg mediterer og bare koser meg . Lader opp sammen med familien . Er godt og bare ha tid til seg selv innimellom . Selv om jeg føler det er mitt kall og hjelpe andre og informere om det som finnes der ute .

 Det vil jeg nok skrive mer om etterhvert . I boken min kommer det meste jeg opplever . Nå bare nyter jeg fridagene . Pleier selvet .. Det er fortsatt like stille rundt meg , og det er jammen bra .. Føltes som om noen ville blåse meg av veien en periode . Og jeg holdt meg fast i en busk for å ikke følge med i suget . Jeg fulgte ikke med ..

Testene har vært mange å harde . Godt jeg er født slik vrang og standhaftig ! Når jeg har bestemt meg så har jeg . Når mennesker har kunnet bli så sinna på meg og kalt meg negativ , har jeg hatt slik tro på meg selv at jeg tvilte ikke ett sekund.. For negativ er jeg hvertfall ikke ! Noen ville så gjerne trykke meg ned .. Det gikk ikke ! Jeg går vidre på min vei som jeg er føler ett kall til .. Og det er sterkt !

 Fortsatt GOD PÅSKE !

Trekker englekortet VISION til de som er innom bloggen i dag <3

Dette er ett budskap om å yte ditt syn rettferdighet . Det ber deg om å stole på dine mentale bilder , du har mottatt . Idet de er svar på dine bønner . Dine profetiske syner vil bringe velsignelser til deg og dine kjære . Du vet at de er inspirert av himmelen på grunn av deres kjærlighetsfulle natur . Du skal kun følge det budskapet , ber deg om og handle på vegne av Guds kjærlighet . Din skytsengel hjelper deg med å se sannheten i din nåværende situasjon . Det betyr ett dobbelt perspektiv . For det første skal du gjøre det til ditt forsett å se det Gudommelige lys i alt og alle . Det hjelper med til at det best mulig resultat intreffer . Bevar troen . For det andre du skal tillate deg selv og se den jordiske og menneskelige sannhet i situasjonen . Er det noen eller noe ute av balanse hva angår integritet ? Innrøm dette overfor deg selv og opplev klart , hvilke perspektiver og motivasjoner alle involverte har . Dette kan også være ett budskap fra dine engler om å få ditt fysiske syn undersøkt eller korrigert . Bønn kan hjelpe å heale ditt syn eller føre deg til den beste optikere eller øyelege . Dine engler omgir ditt fysiske og spirituelle syn med lys . Se gjennom dems øyne , og du vil se det beste i deg selv og livet selv .

Marcello Haugen

Marcello Haugen var en stor mann. Jeg har lest denne boken . Han kunne rett og slett se tvers gjennom mennesker . Han så virkelig hva som var feilen til ting . Han helbredet masser av mennesker .

Han visste også at det var tankene til oss mennesker som bar roten til mye plager .Han hadde også en stor kunnskap om urter og dems virkning . Det er å bruke urter som er naturlig . Ikke alle disse piller legene putter i oss nå om dagen . Jeg kjente meg igjen i noe det , det står om han her . Den trangen til noen ganger bare være alene . Allerede som liten hadde jeg det behovet . Jeg pakket min sekk og gikk avgårde . Eller bare satt i skogen i timevis . Med disse evner er det godt å bare være innimellom . Blir så mye og ta inn innimellom . Fascinerende denne mannen syns jeg .

Som reiste mye rundt . Folk sto i kø hos han og ville nyte godt av hans evner . Han døde fire år før jeg ble født .Han sa en gang at hans etterkommer ville være en kvinne ! Hm .. Hvem er den kvinnen ?

Min tro på Gud

Jeg har blitt spurt noen ganger om
Jeg er kristen fordi jeg tror på Gud . Nei jeg er ikke kristen . Jeg vil ikke tilhøre noen egen tro . Det er ikke slik lenger heldigvis at vi må være kristne eller buddhister osv . Og heldigvis for det . Jeg tror sterkt på at sannhet og ærlighet er det viktigste å leve etter. Jeg trenger ikke en bibel til å fortelle meg det . Jeg tror ikke på en dømmende Gud . Alle relgioner vil ifølge andre siden dø ut etterhvert . De fleste som bruker kirken gjør det av tradisjon og ikke fordi de tror på bibelen . Det samme gjaldt meg da jeg ble konfirmert . Nå har jeg de siste årene vært der av samme grunn med familie . Det høres rart ut kanskje at jeg bruker kirken til slikt , men tror ikke på alt i bibelen . Jeg skyver det tilside og har min tro . Andre må få ha sin . Jeg tror på den Gud jeg har opplevd . På min reise har jeg opplevd altfor mye til at jeg ikke skal tro . Når man kjenner det nærværet jeg har gjort så hadde du trodd og ! Derfor forstår jeg at mennesker er tvilende til at han finnes . Når det gjelder bibelen sa han til meg at historiene ble gjort om pga av menneskers makt . De vil ha makt . Han var slettes ikke blid . Det brummlet og tordnet .. Så hvis du har lest bøkene til Lorna Byrne så forklarte hun Gud på samme måte som jeg og opplever han . Streng , men varm og kjærlighetsfull . De får tro det de som vil . Selv har jeg fått en helt annen oppfatning av det meste .

Min reise 12

I meditasjon i dag møtte jeg igjen indianere . Jeg ser det så klart som om jeg virkelig er der . De danset først i ring ., så kommer en av de bort med en treskål med noe blankt flytende i .

Han står å rører med en liten treskje oppi der .. Han løfter den opp og vil jeg skal smake på det . Å det var ikke godt for å si det slik . Det var besk smak på det . Jeg spurte hva dette var meningen med .. Han sa det ville gi meg flere evner . Tilslutt satte jeg meg på kne foran høvdingen , han la sin hånd på hodet mitt . De andre sang høyt . Som om det var en slags dåp lignende greie . Så gikk de alle . Jeg er spent på hva som kommer til meg nå . Jeg ser nå menneskers tredje øye som sitter midt mellom øyenbrynene dine .Jeg lurte en stund på om jeg så riktig .jeg ser hvor åpent det er .

Jeg ser om ditt kronechakra er åpent . .. Det er universets kanal . Jeg ser den som en krone på ditt hode og om den er utslått eller ikke . Jeg ser altså alle dine 7 hoved chakra , om de går ujevnt eller ikke .

Så jeg kan jobbe mer med de som går ujevnt . Jeg merker dine ondter og plager .jeg ser ditt hjerte ,om det er mørke eller grå flekker eller lag rundt det ,det er kun en illusjon for å vise meg under mitt arbeid om hva jeg skal gjøre ,og at jeg ser det etter litt  jobbing at det blir borte. Jeg ser klarere og klarer ting . Mer og mer .. Så nå er jeg virkelig spent på hva som kommer .

Påtide å leve ditt liv og ikke etter janteloven !

Dette innlegget synes jeg er forbanna bra !! Blir så provosert av misunnelige mennesker som har behov for å trykke andre ned fordi de tørr ! Tørr og si sine meninger . Vi er alle forskjellige . Og dessverre er det slik her i Norge enda at stikker du hodet litt frem så må du forvente deg slakt av deg selv ! Tenk meg da som kun har blogg og side , får stadig oppleve skitt slenging . Jeg bare slettet og bruker ikke energi på det . Har nettopp hatt en person som har vært på meg en periode ! Jeg syns det fortsatt er merkelig at de gidder bruke tid på noe de ikke tror finnes eller tror på . Men det er dems valg om de ikke har bedre å bruke tiden til . Åpne hjerte deres ! Er det ikke påtide at vi ser mennesker med andre øyne ? Ser de som de menneskene de er og ikke med de misunnelige øynene deres . Vær glad i det livet du har og lev ut dine egne drømmer som er ment for deg . Alle er vi like mye verdt. !

ARI KAMELON

Hva pokker er det Ari Behn har gjort Norge?

Ok, han beinflyr ikke på ski og bjeffer som Petter Northug når han blir intervjuet etter en seier. Han sparker ikke herrefotball eller bedriver andre norske grunnverdier. Han har stemte s?er og sier hyggelige ting. Han kan til og med snakke i lange velformulerte setninger. Han får modne kvinner til å rødme slik at de glemmer Jan Thomas og Blomster-Finn et øyeblikk. Han maler påfuglfjær på middagstallerkener, skriver korte og lange romaner, kaller sin kjære en lysfonténe, og nå har han jaggu begynt å lage noen smørerier av noen malerier også! Og alt dette gjør man ikke ustraffet i lille kjipe Norge. Nei, her er det skomaker bli ved din lest, gå stille i dørene og ta minst mulig plass om du vil leve lenge ?på? landet.

Ja, jeg kjenner meg igjen. Jeg har følt på det samme.

Jeg begynte som maskør på teater. Så ble jeg sanger, tok utdannelse. Nei Gud, nå skal sminkøsa synge også, helledussen! Så ble jeg skuespiller. Herregud, nå spiller han teater stakkar! Knegg knegg! Så skrev jeg mitt første teaterstykke for snart tyve år siden. Og jeg så de skjeve smilene på urpremieren. Fikk høre det i gangene. Hvem tror han at han er? Ja, det krever styrke å ikke bli ved sin lest i Norgeslandet!

Jeg kjenner ikke Ari Behn godt, men godt nok til å si dette. Når du treffer ham føler du at du har hele hans oppmerksomhet. Nei, det er ikke klamt. Jeg er vant til hyggelige mennesker i det store utland. Folk som sier I love you darling og Have a nice day. Ja, jeg vet hva du sier, at det bare er overflatiske floskler. Men det driter jeg i. Jeg vil heller at noen skal si at de elsker meg enn at de hvisker ?hvem faen tror han at han er??

Etter en premiere i fjor sa Ari til meg: Du den replikken der hovedrollen sier det der om at han føler seg?.da fikk jeg frysninger! Så fint du skriver! Han var den eneste av det skrivende folk som kom bort etterpå. De andre lusket ut uten å si takk engang. Slik er Ari, denne mannen som nordmenn elsker å hate. Og jeg skjønner godt at han har rømt til London for å slippe unna dette lille landet der generøsiteten sitter så langt inne! Jeg rømmer noen ganger i året selv for å kunne puste. Sånn, nå fikk jeg sagt det!

Jeg har ikke sett Ari Behn?s malerier som han stiller ut i kveld. Og jeg kan derfor ikke bedømme dem. Men Ari vettu, han gjør det, han snakker ikke bare om det som de fleste andre. Og som jeg sa til en fyr som kvekket i øret mitt på bar at ?han kunne vel for faen også skrive et jævla teaterstøkke!? Ok, når begynner du å skrive, i morgen tidlig? Jeg tror neppe det der høyhuset av et synopsis han skrøyt av kommer til å møte lyskasterne på en teaterscene.

Nei, småligheten har ingen grenser i dette landet. Men en gang fikk jeg inn en innertier da jeg ble disset av Finn Kalvik på sommerfesten til Universal Records. Han sa at jeg ikke ?måtte komme her å tro at jeg var noe fordi jeg hadde fått gitt ut ei plate!? Nei Kalvik, sa jeg, men noen av oss har karrieren foran seg, og andre har den bak seg! In your face!

Jepp Ari Behn, you go girl! (som vi metroseksulle skruller sier til hverandre når det røyner på!)

Foto: Gyldendal Forlag

Dette innlegget er skrevet av Sven Henriksen.
Han er skuespiller, sanger og forfatter, fast tilknyttet Nordland Teater. Henriksen er aktuell som forfatter av teaterstykket «Svarta Bjørn», som er en storsatsing fra Nordland Teater, med Stein Winge som regissør og premiére under Vinterfestuka i Narvik 16. mars.