Sjeler i kø til andre siden

I går i samtale med en god venn. Snakket vi om det åndelige som opptar oss begge . Denne gangen tenkte nok flere sjeler som var i hennes nærhet og passe på . De hoppet over til meg en etter en .. De vakreste gode sjeler . Ei jente med nydelige fletter utmerket seg .. Hun var kledd slik de gjorde fra gammelt av så jeg . Hun hadde opplevelser som kom, hun sendte med bilde av at de flyktet over en elv som var stri , jeg forsto det som broren hennes døde .. Jeg fikk ikke tak i alt ..

Men de hadde flyktet under krigen sa hun .. Hun følte seg alene , syns jeg så hun vandret litt hvileløst rundt der. Jeg åpnet opp , hjerte mitt gjorde vondt . Lyset flommet ned og jeg ba om at nære og kjære møtte henne , hun hadde en bamse i armen .. Hun pekte opp og sa mamma .. Englene hentet henne og roen senket seg en stund og vi fortsatt samtalen til jeg atter en gang hadde noen ved siden av meg . En høyreist vakker mann også fra gammelt av .sort håret og bart ,røyket pipe .. dresskledd holden mann .Han var visst en holden mann som levde under krigen , jeg lurte på om han ville videre i lyset , han forsvant !! Som dugg for solen .. Borte vekk !!.. Han kom tilbake omsider , men hva skjedde ? Skremte jeg han ?

Ja han ble redd og visste ikke om han ville videre i lyset . Han passet på familien . Hm .. Ja jeg forklarte at han fortsatt kunne passe på fra andre siden . Og da smilte han . Jeg åpnet opp for at han skulle se , ingen kan tvinge sjelene over . Ikke jeg , ikke englene og ikke Gud . Mennesker har fri vilje . Han så noen kjente og nevnte navn .. Han ville over og englene hentet han . En nydelig mann . Det kom også en mann som ville ha hjelp , han og nevnte navn når han så de på andre siden møte han .Han ble med englene frivillig over . Mange fikk hjelp i går ,flere enn de jeg skriver om og .. det føles godt  og kunne hjelpe disse stakkars sjeler over til der de bør være. 

Slektsengler

I går oppdaget jeg noe nytt ,det sto en engel ved siden av meg plutselig og tok meg på handa.. Hun var høy og med vakre store vinger , hun hadde jernrustning på overkroppen og ett stål spyd med spiss i høyre hånd . Under rustninger hadde hun en skjortell. Den var ikke hvit , men det så ut som den brakk i rosa. Hun hadde lyst bølget hår til skuldrene og sa med myndig stemme at hun var min slektsengel . Jeg ble paff!!! Hva er det liksom .. I følge Lorna Byrne er de sjeldne .. Kun 1 av 100 familier har en .. Og de følger en eller flere personer i familien for sterk beskyttelse .

 Og familiene de følger er ofte mennesker som spiller en stor rolle i menneskehetens utvikling . Navnet får du aldri på den , jeg spurte nemlig hva hun het og hun svarte ikke . Har jeg slektsengel ?? Hvor har hun vært ? Jeg har ikke merket henne ? Men tiden var nok ikke inne .. Og energien var ikke ukjent så hun har alltid vært der i bakgrunnen .Ifølge Lorna Byrne er dette sterke engler , mer enn skytsengler og erkeengler hvis jeg husker riktig . Nå lurer jeg på hva deg neste er . For er ikke lenge siden jeg oppdaget at en gudinne kom i livet mitt og , hun hadde levd under Atlantis og kom for å styrke meg i mitt arbeide . Ja jeg tar imot og gleder med stor over dette . Jeg takker for at jeg for oppleve dette fantastiske eventyret .

Min reise 13

Reisen utvikler seg .Jeg har vært i storm og sto løpet ut . Ingen kan ta fra meg min tro .. Og mine opplevelser. Mine opplevelser med andre vesen har blitt sterkere og sterkere. At jeg jeg blir vist hvor englene holder til og har fått lov av Gud og se i boken om
Mitt liv . Det er uvirkelig . Men hvis jeg vil det skal skje , så skjer det. Tankenes kraft. Jeg har gått himmelens vindeltrapp uendelige ganger nå . Det er bare vakkert og fint og ikke skremmende . Og høres i grunn sprøtt ut og må oppleves . For jeg må innrømme at når jeg leste boken til herlige Lorna Bryrne så tenkte jeg at det kan ikke være mulig .. Men det var noe i hjerte mitt som sa ja Line dette stemmer. At mennesker du trodde var glad i deg for den du er snakker bak min
Rygg og ikke støtter meg istedenfor er sårende ..

Men når man får tygd på det bare til det beste at jeg fikk åpnet øynene. Jeg sto stormen ut og kom styrket ut av det .jeg har vært gjennom
Verre ting i livet mitt . Mitt liv har ikke seilt avgårde som en seilbåt i solskinn . Jeg har kjempet for å bli hel.og å føle meg verdt noe .. Veien har vært lang og nødvendig. Nå gleder jeg meg over å være meg selv og ikke bry meg om hva andre mener .. Jeg skal videre med skuta mi og ja flere stormer vil komme og jeg er rustet til de .. Jeg vet hva jeg står og at jeg er ett godt menneske, som også vil andre godt og det er her mine evner kommer inn.

Jeg sikter meg sakte inn på nye høyder .. Videre i bølgene .. Jeg er kaptein på eget skip og ser målet der ute i horisonten . Og gleder meg over og gjøre dette som jeg brenner for . Ønsk meg lykke til og solskinn på seilet : )

Finnes det liv på planeter i universet

Hva tror dere ,Finnes det liv der ute ? Andre planeter? Liv ? Ser det blir diskutert veldig nå om det virkelig finnes liv på andre planeter i universet.Mange vet fordi de har kontakt . Militæret har holdt dette hemmelig i årevis sies det .. At de faktisk har samarbeidet med utenomjordiske. Ikke vet jeg , me. Interessant er det . Hadde vært rart om det ikke var liv i universet. At vi var eneste planet med liv.Det blir veldig sneversynt å tenke.Men hvorfor da blir dette alltid dysset ned ? At det finnes liv der ute? Jeg kjenner mennesker med kontakt med liv i universet.utenomjordiske vesen .. De er kjærlighetsfulle og snille.så hvorfor er vi redde ? Dette blir som med sjeler av avdøde mennesker dette , vi vil ikke tro fordi vi ikke har kontroll og bevis. Nå finnes det mye bevis for at det finnes liv i universet, men noen jobber med å dysse ned.Hva tenker dere ? ( bildet er tatt fra nettet )

På reise i fullmåne natten

Var visst fullmåne i natt . Jeg fikk det ikke med meg .. Jeg merket at soverommet var mer fullt av energier i går enn ellers . Så en del ansikter i taket som seilte rundt. Men er ganske vant med det. Jeg fikk ikke sove , jeg kastet meg fra side til side og tittet rundt meg . Noe jeg ofte gjør uten å tenke over det .

Når rommet er fullt .. Jeg ble litt irritert og ba de gå , la meg være i fred .. Men det hadde de ikke tenkt til ., snille energier dette altså .. Helt harmløse . Men jeg vil sove ! Jeg sovner, men er i en drømme /våken tilstand ., jeg forteller mer om dette i boken min .. Hva jeg opplevde ,jeg våknet i dag tidlig helt utkjørt , kvalm og uvel . .. De har virkelig slitt meg ut .. Jeg fikk hvertfall til svar at gamle trosystemer var jobbet ut . Jeg skal videre nå . Har dere opplevelser under fullmåne ? Eller sover dere dårlig ?

Englekontakt

Har du kontakt med engler? Jeg blir kontaktet av mange som er frustrerte over at de ikke hører sin skytsengel. Kanskje det ikke er meningen at du skal høre den? Og at du ikke fanger at den forteller deg ting med tanker som kommer i hodet ditt.Ha tålmodighet …uansett om du ikke hører den eller fanger dens tanker så er den der ,og hører alt du sier og tenker .Snakk med din skytsengel,den blir utrolig glad for det

.Har du merket en svak bris eller eller vind som kommer ingensteds fra ? har du merket at noen stryker deg på hodet eller på kinnet ditt .. ett kjærlighetsfull berøring.Din skytsengel er med deg fra din fødsel av ,den er utvalgt til å følge og hjelpe akkurat deg .De er kjærlighetsfulle vesen som vil ditt aller beste .Neste gang du trenger hjelp til noe ,så spørr den om hjelp .Svaret kan komme på mange måter om det ikke kommer som tanker ,kanskje det kommer gjennom gode venner ,eller at det kommer via tv ,eller andre tegn som fjær .Bare stol på det ..

jeg fikk beskjed av mine veiledere at jeg skulle skrive bok om min åndelige vei ..  Jeg tenkte at det er jo sprøtt og viftet det vekk.Jeg var elendig i norsk på skolen ..selv om jeg hørte hva de sa måtte de overbevise meg,jeg fikk tegn gjennom tv samme dag ,det var ett program om en  som skrev bok og hvordan få det til ..hm ..det var rart .. så lytt og vær våken ., svarene kommer når du minst venter de .. Jeg lurte veldig en periode om jeg var på rett vei . Tenkte en del på det .. Ute på en gåtur med hunden lå det plutselig fjær i en sti foran meg .. Jeg ble så forundret .. Jeg sto og så på dette lenge og lurte på om det var mulig .. Dette var ett sted det vanligvis ikke lå mye fjær .. Men det var en sti ! Og alle fjærene var hvite! Kunne det være fjær etter at reven har tatt en fugl .. Ja jeg lette etter bevis for noe helt annet enn det ville fortelle meg. Jeg gikk videre og det svirret i hodet .. Rart .. Egentlig samme hvor fjærene kommer fra .. Men de lå i sti og ville vise meg noe ..

Vi mennesker har en tendens til alltid ville ha en naturlig forklaring og helst vitenskapelig bevist . Jeg var slik i førsten jeg og .. Det var vanskelig å tro at noen engler gjorde dette . Men nå kjenner jeg de og vet hva de kan gjøre. Så jeg forstår at mennesker har vansker med å tro . Men de går glipp av så mye .

Elsk deg selv

Alle har vi ett eller annet vi ikke liker ved oss selv.Ingen er perfekte.og bra er det.. Så hvorfor lar vi disse sidene av oss ofte stoppe oss? Kan man ikke bare slutte å tenke på alt det? Ja selv har jeg mange ting jeg gjerne skulle ønske ikke var slik . Men har lært meg å godta meg som jeg er , ja vel jeg er ikke født med slanke ben .. Jeg er kraftig bygd og glad i å lage mat ., jeg har lært meg å være som jeg er så får andre synes det de vil . Det jeg vil frem til her at det er vi selv igrunn som dømmer oss selv hardest.andre legger antagelig ikke merke til dine små feil som du selv synes er store . Jeg tenkte skal jeg bruke livet mitt på å engste meg for at jeg ikke er slik å slik . I dagens samfunn har jammen unge jenter litt å leve opp til . For man skal helst se ut som en dukke .. Er det naturlig da? Syns det er forferdelig at det heller ikke bugner med vanlige sunne idealer.Mange jenter er vakre som bare det , men de vil allikevel forandre mye .. Jeg blir matt .. Det er vondt og trist .Hvilke ansvar har vi voksne oppi dette ? Jeg tar det alvorlig , for jeg har selv barn ., og for meg er det viktig og sette lys på dette og snakke om dette ., hva som er normalt og ikke .. Jeg er ingen ekspert på dette ., men gjør så godt jeg kan .. Vi må følge med barna våre .,ungdom er i en sårbar fase . De vil være som andre og ikke skille seg ut.jeg tror det er viktig å ha en god dialog med barna.. Ikke minst å godta oss selv som vi er som gode forbilder.

Cowboyen

Jeg opplevde noe litt annerledes en dag. Siden jeg jobber mest over nett så satt jeg også denne gang i en samtale på nett.i samtalen ble det nevnt at hennes søster hadde noen rare opplevelser om natta. Hun følte at noen innimellom la seg oppå henne . Hun ble selvsagt redd.og fikk litt panikk dette skjedde. Gjennom personen jeg snakket med så jeg en mørkledd med hatt.så kjente jeg noen sekunder etterpå at en energi sto ved siden av meg.Der sto en cowboy kledd kjekk mann , jeg lurte virkelig på om jeg så riktig og forklarte henne utseendet .

Hun kunne ikke skjønne hvem mannen var . Jeg fikk inn en B på navnet hans. Han fortalte han ikke var familie. Og at han ville passe på damen der han var. Han var betatt av henne. Vi gjorde så godt vi kunne og nøste opp i hvilken relasjon disse hadde . Uten hell.. Jeg forklarte han at det er på tide å gå videre i lyset . Men mere rolig sjel har jeg sjelden møtt, han sto henslengt og hadde det helt fint og skulle ingen sted rett i slett. Jeg forklarte at han skremte hun han var hos. Det tok han med stor ro ., og skjønte det slettes ikke . For han passet på.

Jeg grublet på hvordan jeg skulle hjelpe damen og bli kvitt dette problemer som stjal nattesøvnen hennes. Jeg åpnet opp og ba englene komme , lyset flommet ned og jeg ba kjente og kjære møte han .. Han tittet forundret opp og så flere kjente og pekte , ja deg skulle jeg snakket med igjen sa han ., han ble gira og ville treffe disse .. Da var han klar til å gå ., og engelene tok han med over.. Dette var en utrolig fin mann som slettes ikke var slem eller ville skremme . Jeg fikk mer info av henne dagen etter , etter litt undersøkelse at det kom faktisk en cowboy til bygda for mange år siden og han byde seg tilogmed en ranch.. Han elsket barn og var en snill mann. Han forlot bygda trodde de : ) men han ble igjen hos jenta han ble betatt av , og navnet hans begynte på B .. ( fikk tillatelse til og dele dette)

Min kjære mamma

Ett år siden min kjære mamma døde. Sovnet stille inn ., jeg holdt hennes hånd til hun gikk i lyset. Fredelig og fint. Jeg er glad jeg har en nær kontakt med henne.Ikke mer enn en uke siden hun dyttet til stål hjertet på kjøkkenet.Hun var litt skøyer! Hun svinser inn på soverommet ofte når jeg legger meg. Jeg ser henne godt da mange ganger med det blotte øyet. Det at hun er rundt meg også de andre i familien føles trygt . Hun er der fortsatt bare ikke fysisk.Hun er med meg og lærer meg forskjellig.Det er noen ganger jeg har tenkt at jeg skulle ønske hun var her og hadde sett min fremgang i meg selv . Men det gjør hun jo! Hun ser alt jeg foretar meg.Hun sa jo til meg i fjor sommer at jeg hadde store evner , selv om jeg ikke helt trodde på at de var store.ofte kan jeg kjenne røyklukt når hun kommer siden hun røyka som en skorstein.jeg er så glad du er med meg mamma! Jeg tar vare på de fine stunder vi hadde sammen. Jeg har gått videre og gleder meg nå over at din energi er med meg.livet går videre. Båndene mellom sjelene består og en dag møtes vi igjen.for meg er ikke død grusomt.Bare en ny begynnelse.Det er vondt å miste noen selv om død er blitt annerledes for meg fordi jeg vet hvor de kommer.Men død er også vakkert samtidig som vondt. Sjelen kommer. “Hjem” men vi skal leve livene våre her på jorda og i nuet og ikke grue oss for det.Vi møtes igjen en dag mamma! Du vet jeg elsker deg foralltid!

Trappene opp til der vi kommer fra

Jeg har i det siste fått innblikk i så mye som vi mennesker har glemt. Jeg ble i dag vist hvor englene holder til. Det å gå inn der i ett udefinert rom. Var uendelig vakkert og fikk tårene til å renne i strie strømmer. Jeg så englene så klart og tydelig.Det var mengder av de .. I alle størrelser og fasonger .

 Det var som å bli proppet med kjærlighet og glede. Jeg så også disse barne englene. De svevde over oss. Og alle de vakre englevinger. Jeg har ikke ord.det blir uvirkelig og ufattelig at jeg skal få lov til å oppleve dette.At jeg bare kan lukke øynene og bli vist rundt. Neste gang skal jeg bli vist stegene som sjelene tar før de kommer til det siste hvilested før sjelen gjenfødes.Dette er opplevelser fylt med kjærlighet og gleder som nesten ikke kan forklares.jeg er bare glad!