Perler i posten

Forrige natt hadde jeg en veldig klar drøm.. Jeg fikk ett stort tykt brev i posten .. Porto kostet 78 kr i drømmen.syns det var dyrt ,og der sluttet drømmen uten at jeg åpnet den. Kom på drømmen utpå dagen .. Eller min skytsengel julia minte meg på den . For kom på at jeg ikke åpnet den .. Åpne den sa julia . Jeg åpnet og den inneholdt perler .. Hva skulle dette bety ? Gave til deg sa hun., hm .. Det betyr noe .. At jeg nermer meg målet eller .. De har ikke fortalt meg hva det betyr , jeg skal vel gruble litt da eller ? Perler .. Som en venn sa de ligger alltid i skattekister.. Jeg vet ikke , de forteller det nok når jeg har grublet lenge nok ; ) før har jeg fått pakker og de har inneholdt verktøy i ordets rette forstand. Fordi jeg får nye verktøy og evner. Men perler ! Hm .. Tenke .. Tenke har dere noe forslag?

En nonne i hvitt

I går kveld kom det nok en nonne ,denne gang hvitkledd. Hun sa at det nå blir endring ., endring i det gamle. Hva vil skje nå da tro ? Jeg er spent , jeg går min vei videre og lurer på når alt skal skje som de gjør meg klar til . Jeg har hele tiden vært forberedt på at jeg kan ta feil. Men jeg ser og at andre brikker jeg fikk opp faller på plass og stemmer .. Det er stor bekreftelse på mine evner .. Så det gjenstår og se om resten stemmer ang min fremtid .. Så jeg kan ikke annet en å takke for all info fra andre siden selv om det til tider er tøft og få vite så mye .

Engler og Jesus

Hadde en fantastisk healing time i dag ., alle er jo fine ,men denne ble spesiell . Jeg merket at jeg ble sett på da jeg kom inn rommet .. Og la merke til masser engler som sto rundt i rommet ..

Utrolig . Ja det pleier være engler der, men ikke så mange .. Jeg satte på litt musikk for å forberede meg og de foldet hendene og var så nydelige .. Jeg kjente tårene trillet .Det ble sterkt , Vakkert og fantastisk! det var skarpt lys i hele rommet ,jeg så også orber fly rundt …Under healingen sto Jesus ved siden av meg med foldede hender han og ., ja dere syns det er rart ., finnes Jesus ? Ja han finnes ., hans ånd. Jeg har kommunisert med han i lang tid .. Noe som ikke er rart for noen ..men ufattelige for andre ., slik er det .. Noen vil tro andre ikke ..

Han er en av mine nermeste veiledere nå .. I tillegg til utenomjordiske ..jeg er vant med det nå at mennesker har vansker med og tro at jesus og Gud finnes. Etter hvert vil alle kunne se det jeg ser ,dere vil våkne .Min bevissthet har utviklet seg mye siste årene.For selv om man føler det finnes mer er det ikke alltid lett og tro før man ser .. 

Beskjed om å følge hjerte mitt <3

Ikke alltid lett å vite hva som er rett .. Og jeg gjør nok det for det meste.Men en dag her spurte jeg om hjelp til å utvikle meg mer i skytsengel samtalene .. De ga meg ikke svar .. Om kvelden før jeg sovnet sto en nonne engel ved min seng .. Denne gang sort kledd ., hun sa at hun hadde en beskjed fra Gud og det var at jeg skulle følge hjerte mitt .. Hm .. Jeg var så trøtt at jeg tenkte jeg hørte feil og ba om repetisjon dagen etter ..

Da fikk jeg beskjed om at jeg nå skulle avslutte skytsengel arbeidet mitt .. Å hvorfor ? Du skal konsentrere deg om mennesker og dyr, Jeg har trodd hele tiden at grunnen til at jeg så skytsengelene og at de kom til meg var fordi det var en av de tingene jeg skulle gjøre .. Men det mest rare var føelsen det ga meg ., det var ok liksom .. Hvorfor har jeg ikke kjent det .. Jeg skulle lære om de ., snakke med de ., føle de .. Jeg skal nå gjøre ferdig de bestilte også er det slutt . Min vei skal bli healing av mennesket og dyr og det og snakke med dyr , ikke fylle hjernen med for mye .

. Samme skjedde når jeg før renset hus .. Jeg skulle ikke fortsette med det , jeg skulle ta med meg lærdommen om sjeler og hvordan sende de over videre .. Jeg renser ikke hus lenger , men sender stadig sjeler over .. Det samme blir kanskje med skytsengler , ser de og tar imot enkle beskjeder .. Ja min vei går videre .. Jeg blir noen ganger overrasket .. De styrer meg dit jeg skal og jeg følger med strømmen

Andre siden og pleiadene er mine lærere

Jeg må innrømme at jeg ikke alltid forstår hva andre siden forklarer meg ., ikke alltid de forteller alt heller .. Jeg må liksom finne ut ting selv. Og det er jo greit .. Jeg blir satt på div prøver og ting jeg skal gjennom uten og vite det .. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare dette for andre.,men på en måte blir jeg trent til å bli bedre da .. Utvikle meg . For ikke lenge siden sa de Gratulerer! Jeg skjønte ikke noen ting .. Hva skjer ! Jeg hadde nettopp hatt en down periode hvor jeg følte alt ble tungt ..

Det er ikke alltid lett og ha disse evnene. Ikke minst alltid ha de rundt meg, pleiadene og andre siden ., jeg blir rett og slett sliten og lei .. For de pusher meg også . Og gjør at ting skjer for at jeg skal lære .. De er mine lærere .. Situasjoner og ting oppstår for at jeg skal forstå jeg klarer det .. Så en dag sa de som sagt Gratulerer! Jeg spurte om en forklaring .. Jeg hadde bestått .. Bestått hva? De har testet min styrke og hva jeg tåler .. Ja de har rett og slett testet meg psykisk flere ganger disse årene .. Høres rart ut .. Ja det syns jeg og ..og de har forklart hvorfor , noe jeg holder for meg selv enda. Jeg kunne jo ikke tenkt meg ett liv uten dette selv om det til tider tar på og jeg er ikke ferdig utlært ..

 Det blir man vel aldri heller , det hadde vært kjedelig også .. Så jeg bare forsetter og går denne veien som ikke alltid føles rett selv om den er det . Jeg vet at jeg er på rett vei ., noen ganger ønsker jeg og svinge litt til siden , men jeg vet også at dette er min livsoppgave. Og hjelpe andre, forstå andre , ha medfølelse og hjelpe de på livets vei .

En trang til og ta på noen mennesker

Jeg har opplevd noe jeg ikke helt har forstått i det siste. Og det er og ha en trang til å ta på mennesker. Ikke alle , men noen. Jeg opplevde det for første gang for noen mnd siden på en gåtur. Hvor jeg møter en eldre dame .. Jeg smilte til henne og hadde en sterk trang til å ville ta på henne. Jeg har hørt at vi healere kan føle det slik. Men trangen var så stor og jeg kjente hjerte svulmet av omsorg for denne eldre damen. Hun hadde antagelig hatt slag, for hun trente nok iherdig for å kunne fungere igjen der hun trente.jeg møtte på henne to ganger og følelsene rundt dette var like begge gangene.jeg har nettopp hatt samme opplevelse igjen i nærheten av noen jeg ikke kjenner,men vet er rammet av alvorlig sykdom. Samme skjedde igjen hvor jeg kjenner at jeg må ta på personen.

Men jeg kan jo ikke bare løpe til mennesket og ta på de .. Så hva gjør man? De vil jo tro jeg er gal! Den siste hendelsen løste seg da vi tilfeldigvis kom i snakk. Og jeg bare visste at skytsengelene hadde fikset dette. Jeg spurte julia når jeg kom hjem hvorfor jeg følte den trangen så sterkt ., hun sa jeg ga de livskraft . Med og bare ta på de? Ja da hun, du gir de styrke til å bli friske. Ikke skjønner jeg dette, men det er godt og kunne hjelpe. Han var fullt uvitende om hva jeg tilførte han. Og man kan jo tenke om det er riktig og gjøre det da. Jeg styrer det ikke , det er ikke jeg som velger og gjøre dette. Men kan dette redde han så blir jeg utrolig glad. For meg blir det uvirkelig og kunne hjelpe noen bare ved å ta litt på de.

Kanalisert fra min pleiadevenn Zin

Kanalisert fra Min pleiadevenn Zin : vi vil hjelpe menneskene og bevare jorden. Dere har glemt hvordan dere gjør det . Moder jord behøver hvile.All boring etter olje og gass og forurensing osv .. Har ødelagt mye for moder jord .. Dere må gjenvinne tilliten til henne.Dere må behandle henne med omsorg. Ved og bli miljøbevisste og behandle jorden med respekt for alt levende liv.

Dere behandler ikke henne med omsorg.. Men en dag håper vi dere forstår verdien av å snu den dårlige sirkelen dere er i nå . Moder jord er en vakker energi som de fleste mennesker ikke vet.Dere tenker henne ikke som ett levende vesen ., men dypt der inne i jorden er det en vakker energi som gir liv til alt levende på jorden .. Så vi ber dere ta vare på deres planet.

De utenomjordiske hjelper jorden vår

Jeg opplevde når jeg skjønte at min utenomjordisk var virkelig at mine venner reagerte med å tro jeg var litt gal . En nær venn sa at hun hadde fått fortalt at man da kan fort vippe over og bli gal . At det var en vanskelig balansegang. For en av de vi kjenner i Norge som er mest kjent for sin kontakt er vel Gry Jannicke jarlum. Hun er slettes ikke gal .. Hvorfor sier folk det ? Fordi hun tørr gå ut med det? Frykten til mennesker ? De blir redde? Jeg tror mest på det siste , de blir redde og tenker at vi er gale og like greit og holde seg langt unna de.jeg har ikke vippet over og blitt gal ..ja jeg hadde frykt og jobbe ut for å bli helt trygg på å se de og ikke bare føle de . Men de er jo kjærlighetsfulle. Man burde være mer redd mennesker, mange er jo ubergenelige! Så det er veldig rart og tenke på .

Ikke nok med det har de så stor intelligens at de kunne smadret jorda på null time! Hvis de ville .. For det er mange som tror at de vil ta jorden og ødelegge for oss mens det er det motsatte . De fortalte meg at filmer som har blitt laget om utenomjordiske som angriper jorden ødelegger for de .Mange utenomjordiske har blitt drept på jorda av militæret . Hvorfor ? Er de redde og ? Hm .. Mye blir hemmeligholdt om mye , jeg vet ikke alt om dette enda, men regner med at mine venner vil fortelle mer om det etterhvert . De gjør ikke annet enn og hjelpe meg hvertfall etter jeg lot de ta del i min hverdag.jeg bruker de mye i mitt åndelige arbeid.. Før når jeg renset hus var de med meg og hjalp meg . Jeg bruker de og under healing. Jeg ber de om beskyttelse på linje med engler .. Og det Gud ville vise meg en gang var at alt hang sammen ., ikke har han skapt bare oss mennesker , men også utenomjordiske som vi kaller de ..

Egentlig er vi utenomjordiske og . Og mange på jorden er også fra andre planeter .. Vi har de overalt rundt oss .. Selv er jeg fra pleiadene og avbrøt livet mitt der for å komme til jorda i ett oppdrag .. Høres sprøtt ut ??? Ja enig ,jeg brukte langt tid på og forstå da de fortalte meg det .. Men jeg er ikke alene , det er flere av oss . De utenomjordisk vil samarbeide med jorden. Vi mennesker ødelegger jorden og de vil hjelpe oss og snu det . De har allerede jobbet i årevis med å rense luft og vann for oss.. Og fikse hull i ozonlaget .. Enda er vi livredd de , men det er uvitenhet og ikke så rart .

Tjenestedamen i det forlatte huset

Ett hus jeg vet om som ingen bor ,er det faktisk noen som bor .. Jeg ser bevegelser i vinduene når jeg kjører forbi. Jeg ser en eldre dame med kjøkkenklær .. Hun var nok en tjenestedame fra før i tiden kledd i sort med hvitt forkle , hun er typisk fra den tiden og med knute i håret .. Alltid når jeg kjører forbi titter hun i vinduet som om hun vet jeg kjører forbi . Hun er nok ikke klar til å gå videre ellers hadde hun nok kommet til meg .. Det er veldig rart for jeg føler heller ikke trang til å hjelpe henne .. Akkurat som hun vet om meg og jeg henne og vi skal møtes en dag , men tiden er ikke inne enda .. Hun er ikke klar for å gå helt over.