Opplevelsen av å gå trappene til himmelen

Noen spurte meg hvordan det var å gå trappene opp til himmelen.. Jeg går ikke opp dit med hele meg , med min bevissthet . Ofte er trappen hvit og lysende nesten, men antagelig fordi den er så hvit .. Det føles som det blåser i håret og skyene er rundt meg .. Der oppe er det fine samtaler .. Trappen videre er helt annerledes .. For den er en såkalt svingtrapp i mørkt brunt tre .. Det går rundt og rundt hele veien oppover til man kommer til toppen og man ser hvite søyler og skyer på alle kanter ., i enden er en bue inngang hvor avdøde sjeler kommer inn , og sjelens nære og kjære står og venter der og masse engler ..

 Det er hvitt , varmt og kjærlighetsfullt .så våre kjære har det fint på andre siden. Jeg har gått disse sving trappene mange ganger .. Og i noen av svingene kan man ta av til forskjellige rom slik jeg har sett det. Noen rom har gult varmende lys og andre har hvitt .. I det gule rommet skifter scenene oftest og jeg blir vist forskjellig , i de hvite skifter ikke scenene mye . Ett av de udefinerte rommene inneholder drøssevis av engler .. Jeg var mye der en periode og de liksom lagde vei til meg der jeg gikk mellom alle .. Kjærligheten strømmer og det er ett utrolig vakkert syn..det var engler høyt og lavt ., de små barneenglene følte jeg svevde i taket selv om jeg ikke så noe tak , men over de andre englene .. Jeg har hatt store problemer med å tro noen ganger .. Ikke midt oppi opplevelsene ..’men i etterkant . Tankene surrer ! Er det mulig ? Finnes dette ? Trappene og alt ? Alt er en illusjon , alt rundt oss og egentlig. Jeg spurte nemlig om det en gang og de sa Line alt er en illusjon ..

 Og åndeverden og vi lever side om side .. Er det ikke rart at vi mennesker ikke tror på det som finnes der vi kommer fra ? Noen nekter og tro at Gud finnes hele livet , men dagen de står døden nær da tror de og ber om å få komme til himmelen .. Hvorfor ? Fordi de ikke har våknet ? Turt og våkne ? Innrømme ? Syns det interessant og tenke på at det skjer. Plutselig tror de! Da er det liksom ingen utvei .De må tro for å komme til himmelen tror de da.. Sikkert mange vinklinger på det. Det er liksom litt “ute” av mote og tro på Gud ., da er man teit altså og ikke minst kristen og rar ., det er ikke slik . Jeg er ikke kristen og vil aldri kalle meg det .. Men jeg tror på Gud .. Og jeg har nok alltid gjort det. Mine opplevelser på andre siden har også overbevist meg .. Jeg kan forstå mennesker som ikke har opplevd så mye som kan få overbevist de at de har vansker med å tro . Men hvor kommer vi fra da ? Ikke enkelt dette her . Man må finne ut av det selv. Ingen kan bestemme om du bør tro . Det er opptil deg . Jeg har mine opplevelser og andre har sine ., ingen er feil ..

Har du lyst til å snakke med ditt dyr

Jeg får masse Mail om hvordan man snakker med dyr. Lytt! Hva føler du når du ser på dyret ? Hva ser du i øynene ? Jeg kjenner på min egen kropp hvordan dyret har det. Sinnsstemning og smerter.. hvis du får smerter i høyre fot har også dyret det i høyre fot .. Første ganger jeg virkelig skulle prøve å høre hva min hund sa satte jeg meg ned ved siden av han og prøvde å lytte . Hm hørte ikke noe jeg .. He he .. Det er tålmodighetsarbeid og jeg finnes ikke tålmodig .. Så her hadde jeg noe å lære .

Siden vi mennesker ikke bruker det som er naturlig for oss nemlig telepati . Spørr din hund om forskjellige ting og lytt etter svar .. Mediter gjerne først .. De som gjerne vil lære å snakke med dyr har gjerne dyr selv og en unik mulighet til å øve . Men øv også gjerne på dyr du ikke kjenner for å få bekreftet ting du får opp. Spørr om hvordan ser matskålen din ut ? Hvor sover du ? Kan hende du får svar som bare en farge .. Feks er matskålen blå og dyret viser deg blått.. Eller klare bilder eller filmsnutter..jeg pleier alltid å fortelle dyret hvem jeg er og hvorfor jeg vil snakke ned det og om det er ok. La alltid dyret selv få fortelle det , det har på hjertet .

Dyr er like forskjellige som vi mennesker .. Noen sier ikke så mye og noen skravler veldig.. Noen “snakker” ikke så mye , men sender beskjeder som føelser istede. Eller viser det i bilder .. Her ligger det mye øvelse bak og jeg har fortsatt mye og lære når det gjelder dyretolking. Dette er noe vi alle kan klare ..Lykke til ! jeg anbefaler bøkene til Amelia Kinkade ,de er fantastiske<3

Katter blir avlivet fordi de tisser inne

Dyr har alltid hatt en stor plass i hjerte mitt. Da jeg var liten var dyr mine beste venner . De jeg kunne stole på og snakke med alt om . Alt var ikke alltid like trygt rundt meg som liten .. Jeg tydde ofte til dyrene. Vi hadde masse katter. De var alt for meg.. Men det var en katt som var helt spesiell i rekken av alle katter vi hadde , han het sorteper .Han ble en dag helt søkk borte .. Jeg lette over alt og fant han ikke i veikanten og ikke i skogen. Borte ble han. Hvor gammel han var er jeg usikker på , men mener han var ung. Jeg sørget stort over den katten. Jeg glemte den katten aldri .

Jeg tok til meg en katt for 10 mnd siden ., jeg vet nesten ikke hvorfor jeg tok den til meg annet enn at jeg alltid har ønsket med orange katt . Jeg hadde en katt fra før og da min hund som nå er død. Vi hadde igrunn blitt enige i familien og ikke ha flere dyr.Jeg spurte skytsengelen min for sikkerhetskyld om dette var riktig . Ja sa hun og sa katten ville gi oss mye glede . Det gjorde han .. Ikke bare gleder , men frustrasjon og ., jeg ler av det nå for han var høyt og lavt denne lille orange hjerteknuseren. Det ble litt mye nei for han , og den lille ble nok litt forvirret og alt var nytt og en katt i huset fra før som slettes ikke ville ha den orange umulige katten der. Min lille Tigergutt begynte og tisse i alle senger ., jeg spurte han hvorfor ., mas sa han ., hm .. Synes ikke vi maste ., jeg ringte dyrlege for råd tilfelle noe kunne være feil med urinblæra eller noe.. Dyrlegen hadde dårlig erfaring med at katter tisser slik og ymtet om avliving . Noe som ikke kom på tale ., jeg måtte prøve dette ut , jeg snakket med han og han svarte mas! Jeg healet han snakket med alle i familien om at vi nå ikke maser slik ., ikke nok med at det ble mye nei for alt det gale han gjorde så er han jo så utrolig nydelig at vi alle skulle klemme på han hele tiden ., det ble for mye .. Når jeg healet han kjente jeg at han var urolig .. Jeg så healingen hjalp og at han ikke fant på så mye tull som før ..

 Jeg fortsatte snakke med han om at alt var godt ment som hadde skjedd og at vi elsket han høyt .. Alt forsvant på en uke .. Så gjorde jeg meg noen tanker om hvor mange katter blir avlivet pga dette ? De vil fortelle oss noe med slik oppførsel .. Men tilbake til hvorfor jeg tok til meg han uten at jeg burde.. Der kommer min gode dyretolk venn Monica fjern inn igjen .. Vi snakket med hverandres dyr for å bli bedre ., hun sa Tigergutt hadde vært hos meg før ., jeg spurte han med en gang etterpå og hadde ikke sorteper i tankene i det hele tatt .. Han svarte : ja jeg var din Sorteper ! Tårene trillet .. Det var virkelig det ., han sendte meg bilder om hvordan han så ut .. Guri ! Var dette mulig ! Ja jeg vet jo at det er mulig ..men at han skulle komme tilbake trodde jeg ikke .. Jeg ble så glad.Han har kommet til meg for å hjelpe meg i mitt åndelige arbeide .. Og det merker jeg for han er alltid der når jeg jobber med det. Han har mye visdom og klokhet i seg selv om man kan lure noen ganger da han henger i div gardiner og stoler med trekk ..uansett er han høyt elsket.

Døden er vond og vakker <3

Døden er vond og vakker! Selv om jeg vet at min hund har sagt at han kommer tilbake og blitt vist det, er jeg i sorg.. Men er så takknemlig for å ha kontakt med andre siden nå .. Om kvelden når jeg legger kommer sjelen hans og hilser på ved sengen. Slik glad og fornøyd og forteller han elsker oss .. Han er så uendelig vakker den sjelen . I hans forrige liv før han levde sitt liv hos oss hadde han det ikke så bra. En gang vi lå på verandaen begge to fortalte han meg at han var en Chæfer hund .. Jeg fikk se dette i en kort film . Jeg så han med hodet hengende ned.. Jeg så en ung mann tydelig bedrøvet han og .. Jeg så han ble slått … han hadde det ikke bra i det livet .. Min hund fortalte at han da tilhørte en narkoman og ble skutt av han i ung alder .. Det var vondt og trist og se. Han fortalte meg at han var takknemlig for å ha kommet til oss ..han hadde det så godt her.

Vi hadde mye skogsturer. Og ofte snakket vi med småfolkene . Han kjente godt til de lenge før jeg oppdaget de. De gode samtalene våre . Glemmer aldri vår gåtur på hans yndlingsted … Der gikk mange andre med hunder og .. Dette var i begynnelsen når bena sviktet og vi følte at alderen hans begynte og vises. Vi møtte en annen golden som var veldig liten i forhold til han , jeg snakket litt med hundeeieren og spurte om alderen til hennes hund , den var 4 år , men så ut som en liten hvalp i forhold til min digre forvokste golden med ett tonn pels . Det datt ut av meg at min hund kanskje synger på siste verset siden bena var dårlige nå ., vi gikk videre etter en hyggelig snakk. Det kom fra min hund småirritert : SYNGER PÅ SISTE VERSET???? Gjør da ikke det !!! Det kom så klart og spontant fra han ! Og for noe tull mente han ., jeg forklarte han at jeg ikke mente det slik ., det formelig datt ut .. Jeg har ledd mye av den episoden etterpå .

, han var en rolig og god hund full av visdom og klokhet.. Vi har hatt så mye gleder sammen. Han elsket turer i skog og mark . Elsket og bade . De siste tre årene var han helt døv. Så derfor fikk jeg da øvd meg på og snakke med han telepatisk. På våre turer dro jeg aldri i båndet når vi møtte André .. For han var så opptatt med å snuse og gikk midt i stien . Da snakket jeg med han telepatisk og forklarte han at nå må du gå til siden vi møter andre . Han har lært meg så mye som jeg er takknemlig for.Om livet , det og stresse ned og at stress gir sykdommer, min åndelige vei ..og derfor kommer han igjen for å hjelpe meg på min åndelige vei<3

Min hund er lykkelig på andre siden

Hunden vår kom til oss for snart 12 år siden.En golden på 9 uker . Vilter, leken og snill. Jeg har aldri hatt en hund før som forsto meg som han. Jeg trengte ikke alltid si noe . Vi kommuniserte allerede på en måte telepatisk uten at jeg var klar over det. Men det forundret meg mange ganger at det gikk Ann. Vi var tette han og jeg . Han fotfulgte meg alltid. Det var nok mest for at jeg gjorde det meste som mating og klipping og gå turer. Etter at jeg skjønte at jeg kunne kommunisere telepatisk med han snakket jeg ofte klarest med han på våre turer i skogen . Vi ble bare enda tettere av det , for han kunne nå fortelle meg med klare ord hva han ville fortelle . Selv om det noen ganger også var vanskelig og få inn og stole på det som ble sagt og . I min tid da jeg var mye syk spurte jeg han om han hadde svar på hvorfor ? Var jeg alvorlig grunnleggende syk? Nei sa han du nå slutte og stresse ! Han sa det med myndig stemme , som om jeg burde forstå det. Jeg lyttet til han .. Innimellom kunne jeg spørre han om jeg var flinkere .. Jeg fikk til svar at jeg stresset fortsatt . Men jeg har lært av han og andre siden ..

Andre siden fortalte meg at puffen kom til meg for at jeg skulle lære av han .. For snart ett og ett halvt år siden fikk han problemer med å gå , bakbeina hang igjen .. Jeg kjente på ryggen hans ett punkt hvor hendene mine ble glovarme. Jeg dro til dyrlege og hun fant samme punkt som jeg ble varm( jeg fortalte ikke dyrlegen om mine evner og hva jeg følte ) dyrlegen sa det var forkalkninger på det stedet i ryggen og jeg fikk noe homeopat piller .. Som jeg ikke brukte lenge , jeg healet han på samme sted hver dag og plutselig gikk han vanlig ., alt var borte . Åndeverden sa jeg hadde helbredet han og at dette var meningen for at jeg skulle forstå jeg kunne det . Vet ikke om jeg stolte helt på det.

Så begynte han og hangle noen mnd senere , han sa han hadde kreft i magen ., han hanglet en stund .. Jeg healet han hver dag i lang tid , plutselig var han nesten som før .. Samle beskjed fra åndeverden igjen om at jeg hadde helbredet han. Så julen 2012 hovnet han plutselig opp på ene siden av ansiktet og fikk vannannsamligner på halsen ., vi dro til dyrlege og det ble konstantert hjertesvikt og svikt i indre organer. Han hadde sagt til meg for lenge siden at han kom til og dø av hjerte . Der vi satt på legekontoret følte vi at det var slutten .. Jeg gråt , hunden min løp rundt i kontoret urolig, og han sa jeg vil ikke være her flere ganger , løp bort til meg og la hodet i fanget mitt og så på meg med sine vakre øyne , avtalte med dyrlegen å komme hjem til oss og avlive når det trengtes . Vi dro hjem , jeg healet han og sterke krefter var med meg . Det var mitt første møte med den lille engelen som fulgte han ., hun sa det ville gå bra, hun viste meg hun ville ta han med opp i lyset og at han havnet på en nydelig eng og møtte andre hunder og var glad .. hun viste meg også hvordan han ville se ut når han kom tilbake til oss .Dagen etter var julaften , jeg hadde sett på han litt hele natten, når vi sto opp var gleden stor , hunden var helt fin nesten igjen ., vi var like forundret her alle sammen og gledelig lykkelig for at han kunne være hos oss julaften ..

Så gikk det til påske hvor det ble litt hevelsen igjen , igjen kontakt med dyrlege .. Han kviknet etter healing og i påsken løp han som rene ung hunden etter barna på akebrett.. Dette var for godt til å være sant! Så nå på slutten ble det epelepsi anfall .. Også hovnet han opp igjen , jeg snakket med engelen hans førsten av uken og hun sa at han venter nå på at vi skulle bestemme oss og slippe taket . Det gjorde vi .. Dagen etter hadde han plutselig hevelser .. Jeg visste at det nå var rett og gi slipp på han , jeg spurte om Han om han var klar og det var han .. Ringte dyrlege i håp om at han nå kunne dø før hun kom hvis han ville dø av seg selv .. Det var der jeg vanglet, var redd jeg skulle avlive og han ville dø av seg selv .. Heldigvis kjenner jeg Monica Fjærn en dyktig dyretolk , i en sådan stund er det ikke lett og stole på det en får , hun snakket med han for meg og han sa han ville slippe umiddelbart .. Hun kjente han slapp taket litt mer under samtalen ., jeg er dypt takknemlig for hennes hjelp ..

Jeg lå ved siden av hunden min nesten hele dagen og engelen tok meg på armen og ba meg stryke han på siden , jeg lå slik og roet han og fikk fin tid med han .. Jeg spurte engelen om jeg gjorde det riktige , ja sa hun han vil slippe nå , tårene trillet på henne og , hun sa at han er takknemlig for sitt fine liv hos oss .. Jeg spurte om hun ville være med han i neste liv , og det visste hun ikke . Hennes navn var Luna.. Da dyrlegen ringte og nå visste vi det var få minutter til , spurte jeg engelen igjen om dette var riktig at han ble avlivet , hun tok hendene mine med sine små lubne barne hender og tynn stemme sa hun at dette er riktig .. Han har hatt det fantastisk er og han takker for at dere oppfyller hans ønske om å få dø hjemme her ..

Dyrlegen kom og jeg var ganske rolig .. Han fikk de første beroligende sprøyter , jeg hold hodet hans hele tiden .. Jeg sa jeg elsket han om og om igjen ., han var en fantastisk hund ., så ble han borte , engelen sto også å gråt . Jeg så sjelen hoppe ut og han danset glad rundt foran kroppen sin., endelig fri fra den .. Det var godt og se .. Lettelse å kunne se det ., så forsvant engelen og han i lyset .. Bare skallet igjen .. Øynene var tomme rart og tenkte på . Litt utpå kvelden så jeg plutselig en grønn eng ., jeg så han løp som gal bortover der .. Han så meg ikke .. Kan jeg snakke med han , plutselig snudde han seg og så meg og løp i full fart mot meg , slikket meg og sa jeg er snart tilbake og løp videre .. Det er i slike stunder jeg er glad for evnene mine ., dagen etter i dag 21.6.13 ble jeg nok en gang vist han .. Jeg sto nå i en enda vakrere eng full av sommerblomster , og det var nesten eventyrlig vakkert med stor gul varmende sol i enden av engen .. Der fikk jeg øye på han , han løp mot meg og slikket meg i ansiktet og sa han savnet oss .. Jeg elsker deg sa jeg og savner deg veldig .. Han løp videre i full fart ., han har lengtet etter å løpe slik skjønner jeg .. Min elskede nydelige hund ..

Bekreftelser

Jeg snakker med andre siden hver dag . Samtidig som jeg ser en del selv får jeg en del info av de om ting som skal skje . Det er ikke alltid jeg stoler like mye på alt før jeg ser at det skjer.

Men når det virkelig skjer , ja da er følelsen god og jeg vet at jeg må stole mer og mer på det jeg “ser”og får inn. Det er ikke alltid morsomme ting jeg får beskjed om. Men jeg blir på en måte forberedt. Så nå er jeg spent på alt det andre jeg har fått beskjed om skal skje om det skjer .

Jeg venter i spenning .

Besøk av jomfru Maria

Det er ofte jeg ikke helt tror på det jeg ser . Kan det være mulig.. Jeg slappet av i dag og jeg kjente en energi kom og tok meg på armen.. Hvem var der? Første som ble kastet i hodet mitt før jeg rakk tenke var jomfru Maria .. Ja det lignet.. Slik vi ser henne fra tegninger. Hun kom til meg for å fortelle meg noe. Jeg røper ikke hva . Men det ga meg litt tankespinn hva hun mente med det hun sa. Jeg blir like forbauset hver gang det er noen nye som dukker opp. Hvorfor blir jeg sendt alle disse ? Skal jeg forstå alt dette ? Hvorfor blir det så innviklet alt ? Noen ganger føler jeg at jeg må finne selv ut betydningen av alt . Men jeg er takknemlig for alt jeg blir vist.

Fikk tallet 7

Lørdag morgen når jeg våknet så jeg ett indre bilde av ett klart 7 tall . Hva betyr dette tenkte jeg. Er ikke noe nummerologi ekspert. Jeg søkte og fant ut at 7 står for fullkommenhet , perfeksjon, fullstendighet .. Ja hva nå dette skal bety for meg. Jeg spurte julia min skytsengel om hva det betyr. Hun s du er ferdig .. Men hun sa ikke med hva. Hvilke gåte er det liksom .. Skulle gjerne sluppet disse gåtene .. Blir så mye tankespinn rundt dette og kanskje feil og . Kanskje dere har erfaring fra den gang dere fikk 7 tall og hva dens betydning står for ?

Godhet for mennesker som sårer

Ikke lett og forstå alle tester man er i gjennom. Ofte forstår jeg det det ikke før jeg har klart det , uten å vite at jeg har klart det. De på andre siden forklarte meg at jeg nå hadde kommet så langt at jeg nå klarer og ha godhet for de som er imot meg . Ja må innrømme at jeg tenkte litt .. Hm .. Ja jeg har jo det . Og kommer så på hvordan jeg har blitt satt på prøve.. Hva er det neste ? Merkelig og mye jeg skal lære og testes .. Fint og ha godhet for alle da .. Skjønner at det er slik vi mennesker egentlig skal være .. Det er noe godt i alle . Jeg har alltid hatt lett for å tilgi, selv om jeg noen ganger har avbrutt vennskap fordi jeg har blitt såret eller noe , så betyr det ikke at jeg bærer nag til de eller ikke tror de er gode mennesker. Vår tid sammen var bare over og jeg finner det høyst naturlig at det er slik . Man møter noen og så skilles våre veier, av forskjellige grunner.

Tigergutt ute på ville ferder

Nydelige Tigergutten min .. Når jeg kom hjem i dag kom han løpende i full fart inn og satte seg på kjøkkengulvet . Litt slik så jeg så han ., da la jeg merke til at øyet hans var hovent.. Uff tenkte jeg , nå har han drevet og lekt med veps.. Jeg prøvde og forklare han for litt siden at det ikke er lurt .. Men dyr har fri vilje , så selv om jeg snakker med han om det er det ikke dermed sagt han hører . Jeg så hevelsen ble større .. Ble litt engstelig .. Han virket litt slapp .. Jeg løftet han og det virket som han trengte litt trøst og omsorg .. Jeg healet han . Etter en stund la han seg under senga hvor jeg tittet under for å følge med . Jeg spurte han hvordan det gikk , jeg elsker deg vennen min , han kom mot meg og stanget pannen sin kjærlig mot min panne .. Han er så nydelig . Jeg var fortsatt engstelig for kulen selv om jeg og følte han sa det var veps.. Kunne det være farlig . Jeg ringte dyrlegen forsikkerhets skyld . Hun mente det ikke var fare .. Måtte bare følge med litt . Nå i kveld ser jeg hevelsen er på vei ned .. Puh .. Vet ikke om healingen hjalp. Beste er at han er bedre , lille gullet mitt . Han kom til meg for å hjelpe meg i mitt arbeide . Og det gjør han . Han er så utrolig klok . Han føler trygghet i meg ,og han gir meg mye glede . Gullet mitt!