Min kontakt med Festus

Min kontakt med Festus fortsetter .. I dag har han visuelt kontaktet meg flere ganger ..

Han har fortalt meg ting om min vei .. Hva mine evner strekker seg til.. At jeg vil nå langt .. Alt han sa kom så raskt og tydelig at jeg ikke hadde rukket tenke det. Den kjærligheten han viser meg er utrolig ., han sa Line du er spesiell ! Hm jeg ?!! Jeg svarte med at alle er spesiell og med oppgaver på jorden . Ja sa han , men du er helt spesiell sa han .. Du har ett så sterkt lys ., har jeg ? Han så det flommer lys rundt meg . Det var drøssevis med hjelpere .. Jeg har aldri sett lignende sa han . Du skal utrette ting sa han ., jeg ble satt ut . Var dette virkelig ? Jeg hørte han så tydelig .. Han har mer å fortelle ..

Vi blir gode venner og en venn som kan hjelpe meg mye i mitt arbeide og min forståelse i samarbeide med mennesker og dyr.. Vakre , vakre Festus .. At vi var ment for ett samarbeide hadde jeg ingen anelse om da jeg dro dit. Men jeg hadde gode følelser for den dagen og hendelsene. ( bildet er ikke av Festus )

Dype samtaler med hester på Nesodden

Vel hjemme fra Nesodden og hodet er fylt med ny lærdom. Jenta som elsker hester , men er slettes ikke hestevant. Monica Fjærn og jeg tok turen til ei hun kjente som eier fire vakre hester.Skulle jeg virkelig være i samme innhegning som disse store dyrene? løse rundt meg ? men det gikk veldig fint ,jeg var ikke redd …følte meg rolig sammen med disse mer hestevante menneskene.

Den ene hesten fikk jeg fortalt at var skeptisk til nye mennesker. Men fikk en veldig god kontakt med han.. Han Nermet seg litt og litt .. Jeg fortalte han at hvis han kom til meg så ville jeg heale han .. Det gikk fortsatt sakte og eieren fortalte at det måtte heales på avstand. Jeg gjorde det .. Så plutselig sto han helt innpå meg og strøk med mulen sin på armen min som dere ser på bildet, dette var noe denne hesten aldri gjorde. Så herlig han er .. Han var takknemlig for healingen. Jeg takknemlig for vår gode kontakt.

 Vi har så mye å lære av dyrene ., de speiler adferden til oss mennesker. Det ble dype samtaler med hester i dag,og mange fine svar ,Og mye erfaringer delte vi alle.. Jeg er takknemlig for denne erfaringen og tar det med meg videre .Takk til snille Monica Fjærn som er en dyktig dyretolk.

Til Nesodden og snakke med hester

I dag tar jeg turen ut til Nesodden med Monica Fjærn. Hun er en dyktig dyretolk. Vi skal snakke med noen hester der. Jeg har alltid elsket hester uten å noen gang ha hatt noen.Men de er usedvanlig vakre herlige skapninger. Gleder meg til å utveksle erfaringer der med Monica.Været er strålende og topp for en dag med henne og hestene. Jeg har snakket med hester tidligere.Men all erfaring er lurt å ta med seg.I de gratis felles healinger jeg har hatt har hester kommet løpende mot meg .. Så da har jeg tiltrekningskraften kanskje : )) vi får se .. Det blir spennende hvertfall. Ha en fin dag alle sammen ta vare på dyrene og dere selv <3

Hvordan fungerer healing ?

Ja hvordan fungerer healing ? For det første er jeg ett verktøy for universets lys, vi alle kan i grunnen heale. Noen healer på ett dypere plan en andre slik jeg har fått det forklart av mine veiledere på andre siden. De forklarte meg at jeg jeg kan helbrede.Men siden jeg er ett verktøy bestemmer ikke jeg om de jeg healer blir bedre av sine plager. Det et opptil universet og hva som er bestemt for deg  og hva du skal lære ,slik de har forklart meg. Når jeg healer har jeg drøssevis med hjelpere rundt meg . Jeg ber alltid om innpass til helbredende engler som jeg ser som hvite lyse siluetter som stiller seg rundt personen som skal heales.Mange andre engler er også med her

Jeg bruker lyset og jobber meg gjennom personen som skal heales. Jobber meg gjennom personens chakraer som jeg kan “se” med mitt blotte øye. Jeg ser om de går jevnt eller ikke. Når disse energi hjulene ikke går jevnt så mister også personen energi. Og personen har også diffuse plager antagelig .. Feks når rotchakraet og sakralchakraet ditt ikke går jevnt kan du ha problemer med nedre del av ryggen, nyrene og tarm. Så alt henger sammen. Jeg har healet mennesker med ryggproblemer som opplever at smerter blir helt borte og det av den enkle grunn av at chakraer er satt i balanse. Men det er ikke alltid så enkelt at healing bare rydder opp i alt uten at du selv gjør noe. Det henger sammen med dine tanker også ., det må til en tanke endring. Grunnen til at dine chakraer har kommet i ubalanse er grunnet tankene dine. Din frykt for fremtiden , selvfølelse , frykt for sykdommer, sosial angst , osv .. Alt som farer rundt i hodet vårt.

Men healing kan være en bra begynnelse å få løsnet i ting og du vil føle deg mye bedre og energisk .. Så blir det og lettere og tenke positivt. Det har jeg opplevd med mange jeg har healet og jeg prøver alltid og huske og fortelle at det må til en tanke endring for ett varig godt resultat etter healing. For healing gjør mennesker glade. Lyset er kjærlighet og man blir mer posetiv.Jeg føler at dette er verdifullt arbeide. Det og hjelpe mennesker til ett bedre liv slik åndeverden har valgt meg til er min vei. Og det føles godt og riktig. Følg med på Alternative skytsengelen Facebook hvor jeg har gratis felles healinger for mennesker og dyr innimellom.

Hvordan snakker dyrene i en dyresamtale ?

Når jeg snakker med dyr får jeg svar på mange måter ., jeg får ord , følelser og bilder .. Så her gjelder det å ha tunga i munnen og konsentrere seg om det som kommer. Jeg kan feks spørre om hunden eller katten liker noe, jeg kan da føle gjennom
Katten /hunden ., om jeg får en glad følelse av den eller sur , sinna ., eller nedstemt / lei seg ., jeg skriver ned alt jeg får opp ..

Jeg spørr om de vil fortelle meg noe , og de viser meg bilder av kanskje noe de elsker å drive med som å titte på fuglene eller jakte mus.Dyr er like forskjellige som mennesker . Noen er rolige og snakker ikke mye , andre har mye på hjertet . Tilfelles for de alle er at de er kloke og godhjertede sjeler som kommer i livene våre for å hjelpe oss. De er levende hjelpere. Så mye som jeg har lært av mine dyr.. Av min nylig avdøde hund lærte jeg meg å ta livet mer med ro. Den kjærligheten han ga meg gjennom sin energi er ubeskrivelig .

 Jeg opplevde en samtale med en annen hund her om dagen. Den forgudet sin eier og alt eieren gjorde for den .. Jeg ble så rørt .. Det er slik vi burde være alle . Finne løsninger for at vårt dyr skal ha det bra. Enkleste vei er avliving for noen. Det sårer meg dypt i hjertet. Men dette er uvitenhet , de tror at problem adferden ikke kan trenes vekk eller gjøres noe med. Det kan den! Vi mennesker med vår enegi overfører den til vår hund.Er hunden din nervøs ? Trolig er du det og .. Er hunden din stressa ? Ja er du stresset inni deg ? Det henger sammen faktisk. Noe kan være arv ., men fullt mulig å trene vekk og bruke healing. Og husk at hunden din trenger en tydelig leder! Fint og skjemme bort hunden sin., men det og la hunden ikke ha regler gjør du den bare vondt.

 Hunder er som barn, de blir lykkelige av regler. Og da mener jeg ikke å være hardhendt med hunden for det er jeg imot. Men posetiv regel trening som jeg vil kalle det .Vær konsekvent med reglene. Har du bestemt at hunden ikke skal ligge i senga ., så ikke ha den oppi der.Ikke la den ligge der noen ganger og noen ganger ikke få lov ., da blir det ett forvirret hode. La din hund forstå hva du mener med posetiv trening. Ta ett Hundekurs i lydighet.Det blir enklere å være hund og eier

Hvorfor er det vanskelig å være seg selv ?

Hvorfor er det vanskelig å være seg selv ? Hvem er du bak lag av masker og manglende meninger. Eller de mangler kanskje ikke , men du mener det samme som andre ? Er det lettere? Blir man lettere godtatt ? Ja vet du jeg ser tilfeller der mennesker mener det samme som andre i frykt for å ikke bli likt. Vil du bli likt som en du ikke egentlig er ? Jeg føler det er mye av dette .. Mange følger etter i andres bølger .. Hvorfor ikke være DEG! La maskene falle og stå for det menneske DU! Er .. Det føles mye bedre. Hva andre mener tenker du?

 Hvis du viser ditt sanne jeg og de tenker noe galt om deg så sier det bare at du er ett skritt før de. Ingenting annet! Og her kommer janteloven diltende inn..du skal ikke tro du er noe fordi du tørr og være DEG! Jeg vil si jo! Vær stolt av deg og den du er! Ditt liv dine meninger.. Dine opplevelser! Så kom igjen! Ikke sløs bort livet ditt med å være noen du ikke er.. Fordi vi alle er UNIKE fine mennesker med forskjellige kvaliteter. Jeg har opplevd dette selv ..jeg viste ikke 100% hvem jeg var i frykt for at ingen skulle like meg .. Men hjalp det? Jeg trodde ikke noen likte meg uansett.

Så det var til ingen nytte faktisk. Men jeg våknet og det kraftig. Maskene falt og jeg turte vise fullt ut hvem jeg er. Ingen kunne bestemme det for meg ,bare meg. Men for en frihetsfølelse og kunne være meg fullt ut. Og endelig kom dagen da jeg kunne fortelle at jeg er ett medium. Hvordan mennesker ville reagere er dems sak.Vi kan ikke ta ansvar for andres reaksjoner fordi vi lever slik vi vil så lenge det ikke rammer andre.Det er synd at så mange ikke tørr være seg selv .. Men jeg håper at med mine ord her får de til å tenke over det.

Tilgivelse

Hva vil det si og kunne tilgi ? Jeg har følt hele livet at jeg har lett for det. Men det er jo noe man har lettere for å tilgi enn andre ting. Jeg ble bedt av åndeverden å tilgi , noe som jeg ikke er ferdig med.Noe som gjør at jeg ikke kommer meg videre på min vei .. Hvorfor er det så viktig å tilgi alt ? Jeg kan forstå det på en måte .. Det har igrunnen ingenting for seg og bære nag til noen som har gjort deg vondt eller noe leit .. Jeg har aldri hatt hat for noen. Eller noe , jeg kan forstå at de som såret har det ikke bra med seg selv og ikke mente det. Og vi kommer jo til jorden for å lære ..jeg trodde jeg var mer ferdig med tilgivelses prosessen siden jeg har kommet meg så langt i meg selv .. Men noe sitter og ulmer.. Så jeg fikk beskjed om å tilkalle engelen Maria Magdalena for hjelp til tilgivelse .. Nå er jeg spent på neste skritt .. Hva vil skje ? Løser det seg bare opp ? godt man har noen som forteller meg hva jeg bør gjøre .. For jeg følte meg ferdig med det. Har du tilgitt de som har såret deg ? Har du forståelse for hvorfor de handlet som de gjorde ? Det handler vel om å se det.. Litt mer utover det jeg har gjort og kanskje ..

Flere turer til Atlantis

Jeg ble vist Atlantis igjen i går .. Jeg skjønte ikke hvorfor .. Hva er det jeg ikke får med meg der? Vi gikk på den grusveien og inn i tunnelen og det frodige landskapet åpenbarte seg. Vi gikk saktere opp oppover den Stein veien som ligner en landsby i Stein .. Jeg fikk beskjed om å se nøyere. Vi møtte en mann med noe som lignet ett esel i hvertfall .. Nå virket det som om de så oss .. En kone sitter på bakken i gaten om jeg kan kalle det , det .. Hun har epler ved siden av seg . Ser ut som hun skal selge de .I ett vindu titter en lyshåret vakker jente på 5-6 år ut vinduet for å titte på oss.. Hun har store blå øyne. Hun ser på meg som om det er noe hun kjenner med meg. Jeg spørr Jesus hvorfor hun ser slik på meg..

Jeg fikk en følelse av at det var meg som liten der.. Ja sier han .. Jeg ser en dame driver i huset .. Hun har på seg noe som ligner en nonnedrakt., ser veldig slik ut , men jeg ser det ikke godt nok. Jeg får en føelse av at det ikke er min mor. Foreldrene mine døde da jeg var liten i dette livet ettersom jeg fortstod sist .Vi går videre .. Helt til vi kommer til det Steinhuset jeg så meg selv som voksen og ensom .. Jeg ser meg selv sitte der , samme som sist .. Jeg ser nøyere rundt meg for å se om det er noe jeg ikke har fått med meg .. Det samme over alt .. Jeg vet Jesus sa at jeg ble vist dette for å se hvor langt min sjel har kommet , men det må være noe mer ettersom jeg blir dratt dit flere ganger .. Jeg får smøre meg med tålmodighet og se: )

Samtale med Jesus

Ja jeg vet det høres rart ut , at jeg ser og snakker med han. Jeg forstår det veldig.Jeg følte det og slik før han viste seg for meg og jeg trodde ikke det jeg så.. Er det mulig ? Han la da hånden sin oppå min og jeg kjente en smerte og så blod fra såret oppå hånden hans, fra han hang på korset.. Jeg som ikke visste om jeg trodde på alt det en gang .. Jeg måtte la det synke inn. Snakke med noen andre som hadde sett han.De hadde kjent samme energi , varm og kjærlighetsfull

.Nå er han med meg og har nok alltid vært det . Han hjelper meg , viser meg, forteller meg.. Ja alt .. Jeg er frustrert over mennesker som trykker andre ned. Som på alle mulige måter oppfører seg for å få deg til å føle deg minst mulig. Det er sårende og vondt. Han prøver å lære meg og se at det ikke er mitt. Han sa i dag at andres problemer er ikke dine. Han sa jeg tok andres sorg og la det i hjerte mitt. Det skal du ikke., du skal ikke ta det som ditt problem. Gå vidre uten å lagre det.Jeg tror ikke disse menneskene er onde, eller jeg vet det

.De bare blir ubevisst provosert av noen med høy frekvens.. Jesus sa jeg traff noe i de og på en måte grumset opp dems problemer når jeg er i nærheten av de med lyset mitt. Uten at jeg egentlig gjør noe. Ja det er mulig, men vanskelig å forstå. Man skal ikke ta det personlig når disse menneskene slenger med leppa og oppfører seg slik jeg ikke forstår. Ikke enkelt , jeg er da ett menneske med føelser som alle andre. Øvelse gjør mester . Jeg har kommet lengre. Men fortsatt ett stykke igjen. Handler det om at jeg må forstå de før jeg klarer det ? Forstå at de har behov for å trykke andre ned? Vet ikke , jeg får ikke alle svar fra andre siden. Jeg skal finne ut ting selv og ..

Telepati med kattene på ferie

Da vi dro på ferie hadde jeg hatt flere samtaler med kattene om det. Min eldste katt forsvant ikke så mange dager etter min hund døde. Jeg har snakket med henne flere ganger. Også har jeg fått hjelp av Monica Fjern som er veldig dyktig dyretolk.Hun sa til meg at det var for vondt og komme hjem, hun trengte litt tid for seg selv. Jeg var redd , skulle jeg først miste min kjære hund for så og miste henne ?

Hun likte ikke at jeg kontaktet henne for mye og lot det ligge litt.vi kan ikke bestemme hva dyrene vil og skal. De har fri vilje. Jeg har fortalt henne at jeg savner henne og elsker henne høyt. Hun sa i går at jeg kommer snart. Jeg håper virkelig det. Jeg snakket med begge mine katter telepatisk når jeg var på ferie. De skulle vite at jeg ikke glemmer de og kommer igjen. Tigergutt greide seg bra , men de som passet på mat og vann så han ikke i flere dager. Jeg var engstelig , men kjente ro gjennom han og det føltes som om alt var ok.

Men var han hjemme? Vel hjemme var ingen der. Det ble lett , men vi fant ingen katter. Jeg følte at Tigergutt ville komme om natten. Det gjorde han, ved to tiden kom han hoppende inn vinduet og jeg ble så glad.Vi klarte ikke sove noen av oss. Han visste nesten ikke hvor nære han kunne komme og dyttet seg inntil og malte og malte natten lang. Når jeg hadde snakket med han telepatisk slikket han meg på munnen , jeg forsto han savnet meg for det har han aldri gjort. Det samme gjorde han når vi møttes igjen. Min lille gullgutt.

Han holdt seg nær meg hele natten og dagen fordi han måtte bli trygg på at jeg ble. Så skjønte han at vi ble hjemme. Nå er alt som før , kun uten Miss da. Jeg håper inderlig hun kommer snart. Dette er vondt. Men slik er det. Jeg er glad for at jeg lar kattene mine føle seg frie. Ingen halsbånd , de er utekatter som får komme å gå som de vil.. Dyr trenger jord under bena.