Tøffen ble påkjørt og vandret til andre siden.

En morgen denne uken fikk jeg melding av min søster. Deres katt var påkjørt. Så leit .. Jeg koblet meg rett på saken også da tilbake når Tøffen var på vei over veien.Tøffen kom raskt fra siden og jeg ser bilen prøver å bremse. Jeg ser det Tøffen ser , den blanke grillen på bilen kommer raskt mot han. Det smeller og livet til denne vakre katten er over. Bilen kjører vidre. Hva feiler det disse menneskene ? Tenk om han ikke var skikkelig død? Vil du la han ligge å lide? Tenk deg om neste gang! Det er ikke få ganger i mitt liv jeg har stoppet og sjekket om dyr er døde og tatt de ut av veien .

Nok om det, jeg fortsetter på Tøffens vei etter påkjørselen .. Han ligger livløs .. Sjelen går ut av kroppen ,han rister litt på seg , han ble nok litt fortumlet etter smellet, jeg ser en liten engel , Jesus fortalte meg at alle levende vesen har en engel. Denne engelen har mørk blondt hår i bølger, en liten barne engel.. En blondekjole er hun kledd i .. Hun står klar til å føre han over til andre siden .. Så går de i lyset. Jeg ser ingen port her som de går inn i som menneskelige sjeler gjør. Der oppe venter Jesus på han og han bøyer seg ned til Tøffen og sier vel utført oppgave , Tøffen kom til min søsters familie for å lære de om kjærlighet og det å ta vare på hverandre , ikke for at de ikke gjør det , men en dypere læring.

Dyr kommer til Oss for å lære oss noe.. Ofte om kjærlighet, og andre ting. Jeg ser langstrakte blomsterenger .. Tøffen fekter etter sommerfugler .. Jeg spørr om han vil fortelle de hjemme noe , jeg savner de alt sier han .. Han vil jeg skal hilse barna.. Jeg kjenner gråt.. Og tårene triller på meg og .. Jeg spørr om han vil komme igjen til de ? Ja ikke med engang sier han , men etterhvert .. Hva det betyr vet jeg ikke .. Om det er flere år til eller noen mnd.. Og det er nok ikke bestemt i dette tilfellet enda. Ofte kommer dyrene tilbake til oss.. Samme sjel til samme familier. Tøffen har det bra der han er på de vakre enger på andre siden. Det er de som elsket han her på jorden det er vondt for. Men han fortalte at han var rundt de .Jesus fortalte meg at Tøffen selv visste at hans liv var over , men ikke hvordan det skulle skje. Tøffen var virkelig en katt som gjorde sine oppgaver, han passet på familien, og var en kjærlig god katt. Takk for din godhet og lærdom vakre Tøffen. En dag treffes vi igjen.( jeg har tilatelse fra familien og fortelle om dette <3)

Har du rare lukter i huset ditt?

Har du mistanke om at du har noen ekstra beboere? Noen sjeler som ikke har gått over til andre siden ? Merker du lukter i huset ditt på bestemte steder? Jeg opplevde det i eget hus .. Det luktet mye rart altså. Jeg forsto ikke hvor luktene kom fra. Men etter huset ble renset og sjelene kom “hjem” ble lukten borte også. Det er veldig snodig at noen lager lukt .. Men har opplevd det noen ganger. Jeg renser egentlig ikke hus lenger , men jeg sender over noen enkelte sjeler .. Som her om dagen da jeg ble ringt av noen .Det lukter ett sted i huset mitt sa hun.. Jeg senset en eldre mann.. Ja da han sto der hun fortalte det luktet. Noen ganger er sjelene redd når jeg kommer inn og de ser det sterke lyset .. Men ikke denne eldre karen ., han sto urørlig og var rimelig klar til å gå over. Vi snakket sammen en kort stund og han gikk villig over. Han virket snill og god .. Han ble så glad når han kunne gå Over.. Ofte får de tårer i øynene eller gråter når jeg åpner opp for lyset . Det er så uendelig vakkert når lyset flommer ned og vi ser sjelens nære og kjære stå og vente på de .. Ett vakkert øyeblikk for vakre sjeler.

Utenomjordiske opplevelser

Igjen blir min vibrasjon hevet,jeg merker når de utenomjordiske skal gjøre noe. Jeg merker de er flere i rommet, og ofte kan jeg se med det blotte øyet at rommet er helt Tjukt av tåke. Jeg husker ingenting denne gangen av hendelsen. Så etter å ha følt at det er noe som har skjedd med meg spurte jeg de, jeg ble vist inn på skipet som jeg har vært en del ganger før, inn til det rommet hvor dette skjer, jeg så deres grønne venner arbeide med meg.. Det så ut som en nål i de førte inn i hodet mitt. De forklarte meg at det var pinalkjertelen de aktiverte( tredje øyet ) at de også har hevet min vibrasjon igjen .

Flyr snart jeg tror jeg .. Dette har de drevet med lenge. Og jeg trodde jeg var ferdig med å heve min vibrasjon. Det føles annerledes denne gangen. Ikke slik at jeg dirrer .. Jeg har følt meg sliten og trøtt. Det jobbes nå fikk jeg vite. Det vil gå over. Jeg er spent .. Jeg vil se mer og mer .. Og målet er å være ett enda bedre verktøy som kan hjelpe andre mennesker og dyr. Jeg har selv vært med å bestemt dette.

Faktisk avbrøt jeg mitt liv på pleiadene for å gjenfødes her pga disse oppgavene. Det var dronningen av pleiadenene som valgte meg ut. Og hvis dere ikke visste det , henger alt sammen , Gud skapte utenomjordiske og ., de viste meg at det var slik en gang ved at Jesus viste meg skipet og de utenomjordiske jeg har kontakt med.vi er og utenomjordiske, vi lever og på en planet i universet. Mennesker er livredde utenomjordiske, ikke så rart, alt blir jo dysset ned av alt de gjør for å vise sin eksistens. De utenomjordiske mener at vi blir styrt her på jorda.

Endelig kom pus tilbake

Fikk lyst til å fortelle dere historien om denne tiden min katt var borte.Hun forsvant tre dager etter at min hund døde. Hun pleide bli borte en dag eller to på sommeren, så jeg tenkte ikke på det med det samme. Men dagene gikk og jeg koblet meg på henne for å snakke med henne .. Hun var i sorg , stor sorg over at vår hund var død. Jeg fikk de samtidig nesten , de er like gamle.. Hun fortalte meg at det var for vondt å være hjemme nå som han ikke var der. Hun trengte tid alene. Åndeverden sa det samme til meg at hun kommer når hun er klar. Hva kunne jeg gjøre for å hjelpe henne ?

Jeg snakket med henne om at jeg savnet henne , jeg kjente sorgen i brystet hennes og healet henne mye , en periode hver dag. For ikke lenge siden merket jeg noe hadde sluppet taket i henne , hun hadde ikke den sorgen i brystet lenger. Hun sa og at hun savnet oss og kom snart . I mitt indre så jeg henne stadig komme over jordet. En dag til tross for at åndeverden Hadde sagt hun kom når hun var klar var savnet så stort at jeg gikk til skogs via mitt klarsyn for å lete. Jeg prøvde å føle meg frem.. Ikke enkelt ,her trengte  jeg hjelp! Min døde hund kom og jeg ba om hjelp fra småfolk og troll., de viste meg vei gjennom skogen, og skogen ble tettere og tettere, til jeg kom til det stedet jeg vet det går rett ned i en dal.. Hunden min bjeffet og mente jeg skulle gå videre , jeg kom nesten ikke lenger , det var gjengrodd og ufremkommelig.. Jeg lurte på hva jeg skulle gjøre .. Jeg kjente noen presset meg i ryggen for at jeg skulle forstå at hun var der nede i den gjengrodde Dalen.

Jeg ropte å henne og hun sa hun hørte meg ., hun ville ikke bli funnet. Hun var ikke klar. Jeg gikk slukøret hjem igjen. Da viste åndeverden meg stedet jeg sto da jeg følte noen trykket meg i ryggen , de dro den gjengrodde skogen til side og viste meg at hun var der nede, hun var der jeg ble vist! Jeg måtte bare vente til hun kom. Det var ikke annet å gjøre. Jeg fortsatte og snakke med henne og heale henne .. Så hadde jeg en drøm natt til 24 /8-13 en klar drøm om at jeg sitter i sofaen en kveld , veranda døra står på gløtt og min kjære pus kommer inn.. Det skjedde akkurat slik når hun kom 25/8-13 jeg satt i sofaen og hun kom inn i den åpne døra.. Tydelig glad , litt skvetten , sulten og sliten .. Endelig er vi sammen igjen.

Alene med angsten

Føler du at du er alene med angsten? Det er du ikke. Angst har nesten alle mennesker opplevd å ha. Det fortsatt litt tabu og snakke om. Men det utvikler seg. Mennesker er fulle av frykt for alt. Media er også flinke til å spre frykt. Ved å hause opp saker til mye mer en det i virkeligheten er.Og tankene styrer oss mer en vi tror. Dine frykt tanker gir deg angst. Som brer seg i brystet ditt.. Og knyter seg helt oppi halsen når det står på som verst. Bare tankene dine kan snu det.

Jeg valgte og slutte lese aviser og se på nyheter. Ikke fordi jeg ikke bryr meg om det som skjer i verden eller i bare Norge. Men fordi det er mye skremselspropaganda i mye. Aviser hauser opp for å selge. Så valget var ikke vanskelig. Og jeg endret måte å tenke på, pene tanker om meg selv.. Og begynte å snu frykt tankene om at noe skulle skje familien min. Man vet jo aldri , det gjør vi ikke. Men hvorfor bruke hele livet på å ha kvelende angst ? Også skjer det ikke noe.. Da er det litt bortkastet og ha satt på seg angst trøya når du kunne hatt på deg gledes trøya.

Jeg vet at det ikke er enkelt. Men valget er enkelt. Alt snur sakte men sikkert.Det er å velge å leve å ha det godt istede for ett angst helvete.

Flere nye verktøy og sterkere sanser

Jeg drømte en merkelig drøm en natt , jeg var ute og kjørte og så en katt etter veien .. Jeg så det var en katt jeg hadde snakket med og hoppet ut av bilen for å lokke katten til meg, katten kom ikke helt bort til meg.. Jeg så hun hadde ødelagt venstre benet sitt og ville hun skulle komme til meg, men hun spratt avgårde og borte var hun der hun forsvant gjennom ett rør som lå på bakken .. Så dukket en liten hund opp., den hadde rene rullestolen og hadde bare frambena og komme seg frem med .. Jeg synes så synd på den .. Eieren ropte på den, og den løp avgårde.

Når drømmene mine kommer veldig klart så vet jeg de skal fortelle meg noe. Men jeg klarte ikke tyde den. Jeg ble vist i dag av Jesus.. Han tok frem en eske .. Se her sa han., jeg titter nedi og ser mye rart ,men det er så mange ting der og jeg ser det ikke klart. Jeg spørr hva han mener med å vise meg dette? Hjelpemidler sier han ., verktøy Line .. Du skal hjelpe dyrene med deres lidelser .. Å får jeg nye evner mener du ? Ja .. Er de der nå , men at jeg ikke har oppdaget de? Jesus sa de ligger der og kommer sakte frem nå .. Du vil se mer og føle enda mer .., dine healer evner vil også bli sterkere.

Jeg blir litt tenkende kjenner jeg.. En ting er å kjenne mer når jeg jobbet med dyr og mennesker , men på privaten kan det være slitsomt og føle og føle og hele tiden tenke på og stenge meg .. Men det må jeg bare ta.. Det er minuset med disse evnene. For selv om jeg ikke prøver å være “pålogget” så er det innimellom jeg føler ting jeg ikke vil føle og “se”..

Min reise 15

Ja reisen fortsetter! Heldigvis er det slutt på klatringen opp fjell og ned fjell, hvertfall for en stund. For at det kommer flere fjell og bestige det vil det alltid gjøre. Føler de siste årene har vært knall tøffe ..

Det er ikke bare å få evnene kastet over seg. Selv om jeg hadde mistanke i mange år om min kontakt med utenomjordiske, så ble det ett sjokk når jeg skjønte opplevelsene var virkelige .. Og de ble jo flere og jeg husket de klart. Mine synske evner har alltid vært der uten at jeg forsto eller ville forstå kanskje og . Det tok meg lang tid og jobbe ut frykt . Vi mennesker er jo flinke til å frykte alt og jeg var ikke noe unntak . Jeg ville slettes ikke ha disse  evnene! Hvorfor meg stilte jeg de spørsmålet ?? Hvorfor ? Finn noen andre! Jeg ville ikke ..

Jeg brente papirer som ble skrevet som kontrakter på andre siden , jeg brente de visuelt flere ganger og tenkte at nå slutter de vel ? Neida de ga seg ikke , de var tålmodige og forsøkte forklare meg at jeg hadde viktige oppgaver. Høh!!! Jeg ?!?!?? Det trodde jeg ikke på. Glem det ! Jeg var sinna og redd og ikke minst frustrert for ville mitt liv bli normalt igjen. Ikke bare enkelt når du kjenner at en hær av engler , hjelpere og utenomjordiske følger deg. Jeg snudde meg av å til å ba de dra de dra .. Men sakte men sikkert skjønte jeg at dette var meningen .. Ja ok .. Jeg er med ! Jeg har utviklet meg raskt. Og blitt hevet i frekvens av mine utenomjordiske venner flere ganger , noe som er utrolig ubehagelig .. Og evnene utviklet seg deretter ..

Og jeg merker det jo også at jeg ser mer og mer , nye ting jeg får opp .. Jeg begynte for en liten stund siden og se bilder inni dyret og fikk opp hva som var feil .. Mine veiledere kalte det røntgensyn.. Jeg trodde dette ville skje med min jobbing med dyrene , men der tok jeg feil ., det skjedde under healing av ett menneske og , vups var det bilde av personens indre organer øverst i mage området , jeg så tarmene ligge der , litt ekkelt , fikk opp fordøyelsesproblemer. Så der fikk jeg svaret på at det kan skje ned mennesker og dyr. Dette er fortsatt nytt for meg og jeg tar det bare som det kommer . De utenomjordiske har jobbet med mitt tredje øye flere ganger. Jeg er en kanal for de , jeg er fortsatt ikke en klar kanal , det kommer etterhvert hvor jeg vil kanaliserer ned mer fra de.

Dyresamtalene har også utviklet seg , føler mer og mer riktig på kroppene dems . Og hører de mye klarere.. Og ser i bilder. Nå som jeg er trygg på alle mine kontakter ville jeg ikke klart meg uten.. Alt har jeg lært av de ., eneste kurs jeg har er grunnkurs i dyretolking , jeg har ikke imot kurs .. Det er bare at jeg skulle lære av de , rett fra kilden som jeg vil kalle det . De er mine nermere rådgivere i alt ., er jeg i tvil om noe spørr jeg de , de vet jeg alltid er ærlige ..

Skogens rene energi

Naturen er herlig! Det gir energi og flykte en tur ut i de dype skoger. Den rensende energien der gjør at man får mer energi.Jeg kan bare sitte og nyte den herlige friske luften. Jeg passe på og jorde meg også , planter bena godt nedpå jorda og tenker at røtter vokser seg helt ned til midtpunktet av moder jord. Det styrker meg og holder meg stabil. Føler du deg svimmel ? Kanskje auraen din ikke er godt under bena dine ? Da er det lurt og prøve å jorde seg.

Ofte handler det om energi når katten blir borte.

Når katter forsvinner hjemmefra og er borte i noen dager trenger det ikke være noe galt fatt, de liker ofte og ta seg noen turer. Men det hender kattene forsvinner av andre grunner. Feks opplevde jeg her at jeg fikk inn på en katt urolig .. Jeg lurte på hva som var urolig , fikk opp energi., ja det stemte . Der de bodde var det sjeler som ikke hadde kommet over til andre siden.Jeg fjernet de og fortalte kattene at de nå kunne vende hjem . Alt handler om energi ofte. Jeg har og opplevd katter som blir borte fordi ett ektepar ikke er helt venner. Dyrene tar lett inn den dårlige stemingen.De orker ikke være der og drar på langtur.Opplevd katter som også har synes det har blitt masete rundt de. Noen prøver å si ifra med å tisse rundt. Noen biter .. Det er deres måte og si ifra på. Katter som blir overlatt til andre når dere er på ferie , de blir engstelige og redde og tisser rundt etterpå , selv om dere har kommet hjem . Men katten er redd det skjer igjen og er ikke trygg. Katter er Like forskjellige som mennesker. Noen er tøffere enn andre.Noen mer avhengige av eieren enn andre.