Å se fremtiden gjør det ikke enklere

Vi mennesker tror at om vi visste hva fremtiden bringer ville vi få det lettere .. Men er det slik ? Mange spørr om jeg kan spå de i fremtiden. Jeg har ikke dette som noe jeg tilbyr, jeg ser altfor lite i andres fremtid. Men min egen derimot har Jesus og Gud vist meg utallige ganger. Jeg faller litt av lasset innimellom og de er der og minner meg på det hele tiden. Jeg er en utålmodig sjel, og vente er ett ord jeg nesten ikke forstår : ) 

 Tid er det som er verst ., tid eksisterer jo ikke på andre siden. Vi som lever på jorden så betyr tid noe. Jeg må bare bite tennene sammen og vente på de har vist meg. Jeg har hatt problemer med å stole på alt de har vist meg. I mange mnd har jeg tvil , ventet, ja nær sagt falt av lasset ., det siste året har vært tøffest av de alle. Så det og se fremtiden er ikke noe jeg kan forstå at andre higer etter.

 Min er bestemt , det meste av den , det er jeg selv som sa ja til dette før jeg ble født på jorden igjen. Jeg har siste årene blitt jobbet hardt med av utenomjordiske. De hever min frekvens.De har ført partikler inn i mine øyne , noe som jobbes med nå, stimulert mitt tredje øye .. Det er også ført en mikro sten i mitt tredje øye som ikke kommer fra jorden. Jeg har ofte fullt av energier på soverommet og har blitt så vant med dette at jeg bryr meg ikke selv om jeg ser at soverommet er helt tåkete og de romsterer rundt meg. Jeg vet at jeg selv vil dette, og har sagt ja til det, hva alle mine oppgaver innebærer vet jeg mye av , men ikke alt .. Så får jeg fortsatt bite tennene sammen og være tålmodig og se lyst på fremtiden.

Hvorfor er det så vanskelig å ha tro på seg selv?

Er du en av de som sliter med dårlig selvtillit? Jeg har igrunnen følelsen av at vi alle har gjort det eller gjør det. Hvorfor? Er du så dårlig som du tror? Min erfaring er at det er de personene aldri! Det er kun tankene våre som dytter oss ned. Hva andre tenker om deg bryr du deg sikkert også om, selv om du ikke helt vet hva de tenker grubler du på det? Ikke sant? Men hvorfor skal vi grave oss ned i denne søla av dårlig selvfølelse? Hvordan få disse menneskene opp igjen? Ingenting Vil forandre seg hvis ikke personen er villig til å forandre på det. Man må snu tankene. Se deg selv i speilet og fortell deg selv hvor flink du er og at du er stolt av deg selv, at du får til ting , og at du er vakker akkurat som du er. Syns du det er vanskelig? Ingenting er enkelt , forandring krever jobbing og er ikke gjort på en dag. Kast janteloven den finnes ikke lenger, DU ER NOE! Slik er det bare. Vi må våkne å få troen på oss selv ., det er uhyre viktig for din livskvalitet.. Jeg lover! Snur du tankene får du ett annet liv.. Jeg har selv prøvd dette. Jeg hadde elendig selvtillit.. Alt som ble feil var min feil , jeg gjorde ingenting riktig. Jeg trodde ingen likte meg.. Ja lista ble lang tilslutt og det ballet på seg.. Tilslutt hadde jeg brutt ned meg selv i søla.. Bare jeg kunne snu det! Og det var jeg villig til, det var en lang vei opp igjen for å få tro på meg selv. Gi ikke opp, alt går hvis man vil!

Rens av gammel plass med mye energier

Det er to år siden snart siden jeg var på ett gammelt sted for å ta noen bilder…Jeg var innom og fotograferte, jeg følte meg veldig forfulgt der. På vei ut fra stedet hadde jeg en tjenesteddame etter meg, jeg tittet meg rundt , jeg måtte hjelpe henne, hun ba om det.. Jeg åpnet opp og lyset flommet, hun gikk glad over, men det var flere som var der og ville over..

 Det ramlet og dunket i en låvedør., jeg må innrømme jeg ble lettere skremt den gangen.. Jeg hadde åpnet opp og det fikk de med seg, de kom strømmende etter meg på vei mot bilen.,desperate etter å få hjelp .. Jeg ba de gå tilbake og at jeg skulle komme tilbake å hjelpe de. Men jeg hadde med meg to stk i bilen hjem uansett..

Jeg sendte de bare over så de fikk fred. Nå to år etter ca .. Følte jeg at tiden var inne.. Jeg koblet meg på stedet visuelt og åpnet opp .. Masse engler var med meg for å hjelpe disse over, de var ikke vonde å be ..de kom strømmende fra alle kanter .. Tidsepoken er ca 1700-1800 tallet , barn som eldre , en katt og en ku .. Hvorfor går en ku igjen tro .. Jeg trengte ikke snakke vidre med disse sjelene .. De gikk villig over uten noen diskusjon .. Men jeg følte noe satt fast i låven.. Jeg forflyttet meg dit, en hest sto bak døra der, den sparket i låvedøra.. Det var nok denne hesten som lagde lyd i låvedøra sist jeg var her,tror den jeg følte seg fast i låven,jeg sendte stakkars hesten over som var så glad for å se meg.Jeg kjente det ble en stor lettelse på stedet , det er godt for sjelene og komme over og jorda og bli kvitt de som henger igjen .. Nå har de fred. Takk engler og jesus for samarbeidet.

 ( bildet er ikke  fra stedet  jeg har renset,fant det på nettet)

Leksjoner om utenomjordiske

Ja nye leksjoner kommer hele tiden. I natt våknet jeg av at en klar stemme snakket til meg og viste meg bilder. Han snakket om orions beltet ., det hadde skjedd noe med en planet der. Jeg ble vist bilde av den type vesen som bor på en planet, det så ut som en rar ape.. Jeg skjønte ikke hvorfor jeg ble vist dette? Da Zen forteller at jeg nå skal ha leksjoner om dette. Jeg ble vist dette i dag i igjen på skipet, en stor tv skjerm viste meg dette.Ja så da er leksjoner om utenomjordiske igang ., jeg er en klar kanal snart fikk jeg vite.Hva som menes med det er at når jeg skal ta imot telepatiske beskjeder må jeg ikke blande inn mitt ego, ego er det som kan påvirke det jeg får inn, og på en måte at jeg påvirker svaret med mine meninger. Ikke enkelt alltid. Men det er en øvelse å legge det vekk.

En tøff uke med de tunge energiene

Det har vært en utrolig uke med de tunge energier.Føler meg heldig som blir vist hva jeg skal gjøre av Jesus .. Vet det høres rart ut.. Jeg hadde heller aldri trodd at han skulle være ved min side under arbeidet mitt., for 10 år siden hadde jeg og lurt på om det var virkelig hvis noen fortalte meg .. Hva vi mennesker steller i stand på jorden vi bor på! Ritualer er noe forferdelige greier. Det pågår antagelig på jorda enda. Det blir tunge energier som ikke finner fred av dette. Vi må rense de vekk og tilbake til andre siden. Jesus viste meg at disse energiene havner i 7 trinn/ dimensjon .. Jeg ble vist dette da jeg ville ha en forklaring på hva disse tåke skyene var.. Jeg jobber med masse sterke erke engler og Jesus ved min side i dette arbeidet. Det trengs sterkt lys for å løse dette opp. Noen energier er tyngre enn andre, hvorfor vet jeg ikke , om det har med type rituale og gjøre eller om disse sjelene var da negative fra før .. Jeg får nok snart nye leksjoner , og er spent på hva de er! Godt å kunne hjelpe mennesker og bli kvitt disse energiene og at de får sin energi tilbake for seg selv, ett bedre liv rett og slett ..

Tror du på mørke energier?

Tilogmed noen  medium har ingen tro på de.Det  er ikke flust av de heldigvis.Og de er heller ikke så dramatiske som mange skal ha det til.Det som må til er ett sterkt lys. At mediumet har sterkt lys. Medium uten dette sterke lyset kan fort gjøre denne energien litt irritert.Det måtte en hest til å fortelle meg at jeg skulle forstå mitt sterke lys og hva jeg kunne utrette med det. Jeg er ikke bedre enn andre medium. Vi har forskjellige oppgaver.Jeg renser ikke hus lenger som andre siden fortalte meg. Men de tunge energiene er mine oppgaver.

Og i det siste har det rent inn med mennesker som har slike tunge energier i hus eller at de henger i energi feltet dems. Og de suger energien ut. De ser ut som sorte gjennomsiktige skyer som svever rundt, og ofte ser man de i øyekroken.så hvor kommer disse energier fra? Hvordan oppstår de? Jesus viste meg ett bål med mennesker som går rundt .. En heks blir brent .. Hun dør og energien hennes ser jeg svever rundt som en sort sky rundt bålet .. Han sa at disse ritualene førte mye dårlig med seg. Og de energiene finner ikke fred. De ulmer i grunnen. Og disse ritualer fant vel sted rundt 1700-1800 tallet .. Så der fikk du forklaringen på hva mennesker før oss har laget.

Når jeg skal hjelpe disse sorte energiene hjelper det ikke å snakke med de som sjeler som dør normalt.Jeg har med meg horder med engler og Jesus og Gud .. Og jeg bruker det sterke lyset mitt. Det løser opp energien. Og jeg sender de over.. Dette er kort fortalt ., jeg jobber ofte i opptil flere dager for å rense grunnen etter slike steder. Hva gjør disse energiene med oss? De suger energi, de lager dårlig lukt i huset ditt spesielle steder,forfulgt av små uhell , ja som sagt den lager negativ steming. Mange kan bli deprimerte. Det er dette jeg vet til nå om de , jeg lærer fortsatt om dette. Jeg har leksjoner hver dag nå. Jesus står ved min høyre side i hvert oppdrag og forteller hva jeg skal gjøre. Jeg føler at slike energier er riktig å snakke om  nå .. Jeg har før ikke snakket mye om de for å ikke skremme mennesker Men for å fjerne frykt må man ha kunnskap ., så det var påtide og fortelle om dette på en måte så mennesker forstår .. Ingen skremselspropaganda.

Besvissheten øker hos oss mennesker

Jo mer bevisste mennesker blir jo mer forstår vi av det mellom himmel og jord. Jeg har selv erfart dette. Siden jeg har blitt øket kraftig i frekvens de siste årene og når mange dimensjoner.Før var det vanskelig å tro på Jesus og Gud.. Noe inni meg sa at noe mer fantes .. Men jeg forsto ikke. Så en dag opplevde jeg og kommunisere og opplevde å se både Gud og Jesus.. Min bevissthet hadde økt. Jeg møter mennesker som ikke forstår at det hjelper å endre tanker. De ser ikke sammenhengen.At universets lover om tiltrekning gjelder. Det er ikke noe galt i at de ikke forstår, det er normalt , de vil forstå etterhvert .

Mange øker bevisstheten nå og merker enegier rundt de. Det merker jeg på etterspørselen for Husrens.( jeg husrenser ikke lenger) Grunnen til at bevisstheten øker er at vi mennesker må forstå sammenhengen, hvordan vi behandler jorda vi lever på. Ja vet det høres rart ut , men jeg har snakket med moder jord. En feminin energi i jordens indre. Hun er vred.

Mens noen av oss mennesker tror Gud straffer oss og gjør oss vondt som jeg så i ett program om tordanoen Sandy. Så er det vi selv som ødelegger jorden og det at det blir katastrofer som sunami er prisen og betale .. Moder jord gjør rundkast på seg for å vekke oss. Se bare hva som skjer etter disse hendelser! Vi begynner å få omsorg for hverandre .. Akkurat som etter utøya.. Det vekker oss.. Vet det høres rart ut, men innhar du en høyere bevissthet forstår du hva jeg snakker om..

Jeg tenker å utføre en healing til moder jord slik Morten Eriksen har gjort , jeg kommer til å publisere dette via siden min, og håper å få med meg mange som kan være med på dette.. Moder jord trenger healing, kanskje det er mulig og avverge så store katastrofer .. det er verdt ett forsøk

Så var tiden inne for min elskede katt

11september 2013. Dagen begynner som vanlig , Miss kommer hoppende i senga i og koser, ikke mus i dag?? I går kom hun deisende inn vinduet på soverommet kl 6 på morran .. Hun hoppet på nattbordet og slang fra seg ei dau mus .. Æsj tenkte jeg, sa henne var flink og fange de og at mus skal spises ute.. Samme hadde hun gjort forrige dagen .. Da lå den overraskende i senga. Tankene mine streifet til at jeg hadde hørt at det kunne varsle død , men Ingen skulle dø her, skulle det vel? Jeg tenkte ikke mer over det. Skulle en tur på butikken og sa til miss at jeg skulle kjøpe rømme til de, kattene pleide få en liten skje med rømme hver dag. Miss skulle absolutt gå ut nede før jeg dro . Jeg slapp henne ut, og ja jeg hadde en rar følelse i kroppen uten å skjønne hvorfor.

 Da jeg kom fra butikken ringte mannen min, telefon fra naboen om at det var mulig vår katt observert død i veikanten ikke langt fra der vi bor. Jeg fikk så dårlig følelse i meg, noe i meg ville henne skulle være inne og trygg. Men jeg husket jeg slapp henne ut. Jeg så på lang avstand at det var henne .. Jeg knakk sammen.. Og skreik nei!!!!!!! Jeg orker ikke dette!!! Hun hadde vært borte i nesten 8 uker etter min hund døde fordi hun sørget og at det var for vondt og være her. Jeg healet henne og snakket med henne via telepati denne tiden.Når hun kom hjem var jeg fra meg av lykke. Jeg hadde drømt natten før at hun kom hjem. Aldri hadde jeg elsket henne høyere .. Min elskede fine katt. Hun hadde savnet oss veldig og hun var nå mye mer kosete enn jeg kunne huske. Nå var hun død, jeg kjente på pulsen hennes og det var stille. Jeg bar henne hjem mens jeg hulket og gråt .. Jeg satte meg på trappa og knuget henne i armene mine, jeg orker ikke miste deg og .. Tårene trillet i strie strømmer.. Det er så vondt så vondt .. Hvorfor drar du fra meg ??? ikke dra .. Kroppen hennes var enda varm og myk.Hun hadde så vakker pels .. Jeg elsker deg så høyt ..

 Mens jeg satt der og holdt hardt rundt henne så jeg plutselig sjelen stå ved siden av meg på gulvet.. Hun så på meg og sa at det var meningen .. Jeg klarte ikke få inn mer , jeg var full i tårer .. Jeg gikk og fant ett teppe , hadde henne i armene.. Jeg la henne pent i teppet og hadde nesten ikke lyst til det, ville bare holde henne. Etter å ha sittet der i kang tid tenkte jeg at jeg fikk ta meg sammen , jeg måtte snakke med henne , jeg måtte vite hvorfor .. Jeg satte meg ned og ba om kontakt .. Jeg var nå på andre siden med min bevissthet.. Jesus sto der med den stokken i høyre hånd som han alltid har når vi skal til stedet dyrene er .det ser ut som en slik gjeter stokk .. Jeg ser Miss ved siden av han i gresset .. Hun kommet mot meg , og dette er vondt og jeg vet ikke om jeg klarer å gjennomføre en samtale .. Hvorfor sier jeg ? Hvorfor måtte du dra fra meg ? Tiden min var inne sier hun .. Var du syk ? Nei .. Ikke er det pga at Tigergutt er her heller ? Nei så humrer hun litt , syns det er morsomt at jeg spørr om det , jeg var ikke sint på han mamma , jeg bare satte han på plass litt ..jeg spørr om de døde musene ? Jeg ville forberede deg mamma , jeg spørr Jesus , hvorfor fikk jeg ikke vite at hennes tid var inne? Vi kunne ikke fortelle deg Line , du ville forhindret det. Ja det ville jeg antagelig .. Jeg ser Miss ligge i gresset der og rulle seg som hun gjorde i Hagen vår senest i går .. Jeg spørr om hun kommer igjen , ikke på en stund sier hun , hva vil det si spørr jeg .. Noen år forteller hun. Uff jeg savner henne allerede ..

 Det er så vondt , hun forteller at hun brukte siste tiden på å vise oss hvor Glad hun var i oss , og hun valgte og bli påkjørt så nerme der vi bodde så vi fant henne. .. Jesus stryker armen min,det ble bestemt før hun ble født .. Jeg er knust .. Skal jeg miste alle jeg er glad i .. Jeg skal begrave henne ved siden av hunden min.. Vet dette er livets gang .. Men det har vært mye nå. Senere på dagen svirrer tankene mine rundt dette at jeg ikke har forstått at dette skulle skje. Min skytsengel Julia forteller at jeg ble forberedt på det, hun viser meg bilder av meg sittende i stolen i stua og katten min på fanget.Miss sendte meg bilder av at hun lå dø på en grusvei. Jeg blir paff .. Hva i all verden!! Jeg kjenner hva jeg følte og tenkte der jeg satt, jeg tok helt feil. Jeg husker det nå .. Jeg trodde det var jeg som tenkte dette , og lurte på hvorfor slike tanker kom i hodet mitt,vil jeg hun skal dø? Jeg fortrengte det! og det veldig godt, følte meg stygg som tenkte Det. Jeg klappet henne og sa at du skal jo være hos meg lenge. Før dette har hun også prøvd å fortelle meg .. Men jeg så ikke .. hvorfor forsto jeg ikke ? dette ble ett sjokk. Etter hun kom hjem igjen etter å ha vært borte prøvde intuisjonen min og fortelle meg noe også , jeg var livredd hun skulle bli borte fra meg ..i førsten er jo det normalt. Men det ga seg ikke , jeg var ikke livredd , men noen følelser i meg sa at noe skulle skje henne..

Veldig rart og tenke på nå at jeg var redd for henne når hun var ute , ja for at hun skulle bli påkjørt. Hun som alltid har vært flink til å passe seg for biler.. og det er lite trafikk her og. Husker jeg var lettet når hun kom inn. Jeg kastet det vekk hele tiden. Miss prøvde mange ganger å fortelle meg.. Men jeg hadde aldri fått vite tidspunkt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg har kunnet unngått å forstå? Jeg ville ikke miste henne, det er derfor .Hun var en frisk og rask hunn katt på 12 år .. De kom samtidig Hunden min og henne , og de gikk nesten samtidig.. Uendelig vondt. Miss kommer ikke tilbake, hverfall ikke på noen år.

12september 2013: Det er trist her nå.. Aldri mer skal ulldotten min komme hjem.Ikke på noen år .. Jeg vet at tiden hennes var inne,men det er ikke mindre vondt allikevel.Er glad jeg har igjen Tigergutt. Ser at det var en stor grunn til at han kom til meg. Julia sa jo det, at han ville bringe glede i livet mitt.I går var det akkurat som han ville lyse opp i tilværelsen min.Jeg drev med noe på kjøkkenet, han dyttet hodet sitt inn der jeg hadde tatt ut kurven i ei hylle jeg har, han gjorde det så rart, litt spøkefullt .. Jeg måtte trekke på smilebåndet da.. Han er så vakker snill, og full av kjærlighet.Er glad han er her.Han var også med når vi begravde Miss i går .. Jeg savner deg Miss, takk for det du har lært meg. Jeg vil aldri glemme deg. Elsker deg

Jeg fikk oppleve mammas sted på andre siden

I dag kom Jesus og skulle vise meg noe , jeg ser vakkert landskap, jeg ser en tunnel ved siden av ett vakkert tre. Og jeg forstår at vi skal over til den andre siden. Gjennom tunnelen som er fryktelig mørk og jeg ser ikke en meter, etter å ha gått litt ser jeg sprekker med lys gjennom en buet tredør. Dørene åpner seg når vi er der helt av seg selv , på andre siden åpenbarer det seg ett frodig landskap med fjord og fjell . Fjorden er vakker og grønn. Det går rett ned fra der vi står , Jesus peker på en sti som går langs fjellet her.Den er grusomt smal og det går rett ned! Dette er uhyrlig virkelig og vet nesten ikke om jeg tørr gå der.

Jeg kjenner igjen stedet, i en drøm en natt viste mamma meg dette . Men noe avbrøt drømmen for vi gikk aldri nedover. Nå var jeg på vei ned denne smale stien som gikk nedover og nedover.. Til vi kom til ett innhakk i fjellet .. Og en vakker Strand med rullestein åpenbarte seg.

Vi stilte oss mot havet og jeg lurer på hva jeg skal få vite eller bli vist. Han ber meg puste godt inn og kjenne på roen dette stedet gir .. Noen kommer og tar meg på skuldrene , det er mamma .. Åh som jeg savner henne .. Jeg så henne så klart ..

Hun forteller meg om noe som skal skje .. Jeg forteller ikke hva her. Hun ønsker meg lykke til og at jeg skal glede meg .. Dette er mamma sted,mammas illusjon på andre siden. Hun elsket vann , det samme gjør jeg .. Vi har en del likheter .. Jeg spurte henne om hun ville være der å støtte meg fremover. Jeg er her alltid sier hun.. Ja jeg gleder meg .. Endelig skal noe skje .. Takk for at jeg fikk oppleve dette . Det er sterke opplevelser

Hva vil de utenomjordiske oss?

Jeg blir spurt om mye når det gjelder utenomjordiske. Det jeg vet er at de vil samarbeide med oss mennesker. De vil hjelpe oss og komme på riktig vei med jorda. I dag tar vi ikke vare på den i det hele tatt. Vi har ikke den høye intelligensen som de har.og ikke minst deres bevissthet.De er kjærlighetsfulle vesen som bor i pleiadesystemet de jeg har kontakt med. Hadde de villet oss vondt hadde det ikke vært problem for de og slette jorda. De vil hjelpe oss. Mange av de reiser og renser hav., og de renser luft .. Litt rart at vi er redd de? Ikke så rart når det har blitt spydd ut ailien filmer om ailien som er grusomt slemme , de har fortalt at det har ødelagt mye for de.Vi mennesker er veldig redd for det ukjente, jeg var intet unntak siden jeg og er vokst opp på jorden og er vant med å frykte.Det er veldig stor aktivitet på himmelen for tiden, det er mye skip. De viser seg for de som trenger å se de og er klare for det.