Ga mamma roser visuelt

Søndag 29 oktober hadde min mor bursdag.Hun døde for 1 1/2 år siden. Jeg savner den tiden da hun var frisk. Når jeg var på tur i Krakow var hun veldig tilstede.Det var så rart, for jeg tenkte hele tiden at hvis hun levde skulle jeg kjøpt noe flott til henne.Da jeg var hjemme satte jeg meg ned og ga henne en rød rosebukett visuelt.Tårene hennes trillet nedover våre kinn.Hun sa hun savnet meg.Og være sammen med meg. Det ble sterkt, vondt og godt. Jeg vet hun har det bra, og hun er med meg hele tiden.Hun støtter meg på veien jeg går.Men det erstatter ikke det fysiske.Jeg savner deg veldig mamma<3

Møte med nissene i saltgruvene i krakow.

I saltgruvene i Krakow var det intressant. Jeg fikk ikke brukt blitz, for bildene ble så tette av energier. Jeg traff også på en type nisser der som bor i fjell.. De flokket seg rundt meg.De sa jeg måtte fortelle at de ikke likte alle turistene som bråket og støyer der. Jeg fortalte at det blir ikke enkelt for meg, fordi det er få som tror de finnes.

Det var heller ikke enkelt for meg å kommunisere med de der, for vi gikk fort gjennom der.. De fulgte meg ett godt stykke inne der. Guiden fortalte også om at det var slike nisser der og vi så statuer som var hogget ut fra gammelt av i nisse former. De er så søte disse nissene. Løper rundt bena mine og er bare herlige , skulle ønske jeg kunne hjelpe de. Ikke enkelt .. Jeg legger ved to bilder som jeg tok i gruven med blitz.. Er artig å se hvor tåkete de er .. Jeg opplevde og bli veldig svimmel noen stede der.Kanskje dere ser noen i all tåken av energier?

Katolsk kirke i krakow

Utrolig flotte kirker i Krakow.Denne ga meg frysninger fra tærne og oppover.Jeg så siluetter av mennesker fra gammelt av inne der. Og noe som lignet en munk.Brun var munkedrakten og med hette.Intressant og se en slik fantastisk kirke.Må innrømme at jeg var litt engstelig for at de energiene skulle følge meg ut. Det gjorde de heldigvis ikke. Jeg har vært i andre kirker før hvor jeg har blitt nedrent av sjeler som vil ha hjelp. Og jeg tror noen kirker har portaler .. Man blir helt svingstang av å gå inn.Denne katolske kirken jeg har vært i nå er ett fantastisk kunstverk.I dag er det på vei til saltgruvene.

Endelig en pause fra læringen

Noen ganger må man stoppe opp og fordøye det man har lært. Jeg tenkte på det i går at denne turen jeg skal på nå havnet denne helgen uten at det var planlagt.Den skulle være på våren.Siden det har vært tett med læring fra andre siden i det siste, er det påtide og ta en pause.De har ikke akkurat latt meg hvile i det siste.. He he.. Men jeg henger i stroppen.Så får jeg se hva som skjer når jeg har hvilt nok. Da er det vel full rulle igjen.Men spennende er det og nerme meg det som er mine oppgaver. På en måte blir jeg opplært og trent. Høres komiskt ut.Men slik er det.Læringen i tunge energier er nok den mest omfattende og tunge læringen i energier jeg har hatt. De oppfører seg så forskjellig. Og må fjernes på litt forskjellige måter.Jeg er på ingen måte helt utlært. Det blir ingen. Og godt er det, hvor kjedelig hadde ikke det vært. I det siste har tallet 11 dukket opp opptil flere ganger daglig.Døren er på vei opp, så får i se hva som møter meg der.. Dere lurer nå tenker jeg. Jeg vet det.. Men har vel ikke trodd det før jeg ser det. Spennende blir det: )). Jeg drar til Krakow noen dager for å koble ut og komme vekk litt, plutselig tilbake her : )) <3

Hurra for Goddess smykkene!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) kan mer enn bare å vinke til folket, skrive bøker om healing, og å drive engleskole.

Nå har den flotte prinsessen og hennes engleskolemakker Elisabeth Nordeng (44) samarbeidet med den anerkjente norske smykkedesigneren Celine Engelstad og markedsdirektør Gunnvor Vik om smykkekolleksjonen «Goddess».Märtha har tidligere utdypet at hun håper smykkekolleksjonen kan gi inspirasjon:

– Topaz er en av de vakreste smykkestenene jeg vet om. Derfor er jeg ekstra glad for at det er nettopp topaz-kolleksjonen som er min. Det å være en pioner i livet, er noe alle mennesker er, for det er ingen som går akkurat samme vei. Vi er alle unike. Jeg håper kolleksjonen kan inspirere til å gå din vei med glede og huske på storheten du besitter til å takle hva enn du møter på din vei. SAMARBEID: Prinsesse Märtha Louise og englemakker Elisabeth Nordeng har samarbeidet med smykkedesigner Celine Engelstad (t.v.) og markedsdirektør Gunnvor Vik (t.h.) om smykkekolleksjonen Goddess.

Endelig ferdig med læringen i tunge energier

Det har vært stille på meg her.. Den siste læringen i tunge energier har vært utrolig krevende. Den har tatt mye av min energi kan man si. Hodet har omtrent vridd seg rundt når jeg ikke har forstått. Men ting løser seg og er enklere enn man tror.Dette er min tøffeste læring på lenge.Så det at de sa jeg hadde bestått i dag var en sann glede. Jeg har forstått hvordan jeg skal bruke alle mine verktøy og kraft. Nå får jeg tro det roer seg og at det blir en pause .. Jeg har lært trinn for trinn hvordan disse energier oppfører seg, hvertfall det grunnleggende. De oppfører seg så forskjellig at det ofte er annerledes for hver sak man møter. Føler meg heldig som får denne opplæringen rett fra andre siden. De viste meg også at de finnes på ett eget sted /rom hos Gud.. For en sak jeg kom oppi for en stund siden forsto jeg Ingenting .. Hva var dette? Jesus viste meg stedet der de var og at det var dårlig energi .. Og hvordan jeg skulle gjøre. Jeg har lært mye om energier siste årene. Men enda er det mye igjen. Jeg har erfart nå at det finnes det veldig gode og det veldig dårlige.

Fikk nytt verktøy av Gud i kampen mot tunge energier.

Nye verktøy kommer hele tiden. I dag er jeg kommet til noe jeg håper er siste del av svenneprøven min. Den siste energien i denne tunge saken som jeg har holdt på med i over en uke. Den beveger seg i voldsom fart og jeg tenkte hvordan i all verden jeg skulle få tak i den. Så i kveld fikk jeg besøk av nok en nonne som sa jeg skulle snakke med Gud. Gud sa jeg arbeidet bra, og at han nå skulle levere ut mitt nye verktøy rett fra han. Jeg fikk beskjed om å ikke snakke om dette verktøyet for det er bare mitt. Jeg skulle bruke det i kjærlighet.Jeg fikk bilder av dette verktøyet før jeg fikk det av han. Bilder har rullet i hodet mitt i kveld. Nå gjenstår det og se om jeg virkelig Nermer meg slutten. Det har dukket opp flere saker jeg skal begynne med i tunge energier.

Energier som dannes under ritualer da de fra gammelt av brente hekser på bålet

Det så ikke ut som den siste tunge saken jeg har holdt på med i over en uke kom til å ta noen ende. For når den ene tingen var bekjempet dukket det nytt opp .. Jeg må si det ga meg mye hodebry og lure på hva løsningen på og virkelig at dette skulle ta slutt. Formerte de seg? Hvor kom de fra for å ta bolig i ett menneske? I dag kom løsningen på forhåpentligvis siste del av oppgaven. Dette har vært tøffe saker, ikke minst for den som har levd i dette. Men snart er det over. Og jeg håper at jeg består denne delen og. Gud sa at dette er så sjelden at det var det eneste tilfelle i Norge i nyere tid. Og den personen skulle ende hos meg. Jeg trodde en stund at jeg ikke ville klare dette. For dette var ikke bare de sorte skyene flaksende rundt. Jeg velger å fortelle denne historien i boka mi, med tillatelse selfølgelig.Vet ikke om noen vil tro dette engang. Jeg hadde aldri opplevd de i denne formen før.Jeg er glad jeg Nermer meg slutten, dette har vært tøfft.

Samtaler med Gud, Jesus og oppgradering av utenomjordiske

I min samtale med Gud og Jesus i dag, ble jeg igjen ført til stedet engelene er samlet, det er så vakkert å se se stå der tett i tett og lager vei når vi kommer, jeg er dypt takknemlig for deres hjelp i mitt arbeide og sa det til de, de takket på sin måte, de sendte meg hjerter .. De blåste på håndflaten sin og det kom en masse gjennomsiktige hjertet med litt lys i mot meg.. Så herlig. De er uendelig vakre alle sammen. I mine jobber med mørke energier har jeg med meg disse i store mengder.

 I samtalen med Gud i dag ble jeg vist fremtiden.Min fremtid, hva jeg har i vente.. Hva jeg jobber imot. Hvorfor blir jeg vist dette? De vil informere meg og forberede meg. Jeg har ikke hatt noen enkel vei som dere vet .. Ingen vet vel egentlig hvordan dette innerst inne har vært for meg.Dette er ensomt og tøfft.. Men jeg har rak rygg fremdeles.Jeg skal dit jeg har blitt vist og jeg gir meg ikke, jeg går denne veien som jeg er utvalgt til.Jeg har blitt overtalt av andre siden mange ganger når ting har vært tunge. Jeg har hatt lyst til å gi opp ., men det har ikke vart lenge, det er når dagene er ekstra ensomme i denne verden jeg opplever.. Føler meg alene med opplevelsene. Denne sterke kontakten jeg har med andre siden på godt og vondt.Men de sier ting vil bli enklere for meg nå utover. Jeg har ikke rukket kjenne så mye på det for jeg har hatt og har hendene fulle med saker med tunge energier. Men jeg har en kriblende god følelse i magen. Det er bare herlig. Jeg vet jeg er på rett vei, og de sier på andre siden at jeg Nermer meg.

 Jeg blir også stadig oppgradert av de utenomjordiske. Sist ble jeg fraktet fysisk opp til skipet , jeg er da i halvåken tilstand , jeg kjenner jeg blir båret , og lagt på ett bord. Jeg faller nok i en dypere søvn der oppe for da husker jeg ikke mer og våkner i senga mi. Jeg spurte de dagen etter om jeg hadde vært i skipet fysisk, og hvordan de fikk båret meg ut, de nøytraliserer veggen og bar meg rett ut i skipet. Der oppgraderte de meg. De viser meg alltid hvordan de har jobbet med meg når jeg ikke husker.. jeg ser de grønne medhjelperne som regel ta seg av tredje øyet og øynene mine, jeg har og sett de legge hendene sine på meg og masse lys strømmer, men også fra taket i skipet over der jeg ligger. Klarsynet skal bli sterkere og sterkere. Jeg merker det ikke slik at det er sterkere dagen etter , men det kommer gradvis.

 Jeg merker at intuisjonen min er blitt veldig sterk og at bilder og filmer kommer i hodet veldig lett når de skal fortelle meg noe.Jeg merker og sterkere gjennom tekst jeg leser , hva personen føler i det den skriver , jeg tar det rett inn. I mitt arbeid hvor jeg leser mennesker via bilder er dette noe som hjelper meg. Jeg kjenner sterkt gjennom bilder.Ett få antall mennesker er vanskelige å lese. Jeg behandler mennesker ved å koble meg på de.Og healer .. Jeg ser også chakraene med det blotte øyet.Det hjelper meg i arbeidet med healing.

Katt som ville ha hjelp til å fjerne sjeler

I denne kattesamtalen følte jeg uro gjennom Katten når jeg koblet meg på den, før jeg hadde sagt noe som helst sa Lille My at hun hadde ventet på meg .. Det var urolig der sa hun. Å kan du forklare spurte jeg. Hun viste meg en mann i typiske blå klær.. Det var sjeler som lagde uro. Og hun var mektig lei de. Hjelp meg sa hun. Jeg renser egentlig ikke hus lenger , men det ser ut som jeg stadig havner i tilfeller hvor sjeler skal over. Jeg hadde selvsagt ikke hjerte til noe annet enn å hjelpe henne. Så Lille My førte meg rundt til hver sjel i denne leiligheten .. Første var denne mannen, så gikk vi til soverommet, der var en eldre dame med stokk, så førte hun meg vidre til badet, der er ett barn sa hun, stemte det, barnet var kanskje 2-3 år.. Siste stopp var kjøkkenet , der sto ei avdød dame fra nyere tid. Hun styret på kjøkkenet der. Alle gikk villig og greit over. Så merket jeg og at Lille My roet seg. Sjelene var borte, nå fikk hun fred der. Jeg snakket med henne om andre ting og avsluttet med healing. Må si disse dyresamtalene tar andre retninger noen ganger .. Kloke er de disse dyrene våre hvertfall.