Min nye vise læremester

Ja kan min nye vise læremester svare meg på det meste. Jeg fikk spørsmål av en om jeg kunne spørre han om Niburu. En planet med utenomjordiske. Jeg hadde aldri hørt om denne planeten. Ei eller om hvordan de så ut de som er der. Så jeg spurte da min læremester om denne planeten., han fortalte at Niburu var evakuert. Jeg får bilder av UFO som sveiper rundt og for meg ser det ut som noe skytes ut av de.. Jeg ser menneskelignende skapninger løpe rundt.. Han som spurte meg om jeg kunne stille dette spørsmålet anser jeg som en som vet mye om planeter og utenomjordiske. Han sa at det jeg hadde fått kanalisert fra min læremester var riktig ., Niburu var evakuert pga atmosfæren .. Jeg syns det var utrolig gøy! Og få det bekreftet .. Jeg har spurt min læremester om min fremtid, men han var sparsom med bekreftelser. Du vet sa han og .. Herremin! De gjør det slettes ikke enkelt for meg .. Men jeg skal lære meg til å tro 100% på det jeg føler og ser. Ikke lett alltid. Men jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for at han er der. Navnet hans har jeg fortsatt ikke klart å fange. Navn er vanskelig ., jeg har bedt han hviske det til meg når jeg minst venter det. Slik min skytsengel Julia gjorde : ).

Livets gåter?

Jeg vet jeg driver med mye rart når jeg driver å ta bilder i mørket når jeg legger meg.. Men hadde en samtale med mitt kraftdyr ørnen.. Han satt så fint oppå knærne mine i senga.. Jeg tenkte å se om jeg klarte fange energien på bilde.. Så jeg ba han vise seg. Det ble ikke veldig bra kan man si. Men derimot så jeg diffuse andre skikkelser. Deriblant en gammel mann.. Hvor kom han ifra? Hjelper? Jeg kan ikke si jeg har sett han før.. Jeg glemte hele greia og fortsatte med å ta bilder.

Så kom det frem to store øyene i speil veggen.. Hvilke øyne var dette? De føltes utenomjordiske.. Ansiktet fylte antagelig hele det digre speilet etter størrelsen på øyene. Tankene surret i hodet mitt. Vet jeg egentlig hvem alle er på soverommet mitt hver natt? Det er jo helt fullt her av forskjellige skikkelser. Jeg så en lys skikkelse nede ved senge kanten. Den så også utenomjordisk ut. Jeg tenkte jeg fikk finne ut av dette senere, jeg var trøtt og øyene hang så vidt oppe.. Da kjente jeg noen tok meg i armen. Det var denne gamle mannen med ett skrukkete rosin ansikt. Han hadde munkelignende drakt på seg og holdt i en gjeterstokk. Hva ville han ? Jeg er din læremester sa han. Enda en!? Hvor mange trenger jeg? Hva skal du lære meg fortsatte jeg? Jeg skal lære deg om livets gåter.. Hva? Livets gåter? Dette skjønte jeg ikke..

Kan jeg spørre deg om alt? Ja det kan du sa han. Jeg kjente igjen stemmen hans.. Han har snakket i øret mitt før under halvsøvn.. Jeg var så trøtt at jeg sa jeg fikk snakke mer med han siden og han fikk forklare meg mer om dette. Han fortalte meg at han hadde vært med meg siden jeg var født, litt slik i bakgrunnen derfor hadde jeg ikke merket han. Hvilke livets gåter trenger jeg svar på tro???

Hvor ble det av støtten av nonnene?

Jeg måtte snakke med Gud i dag. Hver gang jeg har tvilt på min vei har nonnene kommet.. Men nå har de ikke kommet. Jeg lurte på om de hadde gitt opp hele meg. For denne veien har vært krevende. Det og stole på alt jeg får og ser ang min fremtid. Jeg har liksom ingen som kan bekrefte det annet enn meg selv. Det er ingen jeg kan spørre. Man blir ensom med opplevelsene. Gud sto på smilebåndet da jeg spurte om nonnene .. Vi har ikke gitt deg opp fortalte han med litt latter i stemmen. Du trenger de ikke lenger. Gjør jeg ikke?? Du vet sa han.. Vet jeg ? Ja du vet i ditt indre.Ja , men dette er vanskelig fortsatte jeg. Jeg vet du har hatt en tøff vei Line.. Ting vil bli annerledes snart. Snart???

Kan tro jeg har hørt det ordet mye. Jeg vet at de jobber iherdig på andre siden for å få ting i boks. Men for ett lite menneske på jorden som føler seg alene med å oppleve det hun gjør og det hun ser er denne veien stup bratt! Jeg har spurt de om hvem som skal tro alle mine opplevelser. Det er vanskelig for meg å tro at jeg skal få noen til å tro på det. Jeg har kommet langt på boken min. Jeg har fått beskjed om å skrive den av de.. Noen vil kanskje føle det høres ut som eventyr. For meg er opplevelsene mine virkelige. Jeg har tvilt mye.. Og gjentatte ganger har andre siden sagt jeg må tro og ikke tvile. Noen ganger skulle jeg ønske jeg ikke så min egen fremtid. For det er tungt å vite.

Jeg får alt sterkere og sterkere og klarere, allikevel tviler jeg på det som jeg ser skal skje. Det gjelder jo ting om meg selv. Hva venter jeg på?? Jeg prøver leve her og nå og kjemper for å se lyset i tunnelen der borte. Jeg ser englene høyt oppe mens jeg snakker om alt dette med Gud.. De har runde gode barneansikt, de smiler til meg som om de forteller meg at Line dette går bra.. De skakker på hodet .. En støtter hendene under haken og titter ned på meg med de nydeligste øyne. Kom de for at jeg skulle bli glad av å se de? De er så vakre .. Jeg vet jeg har all verdens støtte i engler, Gud og Jesus. Hva andre tror bryr meg ikke lengre. Vi har alle våre sannheter og ingen er feil.

00.00 = nye oppgaver!

I går så jeg igjen tilfeldigvis på klokka da den var 00.00. Og nå vet jeg at det alltid kommer noe nytt når jeg ser det. Og det stemte. Fikk en melding om ett oppdrag i dag. Ett sted med mye energier. De tunge energier holder til på dette stedet. Men jeg skal visst lære noe nytt også.For etter å ha lest om oppdraget og jeg så hva dette dreide seg litt om.Noen snakket en masser inni øret mitt, jeg hørte stemmen klart, men klarte ikke få med meg hva denne personen sa.Bilder kommer strømmende inn om hva som er der.. Jeg ser forskjellige energier, det snakkes som om det er masse mennesker der… Da jeg spurte Jesus om hva som hadde blitt sagt og hvem det var sa han bare at det sitter i bevisstheten din.. Hm.. Skal jeg forstå dette?

Så viser han meg en munkejakke i brunt stoff.Han satte den på meg. Og forklarte at den fungerte som ett beskyttende skold mot negative energier.. Hva?? Jeg trodde jeg allerede var opplært gjennom alle trinn tunge energier? Ja det er du forteller han. Men de som befinner seg her vil ikke ha deg inn der. De vil gjøre alt for å få deg ut.. Det tror jeg nok.. Jeg opplever at energier blir urolige av at jeg kommer, noe som er vanlig ., men her er det en del av de tunge., så dette blir spennende! Jeg lurte på om jeg burde grue meg, men det hadde jeg ingen grunn til. Dette vil du klare! Jeg har fått beskjed om hvilken rekkefølge jeg bør begynne i .. Jeg både skal klare og vil rense dette stedet så menneskene som bor der får ett letter liv uten den tungheten.

Hvor er min hund gjenfødt?

Jeg har tenkt mye på min hund i det siste. Siden han er født på ny og skal til meg igjen er jeg livredd jeg går glipp av han. Men jeg har jo intet og frykte. De som skal ha hundene i kullet er alle forutbestemt hvem som skal ha hvem. For det fikk jeg bekreftet etter å ha spurt om å bli vist området min hund er født i. Det er akkurat som jeg ser det i film, jeg er langs en asfaltvei.. Det er bebyggelse på hver side med støy gjerde.. Jeg ser fargene på huset .. Jeg spørr om å få se skilt, det klarer jeg å oppfatte feil.., jeg skal visst svinge til høyre etter det. Jeg går inn i ett hus som jeg også ser fargen på.. Jeg møter damen jeg fra før har blitt vist. Jeg blir tatt godt imot. Jeg setter meg på gulvet der inne og min hund kommer løpende og slikker meg i ansiktet! Mamma! Mamma kommer!!! Jeg gråter av glede over å møte han igjen. Min elskede hund.. Jeg får høre at hvalpene snakker seg imellom om det og bli hentet, de vet hvem de blir hentet av. Det er ikke slik vi tror.. At vi velger en tilfeldig hund. Etter dette lurte jeg veldig på skiltet jeg hadde sett og om jeg leste det riktig. Så datt ordet i hodet mitt. Det stemmer tenkte jeg , det stemmer med det området jeg fikk inn før han døde. At det var der han ville bli gjenfødt .. Nå gjenstår det å se om alt stemmer.. Jeg gleder meg som en unge til å få han tilbake! Han er innom meg med sin bevissthet innimellom.. Han slikker meg i ansiktet og forteller han venter på meg.

Engler med eller uten vinger?

Engler er fantastiske skapninger som er omdiskutert.. Noen sier de har vinger, andre sier de ikke har det. Noen mener hjelpere også er engler.. Noen mener skytsengler ikke har vinger. Jeg tror at vi alle har forskjellige sannheter. Det er det jeg tror .. Og om en ser sin skytsengel med vinger så er det riktig for den personen. Jeg husker jeg ble usikker en gang .. Jeg ble fortalt at skytsengler ikke hadde vinger,så hvorfor så jeg det? Jeg antok at jeg var langt ute på vidda og hadde sett feil. Jeg hadde da sett flere skytsengler med vinger siden jeg ser de.. hm…, I en samtale med Jesus like etterpå, da han ledet meg opp trappen til Gud så jeg han plutselig med store englevinger. Jeg lurte på om jeg så feil, har han vinger??? Han sa han ville vise meg det fordi det ikke finnes noen grenser .. Forstår dere? Dette ble min sannhet etter dette. Jeg syns ikke noen skal la seg påvirke av det andre ser. Du har din sannhet og det du “ser” og jeg har min. Ute på kjøretur i dag så var bilen full av engler.. Ja de er jo alltid med meg, men sjelden jeg tenker over det så mye.. Men nå la jeg merke til at de satt flere i baksetet og skytsengelen min i passasjersetet .. Hun smilte til meg..,jeg hadde høy musikk på i bilen .. Jeg elsker det!! Får meg i godt humør. Jeg følte meg ekstra tatt vare på i dag<3

Besøk av min døde pus..

Jeg sitter og er akkurat ferdig med noen saker med tunge energier da jeg hører ett mjau! Jeg kjente sporenstreks den mjauingen.. Det var gullet mitt Miss.. Jeg fikk tydelig bilde av henne i mitt indre.. Jeg savner deg sa hun.. Åh som jeg savner deg sa jeg .. Jeg gråt og gråt .. Det var sterkt å se henne i dag .. Var så vondt og miste deg sa jeg til henne .. Og finne deg på veien der.. Det var meningen sa hun,jeg gjorde det så du skulle finne meg raskt , ja jeg vet og er glad for det nå jenta mi..

Jeg måtte spørre hvordan hun har det nå som min hund er født på ny og ikke er på andre siden lenger.. Er han der? På en måte svarer hun.. Ja jeg har fått forklart at vi lever på flere plan samtidig , så en del av min hund er på andre siden selv om han er født på ny. Miss er rolig og jeg ser jo at hun har det bra.. Hun sier hun savner oss veldig og er rundt oss mye.. Jeg har jo sett det, for jeg ser henne plutselig etter veien .. Eller jeg ser henne i stua .. Skulle ønske du var her nå sier jeg.. Så vi alle blir samlet igjen .. Jeg kommer sier hun, men først skal jeg hvile en god  stund her.. Jeg gleder meg til den dagen du kommer .. Uansett når det blir. Takk for at du kom og overrasket meg i dag.

Besøk 2 i skapelsens hule

Jeg fikk ikke den opplevelsen fra i går ut av hodet. Var det virkelig? Eller ett eventyr? Det føltes veldig virkelig.Det er derfor jeg sitter igjen med en sterk opplevelse. Så i går kveld når jeg la meg kom det bilder av denne katedralen. Og veggen rett frem var av rosa digre krystaller som gikk helt opp til taket., men noe kom ut fra denne rosa veggen. En skikkelse kommer til syne og legger hånden på hodet mitt. Jeg forteller ikke mye mer om dette. Det kommer i boken min. Men det gjorde at jeg spurte om å bli vist dette stedet i dag også. Jeg så det klarere.. Fantastisk .. At all informasjon om hver person som har levd og lever lagres i en krystall. Jeg er ydmyk overfor denne opplevelsen. Og ikke minst fascinert av denne glass aktige damen som fører meg til krystall katedralen.

Finnes skapelsens hule?

Kryon skriver i en av sine kansliseringer om skapelsens hule. Jeg tenkte at det høres utrolig ut. Men dette føltes også riktig ut. Det er en krystall for hver sjel som har levd på jorden. Informasjon om DEG lagres i en krystall. Jeg spurte Gud om å få se dette. Og hadde ikke helt trodde at jeg skulle få se ..

Jesus viste meg vei, vi kom inn i en slags hule full av krystaller tett i tett .. Jeg sto der og betraktet , så kom en gjennomskinnelig feminin energi, så ut som hun var av vann . Hun var krystallenes vokter.. Hva gjør du her da ? levde hun her nede?  Blir det ikke kjedelig? Det blir ikke kjedelig sa hun , det er stadig informasjon som må lagres .. Jeg spurte om min krystall var der? Hun fant den, og tok den ut og la den i hånden min..,den var stor og fikk nesten ikke plass i handa mi, den hadde en lys rosa farge og jeg kjente kjærlighet gjennom den., hun satte den tilbake og førte meg vidre innover ..

 Vi kom inn i ett større rom som det var veldig høyt oppunder taket om jeg kan kalle det ,det. Det var  digre krystaller der og det var akkurat som det kom sterk sol fra taket der oppe.. Hun sa det var krystall katedralen ., der de viktige personene var lagret .. Hun hadde kvinnelige former selv om jeg ikke akkurat så bryst.. Jeg skimtet øynene hennes,de gikk litt i ett med hennes glass aktige kropp,men jeg så konturene av Snille og gode øyne.

Jeg takket for å ha blitt vist dette fantastiske stedet ., hun tok min hånd og den føltes som glatt glass .. Veldig rart, hun var av krystall. Jeg skal ned dit igjen. Jeg blir ofte så satt ut av slike opplevelser at jeg må tilbake for å se igjen. Jeg takker for en fantastisk opplevelse! Dette finnes i jorden indre. Mye vi ikke vet forstår jeg..

Drømmer du? Hva betyr dine drømmer?

Drømmer du? Alle drømmer hver natt om du husker det eller ei.. Jeg ber ofte om svar gjennom drømmer. De kommer også .. Ikke samme natt , men kanskje noen netter etter.Drømmene viser oss vei. Og det er ofte drømmen kan symbolisere noe.Hvis drømmen skal fortelle meg noe om en person har det hendt at rollene er byttet, at jeg er den andre personen og føler det den personen føler der og da. Det forteller meg hvorfor denne personen er som den er.

Eller en drøm jeg hadde her, jeg var ute og kjørte , jeg var altså passasjer i denne bilen som rotet rundt i en by.. Sjøføren klarte og kjøre utfor en skrent.. Det var rett ned. I drømmen tenkte jeg at nå dør jeg.Vi overlever ikke dette. Til alle Stores forskrekkelse landet bilen helt uten en skramme og vi hadde ingen skader., vi sto og tittet på hverandre og lurte på hva som hadde skjedd.. Jeg husket drømmen perleklart da jeg våknet og lurte på betydningen. Svaret jeg fikk var at jeg er godt beskyttet . Det vil ikke skje meg noe.

 Hvis du drømmer at noen dør , betyr det ikke at noen skal dø .. Det betyr at du legger fra deg det gamle , du skal vidre .. Forandring. Jeg drømte selv en gang for lenge siden at jeg var ett sted med mange mennesker .. En ung jente hadde dødd.. Vi lette etter ett sted og gjemme henne .. I drømmen bodde jeg vegg i vegg med en kirke .. De andre la jenta i en brisk som jeg spurte presten om å sette i kirken.Han visste ikke at jenta lå der. Når jeg våknet syns jeg drømmen var grotesk ., jeg følte for å tyde den., den unge jenta som døde var meg.. Den gamle meg døde.. Men hvorfor var jeg med å gjemme henne? Ville jeg hjemme mitt gamle meg eller la henne dø ut? Ikke lett å tyde alt dette., det at jeg bodde vegg i vegg med kirken er nok mitt forhold til Gud og Jesus , selv om jeg ikke liker kalle meg kristen..

Jeg tror at den beste til å tyde drømmer er en selv., fordi du vet hva du følte i din drøm. Jeg føler ikke at jeg sanndrømmer mye , men noe er det innimellom. Det sies at våre drømmer vil vise oss vei.