Nyttårsaften!

Så er dagen her. Tenk det er snart 2014.. Så hvordan har 2013 vært? For meg har det vært ett knalltøft år. Som jeg har lært. På godt og vondt. Ensomheten er ingen god følelse. Ikke at jeg er ensom. Men med mine evner føler jeg meg ensom. Man snakker ikke om det. Det og ha blogg har hjulpet meg mye. Og siden min selvfølgelig. Jeg vet at jeg ikke er redd av meg som tørr dele mine opplevelser. Det føles bare så riktig! Og da gjør jeg det. Før fulgte jeg ikke intuisjonen min. Jeg har fortsatt en del å lære der. Men når jeg tar valg kjenner jeg det med en gang om det er riktig eller ikke. Jeg nøler sjelden. Så hva skjer 2014? Hva forventer jeg meg? Jeg forventer forandringer. Siden engelen Gabriel er hos meg og har sagt han følger meg siste biten til mine oppgaver ser jeg frem mot dette året med spenning og glede. Jeg ønsker at mennesker skal våkne mer og være mer snille mot hverandre. At makt , misunnelse og hat blir borte. Mulig jeg ønsker meg mye.. Men er ikke det ett godt ønske? At vi bryr oss mer om hverandre. Og ønske en bedre verden enn den vi lever i. Takk til alle som støtter meg på bloggen og siden min. Det betyr uendelig mye at dere er der. Jeg ser frem til ett mindre ensomt 2014 med mine evner. Ett lykkelig Godt Nytt år til dere alle. Gleder meg til å dele mer med dere i 2014! : ))

Besøk fra planeten Erra

Jeg følte sterkt for å gå på soverommet. Jeg hadde en sterk følelse at noen ville snakke med meg og tenkte på den damen med lyst flommende hår jeg har observert rundt meg siste dagene. Som vanlig fikk jeg det for meg å ta bilder helt i mørke. På det ene bildet skimter jeg en høy skikkelse. Jeg gjenkjente kronen på denne personen. Dronningen av pleia hadde slik. De var høye og smalnet på toppen. Og gullfarget. Da dronningen var hos meg kom hun for å fortelle meg at min oppgave er viktig. Jeg ville nemlig ikke dette. Det var skremmende syns jeg. Nå var altså kongen av pleia hos meg og kom med ett budskap. Hva budskapet var skriver jeg ikke alt om her. Men alt er skrevet ned og kommer i boken min. Det handlet om min oppgave. Han hilset tilslutt fra planeten Erra. Og fortalte meg at de fulgte meg på min vei. Han hadde hvitaktig drakt med gulldetaljer.. Hadde en gull stokk i høyre hånd. Han hadde skjegg og var en gammel mann.. En vis mann. Han lyste av kjærlighet. Jeg følte stor ro ved å ha han der.. Han skulle reise i tilbake i kveld.

Min hund kom tilbake til jul <3

Så kom min hund tilbake akkurat som Gud fortalte. Han kommer til jul sa han. Jeg må innrømme at dagen før lillejulaften trodde jeg at jeg hadde tatt feil av dette og at det ikke skjedde før jul. Jeg hadde før dette lett over alt på nett etter han. Ingen var han.. Noen dager før lillejulaften ba jeg om kontakt med min hunds bevissthet hvorpå han forklarte meg at han var kjøpt av noen andre ..men de ville snart finne ut at de ikke kunne ha han pga allergi. .. alle hvalpene var solgt. Jeg trodde ikke på dette og viftet dette vekk.. Han skulle da rett til meg ..

Og før dette hadde han fortalt meg at eieren av kennelen hadde planer om å beholde han. Jeg kastet alt vekk. Jeg regnet på kalenderen fra Gud fortalte meg når han ble født .. Ja da skulle han være 11 uker.. Så lillejulaften lette jeg for siste gang .. Jeg ble hvisket de riktige ordene og søke han opp med av den lille engelen hans. Jeg trodde det var mine tanker. Plutselig lyste han mot meg på skjermen. Hund selges 11 uker pga allergi .. Jeg så visuelt hans energi komme mot meg og slikke meg på nesa som han sa han skulle.. Mamma hent meg! Mamma hent meg sa han! Jeg ble redd for at jeg tok feil, gikk noen runder rundt meg selv på kjøkkenet, tittet på skjermen igjen .. Det var han!!! Det var han!! Jeg ringte eier som skulle selge.. Og vi kunne komme å se på han .. Jeg kom meg ikke raskt nok inn til han .Men tenk om jeg tok feil ..

Jeg så engelene rundt meg klappe i hendene og si .. Endelig blir dere gjenforent! Jeg tok ikke feil .. Jeg kjente i hele meg at dette var rett. Og i det døren til huset vi skulle inn i åpnet seg kom en hvit nydelig hund løpende mot oss.. Endelig er jeg her gutten min.. Jeg følte en stor ro over å ha han i armene mine igjen .. Han var en stor hund i sitt forrige liv hos oss og ville oppfylle mitt ønske om en mindre hund.. Jeg hadde nemlig sett på denne rasen .. Nå er han hos meg.. Alt føles riktig og godt. Jeg ringte oppdretter etter vi kom hjem siden hun ikke hadde mulighet til å ta han imot fra kjøper .. Så jeg traff henne ikke..

Da fikk jeg bekreftelse på at det jeg fikk inn før var riktig .. Hun sa at hun faktisk hadde tenkt å beholde han. Men ombestemte seg fordi hun hadde så mange fra før og var nå alene. Kjøpet gikk lynraskt og hun selger ikke hunder på den måten. Hun plana kull etter bestillinger og valgte de mennesker som hun mente passet.. Så det ble en skikkelig runde på han før han nådde meg. For de som kjøpte han tålte han ikke og siden oppdretter ikke kunne ta imot måtte de ha han hos en venninne. Så kom endelig jeg og henter han tilslutt. Den kvelden takket jeg Gud for at han ga meg den hunden i gave igjen. Gud smilte fornøyd til meg og fortalte han at  min hund var like glad som meg. Vi har hverandre igjen,Takk!

Snart ringes julen inn og jeg gleder meg til tegn fra mamma om at hun er med oss <3

Ikke mange timene til Julen ringes inn. Jeg skal innom mammas grav og tenne lys før Julaften. Savner henne veldig. Vet ikke om der gjør det lettere at jeg ser henne og kan snakke med henne. Noen ganger ser jeg henne så klinkende klart at det er sterkt å se henne. Uten at hun er hos meg fysisk. Det er en blanding av godt og vondt. I fjor Julaften sto hun ved pianoet når min datter spilte julesanger der før middag. Mamma spilte selv piano.. Hun ville vise meg sitt sterke nærvær den dagen og ikke minst tegn. For mens jeg stresset på kjøkkenet så jeg i sidesynet sterke blink fra juletreet.. Jeg tittet bort dit og så ikke noe galt og tenkte ikke over med en gang på at det kunne være mamma. Det skjedde en gang til og gikk bort og så på lyset på treet tilfelle noe var galt.. Det var mamma som sto der og ville vise at hun var med oss denne dagen og at hun gjerne skulle vært hos oss.. Jeg er spent på hva som vil skje i år for at hun vil vekke min oppmerksomhet. Skulle ønske du var her mamma. For alltid glad i deg<3

Mine pleiadevenner er fra planeten Erra

Jeg har aldri tenkt på hvilken planet mine pleiadevenner er fra. Før i dag.. Det er til tider så hektiskt med opplevelser og alle læring har vært at jeg ikke har ofte tid til å snakke med de. Kom bare til å tenke på det i dag. De fortalte meg at de var fra planeten Erra i pleiadesystemet .. Igjen søkte jeg på nettet om noe het det .. det gjorde det. Den er veldig lik jorden og har lik størrelse. Jeg spurte de om det var der jeg levde før jeg kom ned til jorden. Og ja det var det. Altså har jeg levd på planeten Erra. Jeg er nok ikke alene om det. Jeg husker ikke om jeg fortalte dere at ett skip følger meg overalt. Vet det høres helt sykt ut. Men det gjør de. Jeg higet veldig over at de kunne vise meg dette fordi de oftest ikke er synlige. Så en dag jeg var ute å kjørte … Så viste de jammen skipet til meg.. Ett stykke foran bilen .. Magiskt øyeblikk og se det med det blotte øyet.. Jeg glemmer ikke den dagen de fortalte meg at de hadde kontunuerlig hadde skipet over meg / fulgte meg.. Jeg gikk hele den sommeren med hodet i været og tryglet de om å vise meg skipet .. Jeg ser det i mitt indre da, men mer magiskt å se det med det blotte øyet. ( bildet er ikke pleiademennesker)

Budskap fra engelen Gabriel

Jeg følger stor sett intuisjonen min slavisk .. I går kveld når jeg hadde slukket alle lys i stuen fikk jeg en sterk følelse av at jeg burde ta ett bilde. Og på det ene bildet dukket en stor engel opp på. Ikke kjempetydelig, men jeg så ansiktet godt og skimtet de store vingene .. Det så ut som en mannlig engel. Hvem er dette spurte jeg Julia først .. Hun sa engelen Gabriel. Men i all verden! Jeg spurte han om hva han gjorde hos meg? Jeg skal hjelpe deg siste biten frem sa han mot dine nye oppgaver ..

Jeg vet lite om hva slags oppgaver alle erkeengler har. Så jeg søkte raskt på nett på mobilen og der sto det noe jeg følte var rett, at engelen Gabriel kom med budskap om forandring i livet ditt. Jeg gikk og la meg og så han sto ved enden av sengen. Er det noe mer du vil fortelle? Han forteller at budskapet kommer fra det høyeste. Så forteller han vidre om hva og det forteller jeg ikke dere enda. Det blir en hemmelighet mellom meg og andre siden. Men spennende skal det bli.. Er jeg endelig i mål?

Jeg har hørt snart Line i snart ett og ett halvt år ca.. Det har vært tøff opplæring siden da og før det.. Jeg tørr nesten ikke tro det før jeg ser dette. Jeg ser engelen Gabriel i skrivende stund stå foran meg og smile.. Syns det glitrer rundt han.. Takk for disse vakre englene rundt meg

Englenes måter og gi tegn på

Jeg trodde en stund her at øynene mine var blitt tulleruske.. Ja visst vet jeg at englene lager små blink.Har jo sett det mye før.. . Men det blinket så mange steder på soverommet. Jeg gned meg i øynene og tenkte at er det mulig .. Eller har jeg så høyt blodtrykk nå at jeg ser stjerner. Det var nok ikke blodtrykket.. De stjerneblinkene var englene som ville vise de var hos meg.. Jeg vet det jo for jeg ser jo at de er mange rundt meg. Men for noen dager siden hadde jeg bedt om tegn og svar på noe. Jeg snakket med Gud før jeg sovnet om dette jeg lurte på. Og det blinket i alle retninger på soverommet .. Så ufattelig vakkert! Jeg fikk tegn på det jeg ville ha svar på.. Og flere skulle komme.

Da jeg vasket gulv dukket det opp en stor hvit fjær.. Jeg må innrømme at selv om jeg tror og ser mye leter jeg fort etter løsninger på hvor fjæren kommet fra og om det virkelig er ett tegn. Så jeg spurte englene like godt .. Og de sa at det var ett tegn og fordi jeg er viktig for de. Jeg blir varm om hjertet og glad over å ha de rundt meg. Og disse tegnene er bare fantastiske..

Det å ligge på soverommet og se i mørket og at englene blinker til meg er som en funklende stjernehimmel.. Og det på soverommet. Jeg er takknemlig og ydmyk over mine opplevelser. Takknemlig for at disse hode energier finnes i livet mitt. Sløret mellom oss levende mennesker og åndeverden blir tynnere og tynnere. Flere og flere ser og opplever ting. Vi mennesker våkner av dvalen vår og vil forstå at livet er så mye mer. Livet er godhet , kjærlighet og fred

En titt i livets bok og 2013 er snart over!

Jeg ble hentet av Jesus for å snakke med Gud. Sammen går vi trappen opp..Jesus går alltid først. Alltid nesten når jeg kommer opp sitter Gud og skriver i store bøker. Bøkene om alles liv. Så ikke rart han har mye å skrive: ) jeg ba om å få se min bok igjen. De første to sidene er siste del av 2013. Jeg ba han bla om, der er første del av 2014. Sidene er i gull i 2014. Tenk at alle har hver sin bok her. Jeg klarer ikke engang se hvor bokhylla stopper. Den fortsetter i det uendelige. Jeg har en del spørsmål og stille han som vanlig.. Jeg får ofte høre at jeg må være tålmodig. Jo jeg kan være tålmodig på mange måter. Men det å vente på noe er ikke lett. Da er ikke min tålmodighet veldig lang.

 Skal jeg oppsummere 2013 så har det vært det tøffeste året i mitt liv. Utad har nok ingen merket hvordan min vei har vært dette året. Jeg har lært sinnsykt mye. Jeg har stadig fått oppgaver fra Gud. Og de har ofte kommet på rekke og rad. Det har vært en tøff opplæring. Men jeg har bestått alle leksjoner. Jeg har bestått alle deler av læringen i tunge energier. Som var det mest krevende delen. Jeg har lært om mennesker og makt. Og hvorfor de gjør som de gjør. Jeg har lært om mennesker og misunnelse og hat. Jeg har lært at jeg skal stole på evnene mine noe som ikke alltid er lett. Jeg har fått mange nye verktøy dette året. Alle er enda ikke i bruk jevnlig. Som røntgensynet. Der trer inn når det trengs.

 Evnene har blitt mye sterkere dette året. Og det er nok også takket være at mine utenomjordiske venner har jobbet med meg. De har jobbet med mitt tredje øye .. De har ført noe ( mikroskopiske bit av en spesiell stein inn i øyet mitt, med en syltynn nål) de har hevet min frekvens så mye at jeg var dritt lei av å dirre en periode. Og veldig slitsomt. De sier at jeg nå når 12 dimensjon. Det er 12 dimensjoner vi mennesker kjenner til, men det finnes nok uendelig mange fler. Man blir heldigvis aldri utlært i dette. Det er fortsatt mye å lære. Men jeg kan jo håpe at veien vidre ikke blir like intens som det har vært. Soverommet er stadig fullt av energier. Ikke alle jeg snakker med og vet 100% hvem er. Men de er kjærlighetsfulle og gode alle sammen. Jeg er vant med de og bryr meg ikke om at de er der.

 2014 byr på spenning og glede skal jeg tro mitt livs bok. 2013 var tøfft, men tok ikke livet av meg. Jeg har møtt en del motgang og har nektet og gi meg. Det gir meg bare mer styrke at noen vil hindre meg. Ferden går vidre. Jeg vil takke mine pleiadevenner, Gud , Jesus , engler .. Ja alle som er med meg og støtter meg på min vei. Jeg takker også en god venn av meg som er stor støtte og som jeg alltid kan ringe og be om svar på ting eller snakke ut om det som er vondt. Ikke minst følgerene av bloggen min

Julen er her snart, hva er gleden i julen? dyre gaver eller det og være sammen?

Det er snart jul.. Folk haster hit og dit og er superstressa. Vi må finne de rette gavene og alt skal være i boks og perfekt. Mine tanker går til de som ikke har økonomi til å ha slik jul som bugner over av alle goder som butikker tilbyr. Jeg tenker på de som snur på krona og ikke har råd til de fine gavene. Men hva gir oss glede? Er det virkelig alle disse tingene? Jeg har tenkt mye på dette helt siden mamma døde for snart 2 år siden .. Det som er verdt noe er å ha hverandre og ta var på de man er glad i ., det er noe som er verdt utrolig mye .. Vi har blitt altfor opptatt av å kjøpe de dyre gavene.. Kanskje ikke rart det finnes så mye ulykkelige mennesker? Har vi glemt gleden av å ha hverandre og være sammen? Setter større pris på ting? Vi må våkne fra denne kjøpemanien.. Jeg må innrømme og like ting og tang selv .. Men mine tanker kretser mer og mer rundt det.. Blir jeg glad av det? Ikke veldig lenge .. Er det derfor vi mennesker har blitt handlegale? På leten etter lykkefølelsen? Og den varer veldig kort når man må kjøpe for tusener for å føle lykke. Er det ingen som blir glad for de små ting lenger.. Gavene skal være dyrere og dyrere .. Helst så dyre at andre blir målløse.. Det er hyggelig å gjøre andre glade .. For all del. Jeg er også glad i å glede andre. Men de menneskene som er mest gøy og glede er de som blir glad for den hjemmelagde gaven og den lille gjennomtenkte gaven. De som blir glad for tanken bak gaven og ser den kjærligheten som ligger bak. Prisen på gaven burde egentlig ikke bety noe. Det er glede det<3

En liten engel på besøk med budskap

I dag kjente jeg noen stryke meg forsiktig på hånden. Der sto den vakreste lille engel! Med nydelige englevinger .. Hun hadde strålende øyne og lubne små barnehender som strøk meg. Jeg dro kjensel på henne. Min hunds engel. Han er født på ny for noen uker siden.. Jeg har tvilt litt i dag. Hvorfor finner jeg ikke annonsen? Den burde kommet nå. Har jeg tatt feil av hvor han er? Ja tankene svirrer .. Ikke enkelt. Ikke lett å stole på alt.. Jeg stoler på det i det jeg ofte får ting i filmer og bilder. Da kommer det så klart og tydelig og jeg blir gira og glad. Men så kommer usikkerheten etterpå. Jeg vet at jeg burde slutte å tvile.. Andre siden sier det hele tiden.. Ja jeg har kommet meg.. Men er vel også ok med sunn tvil.. Det var nesten enklere for en del år tilbake da min hund kom til meg.. Han var ment for meg.. Og kom til meg uten at jeg var klar over at det var forhåndbestemt. Evnene mine brukte jeg ikke den gang, så de lå godt gjemt. Så det og se sin egen fremtid og ting rundt den er ikke forbundet med at jeg har det enkelt. Tvert imot. Tvilen om at ting er feil og at det kan bli skuffelse ligger der selv om jeg og har sett andre ting rundt min fremtid fra før som har stemt. Nå er kontakten med min hunds engel gjenopprettet og det er jeg glad for. Hun hjalp meg da min hund nermet seg sin tid for å gå over til andre siden.