Besøk av Lucia

Etter en samtale med en venn i går hvor vi snakket om å klare å tro på alt jeg ser i fremtiden fikk jeg ett spesielt besøk. Etter telefon samtalen holdt jeg på å tisse på meg og løp på toalettet. Og da jeg sitter der og gjør det jeg må står det mange i døra til do.. Hva!! Jeg så en Mørk dame, gylden i huden, Lucia krone på hodet, mange barn bak henne og ved siden av henne.. Hva i alle dager gjør disse her, og jeg tenkte at den Luciakronen må jeg se ved en feil.. Alle hadde de hvite skjortler i riktig Lucia stil, men selveste Lucia damen sto med en bløtkake i hendene med masse lys på ..jeg tittet tilfeldig på klokken, den var 13.13 Herremin jeg tørner snart .. Her sitter jeg på do! Og får ett Luciatog på besøk i januar!!! Går åndeverden amok? He he ..

Ja jeg lurte og jeg spurte Lucia damen hva hun ville? Jeg vil fortelle deg at du snart kan feire at du er i mål, du Nermer deg.. Jeg måtte fordøye alt dette. Så jeg virkelig ett Luciatog? Men Lucia var jo mørk, er hun ikke lys?? Jeg spurte noen jeg kjenner som er god på slikt, jo da der fikk jeg vite at Lucia var mørk. Jeg lette på nettet også, for jeg visste ikke at Lucia fantes. Skal sies at jeg ikke fulgte veldig med på skolen.. man ser alltid en lys Lucia på bilder.. jeg lærer og lærer..

 

 l

Drømmer og det å tyde de.

I går når jeg la meg følte jeg en annen energi på soverommet. Jeg bare føler det når det er noen andre der som ikke pleier være der. Jeg var så stuptrøtt at jeg orket ikke spørre hvem de evnt var. Så svar kom i drømmen.. I drømmen sto jeg midt på lyse dagen i Hagen og fikk øye på ett rundt objekt på himmelen ., det var veldig nære meg. Kanskje.. 100 m.. Jeg funderte på hva dette lysende objektet var for noe. Det var selvfølgelig en UFO .. Men hva ville disse? Enda ett skip?

Drømmen hoppet over til noe annet, jeg var inne i huset denne gangen og hører ett forferdelig bråk utenfor.. Det er gravemaskiner og traktorer i alle størrelser på jordet.. Hva er det de driver med.. Jeg fikk litt hakeslepp av at de drev der ute. Hva betyr dette? Jeg vet at hver gang drømmene er så klare skal jeg fange opp noe, hva betyr dette med maskinene ute på jordet spurte jeg Gud om. Han sa det betød forandring. Hva med dette skipet da? De har ankommet for å bistå deg. Enda fler? Skulle tro jeg ikke klarte noe selv eller : ).. Så kom jeg i kontakt med en av de i kveld., ja vet ikke om jeg skal forklare utseendet ., men hvis man har sett Hobbiten ligner det noe der.. Veldig søt da.. Høres jo sprøtt ut dette.. Jeg vet! Det må oppleves det meste kanskje for å forstås..

En drøm jeg hadde her for en stund siden var grotesk .. Jeg var på ett slott, hvertfall så det slik ut .. Plutselig var det 5 avkappede hoder i ett rom jeg var. Jeg var redd noen skulle tro jeg hadde gjort dette og ville fjerne de, og kastet de ut av vinduet og ned på andre siden av veien som gikk rundt slottet.. I langt gress.. Så kom det noen og drev i gresset der .. Jeg var livredd de ville finne hodene. Da våknet jeg! Puh!! Æsj for en drøm! Hva skulle dette bety, slik jeg forsto skulle dette bety at jeg skulle kaste noen tanker vekk, ikke gruble så innmari..

Forrige liv!

I dag har jeg hatt en del tanker i hodet som vanlig: ).. Jeg funderte på hva jeg het når jeg levde på planeten Erra.. Og hvilken posisjon jeg hadde der. Eller om jeg på en måte var ” vanlig”. Vanlig blir jeg vel aldri .. He he.. Jeg fikk ned ett navn og hvilken rolle jeg hadde der. Men det var da mer enn jeg hadde forventet at jeg ikke vet om jeg tørr stole på det.

Jeg har fra før fått vist noen av mine liv på jorden.Uten at jeg har spurt, mine interesser har ikke vært helt der. Men det skulle fortelle meg hva jeg hadde vært og utrettet. Jeg vet at mange er kjempeintressert i sine forrige liv. Jeg har ikke vært det, jeg har ikke følt det. Men jeg ble vist noen av mine forrige liv og ett var i Egypt. Hvor jeg ble ført langt ned og mange trapper ned i en pyramide. Hvor jeg så tre lik ved siden av hverandre på ett bord. Jeg forsto ikke bæra at at jeg skulle ned dit. Jeg tittet meg rundt og tjingelvevet hang overalt ..

Jeg ble gjentatte ganger ført ned dit av en gullfarget egyptisk mann.. Siste gangen jeg var der sto jeg og betraktet rommet og lurte på hva jeg ikke forsto, da det midtre liket plutselig var påkledd og reiste seg opp og ga meg noe vidre på min vei. Denne personen hadde vært meg i ett annet liv. En kjent person i egyptisk historie. I boken min får dere vite hvem. Jeg syns det var så sykt at jeg tvilte lenge .. Men etter å ha blitt vist dette utallige ganger kunne jeg ikke tvile.

Ikke alene på kirkegården

I går var jeg på min mors grav og tente lys. På vei dit tenkte jeg på at jeg hadde dårlig samvittighet for at jeg ikke er der oftere. Så oppdaget jeg at mamma satt i passajersete .. Hun kom nå som jeg tenkte på henne. Jeg som trodde at jeg skulle løpe graven ned.. Fikk ett annet forhold til det enn jeg trodde. Jeg syns det er fint og dra dit og tenne lys og sette en blomst og slik, er ikke det. Men jeg tror mitt forhold til det er annerledes fordi jeg både ser og snakker med henne fra andre siden. For meg er det ett skall av en person jeg er glad i som ligger der. Men jeg var jo glad i det skallet .. Jeg forklarer det nok litt rart, og det er nok kanskje ikke alle som forstår meg. Jeg syns det er fint med en grav ikke misforstå meg, men jeg er ikke så knyttet til den. Mamma sa at jeg ikke skulle ha dårlig samvittighet for det. Hun forsto meg.. Noen ganger ser jeg henne sterkere enn andre ganger og nå så jeg henne så klart .. Jeg savner henne veldig, så tårene trillet.. Det blir sterkt til tider.. Men jeg er utrolig glad for å kunne snakke med henne. På kirkegården var jeg slettes ikke alene. Jeg stenger meg alltid godt når jeg er der, har opplevd før og blitt overfalt av sjeler.. Som enten vil ha hjelp eller at jeg skal fortelle deres kjære at de har det bra .. Ikke enkelt og skulle troppe opp på døra til mennesker jeg knapt kjenner og fortelle det, så det er vanskelig situasjon , for man vil jo hjelpe de egentlig. Jeg merker at jeg ser mer og mer.. For på kirkegården nå så jeg mennesker i sidesynet over alt. Det blir jo fort mørkt nå så det var kun lyset som kirken har som lyste.. Jeg var ikke redd, men tenkte at hvis dette hadde skjedd for noen år tilbake hadde jeg nok ikke vært høy i hatten. På vei hjem satt mamma fortsatt i passasjersete.. Hun sa ingenting som hun nøt og være med.. Vi hadde mange turer sammen vi.. Det er slik hun ofte kommer i drømmene mine også .. At vi er på de turene sammen. Det er slik de døde kan være sammen med oss .. Gjennom drømmer. Savner deg mamma<3

Lykkelig<3

Jeg er lykkelig gjenforent med min hund<3 det er som en indre ro kom. Det er ikke lett å gå å vente på noe. Selv om jeg ble fortalt fra han selv ( min hund i forrige liv) at han ville komme tilbake er det ikke lett å stole 100% på det. Glemmer ikke den dagen da en nonne sendt fra Gud kom til meg og sa at han måtte snakke med meg. Jeg har gledelige nyheter sa han. Du vil bli glad.. Han er født! Han viste meg bilde av nyfødte små hvalper. De var hvite alle så langt jeg kunne se. Jeg ble veldig glad. Han var da få dager gammel .. Nå når han er i mine armer er alt nesten fullkomment. Vi mangler bare Miss. Hun har vært innom oss mer etter min hund kom tilbake. Hun er knyttet til han. I dag så jeg Scott som han heter nå sitte og se på noe.. Det var miss som spankulerte rundt i stua. Jeg kan innimellom høre henne mjaue. Og jeg kjenner stemmen hennes. Hun er dypt savnet. Nå er det Tigergutt og Scott som kjører showet! De er gode venner og løper rundt etterhverandre. Leken kan til tider bli voldsom syns jeg, og det har blitt en alvorssnakk innimellom, da de begge to sitter og ser på meg.. Ikke lett å være alvorlig da: ) .. Jeg og Scott hadde en samtale i senga i dag, han lå på armen min og var små søvning enda etter å ha våknet. Jeg spurte han bla om hvor lenge han blir hos meg denne gangen .. Jeg må leve i nuet og nyte det vi har.. Ikke la tankene vandre om hvor redd jeg er for å miste han. Han er en skikkelig skøyer.. Og har dratt med seg uvaner fra forrige liv: )) som å dra pinner og grener inn på tomta., det gjorde han nemlig i forrige liv og, men da var han en diger golden som dro juletreet inn på plenen igjen og annet buskas.. Noe han ga seg med de siste to tre årene av sitt liv., så det var artig og se Scott gjøre det samme. Vi har aldri oppfordret til å bære eller løpe etter pinner.

Besøk av Ashtar- kommandoen

Ja en kveld hørte jeg en summing utenfor soveromsvinduet. Jeg gjenkjente lyden og så i mitt indre bilde ett stort skip. Jeg tittet ut og så det ikke med mitt blotte øye. Så tenkte at jeg kanskje tok feil. Jeg la meg for å sove igjen da engelen Elena kom og strøk meg på armen. Line Ashtar er her.. Hva?? Han vil snakke med deg.

Ashtar- kommandoen og Ashtar er leder for de. Dette er utenomjordiske .. Mener de fortalte at de er oppstegne mestere. Jeg jobber med de om natten på sjelereiser i universet. De jobber for lyset. Han fortalte meg at tiden er inne. Vet ikke hvor mange jeg skal høre dette av jeg. At de ville bistå meg fremover med mine oppgaver. Denne historien har jeg forkortet litt. Hadde jeg fortalt alt hadde dere trodd jeg var enda mer sprø.. He he .. Jeg forteller bare det jeg opplever og ser. I dag kom Elena igjen og fortalte at Ashtar ville snakke med meg.. Han fortalte at nå alt ligger tilrette. Hva forteller jeg ikke her. Men spennende blir det. Man får se.. Ashtar løfter høyre armen sin og sa at vi jobber for lyset. Helt klart.. Ingen tvil der.