Samarbeid med moder jord

Moder jord er fylt av kjærlighet og varme. I min fortvilelse i en vanskelig sak har hun bistått meg og vist med det hun kan.. I dag satt jeg ute og ba henne om hjelp.. Hun steg opp fra jorden som en rød siluett og sto foran meg. Jeg ba henne om hjelpe til å løse saken. Du har svaret i ditt indre sa hun. Det samme sa Gud.. Gud førte meg til stedet med skyer som ligger som ett teppe. Der kom denne damen som ligner en frihetsgudinne med den røde fløyelsputen og oppå lå ett pergament .. Der sto det KRYTALLEN. Jeg fikk for lenge siden krystaller av Gud som verktøy i hendene mine. Denne energien er iherdig. De vanlige verktøyene biter ikke nok. Vi mennesker har laget så mye negativ energi på jorden. Nå skal den frem i lyset og vekk. Moder jord viste meg hvordan jeg renser i jordens indre .. Jeg fikk ett kjede som bevis på at jeg klarte det. Rensingen fortsatte uten henne .. Gud ga meg i dag ett tykt gullkjede med en sølv medaljong. Du er mester i å rense jordens indre. Enda ett kjede? !? Ble nesten forundret jeg. Kommer til å gå krumbøyd tilslutt jeg.. Har ikke tall på mange kjeder jeg har fått. Veien går vidre. Stadig mye oppgaver og læring. Når denne saken er løst da skal jeg være glad; )

Opp og ned turer på en tung vei

I det siste har min reise vært mye opp og ned.. Jeg vet det er dumt å tvile.. Men noen ganger havner jeg i denne fella. Lurer på hvem som skal tro på alt jeg opplever. Og jeg tenker opplever jeg alt dette eller innbiller jeg meg alt? Det er ikke slik. Selv om opplevelsene ikke foregår i den fysiske verden er opplevelsene like ekte. Men det krever mer tro på seg selv. Som jeg har jobbet, for å jobbe meg selv opp fra ett dårlig selvbilde. Andre siden har jobbet på spreng for at jeg skal tro. Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt at de har sagt at jeg må tro på meg selv. I går var det en god dag, eller hele uken har vært god igrunn. Mail fra em person som skrev at livet hadde forandret seg etter en healingtime. En hest jeg snakket med fant ikke dyrlegen ut hva feilte. Hesten fortalte meg hva som var galt. Jeg brukte mine indianere til å hjelpere til å lage noe styrkene for lidelsen. Allerede samme dag var hesten bedre.. Dagen etter hadde den blanke øyne og ørene opp. Det er da det er gøy og holde på med dette. Det er dette som driver meg fremover. I går fikk jeg bestått leksjon av moder Jord, nå kunne jeg rense jordens indre for negative energier. Jeg biter tennene sammen og går min vei vidre. Dette er meningen. Takk for at dere følger meg på min vei<3

Samtale med Gud, sannheten om kirken 20/5-14

Jeg har snakket med Gud om kirken, hvorfor ble den laget, Gud sa at han ville at menneskene skulle ha ett sted å gå hvor de kunne føle seg nær han.. Jeg spurte om hvorfor det er slik at man kalles kristen fordi man tror på Gud og Jesus .. Det er kristendommen .. Det er menneskene som har valgt å kalle seg kristne.. Gud forteller meg at den første kirken ble laget i Galeleia ( vet ikke om jeg har skrevet dette rett) jeg spørr hvorfor det har blitt slik at vi døper barn .. Det er pga Jesus barnet. Jeg spørr om det er Gud som fant på ekteskapet, det er menneskene som ønsket noe som bandt de sammen. Gud mener ikke mennesker lever i synd fordi de ikke er gift .. Og han forteller at hans ønske er ikke å stenge homofile ut fra kirken .. Han skapte homofile for at mennesker skal lære seg å ikke dømme andre mennesker. Jesus døde heller ikke for våre synder. Kirken har hatt altfor mye makt oppgjennom årene. Og den makten laget de selv, det ble gjort om på bibelen. Så kirken ble ikke laget for det formålet vi tror. Mulig jeg lager hurlumhei når jeg kommer med mine kanaliseringer fra Gud. Men sannheten skal frem!

Gratulerer bestått! Fra Gud.

Den verste jobben jeg gjør er å finne ut om ett dyr lever eller er død. Jeg har vært mye redd for å ta feil og har vært helt åpen rundt dette til de som har spurt om hjelp. Når man blir redd for å ta feil så stenger kanalen seg også.. Min måte å finne det ut på er at jeg får lite respons fra dyret, jeg kjenner ikke varme når jeg legger handa imot.. Også ser jeg dyret i Jesus armer eller at det går ved siden av han .. Allikevel har jeg tvilt.. Jeg kan jo ikke fortelle mennesker at dems kjære dyr er dødt, også har jeg tatt feil.. Syns dette er vondt og vanskelig ..

Jeg har jo en del Mail om dette vår og sommer spesielt., og fikk akkurat en i dag og.. Jeg setter meg ned og puster dypt, ber Gud og Jesus om hjelp., får inn det jeg har nevnt ovenfor. Jeg er fortsatt redd for at det er feil selv om jeg kjenner at mye i meg sier at det er rett det jeg får.. Jeg svarer damen med det jeg får og at jeg er redd får at det er feil.. Jeg ser at meldingen er sendt 17.17 som betyr leksjon lært. Jesus kommer og sier jeg må snakke med Gud.. Vi går opp trappen til himmelen.. Jeg ser Jesus bærer på en lapp. Hva er den lappen spørr jeg .. Beskjed til Gud forteller han.

Vel oppe gir han lappen til Gud og han leser.. Du kan dette nå Line., hva? Du vet når ett dyr er dødt eller ikke. Jeg liker ikke de oppgavene sier jeg. Det er livets gang Line. Hvorfor blir katter så mye påkjørt? De er ferdig med oppgavene sine Line og mange velger før de kommer til jorden å dø på det viset.. Gud sier jeg skal være med han.. Vi går de samme trinn ned til stedet der skyene ligger som ett teppe så langt jeg kan se. Jeg ser ei eskimo jente komme mot oss.. Så søt.. Hun bærer denne røde fløyelsputa. Det ligger ett pergament på den. Jeg tar den opp og der står det gratulerer du har bestått! Da er den delen ferdig.. Men føler jeg meg sikker nok til å dømme om ett dyr er dødt eller ikke. Det er mye ansvar og ta.. Jeg får stole på mine høyeste læremestere som sier at jeg har bestått. Det er noe med å stole på seg selv og.