God eller dårlig karma? Klipping av karma tråder!

Mine leksjoner nå er i karma. Jeg oppdaget under en healing å se tråder fra personens aura. Gud fortalte meg det var karma tråder. At når trådene er grå og sorte er det de som skal klippes. At noen mennesker drar med seg dårlig karma fra andre liv de har levd. Han fortalte meg også at ved at jeg skulle lære meg dette og klippe tråder ville jeg kunne forandre menneskers liv, de får en ny start. Veldig spennende! Jeg har ikke visst mye om karma. Og hadde ikke trodd det kom til meg som læring. Gud sa jeg ville få en kunde snarest som jeg skulle hjelpe. Og det fikk jeg.. Jeg vil ikke fortelle noe rundt dette her annet enn at denne kunden sliter veldig. Jeg har klippet karma tråder og er spent på virkningen av dette. Veien går vidre, og jeg håper inderlig at jeg kan hjelpe mange med dette.

Ett steg vidre i mitt arbeide som lysarbeider.

Jesus kom en kveld og sa at jeg nå skulle vidre. Jeg skal ikke fortelle akkurat hva han sa. Men nå vil mye skje. Nå er ett vidt begrep har jeg forstått.. Når jeg tenker nå mener jeg nå. I åndeverden er det ikke alltid kort tid det et snakk om slik jeg har opplevd. Men denne gangen kan det ikke være lenge til det de sier skjer. For jeg tok det hele litt med ro. Da jeg fikk beskjed om å ordne det raskt. Du må ha det i orden Line. Så kommer tvilen igjen. Er evnene mine bra nok. Kan jeg det og det godt nok? Så i går når jeg satte meg for å spise sto det mange rundt meg.. Skogens dronning og masse engler.. Og jammen Jesus og.. Skogens dronning sa jeg nå ikke måtte tvile, nå må du se fremover. Det samme sa Jesus, Line nå må du ikke tvile. Vi er med deg hele veien frem, Ikke enkelt.. Jeg føler meg så alene.. Det å stole på alle budskap. Er det riktig at det skal skje slik de forteller meg. Jeg tviler ikke slik jeg har gjort. Jeg ser jo hvor mange jeg har hjulpet. Men når man skal vidre får man litt tanker igjen. Det er akkurat som dør på dør åpner seg.. Jeg smyger meg gjennom de og kommer meg frem. Hindringer på hindringer mellom hver dør.. Som jeg har lært! Tilslutt vil hovedøren åpne seg. Jeg Nermer meg det endelig målet..

Min vei og utvikling

Ja hva har skjedd siste tiden.. Opplevelsene har ikke manglet. Det blir bare mindre tid til å blogge ned alt. Jeg prøver også å ikke skrive om alt. Så boken kan være spennende å lese.. I det siste har jeg stadig fått nye oppgaver å øve meg på av Gud. Jeg har øvet meg på å snakke med menneskets sjel. Altså jeg kan spørre en sjel om hvor den befinner seg henne og hvordan den personen har det. Det begynte med chakralesing .. Og har utviklet seg mer og mer. Jeg fikk vite at en av mine oppgaver er indigo barn og krystallbarn. For en stund siden fikk jeg ett oppdrag på ett barn. I forkant visste jeg ingenting om hvorfor jeg ble kontaktet. Jeg så umiddelbart at barnet var ett krystallbarn. Den blanke Auraen kan jeg se.. Disse barna er svært sensetive. En vanlig skolehverdag er ikke enkel. De føler seg ikke som andre barn. Det og forstå de Og kunne veilede foreldre til å kunne forstå istede for å ta tabletter og medikamenter til hjelp. Det disse barna trenger er noen som forstår de. Ikke alle barn har like enkelt for å fortelle og forklare alt så vi foreldre forstår heller. Men jeg snakket med barnets sjel og man kom til bunns i hva slags tanker barnet hadde om livet sitt. Siste tiden har det også vært jobbing med å bli en bedre Dyretolk .. Røntgensynet bruker jeg fortsatt ikke mye, jeg har liksom måtte stole mer på det.. Og har hatt bruk for det. Jeg føler og at jeg “ser” mye klarer .. Jeg blir fortsatt behandlet mye av utenomjordiske og blir hevet i frekvens. Noe som til tider er slitsomt. Men jeg har nå valgt denne veien før jeg kom ned hit, og jeg vet jeg at jeg vil dette. Jeg har bestått siste eksamen og fikk en medalje i gull med rød reim hos Gud .. Puh.. Da pustet jeg ut og tenkte at ting blir litt lettere.. Jeg har blitt lært opp av moder jord til å rense i jordens indre. Som vi behandler jorden. Ikke rart hun rister fra seg.. Moder jord er en vakker energi .. En rød femenin energi i jordens indre. De gangene jeg står fast , ber jeg henne om hjelp.. Hun stiger opp fra jordens indre i en femenin fasong.. Påtide at mennesker våkner! Og jeg skal kanalisere mer om sannheten om bibelen .. Og andre religioner ., mye oppspinn fra ende til annen pga makt. Den Gud jeg kjenner dømmer ingen. Hans vilje er ikke at kvinner blir steinet til døde .. Gud er god, mennesket har utnyttet Guds gode vilje med å forandre den egentlige historien om Gud og Jesus til ett maktspill.

Samme sjel ny kropp!

Da min kjære hund kom tilbake til meg lille julaften 2013 er jeg ikke helt sikker på hvilke forventinger jeg hadde til at han kom tilbake. Man tror vel at noe skal være ganske likt selv om man kommer med ny kropp/ rase.. Jeg så at det var min vakre sjel i denne hunden. Men jeg var lettere oppgitt ikke lenge etter han kom til oss.. Dette var da en turbo hund uten like. Hadde jeg valgt feil rase han skulle komme tilbake i? Jeg snakket med han om hvorfor han var slik turbo? Han var stresset og ville føle seg elsket. For oss var det rart å få denne bitte lille hunden i hus som var vant med en forvokst golden reteriever. Det føltes litt rart selv om jeg så i øynene at det var denne sjelen jeg elsket så høyt. Vi måtte finne en balanse i hverdagen. Jeg forklarte han at jeg elsket han høyt, men at det er litt rart for oss alle at han kommer i ny kropp og med en annen oppførsel.. Mennesker er jo heller ikke like i hvert nye liv de lever. Forrige gang han var hos oss gikk han godt sammen med andre hunder. Nå er han livredd andre hunder, og vet ikke hvordan han skal oppføre seg. Jeg har sagt at vi skal løse dette.. Jeg søkte etter dressurkurs for å møte andre hunder .. Min skytsengel Julia sier at jeg skal løse dette selv. Jeg skal være tålmodig og gjøre så han blir vant med hunder på avstand. Så nerme oss.. Han er en utrolig lettlært hund. Vi har øvd på å gå pent i bånd, og det tok han med engang. Det må selvsagt øves med forstyrrelser og slikt. Han kom til meg med ny læring ..det er utfordrende, interessant og gøy! Det å spille på lag med dyrene er det som er riktig<3

Livets reise i det negative eller det posetive

Livets reise… Reisen er forskjellig for alle. Vi har alle forskjellig læring og oppgaver dette livet. Ingen er bedre enn andre fordi de har oppgaver som syns mer. Men det blir oppfattet slik. Jantelovens klør klorer seg fortsatt godt fast. Du skal ikke tro du er noe! Den skal dø ut. Selfølgelig skal du tro du er noe. Hva ellers? Du skal være stolt av deg selv. Jeg er av den oppfatning at noe i livet vårt er bestemt. Men at vi har en fri vilje til å forandre på det meste. Tankenes kraft har jeg selv erfart er stor. Ser man negativt på livet, alt er skitt og du snakker negativt om det meste, synker din frekvens og du får det ikke særlig bra med deg selv. Derimot tar du alt med litt Glimt i øyet når ting går på tverke, ser fremover om ting ikke gikk helt slik du hadde tenkt, så går alt så mye lettere. Man øker i frekvens og får mer glede i seg. Det tar tid å snu tanker. Men er jammen meg verdt det. Selv følte jeg at akt jeg gjorde var feil og at ingen likte meg .. Hvorfor trodde jeg det? Forvrengte tanker jeg selv lagde. Jeg tenkte jo ikke slik hele tiden, men de lå der .. Jeg stilte meg i speilet hver morgen etter jeg bestemte meg for å snu det. Line du er flott og du er flink! Du klarer alt! Jeg trente meg selv til å kaste vekk dumme tanker over skuldra. Ikke minst når andre mennesker kunne si ting som såret.. De mente det kanskje ikke slik. Så hvorfor skulle jeg gnage på der og tenke at jeg sikkert ikke var noen god person. I grunnen bare tull.. Alt handler om tankene våre.. Det styrer hvordan vi har det. Vil man gjøre livet mer posetivt så tenk mer posetivt. Noen har kanskje som læring gjennom livet å oppleve en del som er vondt. Men med å prøve å se lyset og gleden der fremme blir der lettere å komme over og fremover i livet.