Tilfeldigheter? Flaks? Uflaks?

Er det som skjer i livet vårt tilfeldigheter? Eller flaks? Uflaks? Vi er jo født med fri vilje og velger jo selv mye av veien vår.. Ofte har vi selv valgt hva vi skal lære i neste liv. Og siden vi har fri vilje er det noen ganger at vi viker fra den læring vi har selv vært med å bestemt. Da blir vi igjen født på ny og i håp om at vi denne gangen ikke viker fra læringen vi selv har avtalt. Men er noe tilfeldig? Ikke i mine øyne. Jeg får ofte fjær dalende ned fra oven.. Det er ikke tilfeldig.. Mennesker vi møter som vi føler at kjemien stemmer fullstendig med er ikke tilfeldig selv om vi tror det. Vi lever ofte om og om igjen med mennesker i livet vårt. Men i forskjellige roller i alle liv. Kanskje var faren din søstern din i ett annet liv. Og slik fortsetter det.. Ingenting er tilfeldig. Søker du på jobber og blir deppa og lei fordi du ikke får noen av de? Da er det heller ikke meningen. Det er en annen jobb som venter for deg. Men det er ikke alltid lett å se det slik. Jeg ser den.. Men uflaks da? Ja i løpet av ett liv opplever de fleste av oss motgang. Og det er meningen. Vi lærer og lærer.. Selv om de fleste ikke ser det på samme måte som meg. Jeg har ofte hørt mennesker si at det var uflaks at hun/ han døde i den ulykken. Det er en mening med det. De skal tilbake til andre siden. Det meste har en mening selv om det ikke alltid er like lett å se det. Jeg har ofte syns det er vanskelig selv. På min vei hvor læringen er tøff så har jeg ofte lurt på hvorfor jeg valgte det så vanskelig. Og hva meningen med det er. Ikke alltid jeg ser det når jeg er midt oppi. Uansett gjør motgang oss sterkere. Og ingenting er tilfeldig.

Ulv og tankenes kraft

Jeg har innimellom tenkt på hvorfor ulven har begynt å oppføre seg slik som ikke er normalt for den. Jeg har ikke tatt stilling til noe i forskjellige debatter og statuser på facebook. Har vel hatt en følelse at vi mennesker har skyld i at dette er forandret. Vi mennesker skal nå overstyre det meste. På tur i skogen en dag må jeg si jeg tenkte litt på ulv. Jeg har jo selvsagt ikke lyst til å møte på noen. Siden det er observert i nærheten her jeg bor. Jeg satte meg og nøt stillheten i skogen mens hunden løp rundt. Jeg følte noen så på meg.. Jeg trodde jeg skulle ramle av stubben da jeg så en ulv.. Jeg forsto jo at dette var en sjel.. Men i all verden liksom.. Den viste tenner og siklet rant.. Jeg spurte raskt min skytsengel hva i all verden dette var.. Hun sa en demon Line.. Demon??? Jo visstnok har jeg ikke vært borti en del av de, men i form av en ulv??? Jeg brukte mine verktøy og fikk den vekk. Jeg snudde meg og fikk se en herskare av de hadde ringet meg inn.. Jeg holdt hodet kaldt, jeg er ikke redd demoner, men dette var jo litt ekkelt. Jeg fjernet de alle og stille ble det. Forundret satt jeg tilbake og lurte på i huleste hva dette var. Når jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at noen ville snakke med meg.. Jeg fikk se nok en ulv.. Denne viste heldigvis ikke tenner. Den ville fortelle meg hvorfor ulven var som den var. Den sa at menneskene alltid hadde hatet de og hatt onde tanker om de.. Så det hadde lagt seg en forbannelse på de og de trengte meg for å løse den opp. Ulven forklarte at de ikke ville menneskene noe vondt. Men demonene styrte de. Du ser oss som vi er Line. Jeg satte meg ned med engang og ba om at all forbannelse ble brutt i alle ulver. Jeg ba om at høyfrekvent lys ble fylt i de.. Jeg gjentok behandlingen flere ganger. Ulven kom til meg senere den kvelden og takket meg for at jeg hadde reddet de.. Plutselig så jeg veldig mange og de satte igang og ule.. Hva gjør de spurte jeg.. Det er dems måte og takke deg på.. Jeg ble helt rørt, leder ulven kom helt bort til meg og strøk seg inntil meg og jeg holdt rundt den slik jeg ville gjort med hviklen som helst hund. Så løp de avgårde alle sammen. Det er ikke første gangen ett dyr oppsøker meg med en del av sin sjel, så sånn sett er ikke dette rart. At ulven skulle bli min venn trodde jeg nok ikke, men opplevelsen var god og kjærlighetsfull. ( bildet er tatt fra nettet)

Samtaler med utenomjordiske

Utenomjordiske er mine venner. De har fulgt meg hele livet. De støtter meg og hjelper meg på denne vanskelige veien like mye som andre siden. De samarbeider om en lysere jord. For lenge siden for at jeg skulle forstå det viste gud meg noe.. Jeg var på guds kontor.. Vi gikk vindeltrappen opp, mange svinger.. Der oppe viste han meg ett skip. Det var for å vise meg at vi alle er ett.. Utenomjordiske er ikke noe som er skapt av en annen gud eller noe. Jeg er selv fra planeten Erra. Kom til jorden fordi jeg ble valgt til ett oppdrag. Jeg har stadig besøk fra kongen av Erra. Han forteller meg når jeg skal vidre i oppgaver.. I dag kom han og viste meg at jordkloden lå foran mine føtter. Han sa: nå ligger jorden for dine føtter. Han sa jeg nå skulle spre mine kjærlighet og godhet. Jeg vet ikke alt om hva som ligger bak dette. Mulig at jeg skal vidre i karmalæringen på ett vis. At kjærligheten og lyset vil vinne er helt klart! Mørket har ikke overtak lenger. Min læring i å rense mennesker med tungt mørke i seg nermer seg slutt. Mennesker forandrer seg drastiskt når mørket er ute av de. De ser livet slik det er, de føler ekte glede, de blir gode igjen, men også friske. Jeg har lært så mye om karma at hodet føles spreng fullt. Nå må mye fordøyes. Og tiden blir inne for å ta imot mennesker som jeg kan hjelpe. Kreft er en av sykdommene mørket lager.. Men også andre sykdommer, det er ikke slik at jeg tror jeg skal trylle alle friske. Jeg er heller ikke lege. Men slik jeg nå har lært kan de det er meningen for bli friske når de blir fri fra mørket. Sykdommer har mye med frekvenser og gjøre. Og når mørket skygger for lyset og man blir lavfrekvent så kan og sykdommer komme.

Sort karma tar mange liv?

Som jeg har skrevet før regjerer sort karma jorden. Hvorfor tar mennesker livet sitt? Hvorfor er det så mye sykdom? Om alt er sort karmas skyld skal jeg ikke påstå. Men jeg har lært nå at mye av psykisk sykdom og sykdommer generelt skyldes dette mørket. Når man fylles med sort karma blir det mørkt for å si det slik. Man klarer ikke å se lyset for det er dekket for. Jeg har vært usikker på hvor mye jeg skal fortelle om hva mørket gjør med oss. Men for hver gang ett menneske dør med dette mørket. Vil en liten del av sjelen havne i mørket. Mulig det er dette noen kaller helvete, isåfall har vi mennesker selv skapt det. Men det er kun en liten del av sjelen som følger med. Jeg har blitt vist mennesker som har mye mørke i seg, det er som om noen snakker for de noen ganger.. Er det dette som blir kalt shizofreni? Ja nettopp! Dere har vel hørt enkelte drapsmenn si at det var en stemme som fortalte hva de skulle gjøre? Ja dette mørket styrer enkelte mennesker. Nå tror dere vel det har vippet over for meg. Men det har det faktisk ikke. Dette er er min læring fra andre siden. Og mørket vil føre oss inn i mer mørke. Nå blir det dystert innlegg her. Men er mennesker klar over dette? Vi har skapt elendigheten selv med krig og ondskap. Også forstår vi ikke hvorfor jorda har blitt som den er. Men hvem skal fortelle oss hva som skjer? Og hvordan skal vi snu dette? Det er veldig tungt arbeid. Det er en seig sort masse.. Vi har brukt lang tid på å få jordens indre noenlunde ren. Nå gjenstår å rense alle mennesker på jord.. Altså redde oss fra dette sorte deprimerende. Men det er ikke gjort på en dag. Jeg er i full opplæring om hvordan jeg skal befri disse sjelene. Noen kaller det å drive ut demoner. Det er jo det mørket kalles. Det sitter hardt på de mørkeste. Jeg vet at mange healere nekter å tro på mørket .. Og det forstår jeg. Jeg trodde heller ikke på dette før. Og jeg har mer en en gang blitt sjokkert over hva jeg blir vist. Jeg vil heller ikke vie fokuset til mørket, men hvordan skal vi få vite hva som skjer her på jorda hvis det blir dysset ned? Dette må ut og frem i lyset, bare slik blir mørket borte. Det kjempes forøvrig hver dag for å få mørket vekk. Jeg er opptatt av å ikke skremme mennesker, men å opplyse de for at de skal forstå. Siden andre siden vier så mye tid på å lære meg opp i dette er dette viktig utvikling for jorden. Skal vi bevare jorden må vi opp i frekvens alle enda mer og vie livet vårt til lyset. Vi må altså våkne! Vi er jo på rett vei. Vi må bare ikke gi opp. Hvis alle vi som ser dette kunne stå sammen og kjempe for lyset.. Jeg gir meg ikke.

Født for å forandre verden?

Må innrømme at veien jeg har valgt ikke er enkel. Jeg har følt meg mye ensom. Største støtten har jeg i få venner. Og mann og barn. De har støttet meg hele veien. Jeg forventer ikke at andre skal forstå det jeg “ser” og opplever. Men det er hyggelig at noen bryr seg om hvordan man har det. Når man velger en slik vei ser man raskt hvem som vil deg vel og er ekte venner og ikke. Jeg velger og med omhu hvem jeg slipper innpå meg. Jeg trodde faktisk ikke jeg hadde slik ryggrad jeg faktisk har. Jeg har møtt motgang hele veien. Jeg har ikke gitt meg. Jeg kom til jorden for å forandre den. Det gjør jo de fleste spirituelle lyse mennesker.

Men jeg fikk en spesiell vei med mye tung læring. Det er vel kun ett fåtall venner som vet noe om hva jeg går gjennom. Dette er ikke som andre jobber., jobber andre spørr deg om hvordan det går .. Det er ingen som spørr meg. Enn de få venner jeg har. Jeg føler også ofte at andre behandler meg som luft. Det er grunner til det.. Det handler om frekvenser. Når man er høyt på frekvens som jeg har blitt, midt i mye mørke sjeler så forstår ikke de mørke meg i det hele tatt. Mørke sjeler har mye mørkt i seg. Det mørke liker ikke lyset. Lyset og mørket forstår ikke hverandre. Min vei er å hjelpe å forstå hva mørket gjør med jorden. At det gjør mennesker syke. Og jeg samarbeider med andre siden om å få dette vekk fra jorden. Det har blitt mye tårer og frustrasjon. Jeg har mange ganger hatt lyst til å hoppe av denne veien.. Men når noe er avtalt før man kommer hit er det ikke bare å bryte ut av det, selv om mennesker har fri vilje. Noen sjeler velger mørket, jeg har valgt lyset. Og kjemper for at lyset skal ta større plass på jorden.

Det er ikke enkelt å leve med evner som blir sterkere og sterkere. Jeg sanndrømmer om ting som skal skje. Det er ikke alltid hyggelige ting. Jeg ser min egen fremtid. Det er heller ikke alltid enkelt og få beskjed om hva noen syns om deg. Jeg kan føle mye i møte med mennesker, hvis noe skurrer får jeg beskjed enten gjennom drømmer eller korte filmer i våken tilstand. Det er noen ganger jeg kunne vært uten de beskjedene. Noen ganger er det også ok å få vite det helt klart. Jeg gir aldri opp min vei.

Jeg får klage på skrivefeil på både blogg og siden min. Jeg klarte ikke konsentrere meg på skolen. Jeg slet veldig. Jeg forstår hvorfor nå, fordi jeg var så sensetiv. Jeg var i mange år flau over at jeg var så dårlig på skolen. Nå har jeg kastet fra meg de tankene for lengst. Jeg er meg selv.. Og de som ikke liker skrivefeilene og meg trenger heller ikke følge meg, det er faktisk helt frivillig. Jeg følger ikke andre kun for å slenge dritt. Jeg sletter alle kommentarer som er negative her og på siden min.

Evner skal ikke misbrukes, da mister man sin kraft.

På siden min alternative skytsengelen skrev jeg om denne familien som var rammet av en forbannelse. En person var veldig misunnelig på dems lykkelige liv. Personen hadde veldig onde tanker om spesielt en av de. Personen ville denne lykkelige personen rett og slett bort og vekk. Det la seg ett mørkt slør over alle som bodde der. Jeg hadde fortsatt masse spørsmål om hvordan dette går ann. De som bodde der har slitt med mye sykdom og har lite energi. Forbannelsen som er denne sorte karmaen som personen kastet på de har åpnet portaler som ikke lar seg ta vekk i en fei. Forbannelsen må løses opp. Jeg ser at personen som har utført dette selv er en mørk sjel. Gud forteller meg at denne personen var ondskapen selv i sitt forrige liv. Dermed var personen bundet til denne tunge karmaen i dette livet. Gud fortalte meg og at personen hadde store evner i forrige liv og valgte å bruke de på en ond måte. Han forteller meg og at det er ny universel lov som gjør at mennesker med evner mister sin kraft fort de tenker tanken på å gjøre andre noe ondt med sine evner. Så denne personen har mistet sin kraft. Jeg vet det selv at hver gang de har gitt meg nye kroner på hodet, nye krystaller har de også nevnt at jeg ikke må misbruke mine evner. Da mister jeg de.. Jeg har også avlagt ed om å ikke misbruke de. Jeg kunne aldri tenkt å gjøre det. Min vei er å hjelpe mennesker. Ikke å være ond. Forbannelser kan ikke lenger kastes på noen. Det går ikke lenger fortalte gud. Jorden har økt i frekvens. Rensingen jeg nå utfører hos de som har fått denne forbannelsen er ikke enkel. Det sitter godt, krystaller med høyfrekvent lys og de riktige ord må sies. Lag på lag med sorte slør løser. Sorte energier slipper taket. Tenk å utsette andre for slikt. Jeg forstår det bare ikke.

Vi former veien vår selv

Jeg må innrømme at jeg aldri har forstått at mennesker er misunnelige og hater andre. Min karmalæring tok en uventet vending i dag. Jo jeg hadde fra før hørt om at man kunne kaste en forbannelse på andre. Men at det kunne føre til dette jeg lærte i dag ble jeg satt ut av. En person er misunnelig på ett menneske, misunneligheten gror jo mer personen ser hvor dette andre mennesket er lykkelig og har det bra. Hatet gror frem, onde tanker surrer. Forbannelsen er ett faktum! Er det så enkelt? Ja! Det bra med dette er at det ikke lenger går ann. Jorden har økt i frekvens og dette er ikke lenger mulig. Men allikvel finnes det mennesker som dette har skjedd med. Forbannelsen ligger som ett slør over og i mennesket som dette er kastet på. Jeg vil poengtere at den personen som har kastet forbannelsen ikke er dette bevisst. Altså vet ikke personen at den har utført dette. Hvertfall i dette tilfelle. Det som skjer når ett menneske blir kastet forbannelse på er at det blir sykt. For dette her er karma, og den menneskelagde karmaen. Dvs de sorte flaksende energier og portaler. Så det er ikke bare den ene personen som blir rammet, men hele familien. Men for det meste personen det er ment. Siden det sorte skygger for menneskets indre lys så blir de syke. Tappet for energi blir immunforsvaret dårlig. Det er det disse energiene gjør, tapper for energi, gjør oss syke, påfører oss redsel og angst. Lista er lang.. Men personen som kaster forbannelse lager også negativ karma i seg selv. Jeg syns dette var sjokkerende. Hvorfor skal vi misunne andre? Hvorfor ikke være glad for at andre har det bra? Hvorfor vil vi andre vondt? Karmalæringen er tøff læring. Vi mennesker må våkne å se hva vi driver med.

Spøkelse som sto midt i veien

Må si jeg stadig opplever noe nytt, men det jeg opplevde i dag var nytt. Jeg kjørte forbi en kirke hvor jeg plutselig får øye på en mannlig skikkelse midt i veien.. Kjørte jeg på han? Får jo ikke drept ett spøkelse liksom. Jeg oppdaget at han satt i baksetet og forsto at han var desperat etter hjelp over til andre siden. Jeg bare åpnet opp for lyset og så englene kom og hentet han. Det er godt å kunne hjelpe stakkars sjeler som henger igjen og gjerne vil over. Det er ikke nytt for meg at jeg tiltrekker meg de fordi jeg har evnen, men dette var litt utenom det vanlige. Det gjør godt i hjertet.

Får du tegn fra andre siden?

Får du tegn fra andre siden? Jeg får stadig tegn som fjær.. Og siden dun ikke finnes i huset her pga allergi så er det ikke dunputa liksom. Det er jo alltid slik at man prøver finne naturlige forklaringer. Det gjorde også jeg før. Men ettersom kontakten med andre siden ble sterkere og sterkere ble jeg mer trygg på at tegnene virkelig betyr noe og sluttet bruke tid på å finne forklaringer.

I dag når jeg kom hjem første gang lå begge vingene til en fugl på dørmatta. Jeg fnyste litt inni meg og sa til katten min at den ikke skulle legge restene der. Det pleier den heller aldri å gjøre. Jeg var ute av huset en gang til å jammen lå det ikke ett par vinger ingen på dørmatta. Nå gikk det opp for meg at dette betyr noe. Jeg spurte min skytsengel og hun sa at du skal ut å fly. Fly?? Igjen? Jeg har nemlig hørt den før. Mulig jeg flyr høyere fordi evnene utvikles, at det er slik jeg kan tolke det.

Tegn kan og komme som tall. Tall som 55, 555, 33, 22.. Synkrontall., da for min del er det og ett tall på at jeg er synkronisert. Dooren Virtue har en app som du kan taste tall du ser om og om igjen og finne ut betydingen. For meg stemmer det hvertfall. Jeg syns tegn er godt å få når veien er vanskelig.. Det hjelper meg å komme vidre.

Frisk etter å ha renset ut sort karma?

Det har vært en utrolig tøff læring i karma. Noen mennesker er helt oppfylt av denne sorte gjørma. Den sorte karmaen som de er bundet til tar over alt i de, indre organer blir brutt ned. Personen blir alvorlig syk. Dette kan ikke leger se. Noen får kreft som en følge av dette mørket som ligger og tar over hele kroppen, men også andre sykdommer. Noen har ikke så mye i seg og sliter kanskje mest psykisk og med smerter i kroppen. Mye sykdommer er nok forårsaket av dette.

Jeg er ingen lege og erstatter heller ikke det. Men jeg har gått gjennom en grundig læring fra andre siden og utenomjordiske hvordan jeg renser mennesker med dette. Jeg kan heller aldri love å gjøre noen friske. Men renser går ut på og få dette ut av menneskene.

Jeg har fått en rekke verktøy oppgjennom flere år og en rekke nye hver dag nå siden læringen begynte. De blir utdelt som store krystaller i gull som blir liggende i meg med kraft og visdom. De som er sterkest befengt av dette sorte blir veldig slitne når jeg behandler de og sover mye, kroppen stiller seg tilbake og jobber på spreng. Organer skal bli som de skal og skyller vekk dette sorte grumset. Det er som om en vaskemaskin renser ut alt.

Jeg setter store krystaller i den jeg renser og denne spinner rundt i lysets hastighet. Alt skal vekk. Det vil alltid sitte igjen rester som renses ut i form av diare. Noe som er vanlig etter en healingtime og. Jeg har bestått min læring i rens, nå skal jeg ha dypere læring om hva mørket gjør med oss mennesker.

Jeg ser at menneskene jeg har renset rene får ett annet liv. Selv om det tar tid for de som er aller mest mørke å komme tilbake før alt er helt renset ut så er humøret på topp og kroppen blir bedre for hver dag. Ja det er ganske utrolig, jeg syns det selv og. Jeg er takknemlig for å kunne hjelpe mennesker til ett bedre liv. Men jeg kan aldri love noe.