Husrens, mørke energier som er skapt av mennesker.

Når jeg får i oppdrag i å rense hus, er det ikke bare like rundt huset alltid som blir renset. Ofte har det skjedd mye på steder fra veldig gammelt av og området strekker seg langt ut fra eiendommen til mennesker. Jeg kan og sveve rundt stedet for å få overblikk. For å sjekke hva som er grunnen til evnt uro. Jeg går og ned i jorden for å se på evnt portaler/lommer. Jeg kan og stå på stedet kun ved å koble meg på navnet til en som bor der. Noen ganger kommer det da filmer. Og da er det som jeg står der når det skjer. Som ett sted jeg sjekket her. Det er som om de nye tingene som huset osv blir borte. Så står jeg midt i hendelsene. Damer/hekser som ble brent på bål. Vikinger som voldtar damer. Fler blir drept. Slik skapes de mørke energiene. De dannes når ondskap blir gjort. Jeg ser lommer i grunnen. Jeg ser damer ligge i lommene. Deler av sjelen dems er tatt av mørke energier. Jeg ser prester som gjorde dette mot damene. De Ville ha vekk heksene. Dermed seg jeg og mye sorte skikkelser. De liker meg ikke. Ofte når jeg har hatt slike heavy saker kommer energiene til meg for å skremme meg. Ja de kan forme seg til rene halloween monstre for å skremme. Jeg lar meg ikke skremme. Det er ren skremsel. Men selvsagt er det ubehagelig når dyrene mine blir skremt. En gang kom min hund løpende.. Mamma de sier de skal drepe oss. Det kan de ikke. De gjør alt for å skremme. For hva skjer når vi mennesker blir skremt? Vi mister kraften vår. Derfor vil de skremme meg. Da mistet jeg evnene. Den gangen dette skjedde hadde jeg disse sortkledde prestene med hette over hodet på hele eiemdommen til jeg fikk bukt med alt i grunnen de kom fra. Jeg beskytter meg og selvsagt. Men de kan finne det minste smutthull. Det er tungt arbeid og rense dette. Det er mye følelser i hendelser og tragedier som har skjedd. Det er tungt og sveipe under jorda for å rense. Det er ett viktig arbeid for jorda vår. Mørke energier kan som sagt forme seg. De kan forme seg til mennesker fordi de er deler av menneskesjeler i seg. De kan og sveipe rundt som grå eller sorte skyer. Dette er kald, grøss kald energi. De former seg og til store flaggermus/vampyrlignende vesen. Noen ganger har jeg opplevd at de og har utgitt seg for å være barn. En søt liten jente. Så jeg skal tro jeg sender henne over og at de klarte å lure meg så de kunne bli. Men jeg har lært meg de fleste triks. Jeg kjenner det i brystet hva det er og har mine verktøy.

Vi har 9 kraftdyr, har du kontakt med dine?

Jeg har lenge vært bevisst mine kraftdyr. De gangene de ikke oppnår kontakt med meg så viser de seg fysisk. Nå om dagen er ugla og ørnen de som er foran og leder meg. Sammen med en diger frosk som sitter foran bena mine. I meditasjon i dag tenkte jeg å få oversikt over hvem som er rundt meg. Jeg ser de uten å meditere. Men i meditasjon ser jeg alt like klart som om de sto helt fysisk rundt meg. På min venstre side sto en elg og en hjort, bak meg bjørnen og bak bjørnen sto denne vakre hvite enhjørningen. På min høyre siden en rev, og ett rådyr. Jeg snakket litt med de alle sammen. Enhjøringen sa at drømmene mine ville gå i oppfyllelse nå. Kraftdyrene skrifter plass ettersom hvor du er i livet. Og hva du trenger. Ugla satte seg på skuldren min og sa at jeg skal hjelpe deg og ta kloke valg. Ørnen sa at bli med vi skal vise deg hva som skal skje nå. Ørnen la ut på vingene, så ugla.. Jeg etter.. Vi landet ett kjent sted. De ba meg gå inn. Ugla satte seg på skuldren min. Den fortalte hva jeg skulle gjøre i denne situasjonen jeg faktisk så meg selv i. Jeg gikk ut igjen. Vi fløy vidre.. Til noe jeg vet vil komme. De viste meg hva som skjer i kulissene. Vi fløy enda vidre.. De viser meg fremtiden. De leder meg til hvilke valg jeg skal ta. Mørket i noen mennesker er slu. For å være sikker på at alt går som det skal lytter jeg til de slavisk. Alle kraftdyr har sin egen oopgave. Alle vil deg godt. Ta kontakt med dine kraftdyr du også. Hvis du ikke føler du kan se de. Øv deg gjennom meditasjon. De kommer ofte gjennom der for å vise deg og lede deg.

Ensomhet… Ett liv med evner og opplevelser ikke andre forstår.

Ensomhet… En sjel som lengter etter å bli forstått. Ett hjerte som blør. En lengsel etter å være som andre. En sjel som lukker seg etter å ha blitt såret gang på gang. En sjel med godhet for andre. Som ikke ser på livet som alle andre. Noen ganger har livet vært mørkt fordi det er vanskelig å tilpasse seg denne verden. Ensomheten gnager. Utenpå seg det ut som sjelen stråler og at sjelen er lykkelig. Masker.. Lenger ut i livet når andre siden vil at sjelen skal bli en lysarbeider. Sjelen er klar for læringen. Da faller en og en maske. Livet blir ikke enklere. Men sjelen blir sterkere av å være seg selv. Ensomheten gnager fortsatt. Ensomheten blir større. Sjelen begynner å forstå sine evner. Ser og føler hvem som bør være i livet. Sjelens beste venner er andre siden. De er til å stole på. De er ærlige. Mange tårer faller hver dag. Ingen ser hvordan sjelen egentlig har det, og det er vanskelig for andre å forstå. Sjelen går en vanskelig vei. En vei som baner gjennom mørket og gjør noe med jorden og dens eksistens vidre. Andre siden leder sjelen og pusher inn visdom. Visdom og læring som gjør sjelens kropp sliten. Krampegråt. Hvorfor skal jeg ha denne vanskelige veien. Hvorfor? Sjelen har det tungt. Dette skjer utallige ganger på en lang vei over mange år. Det er som sjelen ikke har kontroll over kroppen. Det kan ikke forklares. Det må føles. Smerten, ensomheten. Utmattelse.. Gråt.. Finnes det flere tårer?.. Sjelen roper til Gud om å få slippe. Det river og sliter i en sliten utmattet kropp. Programmet blir stoppet. Det må hvile til for sjelen kan fortsette. Sjelen har mange tanker .. Hvorfor valgte jeg denne veien? Jeg visste ikke hva jeg gikk til. Andre siden sier: du er utvalgt! Sjelen skuer utover ett snødekt landskap. Sjelen ser de vakre snøkrystallene faller på sin sorte jakke. De er utrolig vakre. Sjelen lar seg selv falle i snøen … Så deilig å falle ned og være i kontakt med jorden. Det føles bedre etterpå. Litt lysere.. Dagene går.. Programmet er fullført. Alt føles lettere.. Som om noe vekt er tatt av fra sjelens kropp. Sjelens vei skal ikke forbli enkel lenge før hindringer skjer. Mørke menneske sjeler liker ikke sannheten. Liker ikke sjelens godhet. Mørket prøver stadig å trykke ned lyset. Men det går ikke lenger. Den lyse sjelen har seiret over mørket. Sjelen skal nå gå vidre i livet. Ensomheten vil kanskje ikke gnage slik på den vidre vei. Tårene vil tørke, håret vil igjen skinne, og øynene stråle.

Lurer du på hvem jeg er?

Lurer du på hvem denne damen bak bloggen er? Jeg er født 11 mai 1971. Ei landsens jente. I en søskenflokk på 6. Som liten var jeg mer ute enn inne. Jeg har alltid elsket skog, sjø og hav. Nå var det ingen sjø eller hav i nærheten av der jeg bodde. Men skogen ble ett oppholdsted for meg da jeg var liten. Jeg kunne sitte alene og jeg i skogen og bare nyte stillheten.

Jeg fikset ikke skolen noe bra. Jeg var ukonsentrert. Gikk ikke ut med de beste karakterne ut fra ungdomskolen. Jeg ønsket å bli kokk. Hadde systemet fungert annerledes hadde jeg kunnet blitt det. Hvis det hadde vært opptak istede for at de så på karakterne i alle fag. Jeg fungerer mye bedre med å gjøre ting enn å sitte rolig. I de fagene som hadde bevegelse hadde jeg bedre kakakter. Men det var ikke akkurat kokk jeg skulle bli.

Jeg hadde tett kontakt med vesen fra andre siden fra jeg var liten. Jeg har aldri følt meg som andre. Ensomheten har vært med meg hele livet. Hvorfor er ikke jeg som de andre? Ingen andre snakket om vesen de så. Jeg tror jeg aldri har nevnt til noen om hva jeg så. Jeg har en sterk intuisjon og følte at det ikke var lurt å snakke om det. Men andre sidens vesen ble mine beste venner. Noen jeg stolte på og som brydde seg om hvordan jeg hadde det. Dyr har vært en stor støtte for meg de og. Vi hadde mye katter da jeg var liten. Uten at jeg igrunnen var klar over det kommuniserte vi telepatisk.

Jeg er det man kaller en empat. Jeg er veldig følsom og kjenner hva andre føler. Jeg har det vondt når andre har det vondt. Og jeg liker ikke at andre lider. Jeg liker å hjelpe mennesker for at de skal få det bedre. Noe som og holdt på å få meg til å møte veggen. Dette var senere i livet da jeg hadde familie. Jeg har aldri satt meg selv først. Andre siden prøvde å fortelle meg at jeg ga for mye av meg selv, at jeg måtte tenke på meg selv. Men jeg klarte ikke se det. For meg var det naturlig å holde på slik. Tilslutt måtte jeg endre litt på det. Man kan ikke bare gi og gi uten at man kjører seg selv til grunne. Andre siden sa at det blir ubalanse når du aldri får noe tilbake. Dette var i min oppvåkning. Jeg måtte lære meg å si NEI. Jeg måtte se at jeg ikke kunne holde på med dette løpet.

Naturlige ting skjedde etter min oppvåkning og jeg ble kjent med mine evner. Hvorfor jeg følte alt som jeg gjorde. Og lære meg å tyde alt. Venner ble silt ut. Alle er de fine mennesker. Men de skulle ikke være med på min ferd vidre. Jeg har kjent mer og mer på hvor viktig det er med ærlige mennesker rundt meg. Som ser meg som jeg er. Jeg forlanger ikke at alle skal forstå mine evner. Evnene mine utviklet seg raskt etterhvert. Det har vært harde tørner og omveltinger på denne veien. Andre siden har stadig økt frekvensen min. Og trening og trening med evnene. Til tider har jeg jobbet natt og dag. Ensomheten har boret seg i meg. Mørke mennesker som har villet sverte meg. Og for å trykke meg ned. Men selv om det har vært så tungt at jeg nermest har skreket til gud at nå velger jeg en annen vei! Og smerten i meg river..Så har jeg klart å finne pågangsmotet i meg selv gang på gang. Min hovedoppgave på jorden er karma/mørket. Jeg har observert mørke mennesker og sett hvordan de er og hva deres hensikt er. Jeg har og lært og rense de og sette de fri.

Jeg har lært mye annet på denne veien og. At det finnes uendelig med dimensjoner. Jeg har truffet vesen fra mange av de. Det finnes så mye vi bare fornekter at finnes. Jeg snakker og med dyr, og jeg har ikke de lange samtalene. Jeg behandler dyr. Og jeg snakker og med de selvsagt. Ofte vet de selv hva som feiler de. Jeg føler på min kropp hva de føler. Jeg fikk utdelt ett røntgensyn for lenge siden. Noe som kommer frem når det er behov. Mange dyr sliter med menneskers karma. Vi mennesker legger det på de. Derfor er mange dyr uforklarig syke, stresset osv. Har du sett dyr oppføre seg plutselig agressivt? Det er ikke naturlig at en hest er det uten grunn. Ofte er det eier som legger dette på hesten. Evnt forrige eier. Hvorfor tror dere ulver oppfører ser som rene mordere? Jeg har snakket med ulvene og de er dypt lei seg og frustrerte over dette. Menneskene har hatet ulv i alle år. Hva skjer da? Jo det er slik vi sprer mørket og legger det på andre. Ved å være sint på de eller hate. Derfor har ulver tunge lag med karma på dseg og oppføree seg slik som ikke er naturlig for de. Karma/mørket er ond energi. Dette har jeg lært og forløse av dyr.

Jeg kan og se chakra med mitt blotte øye. Jeg ser hvordan de går om de går ujevnt eller ikke. Jeg ser din aura/energifelt. Jeg kan og lese gjennom deg hva som sitter i de. Noen ganger får jeg opp livsveileding gjennom noen av chakraene. Det bare kommer.

Jeg har og lært på denne veien og dette var noe av det jeg startet med, det og hjelpe sjeler over til Gud. Husrens.. Det utviklet seg til å lære å rense steder med tung energi/karmaenergi. Sorte flaksende energier. Portalene.. Jesus ledet meg gjennom mye av dette. Hus på hus.. Til siste del hvor jeg lærte at noen ganger er energiene bundet med menneskers karma. Så for å få det rent måtte jeg rense de som bodde der. Da ble det borte. Dette er kort fortalt av alt. Alle deler av læringen har vært tøffe. Nå er 2016. Jeg trodde at siste del av 2015 ikke skulle få meg hit. Jeg var så utmattet av siste del av programmet jeg var gjennom. Men jeg kravlet meg opp igjen. 2016 blir forhåpentlighvis uten dette tunge programmet jeg har vært knyttet på andre siden. Det har vært en mening med denne tunge veien. Karma er tung energi det som er tung å fjerne. Jeg måtte få styrken og alle verktøyene for å klare å bekjempe de. Jeg møtte stadig tyngre og tyngre energi. Det har vært en kamp. Og de energiene liker meg ikke noe særlig. Så ofte har de kommet til meg for å skremme meg, ja de kan forme ser om. De innehar en bevissthet fordi de er deler av menneskesjeler. Men jeg lærte raskt at det ikke var noe å la seg skremme for. Jeg er glad for å ha vært med på å bekjempe mørket på jorden. Vi har kommet langt.

Slik livet er nå for meg og det jeg ser i 2016. Og som andre siden har fortalt meg er at jeg nå skal starte og lære andre hva jeg har lært. Starte med kurs. Vi trenger å være flere. Jeg vil ikke røpe for mye av 2016. Men tiden er inne for å gå vidre. Skipet jeg kastet meg ut på er på rolig farvann nå. Skipet symboliserer min reise. Jeg har mange fra andre siden som fanger meg når jeg faller. Men jeg håper fallene ikke blir mange dette året. De siste årene har vært preget av lidelse og smerte for å ta imot all visdom.

Du lurer kanskje hvem jeg er foruten mine evner? Jeg er en kreativ sjel, jeg elsker å lage mat og gjør det ofte når ting er tungt for å balansere meg. jeg liker å fotografere og har en canon 5D, men jeg fotograferer ikke så mye med det nå og min datter bruker det, men jeg er flittig med mobilkameraet. jeg er en romantiker, jeg elsker hav og sjø. Jeg elsker sommerfugler. Jeg elsker å gjøre andre glad. Jeg er lojal og ærlig. Jeg liker å se det gode i mennesker jeg møter på min vei. jeg elsker en tur i skogen, jeg plukker gjerne bær. Jeg liker å pusse opp gamle møbler og syns det er gøy med intriør. Liker å drive i hagen, så grønnsaker. Elsker dyr( har en hund og en katt). Har alltid ønsket meg hest. ønsker meg båt så jeg kan være mer nær vannet. Jeg har to jenter, Ene er 17 og andre snart 19. De betyr alt for meg. Vi har ett tett og nært forhold. Jeg elsker å se solnedganger, nyter sommeren med ett glass vin gjerne i solnedgang. Dette er litt om hvem jeg er : ).

Trappene til himmelen

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har blitt ført opp disse trappene. Noen ganger kommer engler og henter meg. Line vi vil vise deg noe.. De tar meg i hånden og vi går opp trappen. Noen ganger når de skal feire at jeg har klart noe kan det ofte stå engler langs hele trappen og spille musikk. Noen gir meg roser i lys rosa fordi de vet jeg elsker de. Når vi er oppe er det hvite søyler og alt er lyst.. Ofte står gud der og med kontrakter jeg skal skrive under på. Eller hvis det er feiring står det store kaker og champagne. Jeg baner meg vei i masse engler som viser vei. Gud forteller hva vi feirer. I himmelen feirer man ofte. Så det er ikke alltid jeg har fortstått at de feirer. Jeg har ofte sagt: jeg er da ikke helt ferdig? Da de svarer med at de vil feire at jeg holder ut og ser posetivt på det. Himmelens trapper har og en vindeltrapp. For hver sving i trappen er det ett trinn.. En etasje.. Alle etasjer innholder forskjellig. Og guds kontor. Med bokhylle så høyt opp du klarer å se. Alle mennesker har en bok i denne bokhylla. Livets bok. I den ser du det du har vært gjennom og det som ligger foran deg. Hverfall det som er bestemt før du kom til jorden. Siden mennesker har fri vilje kan du styre unna. Det du ikke lærte dette livet lærer du neste liv. Jeg har sett mennesker som nettopp har reist fra livet på jorden sitte på guds kontor for å snakke om hva personen lærte og hva den vil lære neste liv. Alt blir ikke bestemt med engang. Noen kontrakter blir og til mens du er på jorden. Du har kontakt med gud i din bevissthet om du ikke merker det selv. Hva er gud? Gud er energi. Du er og en energi. Faktisk en bit av guds energi. Uten din fysiske kropp er det, det samme. Gud er din leder.. Etter han har vi jo skytsengler.. Og hjelpere. De jobber for gud. Ikke alle lar seg lede fordi de lytter ikke til sitt indre eller sin indre stemme. Uansett er det læring. Vi lever ikke ett liv på jorda uten å lære. De gamle sjelene er ofte de som driver med alternativt. De har levd mange liv og har lært mye. De er åpne sjeler og lytter til sitt indre. De har og ofte oppgaver som dreier seg om å opplyse de yngre sjelene. Og å hjelpe andre mennesker osv. Hvem skapte Gud? Dette har jeg faktisk spurt om.. Jeg gjorde meg noen tanker om dette. Jeg fikk til svar: universet. Hvordan du ser gud har ingen betyding. En engel kan og endre form til den formen du vil være mest komfertabel med. Slik er det med gud og. Gud skapte ingen relgion som har med å nekte mennesker fri vilje. Gud har heller ingen fordommer, og dømmer ingen. Den ekte bibelen er skrevet om. Den vi kjenner til i dag innholder mye som er funnet på for at kirken skal kunne styre andre mennesker. Det var ikke guds hensikt med bibelen. Gud ville vi skulle skape kirker for at vi skulle føle oss nær han. For mange er gud noe som ikke finnes. Det er ikke så rart. Dagens samfunn er lagt opp til at vi raser avgårde og er mest opptatt av det ytre, penger og makt.. Ikke alle da. Men vi har reist langt fra den bevisstheten vi burde ha. Dermed er vi blitt slik at vi tror bare på det vi kan ta på. Men sakte våkner jorden opp fra dvalen. Det popper opp åndelige mennesker over alt. Noe jeg ser på som posetivt. Husk at de er mennesker som er plassert her på jorda for å lede de andre som bruker lengre tid på å våkne. Vi trenger de alle<3

Meditasjon

Mediterer du? Jeg glemmer ikke første gangen jeg skulle meditere. Det er noen år siden. Jeg ble ledet til dette og var igrunnen litt redd. Ikke uvanlig når man forstår man har evner og ikke er trygg på de. Jeg hadde lånt en cd med guided meditasjon. Jeg la meg ned og pustet dypt ut og inn. Lukket øynene og merket det begynte å flakse rundt meg.. Jeg åpnet øynene og se rundt meg.. Hva var dette? Jeg lukket øynene igjen og det samme skjedde. Jeg tittet rundt meg igjen.. Englene var så glad for at jeg endelig tok veiledingen at de flakset rundt meg av glede. Jeg kjente myk bris av vind mot meg. Jeg måtte venne meg til dette. Jeg fant raskt ut at jeg ikke orket guided meditasjon. Mulig det var en mening med det. Det var noen som skulle lede meg. I meditasjoner blir du kjent med DEG. Din sjel og ditt høyere selv. Etter en del øvelse trengte jeg på en måte ikke noe tid på å puste å komme meg i den mediative følelsen hvis jeg kan kalle det, det. Jeg er der med engang hvis jeg ikke er veldig stressa før jeg starter. Kanskje møter du noen som vil veilede deg. I meditasjoner har jeg reist mye. Jeg ser fremtiden min. Jeg har blitt vist mye jeg ikke visste fantes. Jeg har blitt vist oppgaver. Det kommer liksom filmer på filmer. I dag så jeg meg selv med hvite vinger, jeg sto ytterst på en fjellskrent. En diger ørn kom flygende, jeg måtte rygge for at den skulle få plass. Ørnen var like stor som meg selv. Denne ørnen er mitt kraftdyr. Jeg har kontakt med den utenom meditasjon og. Den sa jeg måtte bli med den. Den fløy først, jeg etter og vi fløy høyt over jorda. Vi var innom forskjellige steder. Som kommer som min oppgave. Jeg ble og vist en jobb jeg vet har ligget og ventet på at jeg skal bli klar. Jeg ser mange år inn i fremtiden av mitt eget liv. Noe som ikke gjør det enkelt. Vi fløy rundt hele jorden. For en frihetsfølelse! Hvis du ikke mediterer vil jeg anbefale det. Det gir en god tilstedeværelse i eget liv. Det ligger mye ute på you toube. Spotify har en del og sikkert andre musikk apper. Start i dag og bli kjent med deg selv. Jeg ber alltid om at bare det gode skal komme gjennom når jeg starter meditasjonen.

Tankenes kraft og karma

Mennesker har en tendens til å bekymre seg for det meste. For tilogmed ting som kan skje og som i de fleste tilfeller ikke skjer. Tankenes kraft er en stor del av livet vårt. Det du tenker er du. De tunge tankene, bekymringene og også onde tanker former livet ditt i stor grad. Visst kan livet gå i bølger og vi møter motgang selv om vi prøver å fokusere på det posetive. Alt er læring. Det som mange ganger har reddet meg ut av de mørke dalene er å fokusere på den minste posetive ting i livet. Karma påvirker og. Vi drar med oss karma fra mange liv. Mønstre som ligger i oss som vi ikke klarer å bryte oss vekk fra. Har du noen ganger tenkt at hvorfor sliter jeg slik? Jeg har hatt en fin barndom. Livet har glidd på skinner. Så snur alt. Noen opplever at alt snur ved motgang. Da tar karmaen overhånd. Vet ikke om noen enkel måte og forklare dette på. Men jeg kaller og karma mørket. Hvis du først havner nedi dalen og alt blir tungt så tar mørket overhånd noen ganger hvis du da ikke tar tak i lyset i deg og lytter til det. Da må karmaen/ mørket vike. Så er det de som har slitt hele livet. Fra de kom til verde har livet vært tungt. Dette er tung karma. Karma ligger i lag på lag i oss. Vi er og ofte forbundet til andre liv før med tråder. Jeg ser ofte sorte tråder på mennesker som sliter. Karmaen forårsaker psykiske lidelser. Man kan slite om det ikke er karma. Men ofte har karma skylden. Dagens unge mennesker ligger under mye press. Verden har blitt til en stor felle. Vi skal være perfekte, Vi skal rekke mye, vi skal ha de beste karakterer, vi skal ikke minst ha flotte hjem og en jobb man tjener mye penger på. Det hele har blitt ett jag. En stor felle, det handler om å være perfekt. Ingen er perfekt. Alle er unike slik de er. Det handler om å kunne være seg selv. Å lytte til hva ditt indre forteller deg. Ingen gjør dette lenger. Tenk om vi kunne gi dagens unge disse verdiene. Allikvel er presset der. Det er som om å se en ungdom holde seg for ørene for å ikke høre på alle krav rundt en. Det ligger over alt. Slik utviklingen er nå er det ikke rart at psykiske lidelser utvikler seg. Den mest vanlige folkesykdommen. Karmaen skaper og redsel og angst. Etter 6 års læring om karma har jeg lært mye om hva den gjør med mennesker. De fleste får snudd livet sitt etter en rens. Men tro ikke at jobben er gjort fordi om jeg renser vekk din karma. Karmaen setter sine spor i menneskers tankesett. Du må jobbe selv og. Men det blir mye lettere når karmaen ikke er der og vil styre ditt liv. De aller tyngest karma som har gjort ting som ikke er bra kan få seg en tung oppvåkning. Og må fordøye det de våkner opp fra. Noen våkner dessverre ikke før de møter veggen selv. Men dette er mennesker med den tyngste karma. Den er sort og seig. De lever helt utenfor seg selv og er totaltstyrt av sin karma. Grunnen til at andre siden valgte å dra meg gjennom en omfattende læring i karma er at tiden er inne for at den blir fjernet. Karmaen er roten til alt ondt på jord. Også sykdommer. Jeg har banet meg vei gjennom mørkets måte å handle og være på. Jeg samabeider med gaia. Denne gode kjærlighetsfulle energien i jorden. Hun har hjulpet meg mye på veien. Mørkets tilholdsted og indre kjerne var nemlig i jordens indre røde kjerne. Det var der kampen startet mot mørket. Vi måtte fjerne og bekjempe kjernen. Har ikke tall på hvor mange timer jeg har brukt der nede. Vi greide det tilslutt. Da begynte jordens indre og fungere bedre. Jeg har lært mye på denne veien. Og fått en visdom jeg ellers ikke ville fått. Og funnet ut at jeg gir meg aldri. Dette er oppgaven min her på jorden. Befri mennesker fra karma.

Dødsprosessen

Døden finnes egentlig ikke. Sjelen lever evig. Mange syns døden er skummel og tenker at det er helt slutt. Døden er bare å komme tilbake, noen kaller det “hjem”. Ett menneske som skal dø går gjennom mange faser for å forbredes for å forlate den fysiske kroppen. Jeg deltar for tiden i en prosess og læring om dette. Vi har kommet til steget der hvor dette mennesket er over på andre siden, dvs delvis.. Der mennesket blitt plassert i ett “rom” som vibrerer.. Det som skjer i dette rommet er at sjeleveggene løsnes fra menneskets kropp. Jeg så mennesker ble ristet forsiktig. Før dette steget som er ett av de siste har dette mennesket vært gjennom flere stadier, mer og mer av sjelen har forlatt kroppen. Altså har jeg snakket med dette mennesket på andre siden. Mennesket har skrevet flere kontrakter hos Gud om hva den lærte på jorden dette livet. Også kontrakter om at mennesket er klar for å dø. Jeg så og mennesket bli pakket inn i lysende tepper av engler for at sjelen skal slippe og at mennesket ikke skal føle frykt. Mennesket har og ett stadie hvor dem slipper tak i alle personer den har vært bundet til i dette livet. Jeg så at mennesket trakk til seg noe som lå på de personene for så at mennesket gikk vidre med mer av sin sjel i lyset. Mennesker som skal dø kan og være bundet til mennesker som er glad i de som ikke vil slippe tak i de. Som ikke orker at de skal bli borte. Dette har jeg opplevd gjennom denne læringen. Det er viktig at vi som mennesker ser på døden som noe naturlig, ja det er vondt og miste noen man er nær. Men det er viktig å tenke at dette mennesket er klar for å gå vidre at det er til det beste. Det er lettest og slippe tak i gamle. Forstår at det ikke er lett å slippe tak i unge og barn. Men det som ofte skjer når i ikke slipper tak er at en del av dems energi/sjel blir hengende i energifeltet til den som ikke har sluppet tak. Dette er spennende prosesser. Og spennende læring. Den beste måten og forlate kroppen på er gjennom kronechakraet. Kroppen er kun ett skall vi forlater. Jeg vil si at døden kan vel sies og være både vakker og vond. På andre siden feirer de hjemkomsten til den døde. Mens vi sørger.

Årets første dag i 2016

Godt Nytt år! Hva forventer vi i det nye året? Har du drømmer og håp for ditt liv? Det er viktig å ha drømmer om hva man ønsker seg vidre i livet. Drømmer manifisterer seg og blir virkelige hvis det er noe du virkelig vil. Mine ønsker for 2016 er en roligere vei. Det er som jeg har kjørt berg og dalbane hele 2015, som toppet seg mot slutten. Men nå legger jeg det bak meg. Jeg starter med nye blanke ark og vakre fargestifter som skal gi meg ett fantastisk år med lykke. Årets første dag fikk jeg besøk av en erkeengel som jeg tror jeg aldri har møtt. Jeg har møtt utallige engler oppe hos gud og mange kommer ofte med budskap til meg. Jeg trodde først det var en dame engel.. For han hadde en kurv med roseblader.. Han kastet roseblader foran seg der han gikk. Jeg så da at dette var en mann. Jeg spurte hvem han var? Jeg er erke engel zadkiel( usikker på om jeg har skrevet det rett). Han satte seg på huk foran meg og sa han var der for å hjelpe meg. At siste tiden hadde vært tung for meg. At han skulle ta og hjelpe meg med mine bekymringer. Vi snakket en stund om min vei. Det som kommer.. En veldig vakker engel. Han strødde ett gullstøv over meg som så ut som det var støv og flak fra røde roser i. Jeg vet at bekymringer er unødvendig, jeg vet det trekker meg ned i frekvens. At ting ordner seg uansett. Men slutten av 2015 var så heavy at jeg trodde jeg ikke skulle klare å bære meg selv inn i 2016. Men jeg klarte det. Med god hjelp av andre siden. Jeg kan ikke ta æren for det alene. For jeg er ikke alene. Andre siden er der for meg hele tiden. Jeg har ikke tall på hvor mange mennesker jeg har renset i 2015. I regi fra andre siden, mennesker som gud har vist meg at trenger min hjelp. Jeg har renset mennesker døgnet rundt. Syke mennesker, narkomane, psykisk syke, mennesker som har mistet seg selv. Jeg har sett hva dette kan endre i mennesker. Familier som ikke har godt forhold blir venner igjen og får en ny start. Visst driver jeg firma. Men jeg jobber mest gratis i regi av andre siden. Dette er det ett fåtall som vet. Penger er ikke alt, men jeg trenger det for å leve og til dags dato klarer jeg fortsatt ikke å leve kun av firmaet. Det er begrenset hva jeg klarer og ta på meg i tilegg til veien og læringen fra andre siden. Jeg har jobbet så mye til tider at jeg har ønsket meg vekk fra all rensing. Jeg kjenner når jeg møter mennesker om det er noen jeg skal hjelpe gratis eller ikke. Eller jeg får beskjed fra andre siden om at det er en oppgave. Det å gi er å få mer tilbake. Jeg gir i kjærlighet til de mennesker jeg renser. Da får man og kjærlighet tilbake. De priser jeg har på behandligene mine er satt opp i samarbeid med andre siden. 2016 kommer som ett friskt pust for mange. Se lyst på det kommende året og lyset vil være med deg. Klem sendes dere alle: )).