Narkomane har tung karma

Jeg har fra før på min vei blitt vist narkomane med tykke karmatråder osv. Jeg har i min læring lært at de ofte har tung karma. Tung karma skaper psykiske problemer, en uro inni mennesker. De ser ikke veien de bør ta fordi all karma forstyrrer dems indre.

I helga var jeg i Oslo på en hyggelig tur med en venninde. Ikke ofte jeg er i Oslo skal man si. Det krydde av tiggere. Romenere, mennesker som bor på gata overalt. Det gjør meg uendelig vondt.

Vi ga penger til noen. Men en gjorde mer inntrykk på meg enn jeg forsto der og da. På vei hjem til toget kl 00.04. Satt en ung narkoman gutt med en plakat foran seg. Min venninde putter penger i, jeg tenkte å tømme alle småpenger mine i det jeg ombestemte meg og ga han en 100,- lapp i tilegg.

Min venninde snakket med han, jeg sa faktisk ikke noe særlig. Men denne unge mannen ga uslettellig inntrykk på ett vis. Det var noe med han. Men hva? Jeg tenkte på han dagen etter og. Hva var dette? Jeg fikk han ikke ut av hodet.

Til i dag hvor jeg fikk beskjed av andre siden som ba meg hjelpe han. Han kom til meg med sin bevisshet. En del av sin sjel. Jeg tok først og tømte hans akasharkiv med livets nøkkel, fortsatte med den hellige gral/kilde, så ungdomskilden som fjerner mønster fra de tre nedre chakra og fører kropp og sjel igjen sammen i ett kalibreringsrom i 3 dager.

Karma har endret jorden og jeg ble sendt til jorden for å lære om den og å fjerne den. Veien har vært tung og er det fortsatt. Men lyspunkter er faktisk å bli ledet til å hjelpe disse menneskene.

Jeg klippet karmatråder og renset ut lag med karma. Det gjør hjertet mitt godt å kunne hjelpe mennesker som har det slik. Jeg bare visste at det var noe med han. Men jeg visste ikke at jeg ville bli ledet til dette.

Etter jeg var ferdig med han for i dag ble jeg vist at det sto en hel rekke narkomane med en del av sin sjel i kø for hjelp av meg. Å Guri tenkte jeg! Hvordan skal jeg greie dette? Jeg ble ledet frem. Jeg hadde sjelene som en hale etter meg da jeg ledet de alle i samme runde som den unge mannen. Det står fortsatt en hel flokk og venter.

Slike oppdrag er det ikke uvanlig at jeg får. Det er derfor jeg kom til jorden. For å endre den. Det og hjelpe mennesker er viktig. Det er min oppgave.

Hvis alle tok vare på hverandre og delte av det de har hadde verden sett annerledes ut. Verden er preget av altfor mye ego og kynisme. Alle mennesker er verdt like mye. Alle har de noe godt i seg. Vi er her for å lære, ikke for å dømme hverandre.

Når veien og livet er tungt

Noen ganger ønsker jeg å rømme til ett sted langt bort. Når livet og veien blir så tungt at det kjennes som om hjertet mitt brister. Når jeg er så sliten at jeg ikke vet hvordan jeg skal komme meg vidre. Når alt tårner seg opp over hodet mitt.

Veien min er finurlig staket ut før jeg kom til jorden. Pga min vei.. Akkurat nå har jeg i det siste vært så sliten. Jeg drømmer om natten om høye fjell jeg klatrer meg oppover. Jeg drømte at jeg prøvde å holde meg fast med neglene i noe jord i fjellet, jeg gled nedover, men kjempet meg oppover igjen. Det er akkurat slik det føles på denne veien. Skal aldri fjellene ta slutt? De er smertefulle å komme seg opp. Ensomt, slitsomt, jeg blir utmattet.

Jeg har utallige ganger tenkt på vei opp fjellene.. Jeg klarer det ikke!! Jeg orker ikke mer! La meg slippe. Kan jeg få leve normalt nå? Hvorfor all smerte? Hva er meningen? Blir jeg ett bedre menneske? Det handler om utvikling. Klatre seg oppover mot ny visdom. Men når jeg ligger der utmattet gir jeg blanke i all visdom. La meg få leve! Før nye fjell kommer er det kort hvile imellom.

Jeg glemmer heldigvis raskt mellom fjellene. Når alt slipper tak og jeg igjen kommer til meg selv så er det nesten glemt. Jeg har lært meg å kjenne tegnene på at mye fjell kommer. Jeg blir berg og dalbane i humøret.. En følelse av Forvirring, glad og sint om hverandre. Fjellene gjør at jeg kommer vidre og inn i noe nytt, dermed disse følelsene som raser.

Jeg biter tennene sammen og prøver i det lengste å ta meg sammen. Når det raser som verst så får andre siden og alle som følger meg høre utblåsninger om at nå hopper jeg av denne veien, dette orker jeg ikke! Jeg har tilogmed jaget de og bedt de la meg i fred. De klarer alltid å få meg på rett vei igjen.

Og de støtter meg og sier de vet hvor tungt jeg har det. De er der rundt meg hele tiden. Ja jeg blir lei innimelom. Skikkelig lei av å føle meg overvåket. Det er meningen jeg skal denne veien og de gjør alt for å stoppe meg fra og velge feil.

Jeg vil denne veien jeg og. Men til tider koster den så altfor mye. Jeg har vært så mye sliten siste årene at jeg har ikke klart å leve slik jeg ønsker. Veien tar alt. Jeg har nok med å holde meg på beina og å komme meg vidre.

Jeg er en ensom sjel. Men ikke alene. Jeg dømmer ikke de som forstår mine opplevelser og evner. Jeg forstår de. Jeg har selv på min vei tvilt mye på alt jeg ser. Men veien har gitt meg trygghet i meg selv og hvem jeg er. At jeg ikke trenger støtte for å være MEG.

Veien har gitt meg mye på godt å vondt. Den har gitt meg nye evner. Tett kontakt med andre siden og andre dimensjoner. Den har gitt meg innblikk og stor læring om andre mennesker. Jeg har lært meg å se mennesker som det de er. Alle mennesker gjør feil. Skal de dømmes for det? Nei.. Alle gjør vi feil, vi er her for å lære. Jeg har lært og se det fine i alle uansett. Jeg dømmer ingen for den de er.

Jeg har til nå 19 medaljer fra andre siden, den siste var for klokhet. Og for at jeg kan se utsiden og innsiden av en situasjon. Jeg har nylig motatt ett stort hjerte i gull fra andre siden. For at jeg ser det gode i alle mennesker. Jeg har virkelig betalt med mye tårer for de medaljene.

Jeg reiser meg igjen og klatrer meg oppover nye fjell. Ser ikke ut som jeg gir meg. Jeg har en sterk vilje, det har jeg alltid hatt. Har jeg satt meg ett mål så jobber jeg til jeg kommer meg dit. Det koster, men det er riktig.

Brev og tester i Guds regi.

Det går ikke en eneste dag uten at jeg kommuniserer telepatisk med de rundt meg. Det er i perioder mye beskjeder. Engler kommer med brev fra Gud. Beskjeder om forskjellig. At jeg feks må forbrede meg på å ta ett neste skritt på veien.

Brevene har beskjeder om at jeg blir beroliget at alt vil gå bra. At jeg ikke trenger å uroe meg.

Jeg følger veiledningen slavisk. Altså det har hendt at jeg har nektet. Det hender jo at de gir meg flere beskjeder for å forberede meg. Fordi de vet jeg vil steile over feks oppgaven de gir meg. Men det ender alltid med at jeg utfører den.

Som i dag i skogen fikk jeg og beskjeder fra skogens dronning om hva neste skritt er.

Jeg har noen ganger lurt på hvorfor Gud gir meg disse brevene når jeg kan snakke med han telepatisk. Men jeg har lært meg å lese brev i mitt indre. Jeg hadde en test ang dette for en tid tilbake. Jeg har og skrevet en Mail til noen i oppgave fra andre siden hvor de viste meg hva jeg skulle stryke og ikke. Alt foregikk i indre film.

Mulig jeg får bruk for dette en dag. Jeg vet ikke. Men veien min består av mye tester og øving på forskjellig fra andre siden. Noen ganger vet jeg ikke engang at jeg har vært gjennom en test før etterpå.

Det har hendt at de har tilkalt meg.. Line! Gratulerer! Hæ?? Jeg har ikke forstått noe. Det du har vært gjennom har vært en test.. Du besto!

Herremin! Ikke alltid jeg har reagert med å bli glad. Noen tester har vært omfattende og tatt mye energi. Og da etterpå få vite at alt var ett spill, blir man satt ut.. En test la jeg hele meg selv i å hjelpe. De skulle teste hvor langt jeg kunne gå for å hjelpe mennesker.

Hvorfor slik test spurte jeg? Fordi mennesker vil utnytte din godhet sa de. Du skal ikke la deg utnytte. Testen viste at jeg strakk meg for langt. Man kan ikke redde alle. Noen mennesker ser bare seg selv, ikke at de er onde for det. Men de utnytter de som vil andre godt. Så de testene har det vært en del av. Jeg har måttet lære å sette grenser. Det er ikke min oppgave å redde alle.

Jeg får mye Mail av mennesker som ber meg sende lys, gi dem hjelp.. Jeg klarer ikke å yte denne hjelpen døgnet rundt. Jeg har begynt å velge å la være å svare de. Jeg må leve selv og. Jeg har ikke stor inntekt. Jeg er nødt til å ta betalt for å greie meg. Penger er og energi. Det å få behandling er å gi energi og ta imot. Det er energibytte. Det blir balanse begge veier.

Drømmer som blir virkelige

Har du drømmer om fremtiden? Hva ser du for deg? Jeg har sett fremtiden min i mange år. Det har ikke gjort livet mitt enklere. For det å kunne se hva som ligger der fremme i grove trekk, gjorde at jeg trodde det lå nermere i fremtid enn det gjorde. Om og om igjen ble jeg vist hva som lå der for meg.

Jeg har tvilt, jeg har vært sint og det har vært mye tårer. Hvorfor ser jeg dette? Filmene om fremtiden ble mine drømmer om fremtiden. Drømmer som var frø ble sådd. Jeg har utallige ganger signert kontrakter hos Gud som har betydd mye for min fremtid. Jeg har hoppet utfor kanten av stupet mange ganger. Jeg har vært redd, ja! Men man må ta sjanser skal man komme seg vidre.

Det har vært ett blodslit i mange år. Men alt betaler seg. Frøet som ble sådd ble til ett vakkert tre. Nå har treet fått vakre blader. Jeg har kjempet for å komme meg frem som spirituell behandler. Mange har ristet på hodet når jeg fortalte de grovt hva jeg ser i min fremtid. Og noen ganger har jeg tenkt. Line! Kan du ikke bare holde munn. Ikke at det er noe jeg deler med mange.

Line du ser mye, ingenting har skjedd har jeg hørt en del. Ja det har gitt meg tvil noen ganger. Drømmer jeg bare? Trenger jeg medisiner snart? Hva driver jeg med? Men ingen mennesker kan dømmes for å tvile på meg. De ser ikke det jeg ser. De har ikke vært gjennom det jeg har vært gjennom. Jeg har dratt meg fremover i sort seig gjørme. Jeg har ikke gitt meg. Jeg har stått alene. Ja jeg har smilt utenpå, men inni meg har det til tider vært ett helvete som jeg har skjult. Skjult for å beskytte mine nermeste. Jeg måtte gå gjennom dette alene. Ingen vil forstå.

Jeg ga aldri opp drømmene mine. Jeg har fulgt hjertet mitt og Guds veiledning. Signert kontrakter som har ført meg vidre til drømmene. Gjort alle oppgaver og leksjoner andre siden har gitt meg. Jeg har bestått de alle. Jeg har snart kommet ut av tellingen av medaljer jeg har fått fra andre siden. Tror det er 17 nå. Mange er for Modighet og godhet.

Jeg har vært gjennom en slags skole på andre siden. Som forbreder meg og gjør meg klar for større oppgaver. Jeg måtte gå denne vanskelige veien for å kunne klare å være med å forandre verden.

I det siste har det og vært mange tester. Mange skjer om natten. Gjennom manipulerte drømmer. Der blir jeg testet for hvordan jeg reagerer i forskjellige situasjoner evnt oppgaver.

Jeg har nå siste dager igjen hoppet utfor kanten. Ja redselen var der, redsel og frykt er kun en illusjon. Den må kastes vekk. Redsel og frykt er som en dør som stenger. Den må åpnes og gjøres ufarlig.

Følg dine drømmer. Se livet du drømmer om for deg. Så dine frø nå og de vil vokse. Gi aldri opp det du ønsker deg for ditt liv. Lev livet slik du ønsker og ikke slik andre mener det skal være.

Blir stadig ledet til steder som skal renses

Det skjer noen ganger når jeg er på tur at jeg plutselig tar av stien eller veien og vet ikke hvorfor. Som siste gangen nå satte jeg meg på en stubbe i en skog.

Hva gjør jeg her tenkte jeg. Noe i meg sa at jeg trengte beskyttelse av Verktøy jeg har. Jeg ba om skjold. Jeg merket at jeg hadde noe bak meg. Siden jeg kan se meg selv fra fugleperspektiv og følge med på hva som er bak meg, så jeg en mange sortkledde prester stå der. Dette er tunge energier. Da forsto jeg hvorfor jeg ble ledet dit. De ville skremme meg vekk. De vil slettes ikke ha en person der som kan fjerne de og det de vokter.

De prøvde seg med å forme noen stygge ansiktet inni hettene. Jeg har jobbet så lenge med dette at jeg vet hvordan de driver. Jeg satte sølvkorset mot de og alt gikk i oppløsning. Jeg bruker lyset i søyle til å suge det opp.

Men problemet er ikke løst av at jeg fjerner bare de. Jeg må under jorden for å ta portalene de har laget. Dette er eldgammelt. Da prester drepte damer de mente var besatt eller var hekser. Dette er ondskap på høyt nivå. Og disse energiene ble skapt pga ondskap.

Jeg lot meg lede i jordens indre og fjernet alle portaler og lommer. Veldig tung energi, kjente jeg ble både svimmel og tung i brystet. Noe som ble borte når jeg var ferdig. Da så jeg kraftdyret ørnen komme flygende. Kan ikke huske å ha sett den tydelig med mitt blotte øye før. Men nå kom den susende over himmelen og landet foran meg. Den fortalte at jeg hadde bevist nok en gang at jeg er klar for å lære andre det jeg har lært.

Livets nøkkel testes ut

I det siste har jeg testet ut livets nøkkel med en knippe mennesker. Ett par har jeg fulgt nært. Og endringene livets nøkkel kan gjøre for menneskers liv.

Jeg ble jo vist for ikke lenge siden i en meditasjonsreise hvor vi reiste verden over hva dette kan endre. Nå er jeg iferd med å se det i live.

Jeg hadde ett sterkt øyeblikk for noen dager siden da jeg hjalp en ung gutt. Jeg kjente sterk uro i han når jeg så på han og skulle behandle han. Jeg forsto raskt at denne gutten sliter med å bli forstått pga uroen han føler inni seg. Jeg tenker at dette kan være løsningen for mange som har uro og angst i seg.

I behandingen satte jeg livets nøkkel i hjertet hans og jeg så krystallen som jeg så var ganske mørk begynte å tømme seg. Jeg kjente gjennom meg selv at det ble tømt. Jeg følte hans gråt og lettelse at jeg ble sittende å gråte selv. Av glede for denne gutten. Og endelig bli forløst fra alt dette som er oppsamlet i akashtarkivet som ikke kun karmabehandling kan tømme. Jeg er spent hvor mye endringer han får i livet.

Jeg har ellers fulgt ett par personer som har fått samme behandling. Den ene har følt at livet er lettere, noe jeg og har merket i personen. Den andre hadde lite i arkivet og merket heller ikke stor endring.

Så her henger det sammen med hvor mye og hvor mye vondt vi har opplevd som ligger lagret.

Alle mennesker har en krystall hver lagret i dette akashtarkivet. Jeg ser krystallen til mennesker over hodet på de. Nøkkelen dette verktøyet har jeg fått tilgjengelig på min høyre side.

Jeg gleder meg til å utforske dette mer. Visdomskilden og ungdomskilden har jeg ikke rukket og utforske like mye enda. Visdomskilden er helt ny. En grotte full av grønne krystaller og grønt vann.