Vil du være med å endre verden?

Jeg har startet en side på face som handler om å forandre verden. Jeg klarer ikke det alene. Men sammen kan vi forandre mye. Vil du være med? Gå inn og lik siden. Vil du være med å endre verden?

Det handler om DEG og MEG!

Det handler og om FRIHET til å få være den vi vil uansett legning eller vei vi går! Mange dømmer vi hudfargede, legning eller mennesker som ikke er som alle andre.

Våre holdninger til livet.

Vårt syn på andre mennesker!

Respektere andre mennesker!

Kjærlighet og godhet for hverandre!

Jeg vet jeg kom til jorden for å endre den!

Ja jeg har mot nok til å skrive det.

Jeg har 7 års karmalæring som har gitt meg visdom om hvorfor jorden er som den er. Og det handler om oss mennesker. Evige lange tunge studier som har krevd smerte og tårer.

Men studiet lærte meg om hvordan karma styrer mennesker til å leve slik som ikke er dems egentlige "jeg" de er styrt av sin karma.

KARMA STYRER JORDEN I FEIL RETNING!

Derfor lærte andre siden meg alt om karma. Ingen har gått denne veien før meg. Ved at jeg fikk denne læringen fikk jeg og evnen til å gi mine evner vidre til andre for at vi sammen skal bekjempe karma og endre jorden.

Mange som sitter og har makt som ledere har tung karma og tunge mønstere. De ser ikke klart at de selv leder feil. At de styrer mennesker i feil retning. Jeg har studert makt mennesker som kontrollerer sine ansatte. Utad kan lederne se sterke ut, men det er dems karma som er sterk ikke dems egentlige "jeg". Inni de er det en usikker leder som ikke lytter til sitt rette indre. Og de har behov for å ha mange allierte for å føle seg trygge. De ansatte er under ett grep av denne lederen de føler de ikke kommer ut av. De er under kontroll av sin leder. Lederen får ut alle ansatte som den forstår ikke vil la seg kontrollere. Ledern blir utrygg av de menneskene. Slik er det på mange arbeidsplasser.

KARMA strekker seg langt. Mange mennesker lider under sin karma. Ikke alle er ledere og har behov for makt fordi om de har tung karma. Karma påfører sykdom og psykiske lidelser.

HVORDAN FÅR MAN KARMA

Vi lever liv etter liv og drar med oss alt vidre. Vi er bundet med tråder til andre liv. Dette ligger som lag på lag i oss. Den den tyngste Karmaen er av veldig onde handlinger. Feks drap. Mange sliter og med vonde opplevelser som er fra andre liv. Som påvirker dette livet. Narkomane har jeg lært om og de har ofte tung karma. Jeg kunne skrevet i evigheter om karma. Området er stort.. Men kort sagt påvirker karma mennesker og dermed hvordan vi er og behandler jorden.

Jeg kom hit for å snu dette. For å endre den! Jeg klarer det ikke alene. Derfor trenger jeg DEG!

Andre siden har sagt jeg er klar for å ha kurs, for å lære andre og gi mine evner vidre.

Jeg en sjaman?

Jeg har aldri kalt meg en sjaman. Jeg har hatt med meg indianere som jeg noen ganger bruker til å blande feks urtedrikker til mennesker og dyr.

Jeg har ikke noen tromme heller.. Så hvorfor kaller de meg en sjaman?

Det hele begynte med at de ba meg komme til de.. Det var ett stort bål og en av indianerne malte meg med tykke røde streker på kinnene mine. Du må være med å danse fortalte han. Jeg følte meg ikke i humør for noen dans akkurat da. Men han sa at det ville åpne opp noe for meg og pekte opp mot himmelen.. Huff tenkte jeg.. For ett mas.

Så satte han på en stor fjærpryd på hodet mitt .. Hvorfor skal jeg ha dette? Du er herved kåret til æres høvding. Å??? Du er en god sjaman Line.. Sjaman? Jeg? Ja du hjelper mange mennesker og kan det du driver med. Men sjaman? Ja det er du.. Du jobber med de tunge energier som jorden har altfor mye av.

Så startet de og tromme og danse, jeg slang meg med å gjorde så godt jeg kunne. For humøret rettet seg ikke mye selv om de kom med noen lovende ord.

Jeg mener ikke være utakknemlig, men de siste to uker har jeg blitt testet til det ytterste av andre siden.. Man blir psykisk sliten. Så derfor var det ikke enkelt å stråle når disse indianerne ville bare være snille. Men jeg gjorde så godt jeg kunne.

Jeg blir stadig forbredt til vidre oppgaver.. Jeg må kunne stå i de og tåle trykket når andre vil prøve å få meg til å velge noe annet enn det jeg syns er riktig.