Jeg er den ensomme varsler på livets vei

Jeg vil så gjerne vandre videre nå på livets vei. På en vei med nye muligheter og ny læring.

Livet har gitt meg mer utfordringer enn jeg trodde.

Det har gjort meg sterk, gjort at jeg tørr være meg selv. Stå opp for rettferdighet og sannhet. Ikke finne meg i alt og all behandling som ikke respekterer meg som menneske.

Jeg har aldri følt meg som alle andre. Ensomheten har ofte gnaget meg langt inni hjertet.

Jeg kom til jorden for å være med å endre den som mange andre lysarbeidere.

Jeg gjør ting som ikke er vanlig for A4 mennesket. Jeg er uredd og tørr trosse frykten min.

Jeg har aldri forstått hvorfor voksne mennesker lyver og vil sverte andre. Jeg vil aldri forstå det, selv om jeg vet at dette er mørke sjeler. Jeg vil heller aldri dømme de, de har sin læring dette livet. Men jeg kan velge å holde avstand fra de.

Jeg vil omgi meg med lyset og kjærligheten i mennesker.

Jeg håper at lyset på min vei nå leder meg til en jobb. Så jeg igjen kan få oppleve gleden ved å jobbe med gode kollegaer. At tiden er inne for lykke i livet.

Jeg har hatt så tunge måneder siste tiden. Men jeg er heldigvis god på å fokusere på det gode lille jeg har i livet mitt. Det er viktig å gripe tak i det når stormer herjer som verst.

Jeg håper det sterke lyset jeg ser i horisonten er det jeg har ventet på. Ber om at det må være min tur nå.

Jeg vet at jeg satset mye i livet mitt ved å bli en varsler. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk inn i. Men jeg hadde gjort det igjen. Jeg vil aldri slutte å kjempe for at mennesker skal bli rettferdig behandlet.

Får jeg jobb igjen? Siden mennesker ikke vil ansette en varsler. Jeg er ikke i utganspunktet noen kjent varsler, men jeg bor på ett lite sted. Har søkt på en del jobber og har tenkt at som varsler har jeg mindre sjanse.

Hvorfor får ikke varslere jobb igjen? Fordi mennesker er redd for å bli avslørt? Vil ikke ledere ha en ansatt som har egne meninger? Dette er jo bare trist rett og slett.

Jeg gir aldri opp, det må være noen der ute som vil samarbeide med meg. Noen som ser hvem jeg er bak en varsler tittel.

Ha en fin dag i morgen alle sammen! : ))

JEG SØKER JOBB SOM SPIRITUELL BEHANDLER

Jeg deler denne igjen da jeg ønsker sterkt å jobbe med evnene mine.

-Line Henriksen Blekstadveien 41 2162 Brårud

-Alder: 46

-Barn:2 jenter, 18,20 år

-Mobilnr:97779824

Jeg driver selv ett spirituelt firma skytsengelen. Men gleden hadde vært å jobbe sammen med noen andre spirituelle mennesker. Å kunne jobbe sammen mot ett felles mål.

Jeg har hatt min læring fra andre siden i 8 år.

-Min spesialitet er karma

-Healing hvor jeg kan se chakra med mitt blotte øye, jeg leser og hva som sitter i hvert chakra.

-Dyrebehandling hvor jeg finner ut hvor problemet til dyret ligger, jeg snakker og med dyret, kan og se dyrs chakra.

– Livets nøkkel, som tømmer krystallen alle mennesker har som samler følelser osv fra alle liv du har levd. Tilknyttet akasharkivet.

-Ungdomskilden,løsner i gamle mønster fra liv bakover

– Husrens, min spesialitet er tunge energier, men renser og vekk vanlige sjeler.

Om meg

Jeg er 45 år, energisk glad dame. Jeg setter ærlighet og respekt høyt. Det er noe av det viktigste i ett arbeidsforhold. Skog og mark er viktig for meg, jeg er kreativ og løsningsorientert. Elsker å lage mat å kunne glede de rundt meg. Har alltid vært glad i å drive med interiør. Maler og akvareller som en god meditasjon. Jeg er god på å tilpasse meg andre mennesker, er glad i mennesker, er en god lytter, har mye empati og omsorg for andre.

Hvorfor du skal ansette meg?

Fordi du vil ha en livsglad engasjert dame i ditt team, en som sprer glede og får andre til å trives rundt seg. En som brenner for å endre verden og mennesker. En som ikke er redd for å ta i ett tak når det trengs. En som du/dere kan lære av og jeg av dere. Jeg har tro på å stå flere sammen, men forskjellig læring og evner.

Hva jeg ønsker i en jobb

Jeg ønsker meg en jobb med ett godt miljø. Med stødig,ærlig, respektfull leder. Jeg vil bli utfordret for å utvikle meg. At ansatte jobber sammen i samme retning og mot samme mål.

Sider jeg har opprettet på Facebook og jobber med.

– skytsengelen.facebook.com

-Varslernes side.Facebook..com

-Vil du være med å forandre verden.facebook.com

Kontakt meg hvis du vil jobbe med meg. Vil du vite mer om meg og mine evner kan du lese Bloggen min.

Jeg ser frem til ett en samtale med deg/dere

Med vennlig hilsen Line Henriksen

Jeg ble advart mot å varsle

Jeg ble advart mot å varsle. Personen jeg snakket med sa at oppe i toppen er det mye kyniske mennesker. Jeg syns det var vanskelig å tro at det kunne være så ille. Jeg har alltid villet tro det beste om mennesker.

Jeg har hele veien fått råd om hva som kan være dumt for meg.

Men jeg er nå engang slik at når jeg føler noe er riktig for meg så gjør jeg det!

Jeg hoppet utfor likevel, Jeg skal ikke lyve og si jeg ikke har vært redd. Men jeg vet at man må trosse frykten for å kjempe for noe bra som sannheten.

Jeg ble advart mot å gå gjennom media. Alt kunne komme mot meg selv. Jeg er ikke lenger redd, jeg er villig til å kjempe denne kampen for rettferdighet for at varslere skal bli hørt.

Vi kan bare ikke tillate slike ledere og valse frem!

Alt jeg har vært gjennom har gjort meg mye vondt, Men også sterkere!

Det å ha delt min historie på bloggen min, skytsengel siden min har gjort noe med meg.

Det var som å komme ut av ett skall, noe jeg har skjult, min sannhet om min prosess siste mnd. Men også fordi jeg har følt på ett vis en skam, fordi jeg vet at mennesker "snakker". Og det er ikke alltid sannheten folk får servert.

Nå har Jeg har opplevd støtte fra mennesker jeg ikke kjenner, og kjenner meg og det gjør godt. Det varmer meg, noe gjorde at jeg ikke følte meg riktig så ensom.

Jeg vil takke for all støtte jeg har fått av mennesker!

TAKK!

Mitt liv som varsler

Noen lurer kanskje på hvordan livet som varsler egentlig er.

For meg snudde det livet mitt på hodet. Fra å før elske jobben min over alt, for det gjorde jeg. Jeg elsket å glede mennesker med å lage mat. Legge min kjærlighet i hver eneste rett. Å bake kaker for å overraske og gi glede. Jeg så jo gleden i mennesker med det jeg la i arbeidet mitt.

Jeg gledet meg til hver eneste dag på jobb. Jeg følte jeg var verdens heldigste som fikk den jobben. Ja kjøkkenet var veldig lite å jobbe på, men det gjorde ikke noe. Gleden og kjærligheten over å kunne ha en slik jobb betydde alt. Jeg ble godtatt og satt pris på.Jeg svevde virkelig på en lykkelig sky i ca 4 år.

Da endret alt seg.. siden firmaet ble solgt. Livet gikk fra å være lykkelig på jobb til å grue seg hver dag.

Livet mitt som varsler endte som sykemeldt. Min lege både forsto meg og trodde meg.

Men NAV mente jeg ikke var syk nok til å være sykemeldt. Så jeg fortalte min historie til Nav. Jeg fortalte sannheten om hvorfor jeg var sykemeldt. Jeg fikk medhold fra NAV. Og havnet i NAV systemet.

Fikk først 3 mnd med vanlig lønn. Jeg krysset jo fingrene for at jeg hadde jobb innen de tre mnd. Så havnet jeg på dagpenger og har nå ca 5000,- mnd. Lite å leve på i dagens samfunn.

Livet mitt er veldig endret. Jeg har unngått steder jeg vet at det er mulig å møte visse personer.

Jeg har hatt mye tunge stunder.. jeg har aldri vært uten jobb. Det å miste kontakt med kollegaer. Jeg følte meg mer ensom enn jeg trodde jeg kunne bli. Jeg har hvetfall fått føle viktigheten av å ha en jobb.

Jeg er såret og må si jeg er skeptisk til hva jeg går til igjen. Jeg vet at disse arbeidsplassene florerer. Jeg driver ett skytsengel firma, men jeg klarer meg ikke på det enda. Men det er drømmen å klare å leve på det, å kunne være en ressurs og hjelpe mennesker til ett bedre liv. Og det har ikke vært enkelt å drive det som jeg burde pga tøffe siste mnd har jeg vært mye sliten. Har måttet tatt vare på meg selv.

Jeg har vært i jobb siden jeg var 14 år. Jeg har funnet så mye glede i å være i jobb oppover årene. Jeg er omgjengelig, snill og godhjertet menneske. Har fått høre jeg er en gledesspreder og ett lyspunkt. Jeg vil virkelig bare menneskers beste. At det skulle ende slik uten jobb og uglesett for å ha sagt sannheten.

Jeg prøver alt jeg kan å leve, ingen skal ødelegge livet mitt. Men det er jo på ett vis det som har skjedd fordi jeg sto opp for sannheten. Man kjenner det i hele kroppen.

Det er som å sitte fast, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Men det er som om jeg ikke kommer meg vidre. Som om jeg sitter fast i denne gjørma man som varsler blir sittende i.

Jeg er en ensom vandrer på livets vei, jeg vil alltid kjempe for sannheten og for at mennesker skal ha det bra.

Derfor vil jeg kjempe for å få endret systemet. Jeg har stor tro på å stå sammen! Om du ikke er varsler kan man like fullt være med å stå sammen for å få endret dette. Det kan være du som blir utsatt for dette neste gang.

Jeg startet en varslernes side.facebook.com

Jeg ble en varsler

Veien min har i mange år ikke vært enkel. Jeg har lært av min vei at for å komme meg vidre må jeg trosse frykten.

Det skulle komme godt med i min kamp for rettferdighet.

Jeg klatret opp ett høyt fjell for så og måtte hoppe utfor, ikke bare for min egen skyld, men for de andre ansatte også.

Jeg var lei av å se mennesker ble brutt ned, harselert med og trakassert.

Jeg selv opplevde dette også. Noen ganger var det ett mareritt å komme seg på jobb på mandagene. Jeg har ett posetivt sinn. Men nå var alt snudd på hodet. Jeg grudde meg for å gå på jobb. Jeg kjempet og kjempet, ingen skulle knekke meg.. aldri!

Jeg var mange ganger så sliten at jeg ikke visste hvordan jeg skulle holde ut arbeidsdagen. Jeg hadde ikke full stilling engang. Det er psykiskt krevende.

Jeg kjempet for å smile, jeg kjempet for å være ett godt menneske som fortsatt kunne spre glede. Jeg mistet gnisten, mer og mer havner man i ett mørke. Følelsen er ikke god når du vet du ikke er ønsket ett sted. Det ble gjort tiltak for å få meg lett ut. Jeg forsto spillet, jeg kjente sannheten bak.

For å gjøre historien kort så hyret jeg tidlig i prosessen advokat. Men lite visste jeg at en varsler har lite man skulle sagt. Hjelper lite å varsle helt i toppen av firmaet og. Jeg varslet de gjentatte ganger om hva som skjedde. Ingenting ble gjort .. de valgte å tro på ledelsen.

Vidre i forhandlinger ble bevis lagt til side. Sterke bevis. Som lydopptak av ett ganske tøfft møte for min del. Hvor vi skulle ta opp min negative holding til ledelsen. Møtet ble jeg innkalt til med kort varsel, advokaten kunne ikke stille. Jeg var dum og stilte opp. Der satt jeg med 4 personer mot meg. Jeg ble stilt til veggs. For å få meg til å tie slik jeg kjente det.

Like før møtet tenkte jeg at det kunne være lurt å ta ett opptak av møtet, siden jeg ikke visste selv hva jeg gikk inn i. Jeg satte på opptaket før jeg gikk inn. La mobilen på bordet.

Jeg kjente redselen til ledelsen kastet imot meg der de kastet spørsmålene i fleisen på meg.

Like etter møtet gikk jeg til legen og ba om å bli sykemeldt. Jeg greier ikke mer, jeg kan ikke jobbe der.. og han både forsto og trodde meg.

En slik sak med advokat osv tar tid. Det har vært tøfft og stå i dette alene. Ventingen, håpet om at rettferdigheten kunne seire. Til å bli sittende igjen selv som bråkebøtta og hun som bare ødelegger.

Søvnløse netter, mye tårer har jeg felt. Jeg har uansett vært sterk og våget å gå imot for å hjelpe meg selv og andre ansatte.

Jeg fikk ingen med meg i denne kampen. Det er slik det ofte er med varslere. Få tørr dette, og jeg kan forstå det. For det jeg har vært gjennom har ikke vært enkelt. Det verste er nok å stå alene. Det krever stort mot. Jeg vet jeg leste ett sted om at noen varslere faktisk er bråkmakere. Jeg tror ikke det, så mye mot du må finne i deg selv for å gå gjennom dette. Ingen gjør dette kun for å bråke. Men for rettferdighet.

Selv hadde jeg stor tro på rettferdighet og at sannhet seiret. Men slik skulle det ikke bli.

Jeg våget å ta kampen for meg selv og andre ansatte!

Rettssystemet og vernet av varslere er for dårlig. Noe er helt feil når bevis blir lagt tilside i saker. Også i Natalia Olsen sin sak mot NAV. Modige dama som har gått en så lang vei. Sterk dame, hun gikk lenger enn de fleste! Natalia Olsens advokat har prøvd å få gjennom varslernes hus hos politikerne uten hell.

Derfor startet jeg en side for varslere.. altså varslernes side. Jeg tror på å stå sammen mot systemet. Jo flere vi blir som går sammen for å endre systemet.

Varslernes side.facebook.com

Posted by Varslernes side on Saturday, October 29, 2016

Vikinger lagde mye dårlig karma på jorden

En dag jeg var ved elva havnet jeg midt i ett drama fra fortiden. Først ser jeg en viking stå oppå en haug inni skogen, jeg så han ikke så godt med engang, for det var vokst igjen med trær rundt. Jeg spurte hvorfor han sto oppå der. Jeg vokter graven sa han.

Plutselig ser jeg båter med vikinger er på vei inntil land. Jeg ser masse vikinger stå på land. Her var det klart til angrep, det var lite hyggelig å se. Sverd som de drepte hverandre med, midt i brystet.. huff. Vondt å se slik brutal måte å drepe hverandre på. Jeg måtte gå derfra.

Jeg gikk inn på dette noen dager i etterkant. Jeg ser da en slags fortsettelse, at de som sto på land overgir seg, etter flere menn blir drept. En sier: dere skal få det dere vil ha! Så kommer en med en brun pose med mynter. De andre vikingene er fornøyd og drar. De andre sleper likene i en haug, legger med forskjellige ting som jeg ikke ser klart.

Jeg ser ei dame gråte sårt, hennes mann ligger der. Jeg kjenner gråten/sorgen. Mange mennesker står rundt .. Så vondt så vondt. Kvelden senker seg og likene er gravd over. De har satt ett kors på graven som brenner. Rundt ser jeg mennesker i sorg.

Vikinger lagde mye dårlig karma med sin oppførsel. Hardhause mennesker som drepte for å få andres verdier.

Denne opplevelsen gikk veldig innpå meg. Siden jeg ble stående i det som jeg sto midt i ett skuespill som ble spilt rundt meg.

Arbeidsplasser med dårlig ledelse blir man syk av

Vet ikke om det kan kalles ledelse engang jeg. For disse lederne er ikke opptatt av å lede, de er opptatt av å sjefe! De spiller ikke på lag for ansattes beste. De jobber for å få mer makt selv. For dette er usikre ledere som må ha en stål kontroll på de ansatte.

Så dere programmet om Natalia Olsen på NRK1 i går?

Motvind het programmet.

Hvor hun i utgangspunktet varslet om at medarbeidere ble trakassert og mobbet. Det endte med at hun selv havner i samme situasjon.

Grunnen til at hun selv ble trakassert selv da er for å trykke henne ned så hun ikke går vidre.

Denne psykologien har jeg lært om i min læring om karma av andre siden.

Ingen reagerer på hennes varsling oppover i systemet. Dama er jo modig! Så hva skjer i kulissene? Hvorfor reagerer ikke noen? Har ikke ansatte noe stemmerett? Blir de ikke trodd? Beskytter de hverandre oppover i systemet?

Er det slike arbeidsplasser vi vil ha? Med ledere som herser og tråkker på ansatte? Kjenner jeg blir eitrende forbanna!

Hva med de andre ansatte her? Hun ble stående alene i kampen, ingen andre tørr. De falt fra. Har de ikke forstått at hvis flere står samme så kan man stoppe dette lettere?

Noe er helt galt med systemet, det viser dette programmet. Bevis ble lagt til side og hadde nesten ikke noe å si.

Skal vi da godta at man behandler mennesker slik?

Greit at advokatene må følge sin jus, men her bør noe endres. Mennesker blir psykisk syke på slike arbeidsplasser. Mange syke resten av livet.

Lederen får ofte de fleste ansatte til å jobbe som sine disipler. De får ett slags tak på de/makt. De tørr ikke si ifra. Lederne ser ikke hva de driver med, men de ødelegger mennesker. Det må stoppes!

Nå må rettssystemet våkne! Skal vi heller hjelpe mennesker ødelegge flere mennesker enn å stoppe de?

Noe er virkelig reelt galt med hele rettssystemet når varslere sjelden kommer noen vei.

Jippi!! 3000 følgere på skytsengel siden i dag!

Takk til alle dere som følger siden min. Utrolig gøy å havne på 3000 følgere i dag!

Det har ikke vært noen lett vei hit. Det har krevd mye styrke å mot.

Ikke minst at man er ydmyk og har beina på jorda.

Ærlighet er viktig for meg, det å ta vare på mine kunder, lytte til de, se de som de er.

Det tar tid å bygge opp ett spirituelt firma. Ikke minst har jeg utviklet meg enormt disse årene.

Jeg tar betalt for mine tjenester. Men alt handler ikke om penger. Jeg lytter til mitt indre og gir når jeg blir ledet til det. Jeg har jobbet mange hundre timer gratis.

Når det er riktig å gi de rette menneskene gir det meg så mye tilbake av menneskers takknemlighet.

Man får ikke evner for å bli rik, man får evner til å hjelpe andre mennesker. Jeg har kjent denne drivkraften i meg siden jeg var liten.

Jeg både ønsker og vil at andre skal ha ett godt liv.

Men som alle andre spirituelle arbeidere så kan jeg heller aldri love noen friske eller hjelpe alle.

Men når jeg ser tilbake på veien min er det mange jeg har hjulpet til ett bedre liv. Både mennesker og dyr.

Takk og for all støtte dere gir meg på denne veien!

Å bane seg vei gjennom mørke

Å bane seg vei gjennom ett seigt mørke er en tøff og lang kamp.

På min vei gjennom denne læringen møter jeg motstand fra mørke mennesker i alle retninger.

Mørke mennesker vil sverte de lyse, de vil såre de, trykke de ned. Finner gjerne på ting å snakker bak dems rygg. De vrir på historier, finner gjerne på noen også.

De forstår ofte ikke selv at de avslører seg selv. Men det som er problemet er at de fremstår ofte som søte og uskyldige. Og de fleste går på denne fasaden. Men bare vent til du snur ryggen og går, da er tonen en annen.

De er energivampyrer! Du er utslitt etter ett møte med de. De trekker energi av deg. Slik nærer de seg. Og ved å såre deg får de enda mer energi. De gir mennesker rundt seg små stikk som sårer. Slik får de kontroll over de.

De hater, de er misunnelige på alt andre har som ikke de har.

De vet ofte det meste om alle. Problemet er at det meste ikke er sant. De vet mer om dine problemer enn du gjør selv. De vet hvilke knapper de skal trykke på.

De er ofte veldig opptatt av penger! Og de gjør alt for å få mer. De er rett og slett sterkt manipulerende. De kan sette mennesker opp mot hverandre. De elsker drama og ødelegge for andre.

De er gode opp skjule sin egentlige agenda bak slarvet sitt.

Jeg er ikke ett dømmende menneske. Jeg vet at alle mennesker har noe godt i seg. Alle gjør feil og både kan og bør tilgis. Jeg har tilgitt alle som har såret meg i mitt liv. Men det er ikke dermed sagt at jeg godtar dems oppførsel og vil ha de i livet mitt. Jeg har selv valgt å følge lysets vei. Andre må ta sine egne valg.

Jeg har valgt lyset, sannheten og godheten!

Ett såret hjerte

Mennesker som blir såret igjen og igjen, er ofte lyse gode mennesker som gjør alt for at andre skal ha det bra.

De er sensetive og senser at andre ikke har det bra. De hjelper alle rundt seg. De er og ofte selvutslettende.

De gjør alt for at andre skal ha det bra og glemmer seg selv.

De er og gode på å ta på seg skyld for det meste som skjer rundt de.

De har og ofte blitt trykket ned av mange i sitt liv. Derfor blir de lett såret.

Såret i hjertet blør og blør og finner ikke ro.

Mennesker som blir såret og trykket ned mister litt kraft for hvert menneske som sårer og trykker de ned.

Tilgivelse for alle som har såret deg løser opp i mye av det.

Man kan bare tenke at man står foran personene som har såret deg, så tilgi de.

Tilgivelse er sterkt!