Bloggen er under oppdatering

Bloggen er for tiden under oppdatering hvis det er noe som ikke fungerer som det skal. Jeg er takknemlig for å ha fantastisk ungdom rundt meg. Som ser at bloggen må oppdateres. Og som ser hva jeg må endre i min måte å lage innlegg på.

Så blir det gøy å se hvordan det blir: ))

Ny header har min datter laget til meg.

Gleder meg!!

LYDOPPTAK AVSLØRER SANNHETEN I VARSLINGSAK

Tidlig i våres ble jeg hasteinnkalt til møte med ledelsen i bedriften jeg jobbet. Fordi jeg hadde varslet toppen om hva som skjedde der.

Siden de på toppen ikke trodde på meg ga de ledelsen ansvar om å rydde opp.

Noe som ikke er helt enkelt når de er ulvene i fåreklær og jeg en stakkars høne alene i ett bur.

For jeg kunne ikke regne med støtte av noen ansatte/kollegaer. Jeg sto helt alene i dette, ja jeg hadde fra før noe bevis og noen som var villig til å vitne via advokat anonymt. Dette viser hvor redde de ansatte er.

Så jeg satt i møte lite forbredt fordi jeg kunne ikke legge frem mine bevis der. Jeg kunne heller ikke henge ut andre ansatte som følte seg dårlig behandlet uten dems tilatelse, slikt gjør jeg bare ikke.

Jeg vil spille med rene ærlige kort. Det kommer man lengst med.

Advokaten min hadde ikke mulighet til å stille i dette møtet. Så jeg troppet opp alene. Men jeg ante på magefølelsen at dette ikke ville bli lett. Slike ledere er usikre. De stiller sjelden alene, så jeg endte opp i ett møte med 4 imot meg.

Nå har det seg slik at verneombud og tilltsvalgt er vanlig på slike møter. Og de skal og sette seg inn i saken fra begge parter. Noe som ikke var gjort. Jeg valgte å ikke kontakte de på noe som helst tidspunkt på min vei mot ledelsen. For ingen ansatte ville turt gå imot sjefen. Jeg ville ikke kommet noen vei.

Men at sjefen hadde snakket med de på forhånd var det ikke tvil om. Det kom ikke ett ord som var til fordel for meg. Så tydelig at de ikke visste hva slags oppgave de har tatt på seg gjennom å være tillitsvalgt og verneombud.

Før møtet som jeg hadde veldig dårlig følelse før jeg gikk i tenkte jeg at jeg tar lydopptak av møtet. Jeg satte den på i bilen, la den på bordet da jeg kom inn.

Jeg var ikke høy i hatten, med den mobilen på bordet. Men hadde jeg noe valg? De vrenger å vrir på alle sannheter hele tiden. Nå kunne jeg selv høre på opptaket for egen del for å gå tilbake å høre.

Jeg har hatt en del tanker rundt lydopptaket .. om jeg skal gå til media med det eller ikke. Jeg har ikke bestemt meg. Men jeg har det i tankene.

USA står for fall

USA står for fall!

Frihetsgudinnen synker!

Dette er ikke frihet! Og det har det ikke vært på mange år.

Det hadde ikke blitt bedre om Hillary hadde tatt Over roret. Så hvem som vant valget betyr Igrunnen ingenting.

Vi mennesker må lære å se bak den pene fasaden. At ord kan kun være ord. Har vi ikke sett politikere herje lenge nok til å ha lært??

USA står for mye galskap i verden, USA har stor kontroll på sine folkemasser. Frihet er ikke en realitet!

Mer ett fangenskap av mennesker for å tro at de er frie mennesker som kan ytre sine meninger.

Det fungerer ikke slik. Det er korrupsjon og maktmisbruk på høyt nivå, det finnes ikke frihet igjen i dette landet. Mennesker lider.. lider av at mennesker sitter på tronen uten empati, ett ego så stort at det rommer hele universet!

Men USA står for fall!

Vi er i sannhetens tid. Lyset tar over, mørket har ikke overtaket lenger. Sannheten skal frem i lyset om hvordan dette blir styrt. De styrer skuta ned, de jobber ikke for menneskeheten, men mot menneskeheten!

Når mennesker blir kontrollert ser de ikke hva de lever i. Det er slik maktmennesker opererer. Dems mørke legger seg over befolkingen så de ikke ser hva de lever i.

Det samme skjer i mindre skala på arbeidsplasser hvor direktøren kontrollerer de fleste ansatte. De ansatte ser ikke selv hva de er med på og at de blir styrt. Dem som ser sannheten i bedriften blir sparket ut på finurlige måter.

Det samme skjer i større skala i makteliten i toppen, I politikk.

Det er påtide våkne kjære mennesker!

Vi lar andre Styre over oss og tror blindt på at de vil oss det beste. Men disse mørke maktmennesker vil oss slettes ikke det beste. Penger er alt for disse, og beholde makten de besitter. De må ned fra tronen sin.

Andre siden har jobbet hardt for å snu jordens lidelser. Vi vil snart få se at mye vil skje.

Vi mennesker må lære oss å stå på egne ben. Ikke la andre bestemme hva vi mener. Vi må alle kjenne hva som er riktig for oss. Ta egne valg, snart kan du ikke følge saueflokken. Det går ikke, flokken vil ikke finnes lenger.

Verden går mot frihet. USA og andre stormakter faller og drukner.

De mørke mennesker mistet alt de har, de står uten noe. Tung læring for de, det blir vanskelig for de å leve vidre her på jorden.

Mange blir kalt tilbake til andre siden, som en naturlig del av oppryddingen.

For det er en opprydding som vil skje.

Mennesker vil være i sjokk over alle avsløringer som kommer. Hva som har skjedd i kulissene som vi ikke vet.

Men sannheten må frem for å endre jorden.

Og vi er nære..

jeg har lært mye om jorden av andre siden. Hvordan alt blir styrt. Ikke at jeg vet alt. Jeg besitter ikke alle sannheter.

Men se rundt dere da? Alt går over styr.. trenger ikke ha kontakt med andre siden for å se at verden går bananas.

Men jeg vet at oppryddingen er nær.

Vi må alle endre oss for å endre jorda

Lyse mennesker føler seg ikke hjemme på denne jorden. En jord stappfull med mørke mennesker.

En jord med mennesker som er styrt av mørket/karma.

Det er som å være alene i hele verden.

Mange lyse sjeler har kommet til jorden for å hjelpe jorden frem. De fleste har evner som skal hjelpe til å rydde opp i rotet.

For jeg skal si deg det er rot. Vi mennesker har rotet til denne jorda så det holder. Fordi vi er griske og får aldri nok. De som har mye penger vil ofte ha mer. Og kan gå over lik for å få mer. Penger betyr alt for de fleste mennesker. Riktig nok må vi ha det for å leve her på denne jorden. Men tenk om de som hadde så mye penger som knapt vet hva de skal bruke de til kunne delt??

Grunnen til at jorden er som den er at de fleste sitter på kaka si selv. Og de vil ha mer!

Vi mennesker ser ikke hva vi driver med. Hvor ble det av empatien for andre? Hvor ble det av medmenneskeligheten? Det er meningen vi skal dele! Hvis verden skal endre seg må du endre innstillingen din til livet. Du må ikke ha den Gucci veska for å bli lykkelig.. hallo! Det er en ting!! Problemet er at de nøyer seg ikke med to slike vesker. De må ha de nyeste hele tiden?

Føler du deg truffet? Da fikk du noe å tenke på. Jeg er ikke imot å kunne unne seg noe. Men det er helt feil å kjøpe seg lykke. Når mye av verden sulter.

Du tenker kanskje at du ikke kan gjøre noe med det? Jo det kan du! Vi kan alle endre vår innstilling og det gjøre en forskjell.

Mye systemer på jorda står helt på hodet, mye er styrt av mørket. Religion er den største synderen, religion har skapt mye mørke. Derfor er det og mye krig pga det. Og dra kamper om dette..

alt det er penger i går over styr .. ligger mye penger i kjøttindustri. Dyr lider pga dette, mens vi slafser i oss kg vis i året burde vi kanskje bli mer bevisst på å redusere kjøttet.

Kan lure på hva politikerne driver med på toppen. Vil de endre noe eller sitter de i tårnet sitt og ser på oss og blir underholdt av hvor crazy alt har blitt? Ja en må jammen lure på hvordan de styrer dette. For noe er helt feil.

Som spirituell behandler er jeg med å renser jorden for dette sorte. Det har vært en lang kamp. Og mørket er overmannet for lengst. Og mer og mer mennesker våkner, nå må vi bare få med oss resten av folket. Jorden er allerede i store endringer. Men vi må og endre mye i oss selv, holdingene til livet. Vi har en lang vei. Men mye vil skje i nær fremtid.

Maktmennesker vil rase ned fra sine troner hvis de er mørke. Ingen mørke skal lenger styre denne verden. De er kontrollerende og ødeleggende for samfunnet. De ødelegger mer mennesker enn de hjelper de.

Noen mennesker får vi aldri til å snu mot lyset. Disse menneskene har sin læring og vil bli skjermet for å ikke lage problemer for oppstigningen.

Ingen kan hindre jorden i å bli en ny jord nå. Vi er godt i gang. Og er over verste fasen. Men en opprydding vil komme. Og som følge av dette vil det etterhvert bli slik at vi må tilbake til gamledager hvor man hjalp hverandre mer. Vi skal dyrke mer grønnsaker, og etter månefasene.

Vi skal spise mer grønnsaker, det er ikke riktig at vi skal spise så mye kjøtt som vi gjør.

Det blir tunge endringer for de som lever luksuriøse liv i sus og dus.

Men gevinsten er at jorden vil bli ett bedre sted å leve. Vi blir lykkeligere av å leve i takt med jorden. Og det er slik det skal være..

Vi er i sannhetens tid, ikke lurt å lyve for å spre usannheter

Vi er i sannhetens tid, lyver du til fordel for deg selv? Lyver du for å sverte andre? Gjør du om andres historier og sannheter for å gjøre deg selv bedre i andres øyne?

Noen gjør det og for å ødelegge for andre. De ser ikke at i det lange løp ødelegger de mer for seg selv.

I denne tiden vi er nå vil alt komme rett imot deg. Det er fordi jorden må ryddes opp i. Alle som følger mørket må lære. De må lære at lyset er den rette vei. Det å velge sannheten og være ærlig å god.

Så alle som følger mørket og oppfører seg dårlig og er onde mot andre. Vil få betale for det de har gjort.

Det vil bli tøfft for de, men eneste måten å lære på. For en dag vil de sitte der uten noe.

Ingen kan heller hjelpe de, altså mennesker med evner. For de må selv velge lyset. Man kan man ikke hjelpe de. Og de må ofte møte veggen kraftig for å våkne. Livet blir snudd på hodet. De mister mye av det som betyr noe for de.

Dette er vondt, men de har selv påført andre mennesker mye vondt i baksnakkelser, løgner for å sverte.