TA MIN HÅND

Jeg vandrer ensomt langs veier som før ikke er tråkket opp. Varsomt har jeg gått i stormer og i kulde. Ensomheten har gjort meg sterk.. der jeg går og går alene og strever meg frem i jordens mørke.

Intet mørke har klart å ta knekken på meg selv om det har jobbet iherdig.

Smerten har vært stor på denne vei.. når ingen kan forstå, når ingen vet. Skogen har vært min beste venn når smerten har revet som verst i meg. Skogens ro har gitt meg styrke gjennom min vei.

Jeg ble født for å utføre oppgaver på denne jord. Lite visste jeg nok hvor vanskelig jorden med sitt mørke og mørke sjeler var.

Ett av mange lys ble jeg født til denne jord, for å erfare, for å lære her.

Mange tårer har trillet nedover mitt kinn. Det er vondt å se mennesker og dyr lider av andres ondskap.

Jeg har vansker med å forstå menneskene her.. hvorfor vil vi skade hverandre? Lyve og bedra?

Er man lys sliter man som mest her. Man trigger de mørke.

Jeg har strevet med å holde meg oppreist på denne vei.. gang på gang har jeg reist meg fra denne mørke gjørma. Jeg har aldri gitt meg.. men jeg innrømmer at tanken på å komme bort fra dette livet har vært hos meg. Men så reiser jeg meg atter igjen.

Det å hjelpe mennesker har alltid gitt meg så mye.. det å kunne endre ett liv til noe bra. Jeg vil være din støtte hvis det er meningen, jeg vil holde din hånd så lenge du trenger meg. Jeg vil hjelpe mennesker opp. Jeg vet hvordan det er å slite seg frem. Jeg vet hvordan det er å ha det vondt. Derfor ser jeg det lett i mennesker.. jeg gjenkjenner din smerte og din sorg. På min vei har jeg vært gjennom det meste av livets utfordringer.

Man skal ikke behøve gå en ensom vei alene. Alle trenger en hånd å holde i. Man kan ikke gråte for de, man kan ikke gå veien for de. Men holde dems hånd og være der. Gå veien sammen.. hjelpe hverandre opp og gi hverandre trygghet.

TA MIN HÅND

DU ER BRA NOK SOM DU ER!

De fleste mennesker har vel slitt med selvtilliten i løpet av livet, eller hele livet. Opplevelser i livet preger oss og. Mennesker vi møter som vil trykke oss ned. Vi møter de overalt..

Hvordan unngår man å la seg såre? Å la seg havne i gjørma? En ting jeg har lært er å sette grenser, ikke la andre behandle deg uten respekt. Sett ned foten hvis noen hele tiden vil trykke deg ned. Og trykke ned kan de gjøre på manipulerende måter. Skjult maktopplegg.. ikke la noen ta fra deg din kraft. For det er akkurat det som skjer.

Trekk deg unna mennesker som du kjenner trekker deg ned, som du kjenner vil ha en makt over deg. Som vil bestemme over deg. Hvis du føler noen rundt deg ha en makt over deg så ta kraften din tilbake ved å sett foten ned.

Ofte kan kanskje din venn ha hatt tak på deg i lang tid og man ser ikke helt hele bildet av at man blir utnyttet. For manipuleringen gjøres med omhu.. kanskje klarer du ikke stå imot denne personen og du sier ja når du blir spurt om noe, egentlig ville du si nei. De overtaler med gode ord, du som er så flink osv.. ikke la deg lure.. kjenn hva du vil og ikke hva personen vil. Det er lov å si nei. Disse personene hjelper ofte lite tilbake, de vil helst bare ha hjelp. For at du skal stå i din egen kraft kan du ikke si ja når du mener nei.

Vi jenter er jo gode på å lage oss mindre selvtillit og. Vi ser vakre damer på nett og overalt og ser jo ikke slik ut selv. Men vi er jo heller ikke redigerte.

Så hvordan godta seg selv? Jeg tenker at vi må jobbe med å godta oss selv, se det vakre vi har i oss. Om vi er tynne, runde eller pæreformet så er vi vakre. Sammen med en vakker sjel er jo vi unike! Akkurat slik vi skal være.

Selv har jeg hatt komplekser for det meste hele livet. I mer voksen alder har jeg jobbet med å tro på meg selv. Jeg har stått utallige ganger i speilet som en øvelse andre siden ba meg gjøre.. jeg skulle se meg i speilet og si høyt hva jeg gjorde bra. Jeg må si at jeg måtte snu meg fra speilet mange ganger før jeg klarte å si noe som helst.

Jeg gikk og å sa til meg selv inni meg hva jeg var flink til. Som mantra, altså gjentagelse. For å nermest banke det inn i hodet at jeg var verdt noe. At jeg kunne noe.. og det hjelper!

Men det syntes ikke utenpå det som skjedde inni meg pga lav selvtillit og liten tro på meg selv. For personer har sagt til meg hvis jeg fortalte de at jeg slet med dette: Hæ? Du har da ikke lite selvtillit!! Ja jeg er utadvendt og ikke stille, men det betyr ikke at jeg ikke har komplekser.. at jeg ikke sliter med meg selv. Men slik er det med oss mennesker. Ser vi ett menneske smile tror vi de er lykkelige, men innsiden kan være noe helt annet. Innsiden i meg er ikke det som du ser på utsiden. Slik er det med de fleste mennesker.. vi viser ikke alt utenpå. Men det ligger inni oss.

Ikke gi opp! Det finnes vei ut av dårlig selvtillit.. det gjelder å bygge seg selv opp igjen. Gi deg selv en sjanse, det hjelper å se deg selv som den gode fine personen du er. Rams opp hva du er god på, og fortell deg selv om og om igjen.. DU ER UNIK!

MOTGANG

Livet gir de fleste mennesker motgang. For at vi skal lære. Vi blir sterkere av motgang. I motsetning til mennesker som glir gjennom meste livet uten noe særlig motgang, men når de først opplever motgang blir det og mye å takle.

Jeg skal ikke klage på livet mitt, for livet mitt har gitt meg enormt mye glede i form av jentene mine. Men livet mitt har bydd på mye motgang fra jeg kom hit til jorden.

Fjell etter fjell er besteget!

Jeg har ofte håpet og trodd det siste fjellet har vært det aller siste, og at livet nå skal bli lettere uten de fjellene.

Men nei, fjell etter fjell fortsetter å komme. Jeg drar meg opp hver gang. Selv om jeg bruker tid på å komme meg opp, det er som å dra seg opp isete fjell for så å miste taket og klatre opp igjen. Man holder på å gi opp alt flere ganger.

Jeg vet jeg tåler en støyt. Men sist mnd har tappet meg.. man blir sliten..

ofte er jeg bundet til oppgaver fra andre siden. For min læring. Noe som ikke er enkelt. Jeg har lært så mye om menneskers adferd og hvorfor de gjør som de gjør.

Motgang gjør en sterkere, men jeg vet ikke om det er mer krefter til å fortsette å klatre, Siste to årene har vært ett eneste stort gigafjell. Jeg har ofte villet snu fra min spirituelle vei. Det er tøfft å stå alene.,..Jeg går og en vei utenom det helt vanlige. jeg er god på å skjule hvordan jeg egentlig har det.

De siste mnd har jeg ikke orket å behandle kunder. Jeg har hatt nok med meg selv og mitt liv. Det er som om jeg kjemper for å holde hodet over vannet. Jeg kan ikke behandle andre da.

I det siste har jeg savnet det å ha en mamma og pappa som vet hvem jeg er, som kunne si; Line dette klarer du, og vi skal hjelpe deg.

Min mor er død, min far er dement stakkar. Jeg har kontakt med min mor fra andre siden, men det blir jo ikke det samme som om hun levde.

Som min venninde sa her.. i helga tenkte jeg over hvor heldig jeg er som har en sprek mor. Som hjelper meg når ting er tungt. Syns det var så fint sagt, at det er viktig å tenke over hva vi har og hvor verdifullt det er. Det er viktig å sette pris på det man har, for en dag er de ikke her.

Det verste er løgner.. at mennesker lyver om hvem jeg er. Jeg mister troen på mennesker.. er det noen som klarer å forholde seg til sannheten?

Jeg føler jeg hele min vei har kjempet meg frem i en gjørme. Det er selvsagt mitt valg.. men jeg har villet lære.. for å kunne hjelpe andre mennesker som jeg har brent for hele veien. Det gir meg så mye å kunne gi andre ett lettere liv. Ett bedre liv! Jeg har behandlet så mange mennesker både gratis og fått betalt at jeg ikke har telling lenger. Jeg brenner for dette.. for å kunne endre noe. Men også for rettferdighet! Så hvorfor skal man møte hindringer hele veien? Ja jeg vet alt om mørke mennesker. Men er så sliten og lei.. lei av hindringer. Jeg prøver bare være ett godt medmenneske.

Ensomheten vrir seg ofte i meg. Ensomhet betyr ikke at du ikke har noen rundt deg. Men at veien er ensom og få forstår. Jeg har ofte ønsket gjennom livet at noen skulle se meg slik jeg er.. den Line jeg kom hit som. Inni meg har det vært en sterk lengsel.. en sterk lengsel etter å bli sett, etter å bli elsket som jeg er. Ofte kunne jeg stå ute som liten og se på månen og stjernene i lang tid. Jeg drømte meg bort.. fra dette livet. Men livsgnisten i meg var sterk.. jeg ga meg aldri uansett hvor vanskelig livet var. Ingen har visst, ingen kunne se. Hva som foregikk bak alle masker jeg satte på meg.

Jeg dømmer ingen mennesker. Vi gjør alle feil og det er det vi lærer av. Jeg tilgir mennesker lett og kan trykke de raskt til hjertet mitt. Jeg er glad i mennesker.. men har og brent meg kraftig på mange. Som har vært venner og gått bak ryggen min. Det er sårende .. veldig sårende. Men har vært en del av min læring om karma/mørke mennesker. Jeg ser det gode uansett i alle mennesker. Alle mennesker har gode sider, men dessverre velger noen å følge mørket og dekker seg selv med dårlig karma. Jeg syns det er trist og vil dra de inn på riktig spor. Men noen lar seg ikke lede, de vil ikke se. De liker å lyve og fare med sladder og løgner. Noen får man ikke hjulpet.

Slik er livet.. vi velger selv om vi vil følge mørket eller lyset på vår vei!

DINE KRAFTDYR

Dine kraftdyr er der for deg, vi kan ha opptil 9 stk. De bytter plass etter som hva du trenger i livet.

Jeg kan se mine fra fugleperspektiv for å få ett overblikk over hvem som er der. Den som alltid er over hodet mitt er ørnen. Den har vært der i flere år. Den tar meg med på reiser for å vise meg sannheter bak. Den beskytter meg og advarer meg for mørket. Når mørket kommer rullende i store sorte skyer som de gjorde siste uke skvatt jeg .. jeg så ikke med engang det var ørnen.. men gikk og tittet mot skogen da noe svitsjet forbi meg, og jeg kjente det var noe stort.. jeg tittet opp og så ørnen. Line pass deg!!! Ikke første gangen dette skjer.

Siden jeg jobber med jordens mørke er det stadig etter meg. Jeg har verktøy og fjerne det med. Men det krever og at jeg holder hodet kaldt. For energien er sterk og iskald med store krefter.. kreftene kan måles i hvor sorte de er.. grå feks er mildere.

Småfugl har og advart meg når jeg ikke er obs på det..

jeg har og en viss beskyttelse fra andre siden, ellers hadde det ikke gått.. men må innrømme jeg til tider er dritt lei mørke på jorden. Mørket liker meg ikke, siden jeg har fått evner til å fjerne det. De vil ha meg vekk .. de er stadig på meg i forskjellige former, ja mørket kan forme seg. Mørket har en bevissthet siden det er menneskeskapt av vår ondskap.

Tilbake til kraftdyrene, akkurat nå har jeg en enhjørning foran meg. En vakker kritthvit enhjørning. Den har før vært bak meg.. på venstre side har jeg ett rådyr, litt bak en stor elg med flott gevir, bak ryggen min ett stykke bak en stor elefant, ved siden av den en flamingo, på høyre side en tiger og ved siden av tigeren en løve .. nå er jeg litt overrasket selv, for en stund siden jeg sjekket alle, enhjørningen har jeg sett og ørnen ser jeg hele tiden. Men artig er det.. ser ikke flere akkurat nå.

Vi har alle kraftdyr, er det ikke intressant? Jeg syns det. Og de fleste er ikke klar over det engang. Kraftdyr kan vise seg i fysisk form for deg for å vise deg. Legg merke til hvis du opplever at ett vilt dyr oppfører seg om det ikke er redd deg. Det har jeg opplevd flere ganger.

Jeg har opplevd rådyr som har stått og sett på meg en evighet uten å vise redsel. Vakre dyr..

Hvordan du kan se ditt kraftdyr? Mediter.. be om å få se dine kraftdyr. Hvis du ikke mediterer fra før vil jeg anbefale å gjøre det hvis du vil ha kontakt med din skytsengel og se dine kraftdyr evnt treffe de. For ofte skjer ikke dette i første meditasjon. Det er jo en kunst å slappe helt av i denne verden vi lever i. Så når du har meditert en stund så vil du etterhvert flyte.. så kan bilder komme.. følelser og fornemmelser. Du får dine beskjeder på din måte. Du ser ting på din måte. Bare la tankene fare vekk .. ha på meditasjonsmusikk du kjenner du slapper av. Du finner din måte å gjøre det på.

Lykke til : ))

ÆRLIGHET VARER LENGST!

Jeg mener at ærlighet varer lengst. Men i en verden full av mørke sjeler trigger jeg de. De blir trigget av min sannhet.

Som de fleste andre bloggere får jeg innimellom mye stygge meldinger. Men jeg bryr meg ikke, de har ett valg.. hvis de syns jeg skriver om tull og fjas så trenger de ikke lese det. De kan velge å se forbi min blogg.

Jeg eier ikke sannheten, men jeg kan skrive om min sannhet. Slik jeg opplever min spirituelle reise. Du trenger ikke tro på det, du trenger ikke være enig.

Jeg har reist langt på min vei gjennom dette. Jeg bryr meg ikke lenger om hva mennesker snakker om som sladder på bygda. Jeg farer ikke med løgn.

Livet går ikke alltid på skinner og slik er det for de fleste av oss.

Min spirituelle reise har krevd mye av meg.. jeg har vært gjennom mange stormer i mørket.

Hadde jeg ikke hatt to fantastiske døtre vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. De gir meg så mye glede i livet, de har dratt meg opp mange ganger bare ved å være rundt meg. Som mor vet dere jo selv dere som er det hvor mye ett barn betyr for dere. Jeg ville gjøre alt for at de skulle slippe og lide i livet på alle vis. Slik føler nok alle foreldre.. barna er viktige. Jeg tenker aldri på meg selv før de. Når jeg skulle starte denne bloggen for noen år siden falt det seg naturlig å høre om de syns det var greit. Jeg spørr de tilogmed om de er enige i innlegg jeg legger ut.

Vi har tette bånd, jeg er alltid der for de. Vi er åpne og ærlige med hverandre. Jeg har snakket mye med de fra de var små om hvor viktig det er å snakke sant. Snakke fra hjertet, lytte til magefølelsen om hva som er riktig.

Jeg er ingen perfekt mor! Men jeg har gjort det jeg klarer i min rolle som mor og lære bort gode verdier.

Men man bor på ett lite sted, er en person som stikker hodet frem og mer skal det ikke til før mange vrir på sannheten. Vet du hva? Jeg tåler det! Hadde jeg ikke tålt det så kunne jeg ikke hatt blogg.

Jeg må tåle at det florerer løgner om meg. At mennesker som ikke kjenner meg lager seg ett bilde av meg utifra hva andre mener og tror.

Jeg vil aldri slutte å skrive om min spirituelle læring. Eller å skrive om sannheten i verden slik jeg ser den.

Vi har alle ett VALG! Jeg velger å være meg selv!

Jorden renses for mørke

Jorden har vært gjennom mye rensing siste årene. Selveste kjernen av mørket har ligget på flere måter i jordens indre.

Det har vært tunge kamper mot mørket der. Men tilslutt måtte det gi tapt. Men fortsatt er jorden full av mye mørke. Men det er store mengder mørke som er bekjempet.

Derfor ble jeg opplært til der jeg kan, for å være med å rense jorden.

Det gir glede å se at rensingen gir positiv effekt.

Mange lag mørke ligger og i jordens skorpe/overflate.

En ting er viktig å vite for oss mennesker, det er at vi selv har skapt dette mørke. Ved å lyve, utøve ondskap på forskjellige måter.

Menneskene på jorden fikk fri vilje og den har vi jo ikke akkurat brukt riktig.

Oppryddingen til en bedre jord vil og derfor innebære at mennesker som følger mørket må ta ett valg.. om de vil våkne og følge lyset og sannheten istede.

De som fortsatt velger mørket får en veldig tung læring, mange blir tilbakekalt til andre siden.

For arbeidet med jorden og hensikten med det er at lyset skal bli ett faktum.

Vet du hvordan jorden da vil bli? Uten noe mørke? Kjærlighet og godhet overalt.. vi kommer og til å lytte til vårt indre, det er ikke noe vi lenger må lære oss. Vi vil alle kunne lese hverandres tanker, ingen kan lenger skjule noe. Og det er hensikten. Ingen vil lenger lyve, vi vil stole på hverandre, ingen farer med sladder og tull.

Ingen krig, ingen elendighet i form av misbruk. Alle deler det de har.

Dette er en verden som er vanskelig å forestille seg ikke sant? For jorden er full av frykt, krig og alt det vi ikke vil ha.

Hvor langt frem dette ligger vet jeg ikke, det er mye jobb å gjøre fortsatt. Vi er godt på vei, selv om det ikke synes i det store bildet.

Vi har alle ett valg og ett ansvar for å gjøre verden til ett bedre sted.

JEG HAR SELV OPPLEVD OVERGREP OG VET HVA DETTE GJØR MED ETT MENNESKE

I min læring siste tiden har det handlet mye om psykisk sykdom. Mest om de som kalles psykopater.

Jeg har lært at det er mørke sjeler som er overgripere, voldtekstsmenn og pedofile.

Psykopater kan måles i hvor mørke de er, hvor crazy og ondt det de gjør er. Den mildeste sorten av de er ikke av de verste. Jo mørkere jo verre.. de ser ikke hva de driver med. Og mørket i de gjør de ekstremt sexfikserte.

HVA GJØR DETTE MED ETT BARNESINN OG IKKE MINST SOM VOKSEN PERSON?

For å ha nevnt det først så er det ingen i min familie som har gjort dette. Jeg har knapt sagt det til noen. Dette har vært en stor skam inni meg. Noe jeg var flau over. Jeg tror ikke jeg enda klarer å forklare det med ord hvor vondt dette har gjort i meg. Hva det har gjort med livet mitt. Jeg har fortsatt noen skritt å gå.

Det er ikke viktig hvem det er. Jeg har aldri følt hat, hevn eller noe. Det fører ikke noe godt med seg. Mange får sin straff ved at de våkner opp og forstår hva de har gjort. De må leve med sin ugjerning som alltid vil sitte i gjerningsmannens sinn. Noen blir tatt og får fengselsstraff.

Jeg har hatt mye mer problemer med det i mitt sinn enn jeg ville innrømme.Jeg følte det var min skyld, Jeg følte skam, det var følelser jeg ikke kan forklare. Jeg fortrengte det hele så godt jeg kunne, jeg husker ikke eksakt hvor gammel jeg kunne være. 7-8 år gammel ca.

Jeg kan huske at jeg tenkte at hvis jeg bare skyver det vekk fra mitt sinn så har det ikke skjedd. Det hele dannet seg som en byll inni meg. Jeg fikk ett unormalt forhold til min kropp. Jeg sa aldri noe til noen. Ingen merket noe.. inni meg var det smerte.

Jeg fortrengte det hele så godt at jeg faktisk ikke husket alt. Til jeg dro til en som drev med regresjon. Da han fikk meg tilbake til da det skjedde.. jeg klarte ikke fullføre det hele. Var usikker på om jeg ble noe bedre av det.

Så kom min kontakt med andre siden sterkere, karmalæringen.. når vi kom til den delen hvordan man løser opp i slikt.

De veiledet meg gjennom det hele hva jeg skulle gjøre, jeg skulle tilgi personen. Rense gjennom meg og personen. Det danner seg tråder som ble klippet.. lag ble renset ut.. da kom bildene/filmene fra jeg var liten. Hva som skjedde.. det var så vondt og så tøfft. Jeg var forløst i tårer etter omgangene med rens. Var mye jeg ikke husket også av hva som ble sagt.

Jeg var mye trist som liten. Mye var nok fordi jeg aldri følte meg som andre. Men overgrepene har og mye skyld.Jeg led stille i mitt sinn ..

andre siden hjalp meg noen skritt frem. Jeg ble bla bedt om å stryke kroppen min fra topp til tå tre ganger daglig, altså som om jeg skulle smurt meg med krem, og jeg skulle være tilstede i meg selv

Jeg klikka fullstendig, ble sint og kjeftet på de. Jeg forsto at jeg måtte dette skulle jeg komme meg vidre fra dette. Jeg har fra før hatt problemer med å ta på min egen kropp, det var som jeg koblet meg selv ut hvis jeg smurte meg.

Jeg har avskydd min kropp i alle år. Jeg har syns det vært vanskelig at andre mennesker legger hånd på meg. I mitt indre har noe ropt: hva vil du? Hva mener du? .. fordi jeg var usikker på menneskers hensikt med berøringen. Det ble bare verre jo eldre jeg ble. For når jeg var ung så fortrengte jeg alt.

Jeg skulle lære dette, læringen sto i min kontrakt. Fordi jeg skal hjelpe andre som har opplevd dette. Det å forstå de, hva de vil oppleve feks gjennom en karmarens.

Jeg skulle helst sett at dette ikke skjedde på jorden lenger nå. Men så lenge det finnes mørke sjeler vil det finnes overgrep, voldtekt og pedofile. Dette er mørket og mørket finnes overalt rundt oss.

Barn som opplever overgrep viser tegn selv om du ikke er klar over de. Vær obs hvis ditt barn ikke har ett normalt forhold til sin kropp. Hvis det har vansker med å bli berørt normalt, dusjer veldig lenge fordi de føler seg skitne etter slike opplevelser, hvis de trekker seg inn i seg selv, ikke lenger vil være med venner på samme måte.

Det er vanskelig å avsløre dette uansett. Barn forteller sjelden om slike ting dessverre. Og det er fordi de selv føler de har skyld i dette. Skammen er stor!

Jeg har jobbet med meg selv i mange år for å komme over dette. Det var andre siden som hjalp meg vidre. Men som en sorg vil det alltid ligge der. Men det blir lettere å leve med.

Andre siden fortalte meg at uansett hvilket overgrep man opplever som voldtekt, berøringer, det å måtte berøre andre voksne på en måte som dette skaper like mye traumer i ett barns sinn.

Jeg eier ikke sannheten .. dette er min læring om karma.

SPØKELSER SOM VIL HA HJELP

Sjeler som henger igjen er ofte dypt frustrerte og mange desperate etter hjelp over til andre siden. De sitter i ett mellomrom og sjansen for å gå over gikk fra de når de hadde sjansen.

Hvorfor de ikke går over når de har mulighet er flere.

Noen dør brått i feks ulykke osv. De er ikke klare for å dø, muligheten til å gå over varer ikke lenge. Så sitter de fast her..

Jeg opplevde at to unge døde en sommer, de hadde ett lite barn. Jeg så moren gå frem og tilbake og forsto ikke hva som hadde skjedd. Hun ropte på barnet sitt. Jeg snakket med henne, forklarte hva som hadde skjedd. Hun gråt og kunne ikke dø nå, hun hadde ett barn som trengte henne. Jeg snakket en god stund med henne for å få henne til å forstå hva som var best for henne. At hun kunne følge barnet og være nær det fra andre siden. Men ikke som i fysisk form og liv.

Hun forsto og gikk tilslutt over og fant fred.

Det er ikke alltid slik at sjeler bare kan sendes over .. noen ganger trenger de en hånd å holde i, en samtale for å forstå.

Men på min vei havner jeg ofte på steder hvor mengder av sjeler stå i kø for å komme over.

Ikke minst har jeg dratt hjem mye.

Hvis jeg da ikke er oppmerksom på de med engang fordi jeg er opptatt med andre ting lager de bråk. River ned ting eller dytter på ting for å lage lyd.

Noen ganger viser sjeler seg klarere for meg enn andre ganger.. jeg kan se de med mitt blotte øye, men også bilder i mitt indre.

En gang skvatt jeg skikkelig, jeg drev på kjøkkenet og plutselig sto en Ung mann i døråpningen til kjøkkenet.. jeg så han like klart som om det var ett levende menneske. Men forsto raskt at det var en sjel som ville ha hjelp. Han sto der rolig og sa at han ville over.

Når vi dør åpner det seg en åpning til andre siden. Den er åpen noen min før den stenges igjen.

Mange sjeler henger igjen fordi de er så bundet til ting her nede. Feks huset de bodde i, derfor opplever mange at noen er i huset de bor i å bråker/lager lyder. De liker ofte ikke at de som bor der gjør om på huset. For de vil fortsatt bestemme over huset sitt.

For noen blir det så sterkt pga denne sjelen lager uhygge i huset og man må rense huset, få sjelen over.

Mens noen sjeler er fortsatt ikke klar til å reise til andre siden selv om jeg har kunnet hjelpe de. Man kan aldri tvinge en sjel over.

Det opplevde jeg i sommer på hyttetur med jentene mine. En morsom gammel dame var på hytta. Hun sto og så utover vannet .. kom med noen morsomme kommentarer. Jeg sa jeg kunne hjelpe henne over, men hun var ikke klar. Når vi dro derfra vinket hun til oss og sa; velkommen tilbake! Hun kan selv komme til meg når hun er klar.

Visste du at sjeler og kan være bundet til oss. Feks hvis du mister din mann eller ett barn eller noen andre som sto deg svært nær. Kan sjelen henge igjen i ditt energifelt/aura, eller en del av sjelen.

Jeg har hjulpet mennesker med dette da jeg har sett sjelen eller forstått det via forklaring fra kunden at det er slik. Dette skjer fordi vi ikke klarer å slippe tak i de. Viktig å slippe tak i de vi elsker, når de dør. Vi gjør det ikke bevisst .. det er en lettelse for begge når sjelen får lov å gå fullstendig.

Dette er min læring, min sannhet., ikke sikkert du ser det på samme måte som meg. Men alle har vi hver vår læring, hver vår sannhet.

Ha en flott søndag!

HIMMELSKE SAMTALER

På vei opp trappen til himmelen i går lurte jeg veldig på hva Gud ville. Siste to uker har flodbølger skyllet over meg, flere stk.. en kom med mer sannhet, en kom for å få meg renvasket for usanne beskyldinger av mennesker, en kom og skylte over meg mitt nye liv. Dette var tøfft å stå i.. andre siden holdt meg oppe mens alt skylte over meg.

Vel oppe tok han min hånd, Line jeg må fortelle deg noe. Han førte meg ett stykke frem. Se bak deg Line, jeg gjorde som han sa og bak der lå mitt gamle liv. Så ser du fremover Line.. der fremme så jeg det jeg selv har sett i min fremtid og som andre siden har både fortalt og vist.

Det gamle er over nå fortalte han. Skritt for skritt har jeg beveget meg denne veien ved å la meg veilede av Gud og andre veiledere. Ved å lytte til mitt indre, til mitt hjerte om hva som er rett.

Han fortalte vidre at det nå ville gå min vei.

Det håper jeg virkelig, for siste årene har vært en kamp på denne spirituelle vei.

Jeg snakket lenge med Gud denne gangen.. han sa jeg fortsatt har vondt for å be andre om hjelp, istede lider jeg meg gjennom det, at jeg heller hjelper andre enn meg selv.

Men jeg har bedret meg.. jeg har tatt tak i mange deler av livet mitt.

Gud har ofte bedt meg komme når det er tungt. For at jeg skal se at veien skrider frem. Vi får alle hjelp, og mer hjelp om du ber om det. Din skytsengel er mer enn gjerne lydhør og vil veilede deg frem.

Lytt til ditt indre, følg lyset og sannheten og du er på riktig spor!

JEG LYTTER TIL MIN INDRE SANNHET

Sannheten ligger i oss alle hvis vi er villig til å lytte til den.

Fra jeg var liten har jeg lyttet ubevisst til min magefølelse. Ikke at jeg alltid har tatt de rette valgene når jeg ser tilbake. Men noen sto i min kontrakt og skulle velges slik.

Min kontakt med andre siden har alltid vært tett. Da jeg var ung var det andre ting som opptok meg, så selv om de var der så var jeg opptatt med annet. Ikke før jeg var voksen "vekket" de meg tilbake til min tette kontakt. Det ble ett sjokk for jeg forsto ikke evnene mine. Det ble mye å fordøye. alt kom og mye sterkere.

Jeg har hatt evner siden jeg var liten, men var ikke kjent med de. Jeg følte meg ikke som andre. Følte meg annerledes,vanskelig å forklare.

Men for en lys sjel er ikke livet lett i ett hav av mørke her på jorden.

Jeg tilbrakte mye tid i skogen som liten. Som ungdom prøvde jeg være som andre. Men det fungerte dårlig, noe stemte liksom ikke. Uten tilgang til å være i naturen vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger naturen har reddet meg, jeg har grått mange tårer der. Og ikke minst mine venner i skogen, småfolk og andre vesen.

Livet har gitt meg mye motgang. Jeg har på min vei fått mye mørke slengt over meg av mørke sjeler som ikke vil meg godt.

Men dette hørte og med til min karmalæring. Karmalæringen har vart i mange år og må vel nerme seg 8 år nå. Den læringen kan ikke forklares. Det har vært intressant og forferdelig tung læring. Det er så mye elendighet og ondskap.

Selv om jeg til tider har vært oppgitt og sint på andre siden fordi ikke dette tunge tar slutt så kunne jeg ikke levd uten min tette kontakt.

Du syns kanskje Gud er vanskelig å tro på? Jeg forstår det. Men vi er alle en bit av han.. Gud er kjærlighet. Nå høres jeg klissete ut.. he he.. men jeg mener det. Jeg har gått trappene til himmelen mange ganger. Gud har gitt meg sin hånd når jeg har hatt det som tøffest. Han har vist meg døden, vist meg sjelens reise fra liv til død. Han har vist meg at himmelen har flere nivåer/etasjer hvor sjeler er.

Han tok meg med til stedet der englene er, han tok min hånd og englene lagde vei. Vi gikk gjennom så mye engler du bare kan drømme om. Ett vakkert syn jeg aldri vil glemme.

Jeg har vært på Guds "kontor". En vindeltrapp fører opp dit… Gud følger med på oss derfra. Han viste meg at alle mennesker har en bok om livet sitt. Han tok ned min .. jeg fikk se deler av min fremtid.

Jesus har og fulgt meg tett og det mest i karmalæringen. Han har vist meg ondskapens veier. Hvordan den oppstår .. jeg har grått mye gjennom denne læringen, hvor mye ondskap som mennesker gjør og at andre må lide.

Før turte jeg ikke snakke eller skrive så mye om Jesus, det var liksom litt mer på kanten. Jeg er den jeg er, og er fullt klar over at jeg ikke er som de fleste her på jorden. Men jeg er meg selv og det er befriende bare det.

Ingen skal få bestemme hvem jeg er. Ikke alle kan forstå mine valg.. de er ikke meg, husk det! Når du møter andre mennesker kan du ikke bestemme hva som er best for dem. Bare de selv kan kjenne det.

Du trenger ikke forstå meg, jeg forstår meg selv.

Jeg skriver ikke mye om hvem jeg egentlig er. Jeg kom til jorden for en oppgave. Jeg ble utvalgt til denne karmalæringen som vil endre jorden. Jeg er opprinnelig fra planeten Erra som ligger i pleiadesystemet. Planeten er veldig lik jorden her. Bare frodigere fordi menneskene lever i takt med jorden sin. Her brytes jorden ned med forurensing, ondskap osv.

Jeg er ikke alene om å ha kommet ned hit. Vi er mange fordelt på hele jorden og fra andre planeter.

Det er ett samarbeid mellom flere planeter om å hjelpe jorden her.

Så det er og en grunn til at jeg føler meg ensom her og ikke som andre.

Vi kalles stjernemennesker vi som har inkarnert til jorden. For å hjelpe jorden frem.Jeg har vært gjennom mye læring via mine venner fra Erra. Jeg har vært gjennom mye tester som har styrket meg til det jeg skal møte vidre.

Husk å være deg selv! Ikke la andre styre ditt liv'