GI SLIPP PÅ DET GAMLE I LIVET DITT SOM IKKE GIR DEG NOE LENGER

Vi mennesker er gode på å holde fast om de vi er glad i, livet vi lever .. ja alt det trygge. Å gå inn i noe ukjent er skummelt og vi henger fast ved det gamle og dermed blir vi værende i det gamle.

Vi mennesker er slik at vi har lett for å bli ved det vante fordi det nye virker utrygt og vi vet ikke hva som møter oss. Vi kan bli værende i jobber som sliter oss ut og som vi ikke trives i fordi vi er redd for å bryte ut av det trygge. Men hva er valget her? Vil du fortsette i den jobben som sliter på din sjel fordi du er redd?

Gi slipp! Du skal vite at når du føler at hele deg skriker etter ny jobb eller andre ting i livet ditt så er du trygg, vit at din vei er banet mot noe bedre. Din sjel roper ikke uten grunn, du er ferdig i din gamle jobb og er på vei mot noe nytt. GI SLIPP!! På det gamle.. si det til deg selv.. jeg slipper tak i det gamle, jeg er trygg og skal nå gå videre.

Du åpner dører mot noe nytt. På vei mot nye stier og nye utfordringer.

Uansett hva du kjenner er feil i livet ditt så GI SLIPP! Ubevisst holder vi fast i det trygge. Velger du og bli i det trygge så utvikler du deg heller ikke. Din sjel roper etter noe mer.

Ikke gjør ting og velg vei utifra hva andre mener er best for deg. Bare du vet hva som er best for deg. Det er nok mennesker på jord som går i flokk fordi de er trygge slik. Ikke vær redd for å gå utenom flokken for å følge ditt hjerte.

GI SLIPP I DAG PÅ ALT DU ER FERDIG MED!!

Du er nå på vei vidre gjennom nye dører i livet ditt som åpnet seg.

LIVET ER ETT TEATER

Livet er som ett teater, vi er skuespillerene som er styrt fra oven. Som marionettdukker som er styrt fra andre siden.

Vi tror at det vi opplever i livet er tilfeldig, men det er det ikke. Det aller meste er styrt fra andre siden og bestemt før du kom ned hit. Hvis du i livet er gjennom tunge faser med mennesker som feks går deg imot så vit at alt er bestemt på forhånd. Alle har avtale om å være med på denne fasen du er gjennom. For at du skal lære, men også de andre.

Livet er som en reise med flere kapitler og akter. De fleste er ikke bevisst det at dette er slik. Men min kontakt på andre siden har jeg blitt fortalt om akter jeg har lært mye av, hvor alle rundt meg har en rolle for at jeg skulle lære. Men også de lærte mye av.

Jeg undret meg mange ganger over at de sa noe som ikke var helt likt de personene og si.

Så i livet blir vi ledet for å teste andre for å klargjøre de for sin videre vei.

Forstår at dette er vanskelig å forstå. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det noe bedre. Det er rett og slett ett skuespill vi selv ikke er klar over.

Noen ganger spurte jeg mine hjelpere hva som gikk av enkelte personer.. da sa de: Gud tester deg…

ingen møter med mennesker i livet er tilfeldig, alt er som ett ferdigskrevet manus i vår kontrakt.

Vi kan selvsagt vike fra vår opprinnelige plan, men de får oss inn på veien igjen.

Mange lurer på hva slags oppgave de har i livet, vi har alle en rolle. Så våre sjeler utvikler seg.

Alle du møter gjennom livet lærer oss noe på godt og vondt. Ingen møter er bortkastet selv om de gjorde vondt og du ble såret.

Sjelen vår utvikles av motgang og lidelse.

DØDEN ER FORTSATT TABU

Som Per Fugelli sa på skavland er døden fortsatt tabu.

Hvorfor? Døden er like naturlig som fødsel. En del av livet faktisk.

Men det er den vonde delen av livet da. Jeg syns døden er vakker, men og vond. For man mister noen man er glad i. Det verste er når barn og unge dør. Finnes det noen mening bak det? Vi har alle vår tilmålte tid her på jorden. Noe som er vanskelig å forstå.

Selvmord er ikke noe som står i noens kontrakt. Det er døden vi velger selv utenom vår kontrakt.

Hvorfor er døden så vanskelig å snakke om? Fordi det gjør vondt? Så vil vi unngå det? Jeg forstår det, vi vil ikke kjenne på det vonde. Og hva skal vi si til de som har mistet noen. Vi trenger kanskje ikke alltid si så mye en klem gjør mye.

Mange som mister noen føler at mennesker rundt de unngår de i tiden etter tapet. Det kan såre veldig å bli unngått. Ta deg tid til å gi en klem.

Og ofte havner vi i bunnløs sorg som er tung å komme ut av. Å snakke om det er en måte å klatre seg opp på. Snakke om det som gjør vondt. Kanskje må vi bli mer åpne rundt døden og hva vi føler. Åpne oss og omfavne døden på ett vis som gjør det mer naturlig og ikke skummel og mørk.

Døden er faktisk lys.. mye lys og kjærlighet blir man møtt med på andre siden.

Så hvordan gjør vi at døden blir mer naturlig? Kanskje hvis alle hadde sett det på åndelig vis? Selv har jeg ett godt forhold til døden. Men jeg vet at de har det fint på andre siden,og jeg har selv kontakt med mine egne som er døde.

LEVER DU UTENFOR DEG SELV

Er du en av de som føler du lever utenfor deg selv? Nermest så du noen ganger føler du betrakter deg selv mens livet passerer?

Ofte kan mennesker ha mange lag karma som gjør at sjelen eller deler av den nermest er pushet litt ut og er ikke helt på plass i den fysiske kroppen..

Noen føler at de nermest må klype seg i armen for å kjenne de lever. For de føler ofte de ikke lever.

Man blir deppa og har det ikke bra, følelse av å ikke ville leve, det er tungt å leve.

Karmabehandling ved å fjerne lagene og få helhet i sjelen igjen på plass vil gjøre at man igjen føler seg hel.

Behandling av meg kan bestilles via min skytsengel side på Facebook.

I STORM

Jeg har alltid drømt om ting som vil skje.. i natt drømte jeg om de verste stormer. Stormer symboliserer endringer. Men jeg vet og at stormer symboliserer mørket jeg bekjemper for å rydde jorden.

Storm nr 1 i drømmen gjemte jeg meg i en skog, men havet og vinden kastet meg rundt, jeg holdt meg fast i en buske liggende. Så stilnet det og jeg tittet ned, for jeg lå i en bratt skåning med trær.

Drøm 2 var heftigere og veldig klar.. jeg var på en gård, gikk tur oppover veien. Masse små fugler kom i tykke stimer og flydde i ring. De varslet.. de sa Line pass deg det kommer en storm. Jeg så stormen komme rullende der borte og så min datter gå tur lenger foran meg, jeg ropte på henne og ba henne løpe. Vi løp og løp for å komme i ly inn i huset.. noen kom løpende mot oss og jeg ba de snu. Vel inne i huset stormet det som aldri før.

Så så jeg meg selv med svermer med sommerfugl rundt. Jeg hørte sangen med LALEH:Ingen ting blir som før, det blir bedre.

Stormer kommer med endringer. Andre siden sa når jeg våknet at jeg nå måtte stålsette meg og holde meg fast. Stormen vil endre karakter i kveld. Jeg har kjent en svak storm i dag, nå er det snart så den tiltar. Jeg er klar! Det er noe med å bare finne seg i å stå i den. Jeg har alltid jobbet best under press.

Når noe går meg imot blir jeg bare mer gira på å greie det.

Men selfølgelig er ikke disse stormene gode å føle på. Jeg er ett vanlig menneske med følelser jeg og. Men tankenes kraft er viktig, jeg må tenke jeg skal stå med rak rygg i denne stormen og. Jeg har stått i mange stormer før. Hver storm gjør en sterkere.

Fugler varsler meg alltid om gode endringer, men også om noe som ikke er bra. Jeg vet at noe er iferd med å skje når fugler kommer i flokker og sveiper over meg.

Opplever og ofte at fugler sitter på sprossene på vinduet og gir beskjeder.

ER du på vei videre i livet og skal over til neste kapittel?

Livet varer ikke evig, men sjelen lever evig. Livet har mange kapitler du selv har vært med å bestemme. Bestemme hva du skulle lære på jorden dette livet.

Kanskje føler du livet ikke ga deg det du ønsket deg til nå? Vi er bundet til vår læring og alt det gir oss, det kan være smertefullt å ha valgt ett liv med tung læring. Men vit at livet ditt har mange kapitler og at du løses fra lidelse når du har lært det du skal.

For hvert nye kapittel som starter står man i ett veiskille. Du har selvsagt ett valg .. hvilken retning tar du. Mange mennesker går ofte utenom sin planlagte vei. Og noen ganger lærer vi ikke alt som var planlagt dette livet. Da fortsetter det neste liv.

Når du står i ett veiskille i livet eller går videre så kommer det mye følelser .. du skal legge fra deg noe gammelt. En følelse av forvirring, uro, redsel er vanlig å føle.. gi slipp på det gamle.. gjenta det for deg selv. Jeg slipper tak.. legg fra deg det gamle så du kan gå videre.

Livet er en reise på godt og vondt. Det er få mennesker som seiler gjennom livet uten å føle smerte, lidelse og sorg. Det er slikt vi gjerne vil unngå å føle og oppleve. Men vår sjel utvikles av det.

Livet er også hva vi gjør det til, våre tanker og innstilling til livet generelt.

Livet blir tyngre hvis du har tunge tanker om livet. Jeg har lært meg til å gripe tak i det lille lyset som er i livet mitt når veien er tung og mørk. Livet endrer seg hvis du klarer det, for det er så mye å kunne glede seg over hvis man ikke har for store krav om hva som er lykke.

Lykke for meg kan være å se ett vakkert gammel tre, at jeg ser noen er lykkelige sammen, mine to døtre er de største lys i livet mitt, dyrene mine.. ja det finnes alltid noe.

Jeg syns det er viktig å se hva man har og ikke hige hele tiden etter ting som slettes ikke gjør livet ditt lykkeligere.

EVNER I STADIG UTVIKLING

Evnene mine utvikler seg stadig. Når ungdomskilden kom til meg var dette en rens som tok lang tid. Så jeg hadde en pakke på 3 dagers behandling. Nå har dette endret seg. Ungdomskilden brukes til å løsne i mønstere Som mange mennesker har feks narkomane, men også mange andre mennesker.. noen føler de sitter fast i ett mønster de ikke kommer ut av, feks behov for å kontrollerer andre, ha stor kontroll på alt i livet sitt og alle rundt. Eller oppførsel og følelser man ikke kan styre.

Ungdomskilden løsner i dette .. og mønsterne sitter i de tre nedre chakraene. All behandling der går raskere, de blir ført i en lysstråle og så i ett kalibreringsrom hvor lyskroppen blir ført på plass i den fysiske kropp igjen.

Jeg kommer nå til å endre behandlingen til times behandling på 60 min, til 600,-

Dette er en type karmabehandling.

Ønsker du behandlingen kan du ta kontakt vis min Facebook-side skytsengelen. Send meg melding der og vi avtaler.

MINE EVNER SØKER SAMARBEID

Jeg ønsker å samarbeide med noen som evnt driver ett firma som tilbyr forskjellige alternative behandlingsformer i ett lokale/bygg. Eller kun spirituelle tjenester med kurs. Jeg har eget firma, men arbeidet blir ensomt.. jeg ønsker felleskapet med flere. Og jeg brenner for at flere står sammen for å få frem ett budskap ut.

Jeg har hatt evner siden jeg var liten, bare forsto de ikke. Alt jeg har lært har jeg lært rett av kilden/andre siden. De ville ikke at jeg skulle gå noe kurs, men lære rett fra de.De siste 8 årene har vært intense med læring.

KARMA

Jeg har lang læring i karma, klipping av tråder, renser karma lag i mennesker. Mennesker kan stå fast i livet de lever nå pga karma fra andre liv og livet de lever nå. Karmalæringen har vært tyngst å lære.

LIVETS NØKKEL

Jeg har tilgang til akasha arkivet hvor våre liv er lagret. Derfor evnen Livets nøkkel som tømmer oss for lagrede liv som ligger i alle menneskers krystall. Krystallen ser jeg over hodet på mennesker. Jeg kan se om den er lys grå, blank eller sort. Mennesker med mye oppsamlet i krystallen kan få ett lettere liv når krystallen tømmes. Jeg kan og se forrige livene hvis det er meningen siden jeg har tilgang til dette arkivet.

UNGDOMSKILDEN

Jeg har og tilgang til å behandle mennesker i ungdomskilden. Som er en kilde som løsner i menneskers tunge karma mønster. Kilden løsner i de tunge mønster som sitter i de tre nedre chakraene. Narkomane feks har ofte tunge mønstre.

HEALING

så ser jeg menneskers chakra og ser om de går riktig. Jeg kan og lese hva som sitter i chakraene. Noen ganger får jeg ned veiledning gjennom ett chakra eller flere.

HUSRENS

Jeg renser hus på avstand. Jeg trenger ikke bilde av huset, jeg trenger kun at en person nevner huset så er jeg koblet på. Jeg renser for det meste tunge energier. Altså mørk tung energi som ligger i grunnen og sorte skyer som svitsjer rundt. Dette er energi skapt av onde handlinger fra gammelt av. Jeg renser og vekk vanlige sjeler. Svever rundt huset i fugleperspektiv for å se, jeg går under jorden for å rense. Ser også huset ovenfra for å se etter sjeler som evnt er igjen og trenger hjelp.

DYREBEHANDLING

Jeg behandler dyr, dyr har og karma og vi mennesker legger karma på de og. I noen tilfeller hvor dyr har Adferd som ikke kan forklares kan det feks være karmabånd til forrige eier som påvirker dyrets adferd. Noen dyr blir mishandlet og dette påvirker veldig. Ved å forløse bånd og rense dyret endrer de adferd. Jeg ser dyrs chakra, jeg snakker og med de som en del av behandlingen. Og for at dyret selv har ofte en løsning på problemet.

MIN KONTAKT MED ANDRE SIDEN

Ellers om mine evner kan jeg fortelle om at jeg har en tett kontakt med andre siden. Jesus følger meg tett på min vei og når jeg arbeider med mennesker er han en tett hjelper. Jeg tar ofte mennesker inn på ett hvitt rom for vurdering hvor Jesus hjelper meg. Det er viktig at mennesker får den hjelpen de trenger. I det hvite rommet er det lettere å "se".

Jeg har gått trappene til himmelen utallige ganger.. de har vist meg forskjellige trapper..i starten var trappen en vakker gammel vindeltrapp.. oppe hos Gud store bokhyller med masse bøker.. Gud sa at alle mennesker har en livets bok. Jeg fikk se min og deler av den inni. I himmelen er det mange etasjer og som kan deles inn i nivåer.. englene har sin etasje, Gud viste meg en gang denne etasjen .. jeg følte meg som ett barn som holdt hånden til Gud hvor engler lagde vei for oss imellom de. Det var engler i mange former.. de visste jeg elsket rosa utsprungene roser og ga meg det. Jeg hadde øyne og munn på vidt gap på min vei med Gud i denne etasjen.

En etasje innholder mørke sjeler og er slettes ikke trivelig.

En etasje er for de som har tatt selvmord. Jeg ser de sitte på en skolebenk. Som de får læring til neste liv og hvordan de mestrer motgang.

En etasje er det bare erkeengler og de virkelig skinner!

I det hele finnes det 10 nivåer/etasjer som jeg kaller det.

Når jeg følger døde mennesker over til andre siden følger jeg de til perleporten. De blir tatt godt imot på andre siden av kjente og nære. De får og en samtale med Gud om hva de selv følte de lærte dette livet og hva de vil lære i neste. Når man kommer gjennom perleporten så er det høye hvite søyler som gjør det hele til ett spesielt og vakkert himmelsk øyeblikk.

Jeg er ikke redd for å fortelle min kontakt med Gud og Jesus. Jeg var det i starten av min oppvåkning .. for tror du på Gud og Jesus og samtidig påstår du ser de så er du Hvertfall gal. Men jeg har kommet så langt at jeg vet hva jeg står for og står støtt på mine egne ben. Hva andre tror er opptil de. Min sannhet trenger ikke være alles sannhet. For meg er Gud en støtte i det tunge jeg har vært gjennom. Har gir meg sin hånd når jeg går gjennom stormer og sleper meg gjennom sort gjørme.

Virker mine evner noe som kan passe for ett samarbeide med dere?

Jeg er tilpasningsdyktig,ærlig og løsningsorientert dame med ett godt humør og brenner for å endre verden med min læring innenbords. Jeg kjenner at jeg har så mye som vil ut. Jeg bryr meg om mennesker. Jeg driver eget firma, men vet jeg skal samarbeide for at vi sammen kan stå sterke sammen om å endre noe.

Er jeg den dere leter etter?

Jeg kom til jorden for å være med å endre den

Jeg kom til jorden for å være med å forandre den. Det er mange som er på jorden nå for å forandre den. Alle har vi forskjellige roller, men vi har samme mål. Vi vil forandre verden!

Gunhild Stordalen er ingen hvem som helst… hun har sin oppgave i denne verden. Hun brenner for å endre, hun gir alt i sin kamp for en bedre verden. Jeg beundrer den dama som er syk i tilegg. Slik er det når vi er satt til oppgaver her nede, vi gir oss ikke!

Min oppgave her nede har vært hovedsakelig å lære om karma. Hvordan ble jorden full av krig og ondskap.. jeg har lært om energien vi skaper utifra onde handlinger. Jeg har gått en lang vei for å tildele meg kunnskap og styrke for å fjerne denne energien fra jorda.

Ikke minst læringen å rense menneskene fra karma. Uten det klarer vi ikke rydde opp i alt. Det mørke må vekk, men i tilegg må mennesker få vite hva vi gjør ved onde handlinger. At det faktisk påvirker jorden. Vi må våkne og endre oss.

Menneskene er bundet til jorden.. slik du oppfører deg påvirker jorden.

Vi vil vel ha jorden lenge? Jorden er ikke så vakker som den kunne vært. Vi misbruker den så mye.. forsøpler, forurenser osv.

Vi må gå sammen og ville endre dette.

Oppvåkningen kommer.. mange har våknet. Men jorden trenger en real opprydding i mørke sjeler som styrer denne planeten.

Mørke sjeler er styrt av mørket i seg.. de ser ikke at de handler helt feil og styrer det hele utfor.

Vi mennesker må slutte å oppføre oss som en saueflokk og begynne ha egne meninger. Vi lar maktmennesker styre over hodet på oss, egentlig vet vi ikke hva de gjør bak i kulissene.

Vi stoler blindt på de.

Vi skal selv være med å bestemme, vi må ordne det slik at ingenting er skjult. Vi må være åpne så vi ser hva som skjer.

Åpenhet, ærlighet og sannhet er veien til en ny jord!

En frodig glad jord med mennesker i harmoni!

Døden er vond og vakker!

Døden er vond og vakker!

Vond pga sorgen etter noen vi er glad i blir borte. Vakker fordi de finner fred. Selve prosessen frem til døden er ett faktum er jo veldig forskjellig. Utifra hvordan man dør. Noen dør brått og er kanskje unge, de er ikke klare for å reise og går ikke over når de har mulighet.

Noen har vært syke og ofte i lang tid, da har man tid på å forbrede seg, likevel kan døden være ett sjokk og de går ikke over.

Demente har ene foten godt plantet på andre siden en god stund eller lang tid før de dør. Jeg har opplevd at demente har kommet til meg, som min far. Jeg var rimelig overrasket da han sto ved siden av min døde mor .. hva gjør pappa med deg liksom? Da fikk jeg forklaringen. At de var på vei over til andre siden og hadde ene foten over.

Når da pappa kontaktet meg i dag og ville ha hjelp så snakket jeg lenge med han. Siden han er syk så var han og litt redd og ensom. Demente klarer ikke alltid fortelle pleiere hvordan de har det. Pappa trengte en hånd å holde i.. jeg ga han min hånd. Følg meg over Line når tiden er inne sa han, ja det skal jeg. Jeg healet han så han skulle finne ro.. og det gjorde han. Jeg gikk visuelt inn på rommet hans der han bor og tok hånden hans, han sa: Line er det du? Ja jeg er her.. hvorpå han sovnet fredelig Vidre.

Alle trenger noen ganger en hånd å holde i, vi er ikke skapt for å bare gå alene. Uansett hvor sterke vi er trenger vi noen ganger støtte. En hånd, en klem eller at noen bare er der.

Jeg satt ved min mors side da hun døde og fulgte prosessen på nært hold. Jeg holdt henne i handa da hun gikk over. Det er godt å se de går ut av kroppen og slipper den gamle syke kroppen.

Men savnet etter den fysiske mamma er jo der selv om jeg har kontakt med henne på andre siden. Jeg tror nok at min kontakt med andre siden gjør at jeg finner ro når nære dør, fordi jeg ser de har det bra.

Men Gud som jeg har savnet henne på denne veien.. når ting er så tungt at man knapt ser lyset der fremme. Men slik er min vei, den er tung og gjør at jeg klatrer meg oppover.

Min kontakt med andre siden er tett i alt jeg gjør. Det er så mye å lære at man aldri blir utlært.