SANNHETENS PRIS

Å våge å være ærlig, å våge å være seg selv, våge å tale sannheten, våge å gå utenom flokken har sin pris.

Du må ikke tro at du får støtte. Ikke forvent det Hvertfall, for de fleste blir trigget av din ærlighet og din vågale fremtreden for sannhet. Trigget fordi de selv ikke våger.

Det er ikke derfor jeg gjør dette. Jeg brenner for å endre verden. Jeg brenner for å få mennesker til å se sannheten og se lyset i livet.

Jeg brenner for å hjelpe mennesker, jeg brenner for å få opp varslernes hus. Jeg vet at det ikke er gjort på en dag!

I denne verden vi lever i har sannheten sin pris. Visst finnes det mange som ser den sammen med meg. De er spredt rundt om i verden.

På min vei har jeg vært gjennom utallige utfordringer i mitt indre. Det gjelder å utfordre seg selv. Jeg har stått på kanten av stupet mange ganger. Men jeg har måttet trosse min frykt for å komme videre i min læringsprosess.

Frykt er menneskene på denne jordens største fiende. Mange har så mye frykt i seg. Media er en god fryktspreder. Så hvis vi velger å koble oss til det så er vi med på veien inn i fryktfella.

Frykten stanser alt, stanser utvikling og stanser det gode.

Vi kan bekymre oss grønne for ting som helt sikkert ikke vil skje. Eller kast de tankene og tenk at dette går bra!

Hva vil du følge? Hvordan vil du ha det? Du bestemmer hva du vil!

Hvem lar du deg lede av?

JEG HAR VALGT OG DELE MITT INNERSTE FOR Å HJELPE ANDRE

Det er mye jeg har delt på bloggen og siden jeg ikke hadde trengt. Men jeg har valgt å dele mye av meg selv. For å hjelpe andre, og jeg har ingenting å skjule. Jeg er den jeg er og det er det du ser.

Delte meninger om jeg burde stå frem som varsler på blogg og face. Hvorfor jeg gjorde det? Fordi varslere er uglesett og sett på som bråkmakere. Slik har dagens samfunn blitt! Hvis du går frem og kjemper for sannhet og rettferdighet så blir vi urokråker. Vet du! Takk meg til å være den kråka og bråkmakeren enn å godta urettferdighet. Verden er full av urettferdighet. Hvis alle tørr og si hva de mener og gå utenom den trygge flokken og dems meninger vil verden endre seg! DERFOR VISER JEG ANSIKT SOM VARSLER! For å gi varslere ett ansikt, jeg hadde strengt tatt ikke trengt det. Min sak er ikke kjent i media fra før.

Varslere skal gjemme seg, skamme seg. Jeg NEKTER!!!

Mulig at det har gjort at noen vegrer og ansette meg siden jeg ikke har fått jobb. Mange ledere nå i dag vil ha ansatte som ikke har egne meninger og følger flokken. Jeg har søkt arbeid gjennom bloggen og siden min. Jeg ønsker sterkt ett samarbeid eller å jobbe sammen med noen som jobber med evnene sine. Det er det riktige for meg. En vanlig jobb vil ikke være det riktige lenger.

Jeg har og delt av mine vonde opplevelser ellers i livet som overgrep som lager store sår. Jeg har delt mye andre ikke villet dele. Men vi må følge vår egen sannhet og det som er riktig for oss. For meg har det vært riktig. Jeg er ett ærlig oppriktig menneske med mye omsorg for andre.

JEG ER STADIG I KRIG MED MØRKET!

Ja det er min vei! Min vei på jorden er å bekjempe mørket vi mennesker har skapt. Jeg har jobbet med andre siden om dette i flere år. Tungt arbeide med mye motstand. For mørket gir seg ikke så lett.

En uke nå har jeg jobbet med en sak, den starter uskyldig, andre siden testet meg for å se om jeg klarte å se hvor mørket i jordens indre kom fra.

Jeg gir meg aldri så jeg var på saken fort jeg hadde tid, men mørket blusset opp igjen. Jeg måtte finne hovedkilden. Trodde jeg fant den, men den ble fylt opp fra ett annet sted.

Så andre siden satte meg i en slags transe natt til i går.. det er som om jeg er våken, men samtidig ikke. De førte meg ned i jorden. Da mener jeg langt ned.. jeg så en enorm kilde. En kilde hvor deler av mennesker sitter fast, fordi de har fulgt mørket. Det å sitte fast der er smertefullt. Men de hadde selv valget hva de ville følge. Vil du leve i sannhet eller løgn? Det er forskjellen. Jeg har vært usikker på om tiden er inne og fortelle hva andre siden kaller denne kilden.. men de ber meg fortelle det. Noen tror ikke helvete finnes, men det gjør det. Og den er menneskeskapt. En sort gjørme.. slim og ondskap. Som er dannet av menneskers ondskap.

Du tror meg kanskje ikke. Det er ditt valg og det er Ok. Når mennesker velger å følge mørket så havner en del av dems sjel ned i dette mørket de selv har bundet seg til. Det er grusomt nedi dødens ganger der nede. Sjeler roper og skriker av smerte. Men de hadde ett valg, det har vi alle.

Andre siden sier at tiden er inne for å fortelle mennesker at helvete finnes og er skapt av oss selv pga vår oppførsel. Når vi mennesker velger å være maktsyke, hevnsyke, egoistiske, lyve, drepe, bedra og andre onde ting havner en del av sjelen dit når de dør.

Derfor dette arbeidet med å rense jorden. For å føre menneskene i lyset. Det innebærer at hvis vi skal kunne endre jorden og ikke besudle den igjen med dette mørket må vi endre oss.

Derfor jobber vi med å få mørket vekk og vekke opp!

Derfor kom jeg til jorden for å lære å fjerne dette. For å hjelpe jorden frem.

Jeg brenner for å endre jorden. Arbeidet er viktig i jordens indre. Men også det å formidle hvordan vi må endre oss. Hvordan vi kan gjøre det bedre å leve her.

Vi kan alle endre oss, vi kan alle gjøre noe. Følger vi lyset så dra andre med deg i samme retning. Noen vil vi aldri klare å vende, men det er dems valg. Jorden og andre siden ordner selv opp i det. De sjelene som velger å ikke lytte å endre seg vil bli tilbakekalt til andre siden og må gjennom en egen læring der. Fordi vi må få jorden på rett kjøl. Alt arbeidet som er lagt ned i dette kan vi ikke kaste bort.

JEG VIL HA VARSLERNES HUS I NORGE!!

Jeg har selv vært varsler som noen av dere har fått med dere i innlegg for en tid tilbake. Jeg brenner for å endre dette. Vi må stoppe ledere som sitter på toppen og ødelegger andre mennesker. Det er ett manipulerende spill for å kontrollere ansatte. Blir mye sykdom på slike arbeidsplasser og ikke minst mange som sliter psykisk. Spillet syns ikke utenfra og bedriften kan virke bra og flott. Men baksiden er en annen.

Verneombud og tillitsvalgte fungerer ofte ikke fordi de er og ofte redde og tørr ikke annet enn å holde med ledelsen.

Rettssystemet fungerer heller ikke. Bevis blir lagt til side og det ender med at lederne vinner. De som ødelegger mennesker!

Vi får aldri stoppet dette her hvis ikke rettssystemet endres i disse saker. Det er for enkelt å være en slik ødeleggende leder i dag.

Vi trenger ett varslernes hus.. en etat evnt organisasjon som kan støtte og råde varslere.

Jeg klarer ikke gi meg i denne kampen.

Derfor på min varslernes side har jeg laget en video om mitt varslerstempel noen vil jeg skal fjerne. Det er ett stempel som forteller at jeg kjemper for rettferdighet og sannhet! Jeg fjerner det ikke!!!

Andre videoen er om at jeg ønsker varslernes hus og ett bedre rettssystem for varslerne.

Kari Breirem ( advokat og kjent varsler) har prøvd å få til ett varslernes hus. Men nei.. ble ikke hørt. I fjor fikk hun høre at varslere ikke står på dagsorden! NÅR skal varslere stå på dagsorden???? Og dette gjelder ikke bare oss som varsler. Vi er alle avhengige av ett arbeid.. veldig mange har erfart slike arbeidsplasser. Men de har sluttet uten å gå imot. Vi må endre at slike sjefer/ledere og direktører blir sittende på sine stillinger. De må ned og lære av sine handlinger, dette er ikke måten og behandle ansatte. Dette er jeg sikker på vil endre det slik at også sykemeldinger vil gå ned. Mindre sykdom på arbeidsplasser. Man jobber mot ett felles mål med positivt miljø.

VIL IKKE NORGE HA SANNHET OG RETTFERDIGHET!!!

For det er det dette handler om. Ledere på toppen som utøver makt for å kontrollere for å drive dette spillet er sterkt ødeleggende for mennesker.

Gå inn på varslernes side på Facebook. Del innlegget og bli med i kampen om ett bedre rettssystem og ett varslernes hus i Norge!

Jeg vurderer å starte underskriftkampanje for å få dette til. Den blir lagt ut på siden hvis jeg gjør det.

JEG HAR DIREKTESENDINGER PÅ SIDEN MIN

Jeg har blitt mast på av andre siden om å lage video snutter med informasjon om hva jeg driver med. Og om andre aktuelle ting. Jeg har nektet lenge, for det virket så skummelt å filme seg selv slik.

Så nå kan du gå inn på min Facebook side SKYTENGELEN og finne flere sendinger. En snakker jeg om skytsengler. En om mønstre og narkomane. Gå inn og se hvis du er nysjerrig på min læring.