MODER JORD FORBYR BRENNING I HAGEN AV HAGEAVFALL

I dag tenkte jeg å ta litt hagearbeid tidlig på dagen. Jeg pleier aldri å brenne hageavfall pga

1. Fordi det ikke er bra for moder jord

2.jeg pleier kjøre klipperen over og mose alt så det detter nedi plen som gjødsel.

3.jeg liker ikke brenne i noe som er tørt som kan spre ild raskt.

I dag fikk jeg da en fiks ide om å først tenne på en haug kvister fra noen stauder. Noen er grove og jeg kan ikke kjøre klipperen over. Så lur som jeg var tente jeg på en liten haug. Dette gikk vel og bra. Men så skulle jeg tenne på litt av det høye gresset ved thujaene bak huset. Bare ta litt og sto og passet på. Det var så mye rundt thujaen så jeg lot det dra seg litt inntil. Men da var brannen løs!! Hele thujaen sto i brann! Og jeg så gresset vidre brente seg bortover, skal sies at det ikke er langt fra skogen. Panikken bredte seg.. jeg løp alt jeg kunne inn med digre gummistøveler kastet jeg ut bøtta av skapet og plasserte den under springen. My good!! Den ble aldri full så jeg orket ikke vente mer enn til halvfullt.. jeg løp alt jeg kunne til brannen og tryna like før thujaen så mobilen skvatt ut og bøtta for avgårde og vannet var borte.

Jeg løp alt jeg kunne inn igjen og ropte på datteren av full hals mens jeg løp til stoppekrana til utekranen. Der nede dro jeg glass pakket inn ut av hyller for jeg kunne for svarte ikke huske hvor den forbanna krana var henne!! Jo da jaggu hadde jeg ikke kjøpt spelt mel i Sverige og som jeg dro ut i full fart så melet skvatt.. jeg fant den tilslutt og løp og skrek samtidig til min sovende datter at jeg trenger hjelp!!!! Av full hals! Jeg hadde ikke tid til å gå inn på soverommet liksom. Jeg merker at det ikke kommer vann ut av krana da min datter endelig kommer og jeg roper at hun må ned og sette på krana. Som jeg trodde var av og som var på, men jeg skrudde av.. endelig kom vannet og jeg løp til slangen.. da sto dattern bak meg og sa: mamma brannen har slukket.. hva var farlig liksom ?? Det brant bare i thujaen ?? Tilogmed brannen i alt det tørre gresset var nesten borte.. så sto jeg der med blodsmak i kjeften og hjertet i halsen.. brannen var avbrutt.. en stk thuja hadde blitt til kull.

jeg så mobilen min lå slengt på plenen.. buksa full av gjørme fra en sklitur på plenen. En datter bak meg som hadde hundre tanker i hodet mens jeg skrek av full hals.. hun tenkte har hun kappet av seg armen? Er det en drapsmann i huset? Eller er hun forbanna fordi jeg ikke har hørt det er frokost.. ha ha da måtte jeg le, jeg har aldri ropt slik for frokost..

Føler selv jeg er rimelig god på å jobbe under press. Men det er i vante situasjoner : )). Jo klarte å gjøre det jeg visste skulle til, men det gikk på tryne: )).

Altså folkens jeg skal aldri gjøre dette igjen og vet da søren hvorfor jeg gjorde det. For å få vekk litt tørt gress.. : / Aldri igjen: )). Det er ikke bra for noe.

JA JEG SAMARBEIDER MED GUD OG UTENOMJORDISKE FOR EN BEDRE JORD

Ja jeg snakker med Gud! Jeg er fullt klar over at når jeg skriver at jeg snakker med Gud og Jesus så ramler de av stolen og tenker at hun må være gal.

Helt Ok, jeg har aldri følt meg som andre.

Men når det er sagt er ikke dette de eneste jeg snakker med. Jeg har kontakt med flere raser utenomjordiske. De fleste er Acturian .. to typer ligner ET som i filmen. Jeg er ikke redd de. Du trodde kanskje menneskene her på jorden var de enste i universet? Det finnes uendelig mange planeter og jeg har vært på flere av de.

Jeg har hele livet hatt kontakt. Jeg har tettest kontakt med pleiadene. Jeg har selv inkarnert fra Erra som er en planet som ligger i pleiadesystemet. Lik jorden bare frodigere fordi lever i takt med sin jord.

Ashtar kommandoen har fulgt meg hele livet. Jeg samarbeider med de og renser jorden for mørke. Ett tungt arbeide som har krevd blod, svette og elver med tårer for at jorden skal bli ett bedre sted. Ashtar har ledet meg jorden rundt for å rense sammen med Jesus. Jeg snakker telepatisk med de. Jeg blir ledet til oppgaver verden over. Jeg snakker med de daglig. Jeg tok på meg denne oppgaven før jeg kom til jorden. Som utvalgt for dette.

Jeg kommer fra en planet med fullstendig lys og kjærlighet. Jeg har aldri forstått mennesker her. Jeg har ikke misunnelse og hat i meg. Men ikke misforstå meg jeg er kun ett menneske jeg og. Jeg har en oppgave her nede. Det er å rense jorden, først lærte jeg og rense også gjorde de styrken min sterkere for at jeg skulle klare å rense jorden.

Jordens mørke som er skapt av menneskers ondskap og dårlige tanker er sterke krefter. Jeg hadde ikke klart dette uten beskyttelse av utenomjordiske. Utenomjordiske har gjort mye for denne jorden.

Det vi ikke vet er at denne jordens dårlige energi har påvirket andre planeter.

Så kjære medmennesker i går fikk jeg en beskjed av Acturians og ashtarkommandoen. De sa at vårt arbeide med å rense jorden er snart i havn.

Menneskene får nå mulighet til en ny start. Nå må vi våkne og endre oss .. eller jorden blir full av mørke igjen .. hva velger vi?

Jorden vil snart ha en stor opprydding. Og de sjeler som ikke klarer å endre seg og se lyset vil bli kalt tilbake til andre siden i tur og orden. De vil ikke inkarnere tilbake til denne jorden, men til en annen planet for læring. Først misforsto jeg Gud i dette for jeg så de på andre siden ved skrivepulter, de skal først innom der for så inkarnere på en annen planet for læring etterhvert.

Kjære medmennesker det er påtide og se sannheten i hvitøyet. For ryddingen av jorden er nær sier Ashtar-kommandoen og andre siden.

Vi mennesker får mulighet til en ny start. Dette hadde ikke kunnet vært mulig uten rens av jorden. For jorden var i stor ubalanse og sannheten er at den hadde gått under.

Dere skal vite at vi mennesker påvirker jorden med våre tanker og holdinger. Og ikke minst påvirker vi jorden med krig og maktmisbruk osv.

Mørke maktmennesker må ned fra sine troner. For mye mørke styrer verden.

Jeg ble tidlig i min bevisste kontakt med ashtarkommandoen vist at de jobber via Gud. At de lytter til han. De gjør alt via Guds vilje. Og det er kjærlighet.

Skipet er guddommelig beskyttet i sitt arbeide. Pleiademennesker ser ut som oss og er våre brødre og søstre.

Vi mennesker er livredde utenomjordiske. Ja de ser annerledes ut de fleste av de. Men er fredlige og fulle av kjærlighet. Vi burde frykte oss selv mest … for her på denne jorden er vi langt fra fredlige. Sjokkbølgen kommer snart. Jorden skal veltes om. Sannheter vil flomme, det skal ikke lenger være mulig å holde noe skjult.

Slik fungerer det på andre planeter. All informasjon flyter fritt. Slik har det ikke vært her, her har mye vært skjult. Nå er denne tiden over.

Jorden skal endres. Jeg tar kun imot informasjon telepatisk, jeg eier ikke sannheten. Den må du kjenne i hjertet ditt.

Vi har ingenting å frykte, alt vil gå slik det skal. Og alt til det bedre. Lev i kjærlighet og i fred med deg selv.

BAKSNAKKING I DET SPIRITUELLE MILJØET

Å ja det blomstrer for å si det slik. Jeg har aldri forstått dette her.. vi av alle burde vel forstå at mennesker får inn ting forskjellig. At vi er på forskjellige frekvenser? Eller? Eller handler det kun om misunnelse fordi en annen har noe annet? Usikkerhet.

Jeg tenker så lenge en spirituell arbeider jobber i kjærlighet, i lysets kraft og for å hjelpe andre mennesker så er det meg likegyldig hvordan han kanaliserer. Om det er fra Gud, Jesus eller noen annen. For noen tror at å ha en samtale med Gud ikke går Ann. Gud er en energi vi alle er en bit av slik jeg har lært av andre siden. Hvordan noen ser han er ikke viktig. Du kan se han som du vil, og forklare hva du føler gjennom energien av han som du vil.

Men mange spirituelle kritiserer hverandre i alle kanter. Hva er vitsen? Får du mer energi av det? Vet du alle behandlere kan jobbe slik de vil. Oppleve ting i det åndelige aspektet slik de gjør og det er Ok. Det finnes ingen fasit på hva som er riktig å galt.

Om en har kontakt med en Gud og de ser han som en Buddha så er det flott. Da har energien vist seg slik for den personen for at den føler det tryggest slik tenker jeg.

Og om noen har kanalisert noe fra Gud eller Jesus skal jeg da mistro denne personen? Nei det kan jeg ikke .. for personen har fått dette slik om ikke jeg hadde kunnet eller klart det. Vi er alle spirituelle på forskjellige frekvenser og nivåer utifra hva våre oppgaver er.

Jeg har selv en spesiell vei og opplever mye som andre ser på som tvilende. Jeg dømmer de ikke. Jeg har lært på min vei at jeg møter ytterst få som forstår meg. Jeg er åpen og har brent meg mye på å åpne meg for mye å være ærlig.

Jeg har tett kontakt med andre siden, det er naturlig for meg. Jeg har gått trappene opp til Gud utallige ganger.. sett engler i hopetall. Sett prosessen fra død til sjelen går over til andre siden. Møter sine kjære, og i samtale med Gud. Men dette er min sannhet og trenger ikke være noen andres. Jeg forlanger ikke at andre skal tro meg.

Det som har forundret meg mest på min vei er spirituelle mennesker som kritiserer hverandre for hvordan man ser ting. Da har de ett stykke å gå.. for er det noe jeg har lært er det at vi alle ser og opplever ting forskjellige.

Jeg leste boken til Lorna Byrne trappene til himmelen og tenkte jo at det var helt fantastisk at hun hadde den kontakten med Gud som hun skrev.. jeg kjente sannheten i mitt hjerte. Jeg visste lite om det første gang jeg leste boken at jeg selv skulle oppleve dette. Aldri falt tanken inn at jeg skulle kritisere henne for hvordan hun så dette. Jeg følte det var sant.

FOR MYE EGO PÅ DENNE JORDA

Denne jorda er stappfull med ego mennesker. Disse menneskene ser bare seg selv og sine behov. Hvordan andre har det har de lite øye for. For de lever av å tilfredse seg selv. De ser det rett og slett ikke når andre mennesker rundt de sliter. Empatiens vei er dems læring. De skal lære. Det gjør vi alle. Slik jorden er i utvikling nå vil ego mennesker få lære. De får sin karma..

Karma er ikke straff, men en læring. Læringen kan bli tung fordi man må lære og se andre mennesker. Mennesker må kunne samarbeide og det er ikke enkelt når noen mennesker har enormt stort ego. For å samarbeide må du ha empati, kunne ta hensyn til andres behov. Alle har ikke like stort ego, her finnes det og grader av hvor stort de enkelte har.

De ser bare seg selv. Jeg har sett at disse mennesker lever som i en boble.. som om de har ett gjennomsiktig kokong rundt seg med stort ego.

Jeg ble vist at tiden var inne på noen og det gikk hull på de. Som om egoet rant av, en slags oppvåkning.

Det er tungt å våkne opp og se hvordan man har behandlet mennesker. Da mener jeg ikke at disse er voldelige eller drapsmenn. Men at de generelt har kun sett seg selv og oversett andre for egne behov. Noen har mister venner og andre mennesker på veien og våkner opp og ser hvorfor.

Disse ego menneskene har ofte tunge mønster. Gamle mønster som har gått i arv. De har havnet i ett spor med sin tankegang. De er fanget i sitt eget liv. De klarer ikke endre væremåter. De klarer ikke se at de burde bry seg mer for å gjøre livet bedre for seg selv og andre.

Man kan ofte se i familier at noen familiemedlemmer har samme type væremåte. Dette er mønster som er nedarvet i generasjoner. Og de sitter hardt.

Jeg må behandle disse menneskene i ungdomskilden for å løsne de.

Men egoet må de selv våkne opp fra. Noen lager seg mye mønstre fordi de ikke klarer å snu tankene og sin væremåte. De havner i samme spor igjen selv om de hadde valget om å gjøre livet bedre.

Noen har psykopatiske tendenser i større eller mindre grad. Psykopater har stort ego. De er og gode på å trykke andre ned. De har alltid rett og ser bare seg selv. Det er alltid andre som har skylda for det meste eller alt. De klarer alltid å finne en syndebukk. De er selv offeret. De liker ikke at andre går de imot på noe vis.

Verden hadde sett helt annerledes ut hvis dette forsvant fra menneskene. Da ville vi sett hverandre, hjulpet hverandre, fattigdom hadde ikke finnes.

Siden jorden rens Nermer seg slutten så håper jeg at menneskene endres deretter.

Alt mørke som har ligget i jorden skapt av ondskap av mennesker har påvirket menneskers adferd.

Tiden er inne for å snu tankene og se hverandre.

MØNSTER GÅR I ARV

Vi mennesker er gode til å havne i ett spor med våre tanker om livet. Tilslutt har sporet blitt til ett tungt mønster som har satt seg som ett lag i deg. Mønster går og i familier. Fordi vi påvirker hverandre med tanker, måten vi snakker på. Og barna tar opp det samme. Og slik går det vidre i arv..

jeg kan fjerne mønstre i ungdomskilden. Men du kan fint lage deg nye mønstre hvis du ikke er villig til en endring.

Negative mønstre man ikke kommer seg ut av. Negative tanker on seg selv, livet, om andre.

Og man blir værende i dette triste sporet av mønster.

Mange endrer seg kvikt etter behandling og ting snur raskt. En lettelse å bli kvitt gamle mønstre.

Mønstre kan og gjøre at du ikke ser livet slik det er. Det dekker for sannheten i livet. Du ser kanskje ikke hvilken vei du skal. Føler du sitter fast. Og det gjør man i de mønsterne.

Mønstre kan og gi psykisk ubalanse. De påvirker de tre nedre chakra, rotchakraet, Sakralchakraet og solarplexus. Disse vil knapt gå rundt når personen har tunge mønster. Dette gir lite energi og livslyst. Livet er tungt. Chakraene spinner ikke rundt slik de skal og energien stopper.

Du kan og jobbe med deg selv og gi slipp på negative tanker ved å gi slipp på de. Fyll en ballong med alt du vil bli kvitt og send det vekk.