MENNESKER HAR MANGE MASKER OG FASADER

Det er ikke slik at vi alltid er det vi utgir oss for. Selv om jeg leser mennesker godt kan jeg og bli lurt av menneskers fasade. Men jeg går heller ikke å skanner mennesker. Jeg vil ha troen på mennesker, og alle mennesker har noe godt i seg.

Jeg har lært mye av andre siden om mennesker. Jeg har ofte blitt glad når jeg ser mennesker er lykkelige med hverandre, men det er ikke alltid slik det ser ut som. Andre siden har ofte hvisket meg i øret når jeg har sett tilsynelatende lykkelige mennesker.. Line det er ikke slik det ser ut som.

Men det er ikke noe galt i det. Vi mennesket er slik, vi har masker og fasader for å skjule vårt egentlige jeg. Det finnes mange grunner til det.

Noen mennesker sliter i hverdagen med sykdom osv men utad vil de ikke se slik ut. Før de går ut hjemmefra så tar de på seg masken og setter på seg fint tøy og sminker seg. Ja nå syns de fleste at hun så frisk ut og lykkelig ut. Da tror liksom ingen hun er syk. Men det handler om at de ikke vil være der de er i livet, at de ikke liker at mennesker ser på de som syke.

Ei jente kan se ut som hun har all verdens selvtillit. Men på innsiden rører det seg noe annet. Kanskje har hun og opplevd mye vondt. Kanskje hun har blitt mobbet i mange år.

Vi kan ikke alltid se på utsiden hvordan mennesker har det på innsiden.

En familie kan se lykkelig ut. Men du vet ikke om det virkelig er slik.

Mange og de fleste mennesker lager seg fasader.

En psykopat har en fasade. De viser seg ofte utad som noe helt annet enn de er. Men ofte slår og fasaden dems sprekker. En psykopat er ofte veldig sjarmerende. De er veldig usikre mennesker. Det som kjennetegner de er at alle andre har feil. Andre har og alltid skylden for det som skjer dem. De vil kontrollere andre mennesker. Bestemme over de.. de som blir kontrollert ser det ofte ikke selv. De er sterkt manipulert.

Mennesker som står i egen kraft og ser hvem de er har ikke behov for å kontrollere andre.

Det kan være sårbart og ta av alle maskene og vise hvem man er. Det er ikke så rart når vi bærer masker ofte gjennom hele livet.

Ikke døm mennesker, du vet ikke hva som er grunnen til at de er som de er.

Det verste er når jeg ser mennesker lage debatt om mennesker som er uføretrygdet. Fordi de gjør noe hjemme.. klippet plenen.. husk at selv om en uføretrygda person orker å gjøre noe innimellom er det ikke slik at personen ikke er kronisk syk. De må få leve de og. De må få lov å gjøre noe de dagene de orker. Kanskje personen bruker mer energi den dagen for å orke å gjøre nettopp det.. fordi det gir en glede å kunne få til noe.

DRØMMENES MYSTERIER

Jeg syns drømmer er ett mysterie. Andre siden har holdt på å lære meg i lang tid med å tyde mine drømmer. For å si det slik er det ikke alltid drømmetydning symboler stemmer. Andre siden har en annen forklaring på drømmens betydning.

⭐Jeg har manipulerte drømmer som er læring av andre siden og utenomjordiske.

⭐jeg har opplysende drømmer

⭐jeg har sanndrømmer

⭐jeg har mareritt

⭐ jeg har drømmer som er påvirket av mine tanker

Dette er slik jeg opplever det og trenger ikke være slik du opplever det.

Jeg føler at alle drømmer har sin funksjon. Jeg hadde for noen dager siden en opplysende drøm med læring fra andre siden. Jeg har i det siste lært mye om tankenes kraft og hva tankene våre gjør med oss.

I den opplysende drømmen fikk jeg beskjed av legen at jeg hadde kreft. At jeg straks måtte komme for cellegiftbehandling. I drømmen tenkte jeg at dette skjer fordi jeg har vært negativ til livet, jeg har tenkt feil. Jeg strevde veldig i drømmen med å få kommet til sykehuset.. jeg hadde i drømmen mange tanker.. nå er kanskje livet over. Men jeg var ikke redd. Jeg var bemerkelsesverdig rolig. Kreften hadde spredning. Jeg tenkte og på begravelse og forløp. Plutselig våknet jeg.. siden jeg sanndrømmer en del ble jeg engstelig da jeg våknet. Men andre siden kunne fortelle at dette var en opplysende drøm og læring.

Manipulerte drømmer har de utenomjordiske stått for. Jeg har blitt testet i mye rare drømmer. Hvilken utvei jeg ville valgt. Hvilken vei jeg ville tatt, hva jeg ville gjort i en sterk frykt situasjon.

Sanndrømmer kan komme bare jeg nesten har sovnet.. filmer.. ett år før min mor døde så jeg hele filmen om at hun var syk og begravelsen, jeg fikk da tydelig beskjed om at det skjedde om ett år. Det gjorde det.. andre siden ville forbrede meg. Hvis det er meningen får jeg klare beskjeder om tidspunkt.

Jeg opplever og advarsler gjennom drømmer. I natt hadde jeg en drøm jeg ikke forsto, noen ville meg vondt.. en bjørn var forferdelig sint og ville angripe meg.. andre siden sa at du har to fiender Line. De viste meg hvem. Den ene visste jeg om, den andre personen har jeg hatt en anelse om.

Jeg opplever og fortellende drømmer hvis jeg lurer på noe, hvis det er noe jeg ikke forstår med mennesker, da kommer svaret i en drøm. Jeg har og opplevd i drøm at jeg har skiftet rolle med en person fordi jeg skal kjenne det personen følte.

Mareritt er en måte og bearbeide traumer og vonde opplevelser. Altså mareritt er ikke godt, men gjør noe godt for oss.

Jeg drømmer uendelig mye og har klare tydelige drømmer.

Mange sier de ikke drømmer, men det kan hjelpe og bli obs på de. Begynn å legge merke til de .. når du våkner så prøv å tenk på drømmen din.

Bli bevisst dine drømmer, de viser vei. En slags indre veiviser som kommer med filmer.

HVORFOR ER MANGE MENNESKER ENSOMME?

Hvorfor er mange mennesker ensomme? Er det at verden er fylt med mørke sjeler? Mange er jo egentlig ikke ensomme. Men ensomheten gnager i de.

Er det lyse mennesker som sliter i en mørk verden?

Jeg tror det er mange grunner til at mennesker er ensomme i denne verden. Jeg kan bare snakke for meg selv. Hele livet har ensomheten gnagd i meg. Jeg har jo alltid hatt mennesker i livet mitt.

Men jeg kom nå til denne jorden som ett lys. Jeg har alltid følt meg annerledes. Jeg har alltid flyktet til skogen for å få ett pusterom fra denne verden.

Da jeg var liten følte jeg meg ensom og lite elsket. Jeg gråt mange tårer i skogen. Jeg ønsket meg noen å snakke med, som kunne se meg og forstå meg. Åndeverden og utenomjordiske ble min redning.

Kan man være ensom selv med mange rundt seg? Ja jeg tror mange opplever livet slik. Og jeg tror mange er lyse sensitive mennesker. Vi sliter med alt som er å føle på her.

Jeg har lært meg å stenge meg og be om hjelp fra andre siden om å være beskyttet. Jeg elsker mennesker og er nysjerrig på mennesker. Nå fikser jeg større forsamlinger bedre enn jeg gjorde før. Fordi jeg ble klar over alt jeg tok inn fra andre.. ett salig kaos.

Men hvordan kan du føle deg hel i deg selv med ensomheten?

Jeg har godtatt ensomhetsfølelsen min .. fokuserer mer på alle gleder i livet. At jeg har godtatt at jeg ikke er som alle andre. For vi er alle enkeltstående individer og er UNIKE.

PÅ TUR MED MENNESKESJELER OG ANDRE VESEN

Pakket sekken i dag med mat og drikke og skulle oppsøke nye stier. Fra før hadde jeg hørt om en vakker sti langs elva som går fra Eidsvollsbygningen. Så vakkert det var langs denne stien. Når vi kom litt lenger inn så fikk jeg en følelse av å bli dratt tilbake i tid. Det er en følelse som går gjennom hele kroppen. Og jeg forsto at jeg hadde noen rundt meg. En gammel dame med skaut på hodet gikk tett ved meg, fortalte at stien hadde vært der helt tilbake fra 1300 tallet, de var mye ved vannet her. Syns hun var litt artig for hun sa: var mye spøkelser og skrømt her sa hun. Hva mener du med skrømt? Bare ett utrykk sa hun.

Det var mange andre bak meg av mennesker.. og det føltes som jeg hadde havnet i en annen dimensjon. Jeg så Rødfolket overalt i skogen. Noen kaller de Rødnisser.. de kommer mot meg og sier de trenger min hjelp. De fulgte meg som en flokk bak meg til jeg valgte å snu. Da sa den ene i Rødfolket at Line vi må vise deg noe. De gikk nå foran meg., jeg var spent på hva de ville vise meg. Lederen ledet Ann med hvitt flagg helt foran. Vi kom til ett sted hvor skogen så død ut., Line her er det! Ja det så jeg.. jeg så mørk energi.. inni meg ble jeg vist at dette var senteret av mørket som har blitt laget. Det var som om mørket har laget en vegg med beskyttelse for seg selv. I en sirkel.. jeg følte meg helt kvalm og uggen da jeg så dette. Jeg så og punkter med forferdelig energi der drap har skjedd. Mørket var ilskent og blåste seg opp for å skremme meg, sorte store skyer. Jeg lot det ligge, ville ikke rote i det mens jeg var der eller se mer av det som har skjedd her.

Her er bildet av en liten del av skogen.

Mørket vil ikke ha meg der, siden jeg har evnen til å fjerne dette.

Jeg må innrømme jeg blir litt lei. For hvor enn jeg går finnes dette. Og det er ikke gjort på 10 min, jeg må jobbe både under og over jorden. Og sende over sjeler som har sittet fast i mørket med en del av sin sjel. Men jeg klarer aldri si nei, dette er jo min oppgave på jord. Og selvsagt er det og givende, men tungt arbeide.

Jeg og hunden var langt fra mørkets senter da vi satte oss på en krakk ved vannet og spiste. Når vi skulle gå kom det mange fugler og de bråkte og jeg hørte de si: Line pass deg!! Pass deg!!

Jeg så en stor mørk sky komme i retning der mørket var.. jeg har verktøy å fjerne det med og fikk det kjapt bort. Det var for å skremme meg vekk.

Dette er mye av min hverdag på tur. Vi mennesket har sudlet det til skikkelig på denne jorden.

ENGLER I BLANDT OSS

På en tur i skogen opplevde jeg at flere Erke engler dalte ned fra himmelen. Noen av de hadde rustninger. De siste dager hadde mye tanker streifet. Jeg hadde bedt om hjelp.. og her kom de med ett svar til meg. Så inderlig vakre de sto der og sa de kom for å overlevere en beskjed. De sto der med ett pergament.

Jeg er trent fra andre siden i å lese visuelle brev fra de. Spørr meg ikke hvorfor, jeg har fått overlevert brev i flere år. Og slike pergament med beskjeder. Beskjedene kan være at ett kapittel er slutt/læringen. Eller en oppgave jeg får.

Jeg har innimellom mye engler rundt meg. Vi har alle engler som passer på oss.

Erke engel chamuel og Erke engel Michael har vært strekt hos meg i det siste.

Jeg har lært så uendelig mye av de. De leder meg frem. Engler kommer i mange former, og alle har ikke vinger og ser ut som engler. Engler kan og komme ned på jorden og passe på steder. Og ta den formen som passer stedet. Englene elsker sine oppgaver i regi av Gud. De ser ikke på det som en jobb, men en elskelig oppgave i kjærlighet.

Mange engler har og vært mennesker på jord. Og har steget til oppstegne mestere. Noen engler er skapt kun som guddommelig himmelske vesen og har aldri vært ett fysiskt menneske. Men dems forståelse for ett fysiskt menneske har de likevel fullt ut.

Jesus er en stor oppstegen mester. Han har vært fysisk på denne jord. Han er en leder for mange menneske sjeler på sin åndelige vei.

Moder Teresa er og en oppstegen mester. Hun er mye med meg.

Mange kjærlighetsfulle mennesker som har vært på denne jord og endret noe. Og har gitt sitt liv og kjærlighet til mennesker som sliter har blitt mestere på andre siden.

Dette har med dems visdom og læring å gjøre. Hvor langt man har kommet.

Engler er der for deg. Be om hjelp og de kommer. Om du ikke kan se de eller føle de så stol på at de er der. De svikter ikke.. de hjelper så godt de kan og med det som er meningen for deg.

Det er alltid engler i blandt oss. Kanskje du noen ganger har merket kjærlige streif på ditt kinn? Kanskje du finner fjær? Noen finner mynter ..

Jeg har opplevd at fjær har dalt ned foran ansiktet mitt fra ingen sted. Og jeg har opplevd å gå i skogen og sett fjær på fjær etter hverandre ett langt stykke.. nesten så man lurte på om noen hadde ribba ei høne. Men når de sirlig ligger på rekke ett langt stykke kan man ikke tvile.

Men alt kommer Ann på hva ditt hjerte vil tro. Dette trenger ikke være din sannhet. Men det er min sannhet. Alle kan velge: ).

JEG ER EN SJAMAN OG RENSER STORE OMRÅDER PÅ JORDEN I REGI AV ANDRE SIDEN

Ja jeg er en sjaman selv om jeg ikke egentlig kaller meg det på noe vis.

Karmalæringen min har vart i mange år. Jeg har fordypet meg i mørkets hemmeligheter. Mørkets mange veier å gå. Nå datt du kanskje ut. Mange tror ikke på mørket .. de stiller seg spørsmål ved det. Men flere og flere våkner og ser at jorden er full av mye mørke. For selv om jorden nå er snart helt ren for mørke i det indre. Er det mye mørke i punkter tett i tett over hele jorda, som da ligger i jordas skorpe.

Karmalæringen har vært bredspektret.

Noen har kanskje hørt om forbannelser, klebeånder, demoner og djevler.

Mulig jeg skremmer dere nå, det er ikke hensikten.

Jeg kaller det ikke demoner og djevler.. For meg er det tung mørk energi som er skapt av oss mennesker.

Jeg har lært av andre siden og rense store områder. Dette er krevende arbeide, for jeg må jobbe under jorden og over jorden. Stedene har alltid portaler tett i tett. Og sjeler sitter ofte fast i mørket, en del av de sjelene .. ikke den hele og totale sjelen.

Mennesker som har blitt drept på steder, der lages det mørk energi som legger seg i jorda, i jordens skorpe. I den energien legger det seg deler av sjeler som er drept der. De blir satt fri når jeg renser. Så det er mye rydding. Og rydder jeg ikke innimellom rensen så kommer de til meg for hjelp.

Som siste rensen som faktisk var en hel bygd.. jeg våknet morgen og det sto full gårdsplassen med sjeler.

Når jeg renser flyr jeg over stedet i fugleperspektiv for å få overblikk. Jeg går under jorden .. andre siden viser meg hvor senteret av det tunge ligger. Det ligger og lagvis på de stedene som jeg må rense vekk og suge opp .. og det ser ut som en seig masse.

Jeg har alltid med meg indianere som hjelper meg.

I rens av tunge energier må jeg jobbe i økter. Det er så tungt og jeg ser meg tilslutt blind pga mye portaler.

Du lurer kanskje på hva vi har gjort for å få så mye mørke plasser?

Da skal jeg fortelle deg at prester på 17-1800 tallet de drev aktivt med mye rart. Det siste stedet jeg renset var ille. Jeg har blitt kvalm mange ganger i slike renser.. for maken til ondskap og de trodde de gjorde det i Guds navn.

De var totalt på jordet kan man si. Og de fulgte mørket og ikke lyset. De har drept så utallige mye uskyldige mennesker på bestialske vis.

Vikinger drev og på som gale.. det er prester og vikinger jeg renser mest etter.

Hitler har og lagd forferdelig mye mørke. I regi av andre siden har jeg renset store områder etter den mannen.

For å sette fri oss mennesker. Fordi disse gamle tunge energier påvirker oss. De påvirker tankene våre. Det trekker energi og vi blir syke. Men noen er mer sensetive for dette enn andre.

Jeg har fått mye verktøy for å klare å rense vekk alt dette tunge. For når man renser mørke så får du det ikke vekk ved å rense bare de skyene som flakser over bakken, man må under jorden og fjerne portalene og de går alltid helt ned til jordens indre kjerne. Jeg har min teknikk jeg har lært fra andre siden hvordan jeg fjerner de.

Noen ganger når mennesker er såret.. kan de mørke flaksende energiene få innpass i din aura. Som noen vil kalle klebeånder. Du vil endre sinnsstemning, bli deppa.. miste energi. Hvis du ikke har sår i din aura kan den flakse rundt deg. Dette påvirker negativt. Renses lett vekk med høyfrekvent lys og verktøy jeg har.

MENNESKERS KARMA

Jeg kan se tråder og klippe de. Vi blir bundet til mange mennesker iløpet av livet. Noen sårer oss, noen blir mobbet osv., vi blir bundet til de. Det vil være rensende og forløsende å få klippet seg vekk fra de. Feks en som er mobbet vil få det lettere ved å forløse seg fra de menneskene.

De som opplever overgrep eller andre vonde opplevelser vil og oppleve og få tilbake sin kraft. At det blir lettere å komme Vidre.

Ved rens og klipping kan minner/bilder ofte fortrengte bilder av det grusomme dukke opp. Men det er fordi det må gjennom og ut av systemet. Livets nøkkel er og ett godt verktøy her.

Jeg renser mønster, mønster går ofte i familier. I tilegg danner vi og flere egne. Hva mønster er? Tunge tanker.Tankemønster.. vi blir påvirket av hverandre. Og dette går i generasjoner. Disse mønsterene.. man blir gående i samme spor hele livet, noen klarer ikke komme ut av sporet, ser ingen vei utenom. Ved å rense vekk mønsterne får du en ny start. Da gjelder det å snu tankene.

Narkomane og andre rusmisbrukere eller psykisk syke har ofte veldig tunge mønstre. De tre nedre chakra er ofte helt sorte og spinner ikke rundt. Jeg renser disse i ungdomskilden for å løsne i det.

Dette var noe av mine sjaman evner: )

EMPATER GLEMMER SEG SELV

Hvem er du?

Føler du at du er den du er? At du står i din egen kraft? Har dine egne meninger?

Mange er redde for å være seg selv, falle utenom alt som er vanlig. Men hva er vanlig?

Det er Hvertfall ikke riktig å mene det samme som alle andre hele tiden.

Er du den som ofte sitter med venner og aldri tørr og ytre hva du mener, men sier deg enig fordi du er redd for å ikke være som de.

Har du tenkt over hva du egentlig mener? Er du den som på jobb aldri tørr si ifra når kollegaer og sjefen behandler deg dårlig?

På tide og sette respekt og reise deg.. se deg selv. Man trenger ikke kjefte for å si ifra, man kan si ifra på en bra måte.

Du er kanskje redd for det? Tren deg for deg selv .. tenk at personen står foran deg, si det du ønsker å si ifra om. Da blir alt enklere.

Dette gjorde jeg da jeg var på vei mot å ta tilbake min kraft.

For hver gang du klarer å si ifra vil du kjenne at du kjenner deg sterkere. Du er da på vei til å ta tilbake din kraft.

Det er ikke greit at andre mennesker skal behandle andre som de vil bare fordi de ikke sier ifra.

Empater er lette mennesker å bruke. De gjør alt for å hjelpe andre og glemmer seg selv. De vil bare gjøre andre glade. Dessverre ender det ofte med at mennesker ikke behandler de med respekt.

De sier ja til alt og vil hjelpe til uansett hvor mye de selv sliter.

Derfor ender mange Empater rett i veggen. De kjører seg selv helt ned.

Det er dessverre slik at ingen kan ta ansvaret annen enn du selv. Dra deg opp og finn tilbake til din kraft. Sett respekt og ikke la andre bruke deg.

Du vil kjenne at du står sterkere i deg selv når du sier ifra.. og ikke minst det å lytte til ditt indre og finne den du er, hva du mener og vil. Ikke hva andre vil for ditt liv.

Mange Empater sliter med at de tror de selv er dårlige mennesker, det er en av grunnene til at de gjør alt for å være ett bra menneske.

Jeg trodde selv en stor del av mitt liv at jeg ikke var ett godt menneske. Vet du nå kan jeg ikke forstå at jeg kunne tenke det. Men denne jorden som er full av mørke påvirker Empaters lys sterkt, og får oss til å tro dette.

Nå vet jeg at jeg er ett menneske med ett stort hjerte og ett stort ønske om å hjelpe andre mennesker å forandre vår jord. Jeg vil alle godt og slik har det alltid vært.

HOMOFILE SKAL LÆRE OSS OG IKKE DØMME DE SOM ER ANNERLEDES!

Hvorfor finnes det homofile? Er det en sykdom? Nei og atter nei..

jeg vil gjenta før jeg fortsetter at dette er min sannhet og kanalisert fra andre siden.

Som ung er du nysgjerrig og forsker ut livet. Det er ikke uvanlig at unge tester ut begge deler selv om de ikke er homofile.

Ikke se på det som noe galt. Man er ung og vil finne sin identitet. Noen finner den senere i livet, alt er læring og de har og sin vei gjennom dette.

Men mange finnet ut i ung alder at de er tiltrukket av det samme kjønn. Og noen av begge deler faktisk, og mange andre legninger.

Så nå lurer du kanskje på hvorfor? Jo det jeg har lært av andre siden er at vår jord trenger denne læringen. Vi trenger å lære å elske hverandre, respektere hverandre selv om vi er annerledes enn de aller fleste.

Disse sjelene som velger ett liv her nede som homofil eller andre legninger velger ikke ett enkelt liv. Og de har faktisk valgt å hjelpe jorden ved å være annerledes. TAKK!!!

Andre siden fortalte meg at det finnes ikke homofile på planeter som feks pleiadene. Der dømmer man ikke hverandre, de trenger ikke læringen. Så her på jorden med all ubalanse og mørke har vi mye å lære.

Hvorfor dømmer vi homofile? Er vi redd for de som ikke er A4?

Er det ikke på tide og se at dette er varme unike mennesker som fortjener og bli sett på som det flotte menneske de er? For det er mitt inntrykk av homofile.. åpne varme gode mennesker med mye å gi. De har ofte stor visdom i seg.

Vi må innse at verden ikke er A4!! Den blir ikke det. Vi vil alltid ha mennesker som skiller seg ut. Og hva hadde verden vært uten de? De som ikke er som andre gir livet gode funderinger og ekstra farge!

Godta at vi er forskjellige og omfavn de med alt du har. Dette er det verden har og by på. Du kan selv velge om du skal sitte og være bitter og dømme andre. Men du straffer kun deg selv. Og saboterer deg selv..

velg heller og åpne deg og vær heller nysjerrig på livet og disse menneskene vi kan glede oss over.

Jeg takker for at verden er full av forskjellige mennesker!

Da har du valgt å være lykkelig!

TUNGE TANKER GJØR OSS SYKE

Tunge tanker gjør oss syke. Andre siden har vist meg mye om dette i det siste. Hva tankene gjør med oss. Og jeg tror at mange ikke er dette bevisst.

For hva du tenker er det du blir. Hvis du tenker hele tiden: å jeg er sliten.. så er det dette beskjeden du gir kroppen din.

Og vi lagrer alt som går om og om igjen som på en hardisk/underbevisstheten. Og mange har hardisker som burde vært tømt før de sprenges.

Som de fleste har jeg også hatt mye tanker jeg ikke burde ha, jeg er ikke bra nok, jeg er stygg, jeg er ikke god på noe.. ja lista blir jo lang. Og lenge enn lang tilslutt.

Man kommer i en ond sirkel. Harddisken er full med dette. Og det surrer og går..

du er kanskje og en av mange som frykter kreft og andre sykdommer og?

Og vi bekymrer oss for de rundt oss.. tenk om det skjedde eller tenk om det..

Mennesker har kommet i en ond sirkel. Vi tenker oss syke. Vi tenker oss slitne og nedfor.. du forstår det at det du tenker fanger dine celler opp. Det høres kanskje rart ut. Men slik er det.. alt vi tenker påvirker hele livet vårt.

Vi blir i ubalanse av alle tunge tanker og frykt tanker.

Frykt er en illusjon. Altså at vi tenker på ting som kan skje, ulykker osv.. ikke minst bruker vi enormt mye tid og energi på noe vi ikke vet om vil skje.

Det er ekstremt mye angst på denne jord. Ikke så rart med media som og blåser opp ting. Og vi tar frykten rett inn.

Vi lagrer den som en sort klump i brystet. Angsten får ett feste.. neste gang du ser noe i nyheter kommer enda en klump.. også en kveld er du redd for at noe skal skje se du er glad i og tenker på de verste scenarioer.. enda mer som legger seg i brystet.. og slik blir det mer og mer.

Du kan bestemme hva du vil være! Vil du være lykkelig? Bestem deg for det!

Ja nå tenkte du at så enkelt er det ikke. På ett vis JA!

Men du må jobbe med tankene dine. Snu de.. jo mer du snur de til det positive jo mer tømmer du harddisken for det negative i underbevisstheten.

Er du med meg? Det er enkelt, men krever at du snur ditt syn på livet.

Slutt å irriter deg over andre, vi har alle vår vei .. kast vekk dette og ikke tenkt så mye på det andre gjør.

Når du kjenner frykten komme så tenk på om frykten er begrunnet? Er den? Nei? Kast det vekk. Tenk at du kaster den sorte klumpen i brystet ut og at den blir borte. Kjennes angsten fortsatt? Fortsett og kaste sorte klumper ut. Dette kan du gjenta i alle anledninger du kjenner angst/frykt. Gjenta for deg selv at du ikke har noe å frykte.

Du er unik og mye verdt akkurat som du er. Lær deg og elske deg selv slik du er. Vi er alle vakre mennesker på hver vår måte. Det å lære å elske seg selv vil endre mye i seg selv. Mer enn du har tenkt.

Se deg selv frem, se deg selv som lykkelig akkurat slik du vil være og føle deg. Hver gang du kjenner det kommer og sniker seg inn janteloven stemmer så ta frem det lykkelige bildet av deg selv.

Det er slik du skal ha det.

Og du kan snu ditt liv hvis du vil.

Ikke si at det ikke går, for det gjør det.

For når vi er i balanse er vi i kontakt med den universelle kraften vi skal være koblet til. Der finnes ikke frykt og angst. Man er fullstendig og elsket slik man er.

TA ALDRI VINGENE FRA NOEN

Mennesker som er sikre på seg selv, elsker seg selv, og ikke dømmer andre har ikke behov for å kontrollere eller trykke ned andre.

Usikre mennesker som ofte er tynget med sine egne tanker og er tynget med mønster har ofte behov for å kontrollere andre. Dette er pga usikkerheten. De må ha kontroll og vite ..

dette er som å ta vingene/friheten fra en person hvis den personen lar seg kontrollere.

Dette er mer vanlig enn man tror, det er ett stort antall mennesker som har dette behovet. Fordi om du treffer en venn du ikke vil miste skal du ikke kontrollere denne personen. Du eier ikke din venn.

Vi er her nede med en fri vilje, og når du kontrollerer en annen person enten ved å trykke personen jevnlig ned for å få overtak eller vil bestemme hva som er best for personen tar du friheten fra denne personen.

Dette er ikke god karma og styre noen. Alle har rett til å leve slik de vil. Slipp taket i de du er glad i, man trenger ikke styre de for at de skal være ved din side.

Så ta aldri vingene fra noen, alle har rett til å beholde sine vinger!