ERKE ENGEL GABRIEL OG MIN VEI OG EVNER

Erke engel Gabriel kom i dag og omfavnet meg med store hvite vinger. Det var så godt å føle den tryggheten og kjærligheten.

Han sa han skulle føre meg vidre.

Vi hadde først en lang samtale, før han førte meg gjennom en tunnel med sterkt lys.

Jeg tok litt feil av han med engang jeg så han for jeg trodde jeg så en dame engel. Men så fortalte han at han var Gabriel. Han sa jeg har like mye feminin energi som maskulin, du senset sterkest den feminine.

Jeg går en spesiell vei få forstår. Jeg forstår alt knapt selv alltid. Så jeg har forståelse for at mennesker ikke forstår eller tror meg.

En del av min trening går på å ikke bry meg om hva andre syns. Dette har jeg blitt trent i lang tid på. Og det fungerer.. i løpet av de siste årene har jeg vært gjennom utallige tester fra andre siden og utenomjordiske.

Jeg går den veien som en ment for meg. Og jeg må tåle og stå i det. For når noen går helt utenfor den berømte A4 boksen så langt som jeg gjør og vil gjøre vidre på min vei vil man få høre det. Jeg vet jeg trigger mørke sjeler med mitt lys. Det har jeg fått se gjennom mine video opptak. Hvor jeg får vist min energi sterkere og spredt mine budskap for en bedre verden.

Jeg har sterk kontakt med andre siden, jeg har kontakt med utenomjordiske og tilgang til 7 univers. Det finnes faktisk 7 univers. Jeg når og inn i jordens dimensjoner.

Jeg har kontakt med mange forskjellige utenomjordiske raser. Jeg samarbeider med Ashtar-kommandoen som er ett stjerneskip. Noen kaller det flåte.. skipet er stort og innholder park og sjø og en sol. De jobber for ett bedre univers. De leder mange inkarnerte fra pleiadesystemet her nede på jorden. Jeg har hatt kontakt med Ashtar hele litt liv her nede.

Derfor ligger det mitt hjerte nært og lede mennesker på rett vei. Så dere ser hvordan vi mennesker bør leve og ikke slik vi lever nå. Jeg brenner virkelig for disse endringene.. det å hjelpe jorden frem. Men jeg er ikke alene, vi er mange her nede på jorden som er her for å føre jorden frem. Og det ligger i hjertet vårt.

Jeg er som en hestehov som drar meg opp gjennom asfalten. Selv om noen prøver å stoppe meg så gir jeg meg ikke. Jeg har hatt mye mørke daler i min opptrening.. så mørkt som det kan bli .. men jeg drar meg opp igjen. For hver gang jeg har opplevd dette blir jeg sterkere.. og har for lengst kommet ut av tellinga.

En hestehov gir seg ikke før den har kommet opp av asfalten.. det gjør ikke jeg heller. Men noen ganger kan biten gjennom asfalten være lang.

MENNESKER ROTER TIL JORDEN MED SORT MAGI

Mange mennesker på denne jorden praktiserer sort magi. Disse ritualer er i onde hensikter. Og jeg lurer på om de selv vet hva de roter til. Men jeg vet at alt starter med at disse menneskene er mørke sjeler i utganspunktet som misunner og hater og er hevnsyke.

Jeg har lært mye om dette av andre siden. Det å løse opp i slikt andre har fått på seg.

En sak jeg hadde nylig hadde flere vært med å lage ondskap.. jeg så fortsatt ringen de hadde stått i og sagt regler .. selv om de ikke gjorde dette mer nå i dag var ikke ondskapen brutt. Så jeg måtte bryte denne sirkelen.

Jeg må og rense under jorda slike steder, for de åpner portaler med mørket sitt og slik de driver. Ofte er mørket spredt i store områder fordi de kaster mørket på flere personer.

Ofte blir det og brukt gjenstander i slike ritualer.

Det er ikke enkelt å stoppe slike personer. Man må rense grunnen, og man må rense de som utfører dette for å stoppe de. Man må og løse opp i all forbannelse og sort magi.

Siste del i en slik rens er å løse opp det over bakken .. det er som sorte lag renner av feks hus og mennesker. Det er slik jeg blir vist det av andre siden.

Sort magi er kraftige krefter som herjer. Slettes ikke noe man bør holde på med.

Jeg fikk vite i min siste sak, men og i forrige saker at de som utfører dette får en tung karma med seg vidre.

MED HJERTE PÅ RETT STED

Har du hjerte på rett sted?

Det er noen ganger jeg har hatt lyst til å ikke ha med meg hjertet i alt. Jeg har i mitt liv blitt mye såret.. noe som førte til at jeg lukket hjertet mitt. Jeg beskyttet det med lag på lag fordi jeg ikke orket å kjenne på det som gjorde vondt.

Andre kan få følelsen av at du er stengt, at man er en hardhaus, og ikke har medfølelse. Men slik er det ikke, jeg ville bare ikke slippe noen inn der. Jeg beskyttet hjertet mitt.

Jeg brukte tid på åpne det igjen. Redselen for å bli såret var stor. Men samtidig en del av livet, en del av å bli sterkere. Jeg var veldig sårbar og knuste like lett som tynneste porselen. Andre siden tok meg i denne treningen jeg har gått noen år. For å bygge meg opp å gjøre meg sterkere. De har trent meg på å tåle mye. Jeg blir ikke like lett såret lenger, porselenet er tykkere.

Men samtidig føler jeg med hjertet.. det er ikke lenger lukket. Jeg følger mitt hjerte og lar meg bare ikke såre så lett. Jeg slipper mennesker inn og slipper de ut når jeg føler de ikke hører til hjertet mitt likevel.

Veien mot åpne hjertet tok tid, for redselen var stor.. når lagene brast gjorde det vondt.. i hjertet.

Vi mennesker lager oss lag på lag på lag på hjertet for å beskytte oss. Disse lagene kan jeg og se utenfor mennesker. Som ett skjold.. vi setter opp.

Alle mennesker blir såret i løpet av livet. Snakk om det, jobb med følelsen. Bearbeide det vonde og tenk at du kommer styrket ut av det. Det verste er å gjemme det vonde vekk, lagre det å gå videre. Ikke gjør det.. jobb med det, så det slipper tak.

La hjertet ditt vise deg vei<3

MENNESKER SOM FØLGER MØRKET

Gjennom min læring i karma og menneskers adferd har jeg lært om mørke menneskers adferd.

Siden de følger mørket har de vansker med å forholde seg til sannheten. De vrir gjerne på historier de har hørt slik at det og innholder deler av sannhet. Men det finnes de som er verre og lyver om alt som ramler ut av deres munn.

De har og ord de bruker som jeg har lært er en gjenganger i mørke sjeler.

De lyver for å sverte andre og for å oppheve seg seg selv. De er usikre sjeler, for følger man mørket blir man ikke i balanse. Altså andre mennesker kan og være usikre uten at de er mørke.

De snakker ofte høyt i forsamlinger, de tar ofte mye plass. De vil ta plass, de vil bli sett, for egoet er ofte stort.

De vil helst at alt skal handle om de, og de skal komme først. De kan lage drama ut av ingenting. DRAMA er ofte noe mørket elsker.. sette mennesker opp mot hverandre og lage bråk. De gjør gjerne andre til syndebukker, også er det de selv som har gjort det. Andre har alltid skylden for det som skjer de.

Men de kan være vanskelige å avsløre, for mange er og stillferdige og ser ut som rene helgener.. men bak fasaden skjuler den egentlige personen seg. Den mest stillferdige og søte kan være den verste løgneren. Det verste er at de fleste lar seg lure av dette ytre. Det er jo ikke så rart.

Mørke mennesker sliter ofte med helsa på mange måter har jeg lært.. fordi har knapt lys i seg. Tilkoblingen til universet er lukket fordi de følger mørket.

Mange mørke er mørke pga mønstre og rusmidler er en flukt fra dette livet.

Mennesker som velger å leve i mørket har det ikke lett. Men vi har alle ett valg om vi vil være ett godt medmenneske eller lyve og manipulere oss frem i livet.

Følg lyset, lev for sannheten og rettferdigheten.

EI HÅND OG HOLDE I

Alle mennesker trenger en hånd å holde i. Mange mennesker er ensomme og har ingen hånd å holde i.

En venn kan dra deg opp når du er nede. Det er det ekte venner er til for. Venner som forsvinner når livet er tungt er ikke dine venner.

Jeg syns det er en av tingene som gjør livet verdt å leve. Det å kunne hjelpe hverandre på livets vei.

Vi trenger ikke alltid å forstå våre venners valg, men akseptere valgene som blir tatt og hver enkelts læring.

Ofte havner menneske i vonde opplevelser og man faller ned i ett mørke. Da er da det er godt å ha en venn ved sin side .. en hånd å holde i. Så man ikke er alene på livets vanskelige sti.

Livet går i bølger og neste gang kan det være du som trenger hånden. Vær ett godt medmenneske og vær den du vil andre skal være mot deg.

Ikke alle har en livsledsager å dele sorger og gleder med. Noen har ikke det selv om de har en livsledsager.. mange er dypt ensomme selv i ett parforhold.

Det er ikke slik at de som er Alene er de som er ensomme. Mange er ensomme selv med mange rundt seg.

EN JORD I ENDRING

Jorden er i endring!

Jorden ligger i våre hender. Bare vi mennesker kan endre den. Vi må stå sammen om å endre den.

Men vi har alle ett ansvar om å endre oss. Vi mennesker er mer bundet til jorden enn de fleste forstår. For hadde vi forstått det så hadde vi ikke behandlet den som vi gjør. Derfor har alle og enhver ett ansvar om å ta ett tak i seg selv. Alle kan vi endre noe i oss selv.

Jorden er på vei opp i frekvens.. som hever menneskers bevissthet.

Dette betyr at flere "våkner" og ser hva vi lever i.

Dette vil og bety at jorden vil endre seg slik at all informasjon vil flyte. Ingen vil kunne lenger skjule noe.

Vi skal leve i fred med hverandre og med vår jord. Det krever ærlighet, sannhet og kjærlighet.

Sannheten om vår jord vil flyte, ingenting på noen arenaer vil kunne skjules.

Samme med hvert enkelt menneske. Til nå har vi kunnet lyve og skjule sannheten om ting man har gjort man har villet holde skjult. Dette vil ikke gå når jorden har kommet dit den skal.

Dette for at vi skal ha en ren jord. En ren jord krever at sannheten kommer frem.

Kjære medmennesker nå må vi stå sammen. Det er noe vi må lære oss. Stå sammen, men samtidig må hver og en stå i sin egen kraft.

Samarbeide om vår jord. Alt vil i fremtiden endre seg. Vårt forbruk må ned.. produksjon av dyr endres, i dag er det en for stor produksjon av dyr, det ligger mye penger i kjøtt og dyr lider i produksjonen. Vi skal spise mindre kjøtt. Mer grønnsaker…

vi vil bytte mer, bytte grønnsaker mot naboens korn. Og vi skal dele med hverandre. Slik det er i dag sitter mange med mye og vil bare ha mer og deler ikke.

Forstår dere? Dette vil bli vår fremtid å skru tiden tilbake. Maten som produseres i dag som grønnsaker sprøytes. Ferdige produkter i butikken er tilsatt for mye som ikke er bra for oss av tilsetningsstoffer. Vi skal tilbake til det opprinnelige.

I dag er vi så langt vekk fra det som er bra for jorden som det går Ann.

Vi står foran store endringer i fremtiden. Penger vil og etterhvert bli borte.

Penger har ikke ført noe godt med seg. Penger har vært med å lage mye mørke. Mennesker med mye penger har makt, mange har misbrukt sin makt. Hadde verden vært i balanse hadde de som hadde mye delt med de andre. Men i de fleste tilfeller higer de etter mer.

Dette er min sannhet og trenger ikke være din!

NÅR MENNESKER RASER I MOT MEG

Når mennesker raser i mot meg fordi de blir trigget av min sannhet!

Da kommer fjellklatringen min godt med. Jeg er trent til denne ferden. At mennesker skal rase imot meg og jeg skal tåle det. Jeg forsto bare enda mer av min ferd tidligere da min Facebook side skytsengelen tok helt av etter å ha lagt en gratis felles healing. Noe som mange som jobber som meg gjør. Altså ikke noe nytt, og jeg har gjort det mye før. Men det var en stund siden. Healing er noe mange jobber med.

Må innrømme jeg ble sjokkert da tallene steg og delingen økte i hopsatakt. Hva skjer tenkte jeg? Det flommet.. innboksen mistet jeg kontroll over. Jeg hadde 50 varsler på noen få min.

På tre dager har jeg nådd 360 000 mennesker..og videoen er sett nesten 80 000 ganger. Jeg måpte og satt med hakeslepp når det raste som verst.

Man drar selvsagt med seg en del negativt når dette skjer. Jeg slettet først ikke en eneste kommentar for jeg tenkte at det er de som stiller seg i ett dårlig lys pga min sannhet som slettes ikke trenger være dems sannhet. Men mennesker engasjerte seg veldig, og venner og mennesker jeg ikke kjenner fylte innboksen min med at jeg måtte slette disse negative menneskene. Flere sendte meg og bilder av at mine innlegg var delt og harselert med i andre grupper.

99% er menn! Av de som slenger med leppa og deler for å håne og sverte. Jeg var visst en sjarlatan, svindler, verden hadde vært ett bedre sted uten meg. Ja skitt ordene haglet, også på bloggen. Men her publiseres ingen kommentarer før jeg godkjenner.

Sier det oss noe når ca 99% er menn av de?

Jeg har kjempet meg opp utallige fjell alene. Jeg er vant med å stå alene på denne veien. Skal mye til å for å velte meg. Jeg er trent på akkurat dette.

Er det skremmende med en kvinne som våger og som står støtt i sin egen tro?

Jeg lærte mye om menneskers adferd i forbindelse med karmalæringen. Hvorfor mennesker gjør som de gjør.

Mennesker som står støtt i seg selv og har tro på seg selv trenger ikke trykke ned andre. De kjenner ikke redsel når de ser noen som står støtt. Det trigger de ikke.

Mine hjelpere sa jeg hadde startet en bølge med lys. Slik føltes det og, og en storm med mørke fra mennesker kastet seg mot meg. Men samtidig så mye kjærlighet fra andre mennesker som ser sannheten som meg.

Der setter jeg fokuset, jeg har fokuset rett frem mot det gode. De negative skyver jeg til side.. viktig hvor man setter fokuset. Man ser de negative, men ikke la de hindre deg, skyv de vekk og fokuser på det som betyr noe.

Kjærlighet og positivitet er det som virkelig kan endre noe i denne verden. Negativitet gjør at ting stopper opp. Vi må la energien flyte.

Husk at min sannhet trenger ikke være din!