SELVMORD ER ALDRI MENINGEN

Altså det er aldri noe som står i noen kontrakt at du skulle ende ditt liv med å ta det selv. Men mange gjør likevel dette. En uendelig trist avslutning på livet. Det var ikke slik du ønsket det skulle ende.

Men de mørke tunnelene tok aldri slutt. Og kanskje hadde du mørke mennesker i din nærhet som og motarbeidet deg.. svertet ditt rykte gjennom årevis.. du møter motgang hvor enn du prøver å klatre deg opp. Men det er nok generelt de mørke tunnelene som tar liv.

Tilfelles for de fleste som ender sine liv med å ta det selv er at det blir så mørkt som det kan bli. Man har slitt seg gjennom livet, og falt og falt.. begret har rent over tusenvis av ganger. For hver gang faller man en bit lenger ned. Når du har falt så langt at du har vansker med å se veien opp til lyset igjen .. da er veien ned den siste biten kort. Det er da all fornuft forsvinner.

Fanget i det mørke rommet.. det finnes ingen utveier.. du leter febrilskt.. mørket har tatt det siste av din fornuft som sier at mange er glad i deg, at du trengs i denne verden, at de vil få det uendelig vondt hvis du drar fra de. Alle de tankene er borte på dette stadiet.. man er så langt nede et menneske kan komme ned.

Det finnes ingen fornuft der.. bare en utvei og det er og ikke leve.. til det beste for alle. Men det er ikke slik, du er bare så langt nede at mørket har tatt over alt.. smerten din er nå så stor at du får ikke puste. Eneste tankene som farer i hodet ditt er hvordan den beste måten å avslutte alt på er.

Fanget i mørkets nett. Det er ikke slik at det er svake mennesker som tar livet sitt. Tvert imot, det er sterke mennesker som har gått gjennom mye hele livet.

Jeg tenker at disse sjelene er vakre roser som ikke alltid finner sin plass i denne mørke verden. De sliter seg gjennom år etter år. Ofte med mye motgang.. mørke tunneler som aldri synes ta slutt.

Jeg tenker og at det er viktig å fange de opp. Mange sliter hele livet uten at noen fanger det opp. Ofte er det for sent. Men det er og slik at noen ikke får den hjelpen de trenger gjennom helsevesen osv.

Det er en stor lidelse å gå livet gjennom med bare motgang. Når begeret renner over gang på gang.

Jeg brenner for å sette lyset på disse menneskene i samfunnet som er der nede i mørket. Vise de veien ut, hjelpe de så de ikke kommer så langt ned at all fornuft forsvinner. Strekke ut en HÅND og vise veien til lyset igjen.

Jeg har selv gått mørke tunneler hele livet. Nei du syns kanskje det ikke har sett slik ut. Men alt synes ikke utenpå i første øyekast.

Jeg vet godt hva disse menneskene går gjennom. Ofte vet ingen rundt de om dems innerste tanker. Det å ha tanker om å avslutte livet er og forbundet med skam. Man vil jo ikke ha disse tankene.

Dessuten tror jeg ikke vi hjelper disse som har disse tankene ved å trykke de ytterligere ned ved å si at: de vil bare ha oppmerksomhet, de som sier at de vil ta livet sitt mener det ikke..

vet du har du klart å fortelle at du har vært nær og ta livet ditt gjør man ikke det for oppmerksomhet, for her ligger det SKAM! Det er et rop om hjelp ut av mørket!

De som klarer fortelle at de har tankene eller har vært nær og ta livet sitt vil ha hjelp! De vil ikke være der de er nede i det mørkeste.

Du redder ikke liv eller viser vei ut ved å trykke de ned.

Dette er alvorlig.. husk at sier du dette er det stor mulighet for at personen ikke forteller om sine tanker rundt dette igjen. Og en dag er det bare over.

Du trodde hun var ute etter oppmerksomhet?

Du hadde rett!! Hun ropte på hjelp! En måte og få oppmerksomhet på.

Aldri skal du latterliggjøre noe så alvorlig. Ingen vil være der nede.

Men bare de som har vært nede i det mørkeste vet hvordan det er. Hadde alle vært en tur der nede hadde du aldri sagt at de ber om oppmerksomhet bare. Da hadde du fått kjenne smerten og mørket. Da hadde visa helt klart fått en annen tone.

Det mørkeste mørke der ingen kjærlighet finnes, ingen fornuft, du tenker du ikke fortjener livet, at alle har det bedre uten deg, at verden er et bedre sted uten deg. D

Dette er en stor faresone! Det er vippepunktet til at det vipper mot at man klarer gjennomføre dette. Dette er så trist at mennesker skal komme så langt ned.

HODE OVER VANNET

Har du det slik i hverdagen i ditt liv? At det føles som om du er i ferd med å drukne? At du kaver for å holde hodet over vannet? Noen ganger går du under og bruker alle krefter på å kave deg opp igjen.

For å overleve, for å klare en dag til ..

Du ser kanskje ikke løsningen ut av din situasjon.. kanskje har du lett febrilskt etter en løsning i flere år.

Kanskje noen i livet ditt motarbeider deg og tar fra deg all livsgnist.

Som å dra lass på lass med flere tonn daglig.. de ligger på dine skuldre. Noen ganger faller du sammen .. du gråter og gråter og lurer på når "helvete" skal ta slutt. Du sovner utmattet hver kveld med tårer nedover ditt kinn. Som et fengsel med en luftegård. Som et liv med gitter og innskrenket frihet.

Du våkner hver morgen og håper at du ikke våknet.. du våkner med en følelse i kroppen som gjør at en smerte i deg vrir seg i deg. Du krøller deg sammen i forsterstilling som en beskyttelse.. for et liv du er usikker på om du greier å leve.

Dagene tar du dag for dag, for hver dag er kamp for overlevelse. En kamp for å holde hodet over vannet. Noen ganger stormer det og vannet pisker deg i ansiktet. Tårene triller.. de syns ikke .. de treffer vannflaten raskt som er opp til haken din.

Ingen ser deg, ingen hører dine indre rop om hjelp. Ingen ser dine tårer, ingen kjenner din smerte, din lidelse, din kamp for å overleve.

Du ser glad ut, du ser ut som du er uten bekymringer.

Et liv med masker, for å ikke røpe hva som skjer i livet ditt.

Du møter helst ikke på mennesker, for å unngå spørsmål. Du er et sensetivt menneske, du er redd maskene faller og sannheten kommer ut. Redsel som brer seg i ditt sinn. Den holder deg fast. Og den vil holde deg på plass, så du ikke sier noe. Som om redselen "snakker" til deg. Som om redselen truer deg med å tie.

Kong redsel som noen har lagt på deg styrer ditt liv. Står over deg og bestemmer hva du skal.

Livet er ikke noe liv lenger.. og har kanskje ikke vært det på veldig mange år. Du har kjempet alt du klarte.. en dag orker du kanskje ikke mer. Du har kjempet for lenge mot mørke mennesker. Du faller sammen … du har nå hodet under vann flere ganger daglig..

Du hiver etter luft når du er over vannflaten for å holde deg i live til du klarer få hodet over vannet igjen.

_______________________________________________

Dette er hverdagen til veldig mange mennesker rundt oss. Mennesker som er fanget som i et annen persons nett. Som er kontrollert og styrt. Eller av andre grunner i andre situasjoner.

Se menneskene rundt deg. Flere enn du tror lider i dagens samfunn. Ja et velstelt ytre betyr ikke at alt er bra. Stopp opp litt og se litt utenfor. Bak ordene som blir sagt. Mange roper etter hjelp inni seg. De våger ikke rope høyt.

Alle mennesker kan bli mer "våkne" og se hverandre mer. Mange lider i stillhet hele livet.

FENGSLET FRIHET

Mange mennesker lider hver dag under andre menneskers kontroll. Det er mange måter og kontrollere et annet menneske. Og det kan være familie, venner, kollegaer..

Det de har til felles de som vil kontrollere og styre andre mennesker er et stort ego. For de dreier verden seg kun om de. Inni dems hode går tankene i den retning at de gjør aldri noe for andre hvis det ikke gagner de selv på en eller annen måte.

De tyngste tilfeller av de mennesker som kontrollerer andre er såkalte psykopater. De finnes i flere grader. De tyngste står i sin egen gjørme opp til halsen.

Det er og sterkt usikre mennesker som er avhengig av å ha noen på laget sitt. Som kan stå ved siden av å bekrefte løgnene.

Og løgner er nesten det eneste som renner ut av de, med en snev av sannhet. De er troverdige, hjelpsomme for å vise andre at de er bra mennesker utad. Hele livet dems er et spill ofte. Som et iscenesatt show! For bak alt showet er sannheten en helt annen.

De tyngste kontrollerende menneskene kan være en helt annen bak husets 4 vegger. Der ser du et humørsykt menneske som er sterkt ustabilt. Men som utenfor husets 4 vegger ser rolig, hjelpsom, tålmodig og snill som dagen er lang.

Mange av de tyngste er overgripere, voldtektsmenn, og ofte brukere av rusmidler. De har de tyngste mønstre. De klarer ikle styre utenfor sporet de har havnet i. Og jo eldre de blir jo tyngre blir det hvis de ikke klarer spore av.

Rus er en flukt .. en flukt fra alt de har gjort som de skjuler. En flukt fra seg selv og virkeligheten.

De har ofte ikke virkelighetssans når det gjelder riktig og galt. Og dette er mønstre som har gått i arv i generasjoner. De åpner andres brev, de kontrollerer gjerne telefonen din når du ikke ser. De har ikke respekt for andre. De er og ofte sexfikserte og mange av de er kontinuerlig utro.

I en familie hvor ene av foreldrene har tunge mønster og er psykopat vil psykopaten gjøre alt for og styre barna og. Det barnet som ikke lar seg styre vil havne som skyllebøtte. Det barnet som ser sannheten og våger si det vil bli utenfor. Det barnet som enten ikke våger annet enn å gjøre som psykopaten sier eller følger psykopaten og støtter han/hun blir gullungen. Det er barnet som får mest. Som psykopaten deler mest tid med.

Hvis en av foreldrene er psykopat er det ofte slik at den andre part er sterkt styrt. Og den bruker og barna for alt det er verdt for at de skal være på lag med psykopaten for å gå imot den andre part. For å ha kontroll og for å kunne styre denne personen enda bedre.

Slike psykopater har dessverre sjelden de gode båndene til sine barn. De har ikke bygd de rette båndene i fra starten. Familieliv er noe psykopater sliter med.

Psykopater bruker andre mennesker.. de må alltid ha noen på laget. Som kan være slaver.. gjøre som de sier. Og noen er såkalte flyvende aper.. som bringer beskjeder vidre som kan trykke offeret ned. For det er spillet! Trykke offeret ned i søla så det ikke kommer noe sted.

Hvis du har latt deg styre av en psykopat sitter du et sterkt klebrig sort masse. Du er fanget, som et fengsel .. du kan lufte deg bare du kommer tilbake. Helst ville de hatt innebygget GPS på deg.

For det å ikke ha kontroll for disse menneskene gjør de urolige. De må vite hvor du er til enhver tid. De trenger ikke si det høyt. De fleste av de vet å tie, men de kontrollerer i sitt stille sinn så ingen vet.

Penger er ofte det de er mest opptatt av. De vil være større enn alle andre. Og kan leke at de er store og vellykkede.

De bruker og penger for å ta friheten til den andre part i feks et ekteskap. Og samtidig trykker de ned ang penger.

Selv har de ofte stort forbruk, evnt til rusmidler.. eller andre avhengigheter.

Alle ting en psykopat sliter med legger de over på sin partner. Det er alltid andre sin skyld, og andre lyver og gjør alle feil. De klarer aldri innrømme skyld selv. Nei det er alltid andre sin skyld.

Den uskyldige dama eller den hjelpsomme mannen i gata kan være en helt annen enn du tror. De er flinke til å ta seg sammen. De fremstår ofte som sjarmerende og snille. Men det hele er et spill ett show!

Det er disse menneskene som og sprer usanne rykter om andre for å sverte de. For enten å beskytte seg selv eller for å kun heve seg selv over.

Mange menn og kvinner sitter i slike forhold. Det er ikke lett å komme ut. Det er som et liv utifra et vindu. Et liv uten frihet. Er det venner bør man trekke seg unna. Uansett hold avstand hvis det er mulig. For dette er mennesker som gjør livet ditt mørkt.

Disse har en tung læring. Karmaen dems blir bare tyngre og tyngre fordi de ofte ikke klarer å snu livet. Det er negativ karma og styre, kontrollere og manipulere andre mennesker. Vi har alle fri vilje her på jorden. Det er nettopp det du tar ifra mennesker ved å fengsle de.

For at jorden skal komme seg vidre er jorden gjennom en opprenskning. Årene som kommer blir mange kalt tilbake til andre siden.

EN REISE GJENNOM MØRKE TUNELLER ER FORHOLD med mørke sjeler som kontrollerer og styrer andre mennesker.

Er du en av de som har reist gjennom mørke tunneler hele livet? Føler du livet ikke har noen mening? Føler du at du sittet fast i et forhold hvor du er kontrollert og styrt? Som er umulig å komme ut av. Man er fanget i et sort sjels nett. Som et spindelvev som du er surret inn hundre runder i.

Som styrt en en jernhånd. En jerhånd som har ett sterkt grep rett i ryggen din. Det føles kanskje som om du kaver etter luft. Eller for å holde hodet over vannet. En evig kamp for å leve hver dag. Din glede er borte, som om noen suger alt lys du har hatt i det ut av deg. Du har ikke energien du hadde før. Du er og kanskje mye syk.

Alt starter sakte da du ble sammen med en du forelsket deg i. Som virket som en fantastisk fyr eller en fantastisk dame. Noen merket at noe raskt er feil, mens noen blir sakte trykket ned år etter år. En sakte stille nedtrykking for å holde deg på plass. For du er nå eid av et kontrollerende menneske.

Denne personen som nå vil eie deg forsto raskt at du var til å styre ellers hadde du aldri havnet der. Kontrollerende mennesker kjenner sine ofre. De fanger empater i sitt nett. Empater er lyse skinnende mennesker som føler godt om alle. Den kontrollerende personen er mørk og trenger ditt lys. De spiller på din samvittighet, de spiller på alle strenger også for at du skal synes synd på de. For da slipper du de innenfor. Men vit at disse menneskene lever på en løgn.

De kan fremstille seg selv som det reneste lys, men er det motsatte. De lyver seg fremover i livet fordi de har forstått at de fleste går på løgnene. De flyter på usannheter iblandet en klype sannhet. De syns synd på seg selv og spiller på det. De fremstiller andre som slemme og at alle er slemme mot de. De spiller alltid offer hvis de havner i noe de selv har stelt istand. For å komme seg unna. For å la andre tro de andre var slemme mot han/hun.

De er gode på å sverte andre, især de lyse menneskene.. for de mørke blir trigget at lyse de ikke kan styre. De blir svertet med løgner..

kjære du som sitter i et slikt forhold. Veien ut er ikke enkel. Du er fanget i det mest klebrige nett som finnes. Det er som om man venter på når man skal bli spist. Eller på når det tar slutt. Mange er i forhold hvor de selv er så manipulert og kontrollert at de selv ikke ser det. De bare føler at livet er langt nedi gjørma.

Og det e gjørma som gjør at du ikke ser hva du lever i. Og det at du er så drillet og manipulert at du tror du lever med en person som vil deg vel. Personen har manipulert deg til å tro det ja. Men sannheten er så dekket over at du ser den ikke.

Den dagen du "våkner" og ser klarere hva du lever i forstår du hvorfor alt føles som det gjør. Et fangenskap med lenker i kjetting. Usynlige lenker.. men de er likevel der. Ingen ser noe og tror du er lykkelig. Kanskje har du følt at noe er feil, men klarer ikke se hva.

Mange lever i slike forhold hele livet. Fordi de ikke kommer ut. Et liv i ensomhet, livet ditt har begrensninger fordi du og lot noen kontrollere deg. Du har drømmer for livet, men blir fortalt at du ikke vil klare det. Og at det er ment i beste mening at de sa det. Neida spol tilbake!!! Det er ikke sagt i beste mening .. det er sagt for å stoppe deg. For å ta fra deg dine drømmer. Så de kan fortsette med å holde deg der de vil du skal være. Og det er og være der for de hele tiden. Selv byr de lite på seg selv, de lever sitt liv fritt. Mens den de kontrollerer har ikke frihet.

De kontrollerende menneskene bruker lyse mennesker som "slaver". Selv liker de og få det meste servert på sølvfat. Men det finnes ikke flyt i slike forhold, for alt går en vei. Slaven/offeret som har havnet i dette nettet gjør alt for å tekkes sin partner. Men det blir uansett aldri et drypp med kjærlighet tilbake.

Disse menneskene kan ikke endres. Man må finne utveier for å komme ut av dette. Disse forhold har ofte mange lag med fasader.

Alt kan se flott ut ja. Men er det egentlig alltid det. De mørkeste menneskene som gjør et familieliv til et helvete gjør alt for å skjule det for sin omverden. De kan manipulere og styre utallige mennesker rundt seg. Det er som om det dannes en mørk energi rundt slike hjem. Som en sperre for at sannheten skal sive ut. Disse menneske er avhengige av kontroll for å klare å leve og føle seg vel. Mister de kontrollen havner de raskt langt ned. Fordi dette er sterkt usikre mennesker. Ved å ha makt og kontroll gir det det en god følelse.

De mørkeste er og avhengige av å stadig erobre nye sex partnere. Selv om de kanskje er gift.. de higer stadig etter et kick for dems selvfølelse. Hver erobring gjør at de føler seg høyere en liten stund. Mange har en lang rekke partnere bak ryggen på sin ektefelle.

Det som er trist er at disse maktsyke kontrollerende mørke sjeler ødelegger liv og. De veiver seg vei i vellinga uten å ta hensyn. Det handler om et stor ego.. for de klarer ikke gjøre noe som ikke kan gagne dems selv. Det må være til nytte for de ellers gidder de ikke.

Derfor er og mange veldig engasjerte utad.. for å vise at de er en annen enn de egentlig er. Altså de viser en annen fasade ut enn den som er innfor de 4 vegger.

Innenfor de 4 vegger er makten stor. Og sannheten er vel voktet. Voktet av utallige lag med nett rundt huset og ugjennomtrengelige lag som en kule over huset. Ingenting vises. Alt ser perfekt ut.

En fasade med mange lag. Ingen våger si noe, for ingenting syns utad. Og nettet de sitter i gjør at de ikke våger si sannheten.

Et liv i fangenskap, et liv uten gitter, men gitteret er likevel der. Et liv i ensomhet og i de mørkeste dyp du kan tenke deg. Nedi dypet av det mørkeste finnes ikke varme. Ingen medfølelse som et menneske trenger.

Et liv med hengelås.. et liv med jern rundt dine håndledd. Du er fanget i et sort edderkopp nett. Det finnes ingen flotte farger i livet lenger. Det har blitt sort hvitt..

Dine dager har blitt lange. Hver dag er en kamp for overlevelse. En kamp for å klare holde deg oppe. Hvert skritt du går kjenner du ikke lenger. For dine ben er utslitt av å gå i denne sorte seige gjørma.

Det er som å bære et lastebillass med lidelse og smerte. En smerte ingen ser, en lidelse ingen hører. Alt er beskyttet av en sort sjels behov.

Tårer er grått i endeløse elver. Uten nytte…

når skal livet leves. Vil dette noen gang ta en slutt. Smerten river i alle kroppsdeler.. sjelen roper etter frihet.

Endeløse netter med gråt.. man våkner morgen etter morgen og hadde ønsket at man ikke våknet på samme sted eller ikke våknet i det hele tatt.

Dette er sannheten i mange menneskers liv. Ingen mennesker har rett til å ta friheten fra et menneske. Dette er en av de dårligste karma man kan dra på seg. Altså ved å ta fra et menneske frihet.

Karmabehandling kan hjelpe deg å gjøre veien kortere ut.

Mennesker må forløses fra slike. Om du på et vis klarer å komme deg ut fra de en av de mørkeste sjeler sitter du fortsatt i vevet/nettet til den som har styrt deg. Du sitter fast i gjørma den kontrollerende har.

Det er gjørma som gir deg lidelsene. For du sitter fast i en annen Persons tunge mønster. Personen har feks tunge mønster som går i arv eller har bare dratt seg selv ned med mørkeste tanker.

ET VINDU UT MOT VERDEN

Et vindu ut mot verden. Et vindu som forteller deg at det finnes et liv der ute. Et liv som suser forbi deg uten at du følger med. Livet der ute går raskt. Det er som en storm suser forbi og røsker i vinduet.

En storm som forteller deg der inne at det finnes et liv der ute.

Malingen på vinduet flasser .. vinduet har levd sitt liv. Stille faller flak etter flak med maling av. Vinduet hadde strengt tatt trengt en oppussing. En renovering.. det ser trist ut, det har slitt seg gjennom storm etter storm der ute. Uten at noen har brydd seg å ta seg tid med å gi vinduet det kjærlighet det trenger for å bli hel og flott igjen.

Du ser ut av vinduet, og det at vinduet er i dårlig forfatning er ikke ditt fokus. Du ser på livet der ute og faller i egne tanker. Tanker om livet som ikke er noe liv. Ikke det livet du drømte om, ikke det livet du ønsket.

Det er høst og blader faller sakte av de vakre trærne. De faller vakkert og blir liggende på bakken i et vakkert mønster. Bladene står i vakker kontrast til det gamle treet som eier en gammel sjel og er grålig farget av tidens tann.

Du titter på himmelen og skyene er denne dag formet som kritt hvite bomulls skyer. De beveger seg like sakte som du føler ditt liv beveger seg. Men vakre er de der de seiler stille avgårde på nye vakre eventyr.

Tenk og være en sky tenker du, da kunne du observere livet fra et annet hold. Fra et høyrere hold. Se menneskene ovenfra og se de bevege seg som små maur i en maurtue.

Det og betrakte mennesker har blitt ditt liv. Gjennom et vindu ut mot verden. Der verden suser forbi. Der mennesker lever og vinden trekker de i forskjellige retninger.

Fra et vindu ut mot verden ser du det vakre i de aller minste ting. Du ser de vakre detaljer i et blad som faller fra et tre. Du ser de vakre sirlige bevegelser i grenene når vinden river. Fordi du har all verdens tid til å betrakte verden. Fordi livet ditt stoppet opp.

Når sneen kommer gleder du deg over de store sne flakene som treffer vinduet og fester seg. Du betrakter detaljene i hver snø stjerne. De er unike akkurat som deg. Men det ser du ikke, du ser ikke deg selv som unik. Det vakre du ser i alt er et speil av din skjønnhet.

En dag åpnes vinduet mot verden, du skal nå få frihet og komme ut i verden du har betraktet hele livet. Du skal få kjenne på livet der ute. Ta på de vakre bladene du har betraktet, kjenne sneen legge seg på ditt kinn. Sne krystallene du har betraktet i en evighet. Alle like unike som deg. Livet skal ikke lenger betraktes gjennom et vindu mot verden. Livet skal leves.. livet skal være. Livet er som et frisk pust!

DU SOM ER ENSOM DER UTE

I ensomhetens navn følger skammen, smerten, lidelsene og en tomhet som føles endeløs.

DU der ute!

Du lys som skinner blandt alt mørke på denne jord.

Jeg vet du sliter med å ikke føle deg hjemme noe sted.

Jeg vet du sliter med å tilpass deg dere livet på denne jorden.

DU er ikke som de andre, du er mer følsom, en empat .. du er snill som dagen er lang og som jorden er vakker i sin rene prakt.

DU føler du ser livet som få gjør her på denne jorden. Du blir ikke forstått, du blir ikke verdsatt slik du er, slik du ønsker.

SANNHETEN ER AT DU ER LYSETS KRIGER

Du kom til denne jord for å være med å endre den. Du har kjempet hele ditt liv for å holde hodet over vannet.

Livet har vært mørke tunneler som aldri tok slutt.

Livet har gitt deg en læring som ga deg enda mer styrke enn du trodde var mulig.

Selv om livet er mørkt og du er ensom og trist gir du aldri opp.

Selv om det dypeste mørke kan gi deg det mørkeste sinn, klarer du alltid dra deg opp fra dypet til der solen skinner.

Du lever på de små stundene du får være der oppe.

Før mørket henter deg tilbake og drar deg ned til det mørkeste, kalde tunge..

veien virker endeløs vandrende ensomt på en vei med lite varme og ingen hånd som strekkes ut.

Hvorfor er jeg i denne verden? Hva gjør jeg her? Når ingen vil ha meg her?

Hvorfor all motstand? Hva har jeg gjort galt?

Jeg ønsker bare å være lykkelig.. jeg ønsker å leve.

Det skal du kjære venn. Det er alltid en mening med en tung vei. Og du får aldri mer enn du tåler.

Du er nå en av jordens trente lys krigere som skal ut i feltet og kjempe for at lyset skal råde i enhver mørk krok.

For du vet alt om hvordan det er å være i mørkets dyp.

Du skal føre menneskene tilbake i lyset!

Du skal sammen med andre lyskrigere endre jorden og mørket som råder her.

Mørket vil vike, mørket har tapt.. kjærlighet vil det da være i alles hjerter. Alle vil ha glemt mørket etter noen år.

Det blir en historie som vi kan lese om for våre barnebarn om hvordan verden var. At den nå er elskelig og full av kjærlighet.

A dream come true…..

HÅNDEN DU STREKKER UT KAN REDDE LIV

Har du tenkt på hvor lite som skal til for å hjelpe noen til å ville leve?

Det er mange grunner til at mennesker havner der de er. Ikke døm de, de gikk en annen vei enn deg. Og faktisk en mye tyngre.

Men har du tenkt på hvor mye du kan endre i et liv bare ved å vise at du bryr deg?

Vet du at det kan redde liv? Mange sitter og orker ikke leve lenger, fordi hele livet har vært en tung vei med mye motstand.

Stopp opp litt, da kjenner du lettere hvem som sliter. Åpne øynene for verden fremfor deg. Det finnes så mye mer enn du har rukket og se.

Det er et hav av mennesker som roper om hjelp hver dag, hver natt. Når mørket faller på kommer den verste ensomheten og smerten. Tankene om hvordan de skal klare en dag til. At de ber til Gud om hjelp. At livet skal snu..

Har du noen gang vært der? Livet er så mye mer enn den Michael Kors veska, eller enn å ha den nyeste iPhonen.

Hva er dine verdier i livet? Hva betyr mest? Det er dette jeg vil frem til, samfunnet har blitt så styrt av status.

Hjelpe meg jeg liker og å ha det pent rundt meg jeg og. Men jeg bryr meg fint lite om verdien på det jeg eier har. Bare jeg syns det ser fint ut kan det komme fra dynga for den saks skyld. Det betyr ingenting.

Verdien i det jeg elsker betyr mest.. jentene mine, dyrene mine. Så er det av lite betydning om alt ikke er nyeste mote.

Jeg maler heller noen gamle møbler med sjel enn å kjøpe splitt nye som koster skjorta.

Men jeg mener ikke at vi ikke skal unna oss noe. Jeg mener at vi kan bli mer bevisst på hva som betyr noe?

Fordi jeg vet at det finnes så mye mennesker som trenger en hånd.

Jeg mener verden trenger å endres. At vi må spole litt tilbake til da vi hjalp hverandre mer. Nå sitter mennesker på hver sin tue og skal ikke bry seg om noe som helst.

Det gjør hjertet mitt vondt. Vi har noen barrierer og bryte, så la oss bryte de. Vær litt modig da. Det er jammen verdt det.. det kan redde liv.

Også VIKTIG!! En dag kan det være du som roper om hjelp inni deg. Da trenger du en hånd.

NÅR NATTEN SENKER SEG

Når natten senker seg kommer tankene sterkere. Det er stille, og man kjenner sterkere på alt som gjør vondt. På dagen når ting skjer viskes de verste smertene bort. De skyves vekk for en stakket stund. Til du blir sittende alene eller ikke har noe å gjøre.

Da kommer tankene, smertene, lidelsene på rekke og rad. Lengselen etter å bli fri fra det tunge.. du ser kanskje ikke utveien. Men løsningen er kanskje veldig nær. Ta et skritt tilbake og se på din situasjon. Hva kan du gjøre for å endre den?

Ofte venter vi på at vi skal bli lykkelige. Men du kan snu alt der du er. Da åpner og dører seg videre. Det gjelder å ha fokuset frem og ikke i det man vil ut fra. Skap din egen lykke. Ikke lytt til andre som sier de vet hva du bør gjøre. Eller hvis noen vil kontrollere livet ditt, fokus frem og ikke lytt til annet enn ditt indre. Ditt indre viser vei. Andre kan komme med råd, men ikke presse deg til det de syns er best. De sitter ikke der du er. De vet ikke hva du er gjennom.

Når natten senker seg i alle stuer så kan lengselen etter frihet bli stor. Mørket truer din lykke, med bare føtter du kjenner det kalde gulvet som gjør at kalde dønninger går gjennom din kropp.

Det gir deg en følelse av tomhet, et liv uten mening, et liv som aldri kommer til enden av tunnelen. Du leter etter lyset, varmen og godheten.

La vinden ta tak i det vonde.. la det fare vekk. Slipp tak i smerten som henger ved. Slipp tak i det gamle, det er fremtiden som gjelder nå. Du skal en dag kjenne varmen i gulvet under dine føtter. Og tryggheten i livet vil gi deg lykke.

Vinden vil ta deg dit du ønsker. Vinden vil rive deg denne gangen den riktige vei.