DE FLESTE MENNESKER KJØRER E6 DEN STRAKASTE VEG

De fleste mennesker kjører E6 hele livet. Og det er Ok, det er deres valg og deres læring.

Her om dagen sa ei til meg: Line du kjører ikke akkurat E6 du.. nei det gjør jeg ikke. Dvs i deler av livet har jeg hørt for mye på hva andre mener jeg bør og skal. Og kjøre E6 er jeg ferdig med.

Når jeg våknet med mine evner så skjedde det noe. Fordi jeg begynte å lytte mer til hva jeg vil og ikke hva andre vil. Hjertet mitt viser meg vei.

Og du vet at gjør du ting tvert imot hva som er riktig for deg så sier kroppen din ifra. Kanskje er du mye syk? Sliter med depresjon eller andre tegn som gjør at du slettes ikke føler deg lykkelig.

Kroppen din sier nemlig i fra. Fordi det blir ubalanse når du hele tiden gjør ting som ikke er riktig for deg.

Jeg har våget, jeg har brutt barrierer og er opptatt av å vise andre at vi må ta mer vare på hverandre.

Jeg er en sterkt sensitiv person som føler mye. Jeg vet at andre ikke alltid forstår meg når jeg sier jeg må følge hjertet mitt. Line kan du ikke bare ta den leiligheten da? Nei det kan jeg ikke hvis det føles helt feil. Da bor jeg heller i bilen.. til den rette evnt midlertidige kommer.

Jeg ser jo at de fleste ikke lytter til hjertet sitt slik de bør. For de forstår ikke nytten av det. Jeg har gått en kronglete vei dette livet og den er langtfra rett.. jeg tror den kan sammenlignes med en kjerrevei som er vanskelig å komme seg frem på. Og til tider er den ganske så glatt, og ofte er det mye hindringer som gjør at jeg må kjempe for tilværelsen.

Ja jeg har tenkt mye på når ting skal gli for meg. Når alle hindringene skal bli borte. Er det ikke snart min tur for å leve og være lykkelig på livets grønne enger.

Jeg er et positivt menneske selv om livet har gitt meg mye skygge i sinnet. Jeg skyver det til side og fortsetter løpet.

Jeg er glad i mennesker, og jeg er glad i dyr.. jeg er glad i livet. Jeg vil kjempe for samfunnet og for mennesker som sliter. Jeg vet hvordan de har det der de sitter. Der de venter på en HÅND videre i livet.

Men du skal vite du der ute som ikke kjører E6 .. du skal vite at ting vil snu. Det vil det for oss alle. Vi som kjører de tyngste vanskeligste veier vil få det veldig godt tilslutt.