JEG BA GUD OM Å FÅ SOVNE INN HVER KVELD

Med foldede hender .. Kjære Gud jeg orker ikke mer. La meg få sovne inn, jeg ber deg. Jeg vil ikke leve. Vært så snill… la mitt hjerte stoppe. Det orker ikke slå mer i denne verden.

Jeg var skuffet over å våkne. Til enda en ny dag for å spille et skuespill. Enda en dag på flukt. Enda en dag rekende langs veien eller på stranda jeg tilbrakte tid fra morgen til kveld. Istede for å sitte på et rom på få kvadratmeter. Jeg oppholdt meg nok der.

Et liv som ikke var noe liv. Det hadde det heller ikke vært i årene før.

Kjære Gud vær så snill.. jeg ble forbanna på han der oppe! Kunne han for søren ikke lytte.. jeg vil ikke være her. Jeg slo i veggen så det dundret.. det hjalp lite.

Kvalmen som lå i meg hver morgen jeg våknet til en ny dag. Matlysten var ikke akkurat på topp. Kiloene rant av. Når jeg oppholdte meg på rommet levde jeg på knekkebrød for det meste.

Hvorfor kunne ikke Gud bare la meg sovne inn. Alle ville få det mye bedre. Jeg ødelegger andres liv. Jeg følte jeg hadde skyld i alt. Jeg ba og tryglet.. men våknet like forbanna levende hver morgen. Levende er vel og ta i etter det presset jeg levde i. Jeg fatter ikke nå hvordan jeg greide det.

Men det ble jo og særldeles mørkt etterhvert. Så mørkt der nede .. det fantes nesten ikke et Glimt av lys. Jeg kjøpte tau.. det var sikreste måten. Det tar bare noen minutter Line så er du fri fra dette helvete. Da får alle det bedre. Tre ganger prøvde jeg. Skal innrømme at jeg parkerte ved svanfossen en gang og. Jeg planla alt i hodet mitt. Mørke klær som ikke syns lett der nede i mørket av vannet. Jeg ville slettes ikke reddes. Kjøre dit på kvelden. Ja jeg sto der med bilen. Men jeg gikk ikke ut. Jeg klarte det ikke.

Ja skremmende og se tilbake på. For nå er livet mitt snudd på hodet. Takket være meg selv! Jeg jobbet hardt for å snu det. Jeg fant nøkkelen ut. Jeg snudde fokuset i den helvetes situasjonen. Rettet fokuset på prosjektet jeg startet, nettopp for å hjelpe andre.

Jeg opplevde hva sammfunnet er. Det er kaldere enn jeg ville trodd. Jeg ropte så det runget ut på facebook. Et tydelig rop om hjelp.

Jeg vet det ikke er enkelt. Og se bak fasader, hva skjer? Men roper noen slik uten grunn???

Jeg dømmer ingen. Jeg skulle lære av dette. Jeg måtte selv klare komme meg ut. Finne styrken til å flykte. Det gjorde jeg. 8 uker på krisesenteret.

Et nytt liv! En ny start!

Jeg visste ikke hva livet var før da.. jeg svevde. Jeg lever, puster, ler når jeg vil. Ingen mistenker meg for å ha gjort ting jeg ikke har gjort.

En frihet jeg ikke kan forklare. Det var som å slippe fri fra et totalt mørkelagt fengsel. Hvor noen holdt deg med en jernhånd og sa hvordan du skulle oppføre deg og ikke. Hva man kunne gjøre og ikke. Et overhengende. Stress og angst for at alt ikke til enhver tid skulle være slik jernhånden ville.

Nå lever jeg.. endelig.

Jeg forteller dette fordi jeg orker ikke flere masker. Og fordi jeg mener åpenhet er viktig. Alle hører en side av sannheten. Her er min. Hva du tror får være opp til deg.

Jeg jobber nå for å få opp voldsofrenes hus. Jeg støtter voldsofre som kontakter meg. Jeg har skaffet med verktøy på min vei. Jeg vet hva dette dreier seg om. Jeg har og karmaevner som forløser voldsofre fra voldsutøveren. For å hjelpe de videre.

Alt handler ikke om penger. Ofte har voldsofre lite og leve for. Når jeg kjenner det er riktig tenker jeg ikke penger. Jeg tenker på livet jeg kan hjelpe videre.

Slik bør det være for oss alle. Alt bør ikke handle om penger. Det handlet om å være et medmenneske. Se hverandre.

ØRNEN VISER MEG VEI OG BAK FASADER

Ørnen mitt fremste kraftdyr. Ørnen er alltid over hodet mitt og litt foran meg. Den kretser rundt .. ørnen viser meg vei. Ørnen viser meg og sannheter bak lukkede dører. Jeg får informasjon på så mange forskjellige måter at jeg noen ganger blir ør. Jeg drømmer ekstremt mye og klart. Drømmer med svar på noe jeg har tenkt på. Drømmer som viser meg bak fasader.

Jeg drømmer om her og NÅ! Men drømmer og langt inn i fremtiden. Jeg har opplevd og drømt veldig mange år frem. Jeg husker en drøm som fortalte meg om noe som skjer nå, det må være 15 år siden den drømmen minst.

Noen drømmer er dessverre ikke særlig årleit. Man våkner med en dårlig følelse.

I går kom Ørnen og sa jeg skulle følge den i mitt indre. Jeg fløy etter den og lurte jo selvsagt veldig på hva jeg skulle bli vist. Jeg fikk beskjed om å gå inn et sted. Der foregikk det noe. Noe jeg ikke kan fortelle. Det blir liggende i meg. Info kun for meg.

POSITIVT SYN PÅ LIVET GIR ENERGI

Er du negativ trekker det energi. Slik jeg levde før trakk det meg ned. Så langt ned at det ble nermest helt mørkt. Jeg er en positiv person, jeg leter alltid etter løsninger istede for å sette meg med hendene i fanget.

Energien min har kommet tilbake mer enn jeg kan huske jeg hadde. Da jeg var ung syns jeg det var bortkastet og sove, jeg syns det var kjedelig. Og jeg kjenner lignende følelse igjen. Jeg vil bare leve og være. Ikke sove bort livet. Men kroppen trenger hvile etter alt jeg har vært gjennom. En av grunnene til at jeg hoppet ut av hotellet som kokk.

Det ble for mye, jeg jobbet hardt for en stilling. Men med gratis arbeidskraft som jeg var fordi jeg var i praksis gjennom NAV. Gikk ledige stillinger forbi meg. Jeg vet hva jeg kan, ikke fordi jeg er noen ekspert kokk. Men jeg har jobbet med mat i mange år. Hatt interessen fra jeg var ganske ung. Men nok om det.

Det er viktig og se positivt på livet. Ikke se hindringene, Men løsningene. Og ja visst feiler vi, men kom deg raskt opp da. Ikke vits og henge med leppa. Det er feilene vi lærer av.

Mange har sagt til meg: forstår ikke at du klarer se slik på det? Eller forstår ikke at du alltid klarer se det positive i alt.

Og hva er vitsen med å se det negative i alt??? Livet blir mye enklere hvis du prøver snu ting. Negative tanker skaper kluss i ditt chakrasystem. De vil fylle seg med grums og gå ujevnt.

Mennesker bekymrer seg hele livet for ting som ikke engang vil skje. Det er noe å tenke over. Mange tror de stadig har en alvorlig sykdom. Legg det vekk! Få tankene over på noe du ser frem til. Ikke la tankene kretse rundt sykdommer.

Jeg tror mange mennesker tenker seg syke. De surret i hodet dems døgnet rundt. Leser om sykdommer, redsel for sykdommer. Panikk for at noe skal skje dem eller noen de er glad i.

Gratulerer! Du har fanget deg selv i et tankespinn, et nett! Hvordan snu dette? Du må selvsagt endre tankene dine. Du går i ring, et spor du ikke kommer ut av.

Karmabehandling kan hjelpe deg på vei, men du må selv endre tankene. Ingenting kommer gratis, du brukte mye jobb på å komme deg ned, nå må du jobbe deg opp. Energien vil komme tilbake når du får snudd dette.

MENNESKER MED MASKER AV SILKE

Noen mennesker du møter er kanskje ikke slik du tror. Noen har masker av reneste Silke som skinner. Bak finnes det onde hensikter bak de tilsynelatende gode gjerninger.

De er vennlige, opptrer som søte, sjarmerende og ofte veltalende. De snakker som om de er verdens snilleste mennesker. Bak skjuler det seg en dårlig agenda.

De åler seg som slanger rundt deg. De kan kanskje virke som om de gir deg masse og de virker som om de åpner armene for deg. Pass deg.. i starten gjør de alt for å komme under huden din. De er mestere i å finne dine svake sider og bruke de. Det kan virke som de har empati, men det er de i virkeligheten blottet for.

Fort de har fanger deg i nettet sitt etter at du har gått på alle løgner og alt de har drillet deg med så starter den virkelige nedtrykkingen.

Populært kalt psykopater. De er mestere i og manipulere deg til å tro på alt de sier. Men de har holdt på en stund med å få deg dit de vil.

Psykopaten vil gjerne ha barn med deg. Da er du sterkere fanget i nettet. Ja det kan virke som de elsker sine barn. Men sannheten er at de bruker sine barn i et styggt spill. Ofte mot Andre part i et ekteskap eller forhold. Dette lider barna av. Men det er ikke i dems tanker. De er selvsentrerte og ego.

Svikter du en psykopat fordi du har blitt behandlet dårlig av de så legger de skylden på deg. De stiller seg selv som offeret. De tar aldri på seg skyld, unnskyld finnes ikke i dems ordforråd.

Og de skal hevne seg. Dette gjør de ved å sverte deg. Sette ut rykter som ikke tilhører sannheten. En psykopat liker aldri stå alene, de har ofte mange i nettet sitt som de driller.

Det verste er at mange mennesker går på alt de sier. De er troverdige.

Hvordan kan du skille en psykopat fra en person som ikke er det?

Magefølelse, når mennesker lyver så kan man kjenne det hvis du lærer deg og lytte. Og ikke minst visst du er litt våken og ikke sitter i nettet allerede så legg merke til mye forskjellige forklaringer. Løgnene er ofte mange.

Hvis mennesker hadde lyttet til sitt indre hadde ikke disse menneskene fått så stort nett. Mange mennesker lider under slike.

I dagens samfunn svelges alt av rykter på bygda. Ofte er det psykopaten som står på toppen og kan slå seg på brystet. Fordi de har stor makt med slik de viser seg utad. Og alle tror på løgnene fordi de virker så sjarmerende og snille.

Men baksiden er ofte totalt annet.

Lytt kjære medmennesker til hva du kjenner. Selv får jeg veldig dårlig magefølelse kastet over meg når mennesker lyver.

I JESUS FOTSPOR ?

Det er ikke ord fra min munn. Det er ord andre siden stadig har gjentatt. Jesus har gått tett ved min side på min vei. Han har flere ganger på min vei gitt meg Kristus kransen. Sagt jeg går hans fotspor. Jeg vet det høres på kanten ut. Jeg har aldri før skrevet om dette. Jeg skrev lite om Jesus før. Det ble liksom for drøyt for mennesker. For noen hvertfall. Jesus er som meg og DEG. Han var og en bit av GUD.

Forstår du hvor jeg vil? Ja ha havnet i historien. Men var jo ikke noe annet enn en annen dødelig her på jorden. Min kontakt med Jesus er ikke annerledes enn med min mor. Jeg vil bare forklare dere slik at vi kan få det ned på et virkelig plan. Ofte blir mennesker forhøyet opp til noe som ikke alle kan forstå og tro på. Det blir uvirkelig. Pga måten det blir lagt frem på. Derfor forklarer jeg det slik jeg ser dette.

Ja Jesus er en veldig gammel sjel. En opphøyet sjel som ikke trenger leve flere liv på jorden for å lære mer. Han hjelper mennesker, og mange med evner på denne jord følger han. Jesus var en healer. Han viste vei.. mot lyset. Mot sannheten og rettferdighet som og er min oppgave og mange andre lys arbeidere.

Vi lys arbeidere har forskjellige oppgaver. Min oppgave er den samme som Jesus. Jeg ønsker en bedre verden. Jeg jobber hardt for å lede mennesker i lyset. For at vi skal stå sammen om å endre styringen.

Det å lede mennesker i lyset= lede mennesker til å se sannheten i verden/i landet vårt.

Jeg gikk en virkelig tung vei. Jeg har selv følt meg nermest korsfestet for den jeg er. Fordi jeg kjempet for sannheten i en bedrift jeg jobbet. Jeg erfarte virkelig at mange motarbeider sannheten. Mange er redd for sannheten. De vil late som alt er annerledes. De lukker øynene for den.

Jesus døde på korset.. sto opp fra de døde. Det samme følte jeg nermest at jeg gjorde. Bare at jeg ikke hadde noen disipler som dro meg ut av den hula jeg satt fast i. Jeg flyktet selv. Jesus ble korsfestet for å bli stoppet for sitt arbeide for lyset og sannheten. Det samme ble jeg. Og mange andre med meg i verden. Jesus er ikke alene om dette. Mange har villet ytre sannheter og lyset. Og merker stor motstand.

Så sannheten er at mange går i Jesus fotspor. Jesus var et fantastisk forbilde. Han var en god mann med mye kjærlighet. For alle mennesker, han dømte ingen og hatet ingen. Ren kjærlighet uansett.

Ja Jesus sjel lever i beste velgående : )

TRAPPENE TIL GUDS KONTOR

TRAPPENE TIL GUDS KONTOR

Guds kontor.. lang vindeltrapp opp. Bøker så høyt opp øyet kan se. En bok for hvert menneske på jord. Livets bok, din historie. Din fremtid ark for ark, kapittel for kapittel. Underskrevet av deg før du kom ned hit. Ja dette vil jeg lære dette livet sa du.

Kontoret har et vindu. Som Gud ser ned på oss mennesker. Her har jeg hatt mange samtaler med Gud. Jeg har og vært sint.. fortvilet over livet mitt. Slått i skrivebordet så det dundret. Visuelt brent jeg min bok flere ganger. Jeg ville ikke mer. Var lei evnene, veien Alt! Hvis Gud ga meg disse hersens evnene måtte jeg vel kunne slette mine egne kontrakter. Jeg prøvde flere ganger. Men det gikk selvsagt ikke. Jeg skulle gjennom det som var bestemt.

Selvsagt er ingenting av det jeg forteller nå fysiskt. Men boken om mitt og ditt liv finnes i en energi. Noe som er bestemt i en annen dimensjon. Det finnes ingen fysisk bok om livet ditt og fremtiden din. Men det er slik andre siden viser meg dette.

På dette Guds kontor finnes også samtaler med de som har gått over til andre siden. Her avtales det hva man lærte i livet og hva man vil lære i neste liv.

Ditt valg om du tror på dette eller ikke. Gud skapte ikke krig på jord, det skapte vi. Jorden innehar PR dags dato for mye makt mennesker. Som er med og styrer jorden. Dette skal endres.

All elendighet på jord står vi for selv. Derfor må vi og begynne se hva vi driver med. Vi må forstå at slik vi lever påvirker vi vår jord.

Dine holdinger, dine verdier påvirker sterkt. Vi skal være et felleskap. Vi skal se hverandre. Ta vare på hverandre. Slik det er nå med stor fattigdom i verden. Burde ikke vært mulig. Det handler om å dele. Og dette har med styringen og gjøre. Av de enkelte landene.

Jeg brenner for å endre verden! For å få mennesker til å forstå at vi må endre oss hver og en. At vi må stå sammen om ny styring.

KJÆRE GUD

Kjære Gud.. jeg drømte om deg i natt. Du har ikke klart komme gjennom meg med beskjed. Jeg har hatt tusen tanker om livet. Vi hadde en dyp samtale.. veldig lenge siden vi hadde. Før var jeg hver dag oppe hos deg. Du støttet meg og fortalte meg at livet mitt ville bli bedre.

Du sa lidelsene og smertene en dag ville bli som forduftet. Du kom ofte ned til meg da livet nermest ebbet ut. Du ba meg holde ut. Du sa det ville snu.. når jeg lå i fosterstilling og krampegråt så sendte du meg styrke. Jeg kunne kjenne den gå gjennom kroppen. Jeg vet mange ikke tror på deg Gud. Men jeg vet du finnes. Du finnes som en bit i alle mennesker på jord. Du er en energi, en vakker energi. Som jeg opplever stor nærhet til.

Du hadde rett .. livet ville snu. Du ga Meg styrke til å klare livets største motbakker stående alene. Du fortalte meg at alt jeg hadde vært gjennom dette livet kunne sterkt sammenlignes med å vært gjennom krigssituasjoner. Hvor man fortrenger og gjør alt for å holde seg oppe gjennom hver dag. Og at man samtidig prøver holde andre oppe og hjelpe de videre.

Du ga meg store prøvelser Gud. Jeg trodde faktisk jeg ikke skulle komme gjennom de. Jeg vet og Gud at jeg selv ville ha denne læringen. Jeg dømmer ingen som har gjort meg vondt. Jeg vet at veien skulle gi meg verktøy. Vise meg hvordan samfunnet fungerer på en dypere måte.

Du ga meg en dypere innsikt Gud. Om hvordan samfunnet har blitt og er.

Du ledet meg til å Rope om hjelp på Facebook. Videoen runget på nettet få timer. Jeg slettet den.. jeg var livredd. Hva hadde jeg gjort..? I desperasjon. Jeg var utmattet, redd, ønsket ikke leve, kom meg ikke videre i livet. Smerten var uutholdelig. Jeg ropte, men ingen forsto hva som foregikk bak fasaden. Den var så blank. Skinnende blank!

Hvem trodde på jenta som hadde evner? Nå hadde det vel klikka for henne. Jeg tenkte mange ganger at det faktisk klikker. Jeg kjempet for å klare holde hodet kaldt. Et enormt press og leve i. Ikke minst alle de årene før.

Du lærte meg Gud at samfunnet er kaldt. Kaldere enn jeg trodde. Visst finnes det mennesker som bryr seg. Men de er få. Få ønsker blande seg. De driver med sitt, de får ordne opp selv. Hun er syk.

Usanne rykter blir spredt. Jeg sto alene.. rykter som ble satt ut .. av flere. Jeg ser hvorfor.. jeg vil ikke dømme, de ville beskytte seg selv og sine urene spor. Det er alltid en grunn bak løgner. Dette var min læring. Takk for det dere lærte meg dette livet. Dere lærte meg og stå støtt i stormen.

Jeg eier ikke hat, ei heller sinne. Det gagner ingen. Man må se sine medmennesker selv om de gjorde en vondt.

Jeg ser det jeg har lært. Og jeg har tatt meg meg verktøyene i kjærlighet videre.

Ja Gud du lærte meg at livet ikke handler bare om meg. Det visste jeg før, men læringen gjorde alt dypere. Jeg ser mennesker og deres smerte tydeligere.

Du viste meg og at selv om jeg selv var langt nede klarte jeg hjelpe andre opp. Jeg hadde verktøyene.

Du lærte meg at min vei handler om å hjelpe mennesker og opplyse de. Om at vi må se hverandre mer, bry oss om hverandre mer. At verden har for mye ego.

Det å ha vært et voldsoffer er ingen spøk. Det kunne gått galt, riktig galt. Men det var ikke meningen.

Takk Gud for det du lærte meg. Alt jeg kan gi vidre til mennesker. Mitt hjerte og min vei skal hjelpe mennesker videre i livet. Og jeg vet av det lærte meg at man uansett smerte og lidelse kan fint komme vidre og begynne på nytt.

Jeg nyter livet Gud. Jeg nyter hver soloppgang og solnedgang. Jeg nyter og puste. Jeg nyter og leve! Hver blomst jeg ser, hvert menneske i denne verden har noe unikt.

Mitt arbeide for et bedre Norge fortsetter. Jeg gir meg aldri Gud! Det har du lært meg!

DYPE MØNSTRE KAN FØLES SOM HÅNDJERN

Mønstre går i arv. Lik oppførsel, samme mening som mennesker i forrige genrasjoner. Alt kan lagres i mønster som legger ser i oss. Ikke alle arver mønstrene. Feks kan et av barna i familien ikke ha mønsteret.

Mønster kan vær mye sinne, deprimerende følelser, liker ikke endringer… vil at alt skal være som det har vært. Alt kan ligge som mønster., all mulig adferd. Som går igjen i genrasjoner etter genrasjoner.

Man kan bryte mønstrene. Jeg renser ut mønster i mennesker. Mennesker som føler at de ikke kommer vidre i livet. Mønsterme gjør at man sitter på et vis fast i forfedrenes fortid. De ligger som lag på lag. Disse renses ut og personen vil føle seg mye friere.

Mønstrene kan gi en følelse av å stå med bena i gjørme, eller som å ha håndjern på. Lenket til forfedrenes fortid. Du føler du er fanget.

Når du blir renset fra dette vil chakrasystemet gå mer riktig, for dette påvirker hele deg. Du har nok lite energi når mønstrene er tunge. Chakraene spinner ikke riktig.

Du endrer adferd. Det som før lå over deg som ikke var helt deg blir borte. Kanskje begynner du og se livet i et annet perspektiv. Livet blir lysere.. fortidens lenker er fjernet. Livet er friere og bedre og leve.

Spirituell behandler Line skytsengelen

ONE LIFE, LIVE IT!

Det er viktig at du lever her og NÅ!

Gjør ting du syns er gøy. Vær litt gal. La andre tro hva pokker de vil.

Hvis du ikke har stor inntekt så finnes det andre måter og leve på. Bruk naturen, man må ikke til Hawaii på ferie for å være lykkelig!

Selv finner jeg glede i alt det enkle. Jeg kan være hakket for barnslig når jeg først setter igang. Kan være utrolig gøy og rulle på plenen.

Alt ei dame på min alder ikke bør gjøre fordi jeg skal være voksen nå. Hva er det og være voksen? Jeg er lyttende og tar ting alvorlig av alt som bør tas alvorlig.

Livet er altfor alvorlig. Jeg vil ikke bekymre meg. Jeg vil danse og fly! Livet har stått stille altfor lenge. Jeg er så glad for mine valg. Alt har endret seg. Jeg nyter.. jeg kan kjenne hver celle i meg danse av glede. Hele meg er i endring.

Livet mitt endret seg ikke før jeg tok og ryddet og tilslutt flyktet ut av «fengselet».

Jeg satte meg selv fri fra noe som jeg burde gjort for veldig mange år tilbake. Endelig en frihet som jeg ikke ante hva var. For en læring, for en vei.

Som lærte meg hvor fantastisk livet kan bli når man våger. Våger komme seg ut.

Livet er enger og sol som skinner. Jeg er min egen sjef.. så deilig og bestemme selv. Jeg kastet fra meg kokke drakten og gikk. FERDIG! Makan til mye dårlig ledelse i dette landet. Bare jeg kunne endre mitt liv. Det handler om å ta et valg eller finne seg i og behandlet dårlig.

jeg står helt alene og støtt som en statue med godt rotfeste. Jeg har bevist at selv om mange vil knekke meg så sto jeg stødig alene. Selv om ingen bør møte livets største motbakker stående alene, uten familie og de som bør stå der. Jeg har bevist at jeg klarte meg fint selv.

Selvsagt har mine to lys i livet, mine to døtre vært der. De er fantastiske!

Jeg finner meg ikke i dårlig behandling på noen som helst arena. Jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg har jobbet beinhardt for å komme hit. Det nytter ikke sitte med hendene i fanget og tro du blir lykkelig. Du må ta et tak. LEV NÅ!

Lykken ligger ikke i en stor konto med penger. Selv om man faktisk må ha penger for å leve.

Mange mennesker har havnet langt unna verdiene. De tror lykken er og jobbe seg halvt ihjel for å ha råd til dyre flotte ferier og ting. Så glemmer de at verdiene ligger i de dem elsker. Hva er vel mer verdt enn og være en samlet og god familie?

Ikke la den råflotte veska og ferien ta over for verdiene som viktige!

Lev og vær litt gal! Må alt være så jæskla ordentlig?? Vær den du er! Ikke la andre hindre deg i og leve!

For å nå dine mål så må du VÅGE LEVE!

MITT SISTE JORDISKE LIV

Jeg lever mitt siste liv på denne jorden. Da har jeg utført de oppgaver jeg kom for. Min læring her var ferdig for langt tilbake i tid.

Jeg levde mitt liv på pleiadesystemet før jeg kom ned hit. Jeg avsluttet mitt liv der for oppgave her nede. Nå tenker du at nå har det klikka for dama. Du får tro hva du vil.

Men dette har jeg visst i mange år. Inni meg har jeg kjent en lengsel etter noe som jeg ikke fant her.

Planeten Erra i pleiadesystemet der de ser ut som mennesker på denne jord. Men de lever i kjærlighet og fred. De er mye lenger enn oss. Her er ikke krig løsningen når man er uenig. Nei der løses alt makelig. De har en høyere bevissthet enn her nede.

Jeg og mange andre med høyere bevissthet ble sendt ned til denne jorden for å heve jordens bevissthet. Og spre sannhet, lys og lede mennesker riktig vei.

Jeg har hatt kontakt med mine «venner» fra andre planeter og Erra fra jeg kom hit ned. De har fulgt meg hele livet. Men det var ikke før evnene mine datt i hodet på meg at de viste seg mer tydelig. Jeg hadde da i mange år fortrengt evnene mine.

Det å ha kontakt med utenomjordiske er forbundet med å være spenna gærn. Men jeg er ikke så forskjellig fra deg. Jeg føler mennesker dømmer pga redsel. Vi vil ikke vite at det finnes mye liv der ute. Det er skremmende og noe vi frykter. Jeg kan forstå det. For det har vært mye skremsel om onde utenomjordiske.

Du har selv valget om du tror eller ikke. Men en dag kommer beviset mer tydelig enn du kanskje ville tro. Vi nermer oss større avsløringer rundt dette. Mye er skjult for oss. Det er min sannhet og trenger ikke være din.

Jeg har møtt utenomjordiske flere ganger. I de to årene i en ekstremt vanskelig situasjon. Hvor jeg nesten tok mitt liv. Så møtte jeg flere stk fysiskt. De ga meg håp. De ga meg troen på at jeg skulle klare det. Jeg møtte noen i menneskeform. De ville hindre at jeg skulle ende alt.

Jeg har sett skip utallige ganger. Og mange har sett skip.

Jeg har kontakt med raser i alle 7 univers. Jeg er og portvokter til alle univers. Alle univers har en inngang/port. Dvs at de siler ut hvem som får inngang. Det finnes univers som er så rene, Dvs at det finnes ikke noe mørke og ondskap. De er forsiktige med hva de slipper inn eller slipper ikke inn noe.

I mitt indre har jeg vært med utenomjordiske på reise i disse univers.

De som er mest hos meg nå er «de hvite» de er hvite og med vakre menneskeformede store øyne.

Jeg har kontakt med Blue avians. En rase ikke mange har kontakt med. Coorey Good er kjent for sin kontakt med de.

Vakre vesen med mye kjærlighet. De viste meg planeten de er fra. Den har et tropiske utseeende. De ser jo ut som papegøyer. Så et tropisk jord var ikke rart.

Jeg har vært mye på astralreiser. Jeg har blitt vist mye. Hvordan vår jord som er så full av mørke kan påvirke universet på en dårlig måte. Alle utenomjordiske jeg har møtt er gode, men som på vår jord finnes det utenomjordiske som ikke alltid er snille. Men de er et fåtall. Og de har heller ikke tilgang til vår jord. Inngangen er voktet.

Jeg følte for å skrive litt om dette. Jeg har egentlig en lukket gruppe ang mine kontakt med utenomjordiske. Den har blitt lite oppdatert i det siste. Er så mye annet jeg har.

Men vi mennesker bør informeres at det finnes mye liv der ute. De vil oss vel. Mange er rundt jorden for å hjelpe jorden frem.

Når mitt jordiske liv er over her så reiser min sjel tilbake der jeg hører til nemlig Erra.