TRENGER PLASS FOR UTVIKLE FIRMAET

Hei! Du der ute, du vet kanskje om et sted på landet ullensaker omegn. Til utleie, jeg leier nå tre roms leilighet, men trenger egentlig større plass for å utvikle firmaet mitt. Evnt et kontor jeg kan bruke.

Firmaet mitt er et spirituelt arbeide. Jeg driver i tilegg et prosjekt som heter TA MIN HÅND. Som handler om å vise mennesker at vi må hjelpe hverandre. Dele og være medmennesker. Jeg hjelper mennesker videre i livet. Mange mennesker i dagens samfunn ønsker ikke leve. Jeg strekker ut en HÅND til de. Og de fattige.

Jeg er ei dame på 47 år. Masse energi, selvhjulpen, selvstendig, liker skog og mark, er kreativ, løsningsorientert, elsker å lage mat, elsker hagearbeid, veldig glad i dyr og har selv en liten hund og katt. Jeg er ikke redd for å ta i et tak. Fysiskt arbeid liker jeg. Jeg er til å stole på.

Hjelper gjerne til mot lavere leie.

2 voksne jenter har jeg som vil være hos meg noe annenhver uke.

Har du noe du vil leie ut som du tror kan passe meg? Kontakt meg.

Mobilnr: 97779824. Eller send meg melding. Ønsker kun seriøse hendvendelser.

Det er viktig for meg at det er landlig. Jeg trenger naturen rundt meg. Og for mine dyr.

ASKEPOTT OG DRØMMEN OM LIVET

Tornerose sov i hundre år. Askepott ble reddet fra Sin onde stemor. Eventyrene kan finnes igjen i det virkelige livet. Andre siden har flere ganger på min vei kalt meg askepott.

Et liv bak fire vegger. Askepott har sot i sitt ansikte. Kanskje som en maske. En maske som skjuler smerten en innskrenket frihet er.

En maske for smerten, en for lidelsen, en for skuespillet, maske for blåmerker, maske for all annen vold som skjules.

Askepott var og mye i skogen. For å få puste, et lite pusterom. Der hennes venner i skogen var. Askepott gjorde alt for at andre skulle ha det bra. Hun var uselvisk og et lite ego. Ingen belønning for hardt arbeide. Ingen ros, ingen kjærlighet. Ikke satt pris på for den hun var.

Askepott var kjærlig og elsket alt rundt seg. Hun drømte om lykke og frihet. At en dag skulle hun bli lykkelig.

Hennes stemor var ond, hadde stort ego, tenkte kun på seg selv. Så ikke at askepott hadde det vondt. Askepott ble brukt for sin godhet. Tvunget til oppgaver. Tvunget til å gjøre som de sa ellers straffet det seg. Stemoren og døtrene trykket henne ned. Viste tydelig at hun ingenting var verdt.

Alt skjer på mye samme måte i det virkelige liv. Det finnes mange askepotter i Norges land.

I håp om å bli reddet, dag ut og dag inn i ett voldelig hjem. Venter på at mennesker skal rekke ut en HÅND. Se hva som skjer eller forstå at noe er galt.

Mange i samfunnet ser bare seg selv og sitt. De ser ikke askepott. De er opptatt av det materielle. Derfor bruker jeg Gucci vesken som et eksempel.

Jeg bruker heller de pengene på noen som trenger det. Det er totalt unødvendig og kjøpe en veske til flere tusen. Ja det er lov å kjøpe seg noe nytt. Men noen ganger er det lov å tenke. Kanskje naboen din sliter med å få endene til å møtes. Du vet kanskje at hun/han nesten ikke har mat hele mnd.

Ja dette skjer faktisk i Norge og. Mange i Norge tror ikke at det finnes fattige mennesker i dette landet. Men det gjør det. Det handler om å samarbeide. Det handler om å dele. Hadde jeg vunnet i Lotto mange millioner hadde jeg ikke sittet på de selv. Jeg hadde delt. Jeg hadde satt meg ned og gått gjennom hva jeg ville satt på side og ha til mennesker som trenger det. Som man møter på sin vei.

Jeg har møtt mennesker på min vei jeg har ønsker hjelpe mer enn jeg har hatt mulighet til.

Vær så snill du der ute. Åpne øynene dine, samfunnet er fullt av mennesker som kan trenge en HÅND på en eller annen måte.

HAR DU FUNNET DEN DU SKAL DELE FREMTIDEN MED?

Jeg får til tider mye meldinger. Og jeg har rett og slett ikke kapasitet til og svare alle. Mange spørr om de har funnet den rette? Eller om det kommer en rett mann.

Dette er jo et bevis på at vi ikke lytter til vårt indre. Hadde du gjort det så hadde du kjent det. Finner du den rette tviler du ikke, hvertfall ikke når du har blitt sammen med han/henne. Du vil rett og slett kjenne det.

Vaier du frem og tilbake om det er rett vil jeg si at det ikke er det. Men bare du kan kjenne dette.

Et forhold som er riktig vil gjøre deg godt. Alle par har utfordringer, men hvis man samarbeider så løser alt seg. Og hvis du er villig til å legge en innsats i forholdet. For et forhold seiler ikke av seg selv. Det krever innsats fra begge parter. Hvis ene part drar hele lasset og desperat prøver lime sammen noe den andre ikke løfter fingeren for så må du vurdere hva som er riktig for deg.

Mange lever i forhold som ikke gjør noen av partene godt. Skurring og krangling hele tiden. Klarer ikke samarbeide. Hvis dere har prøvd alt bør dere vurdere gå videre. Ingen vits og leve slik. Det tar energi.

Ja noen ganger kan jeg se at enkelte hører sammen og at det er rett. Men vil det gjøre livet ditt enklere?

Jeg syns det er viktig at vi ikke skal trenge klarsynte til å se om man skal være sammen og om det varer. Det er viktig at mennesker lærer og lytte til sitt innerste.

Du har evnen selv til å kjenne hva som er rett for deg. Sett deg ned eller legg deg, sett på meditasjonmusikk. Fokuser på hva du vil ha svar på. Lytt til deg selv og det hjertet forteller. Du vil få en god følelse i deg hvis du spørr deg Selv om dere er rett for hverandre. Ditt indre vil faktisk gi deg signaler og følelser hvis det er feil. I form av dårlig magefølelse. Kjenn etter hva ditt indre forteller deg.

LIVET ER ET PLANLAGT SKUESPILL MED SCENESKIFTE

Når din din sjel hviler blandt de vakreste blomster og de hviteste Hellas søyler som pryder etasjen du havnet i .. i himmelen bland de hvite myke skyer som du kan legge deg i. Du kan hvile når du vil, bevege deg hvor i verden du vil. Og du forflytter deg kun med tankenes kraft.

I himmelen skaper du din egen virkelighet. Ingenting er fysiskt. Du besøker Guds kontor når du måtte ønske. Alle enger, daler og fjorder er frodige og det vakreste du har sett.

Himmelen stedet du kan følge med de du forlot fra. Gjennom en gjennomsiktig vegg. Du kan være rundt de så mye du vil. Føle det de føler, være der for de. Støtte de gjennom sorger og lidelser. Fortelle de at livet vil snu, fortelle de at lykken ligger der fremme fordi du ser det fra der du er.

Himmelen stedet for hvile, stedet mange er redd for. Stedet mange frykter. Men som er totalt ufarlig, men du skal ikke dit før din tid er omme. Først skal du leve livet ditt her.

Lær deg og leve i nuet og vit at en dag er lidelsene og smerten din forsvunnet som dugg for solen.

Livet på jorden er et skuespill. Planlagt fra A til Å før du kom hit ned. Og om du ikke vil tror det eller ikke var du med på og bestemme hva du skulle lære.du skrev og under på «kontrakten». Alle lidelser,all smerte, hvor mye du skulle bli såret. Og at lykken din skulle komme. At du skulle finne kjærlighet og alt skulle bli bra.

Livet ditt er som lagret på en fil. En fil med ditt liv. En video.. som spilles av akkurat nå. Når du er ferdig med noe i livet ditt og begynner noe nytt er det sceneskifte, nytt kapittel.

Selv startet jeg et nytt liv med nye deltagere, jeg så sceneskifte flere ganger da de forbredte meg. De dro gardinene til siden og jeg så deler av hva mitt nye liv skulle inneholde.

Line det er snart sceneskifte. Andre siden forbredte meg på mye. De fortalte meg hvem som kom til å snu meg ryggen. Hvem som ble med på reisen.

De sa det ville bli tøfft, men at jeg ville klare det. Det er ikke enkelt å ha bare seg selv og stole på selv om man er vant med det. Det er ensomt.. også vondt.

Livet er som et teater med skuespillere i ditt liv, noen forlater du og noen blir i livet ditt. Vi kan se hverandres liv og skjebner..

Jordens skuespill har kommet på skjeve.. selvopptatthet, krig, mye ego, maktmennesker, drap, fattigdom, smerte og lidelse.

Gud eller universets bevissthet om du vil følger med på jordens skuespill og lurer på når mennesker skal forstå hva de driver med. Vi ble gitt fri vilje. Vi rotet det til så det holdt.

Jeg håper på et sceneskifte på jorden snart.

Den siste scenen i ditt liv.. dine siste fotspor på denne jord. Du skal vandre så sjelen din får hvile. Du skal inn i lyset når gardinene trekkes for den siste gangen. Akten er over.. livet er over.

Din sjel blir fri fra en gammel kropp. Det skallet du bar her på din ferd. Det skallet og den sjelen så mange ble glad i og elsket. Men vi dør egentlig aldri. Kun vår kropp. Sjelen flyr videre. Vi dør ALDRI. Vi går bare videre til nye kapittel.

SOV GODT.. snart skal du igjen få oppleve å ha en fysisk kropp. Løpe over enger og kjenne på det fysiske. Leve og le.

TEGN FRA ANDRE SIDEN

Får du tegn fra andre siden? Det får du helt sikkert. Alle får det, men dette har noe med om du er bevisst det. Mange som kontakter meg og sier.. du jeg begynt og se så mye like tall. Uten at de føler det er noen grunn for det.. ja at man ikke selv har tenkt at nå skal jeg se etter like tall.

Jeg får selv mye tegn. I mange former, når det er et tegn gir det meg en følelse inni meg. Altså hvis det ikke er et tegn så tenker jeg ikke mer over det.

Jeg har fortalt dere før at fugler varsler meg og forteller meg ting. Når noe nermer seg hvis de varsler meg om at noe skal skje da ligget det fjær av de der jeg går og ferdes.

Så tenker du.. herregud fjær ligger overalt. Har ikke noe med saken og gjøre.. har det ikke noe budskap legger jeg ikke merke til det på samme måte.

Slik er det for meg. Jeg så og har sett i perioder mye tall. Jeg vet at mye nuller betyr at man går videre. Mange nuller betyr fullendt oppgave/læring. Jeg så dette mye gjennom min karmalæring feks. På slutten av hvert kapittel med læring begynte jeg se 00.00 og når jeg var ferdig kunne jeg se 000000 mange nuller.

11 betyr på rett vei, 444 ikke bekymre deg, tall er beskjeder fra andre siden.

Når jeg har bekymret meg for å feks klare meg økonomisk har det kommet tegn med mynter. En gang jeg var ute og gikk med hunden fant jeg flere mynter på rekke og rad.. helt merkelig.. men et tegn på at jeg ikke skulle bekymre meg. Det kommer penger i livet ditt. Du skal klare deg.

Hvite fjær vet jeg at betyr at jeg og er på rett vei, og at jeg skal vite at jeg ikke er alene om jeg har følt meg det. Englene og andre siden er der.

Jeg vet jeg går mot endringer igjen, masse sommerfugler rundt meg ofte. I dag satt en på min hånd. Skulle så gjerne tatt bilde av den vakre admiral sommerfuglen som satt så fint. Men mobilen min var inne : /.Sommerfuglen sørgekåpe varsler sorg eller død.

Det har dukket opp fjær inne på plasser de ikke kunne kommet dit av seg selv. Jeg eier ikke dun/fjær inne siden min datter ikke tåler fjær. Så når det dukker opp fjær inne blir jeg like forundret hver gang.

Ingenting er tilfeldig selv om vi liker og tenke at det er det. Du vet hele livet ditt er egentlig planlagt fra A til Å. Men noe kan endres selfølgelig.. jeg kan skrive mer om dette i et annet innlegg.

UTENOM DET VANLIGE

Line gjør så mye rart. Herregud hvilket valg tok hun nå? Hjelpes.. hun tenker ikke hun. Herregud hva tror hun at hun er. Hun bare kjører over folk hun. Bare gjør som hun vil.

Har du hørt hva hun har gjort nå??

Hjelpes!! Folkesnakket er komiskt, avslørende i seg selv. Jeg er vant med motstand. Men noen ganger blir jeg bare så lei i øra.

Ja jeg gjør som jeg vil, men jeg har aldri kjørt over noen som helst. Jeg har valgt og snu meg fra mennesker som var i livet mitt som trakk meg ned og holdt meg nede. Om du tror det eller ei får være ditt valg. Jeg var lei løgner og skitt. Lei av å tåle bli tråkket så langt ned at jeg nesten endte mitt liv.

Jeg endte ikke på krisesenteret for moro skyld. Du kan tenke deg resten selv.

Jentene mine er det kjæreste jeg har. De har alltid kommet først i mitt liv. Men når jeg flyktet til krisesenter måtte jeg ta vare på meg selv. Da jeg kom ut var jeg der for de igjen. De kommer fortsatt først i mitt liv. De er viktige.

Ingen av dere aner hva som ligger bak. Jeg er så mektig lei av et samfunn som er mest opptatt av å ha noe å bable om. Enn å gidde se sannheten i alt rundt seg..

det er søren meg så mye ego at det bare flommer over. Men alle er heldigvis ikke slik.

Jeg gjør faktisk ikke så mye rart. Men slik dagens samfunn er.. så er det og følge hjertet rart. Det er rart og å gå utenom A4 boksen.

Jøss hun våger hun. Jammen våger hun ikke snakke om hva hun har vært gjennom og. Dette skremmer mennesker.. SANNHETEN!!! Servert på et fat!

Vet du hvorfor jeg snakker om hva jeg har vært gjennom? Fordi jeg vil hjelpe andre. For å vise at sannheten skal ut. At sannheten skal flyte i samfunnet. For at vi skal være ærlige. Jeg er lei av hysj! Hysj opplegget!

Jeg er lei av masker!!

Folk våger ikke være seg selv pga folkesnakket .. man blir dømt. Vi er ikke skapt til å leve for at alle er lik hverandre.

Våkn opp!

Og slutt og baksnakke alle som er.. har man ikke annet å gjøre får man gå innover i seg selv. For det er der problemet ligger og ikke i andre.

Jeg kjempet for en endring .. slarvet er et av tingene i samfunnet som burde endres.

Du skal neimen ikke tre nesa langt frem før noe. Har noe å snakke om. Janteloven henger der fortsatt .. er det virkelig mulig.

Ja kall det gjerne eksponeringsbehov. Jeg bryr meg ikke.. så har jeg det da. Og hva så? Jeg bruker de sårbare sidene mine. Jeg viser meg «naken» for mennesker. Det og fortelle om traumer og backflash fra fortiden er fra mitt innerste.

Det er så mye som ikke skal snakkes om. Det og være og ha vært voldsoffer .. skambelagt. Bevis mangler.. ingen tror deg! Slarvet sprer seg.., som summende stemmer som ikke gir seg.. en høne blir til hundre høns.

De slarver.. vet ikke hva de skal tro. Det tryggeste er og tro at det ikke har skjedd noe som helst. Da kan alle sitte med hendene i fanget fortsatt og tro at alt er fint.

Fader altså.. samfunnet er søren meg så forbanna kaldt og ego..

den forbaska veska betyr mer! Neste lønning.. overfladisk .. lykke som ikke er noe lykke, falsk lykke! Man later som man er lykkelig.

Er livet Ok med og bare tenke på seg selv? Hvor er gleden henne i å hjelpe andre? Se andre? Ser du at kanskje naboen din bli banka hver dag????

Nei for du er for opptatt med å tenke på den veska du ønsker deg.. så jævlig kaldt er dette samfunnet!!!!!

Ja jeg er engasjert og lei.. lei av egoisme. Lei av dømmende mennesker.

Jeg lider faktisk med andre. Når mennesker jeg har tatt til mitt hjerte lider så lider jeg… jeg kjenner og voldsoffer som har kjempet en kamp i rettssystemet.. kommer ingen vei. Bevis mangler.. ikke lett å få filma seg selv når man blir banket opp eller voldtatt. Hvor er vitnene henne? De finnes sjelden.. barn våger ikke si noe. De er livredde..

jeg bryr meg om mennesker! Jeg kjemper mange kamper.. for et bedre samfunn. Hvis du vil dømme meg for det.. så gjør det!

Er det rart? Slik har samfunnet blitt.. hun lever slik hun vil, hun reddet livet sitt og nå gjør hun mye rart. Misunnelse??? Skremmende at jeg våger?? Husk neste gang det kommer dømmende ord ut av din munn .. se på deg selv? Hvordan er livet ditt? Tenk deg om.. så holder du kanskje munn.

VEIEN BLIR TIL MENS DU GÅR

Veien kan endre seg mens vi går. Alt blir ikke kanskje som man trodde eller håpet. Men likevel kommer det nytt i livet.

Jeg kjenner og føler livet mitt er i stor endring. Nå kjenner jeg det sterkere. Jeg har så stort fokus frem nå. Det er ikke bare 100% frem.. det er 150% fokus på firmaet. Det er mitt liv.

Hvertfall en stor del av mitt liv. Det er så viktig for meg å hjelpe andre mennesker. Om det er prosjektet eller om det er vanlige kunder. Det gir meg mye og se at mennesker får en endring i livet sitt.

Ikke alle forstår min impulsive handlinger. Men jeg har lært meg og lytte til mitt indre. Jeg lar meg lede. Av det som kjennes riktig i meg.

Jeg gjør ikke lenger ting som føles helt feil. Jeg har tenkt en stund på å skifte navn. Jeg har tenkt litt innimellom på hva jeg skal bytte til. Jeg er ferdig med fortiden og vil ikke dra den med meg videre.

Jeg tok et valg. Jeg trengte ikke spørre noen eller rådføre meg om jeg gjorde noe rett. Det kjente jeg.. det var rett for meg. Så nå heter jeg noe som slettes ikke er vanlig.

Regner med de som elsker og ha noe og snakke om får det. Jeg bryr meg ikke, snakk så mye dere vil.

Jeg er ikke som andre vel, da gjør jeg ikke ting slik de fleste ville valgt.

Navnet mitt ble godkjent i går kveld. Da kom svaret fra skattetaten. Ditt nye navn er godkjent.

Veien blir til mens man går. Der du har fokuset er dit du kommer. Jeg kjenner jeg er på vei. Jeg må holde fokuset nå. Jeg SKAL videre… jeg vil hjelpe flere mennesker. Evnt holde foredrag, ha kurs.. ha kontor ned kunder fysisk. Jeg tenker ikke.. jeg skal prøve få til det.. nei fokuset nå er:JEG SKAL FÅ DET TIL!

Da kommer du raskere frem. Ha troen på dine drømmer og mål. Og tenk at du skal få det til. Jeg brenner genuint for mennesker som trenger en HÅND. Overalt finnes det mennesker som trenger hjelp, eller kun et push videre.

Jeg går min vei nå.. alt det gamle ligger igjen. Fortid er fortid. Man kommer ikke videre hvis du sitter fast i det som har vært.

Jeg hadde en drøm i natt.. som bekreftet det jeg kjenner. Jeg drømte om en skyhøy bølge. Jeg vet det symboliserer endringer. Det kommer en bølge over livet mitt nå. Men hva vil den endre? Jeg er spent..

vært mye følelser i det siste.. som har sust rundt. Når man legger fra seg det gamle så kjennes det. Det skal ut i form av tårer.. få det ut.. bli ferdig.

Min bestefar har sittet lenge ved min seng. Han er død for veldig mange år siden.. han har gitt meg støtte og styrke. Til å komme gjennom alt etter jeg flyttet. Takket være fullt fokus på å greie livet og alt rundt har jeg kommet meg langt. Jeg har fokus på å legge det vekk, traumene og lidelsene.. det er ingen vits og dra med videre.

Skal man starte med blanke ark må de bli blanke.

SKIPET SEILER I MEDVIND

Jeg føler jeg seiler om dagen.. på en fantastisk herlig bølge. Som jeg bare suser over.. jeg bobler og syder..

livet er fargerikt og vakkert.

Hvorfor? Fordi jeg lever slik jeg vil. Og gleder meg over at jeg nå kjenner at reisen går videre. Jeg kjenner min sjel drar raskt nå.

Jeg har bedt mine veiledere på andre siden om å hjelpe meg og finne på noen nye ideer ang firmaet. Skal jeg leie lokale? Evnt leie et annet sted med større plass? Jeg tenker så det knaker.. men vet at det ikke er noen vits.. men jeg har fokuset 150% på firmaet nå. Jeg skal videre opp og frem.

Det er så mye jeg vil.. jeg skulle helst vært blekksprut og gjort hundre ting samtidig. Jeg har lyst til å ha kurs.. men når er tiden inne? Jeg har ventet en stund.

Jeg har lyst til å samle mennesker i prosjektet mitt. Mennesker som sliter på livets vei.

Jeg vet jeg har evnen til å snu noe i mennesker. Jeg har fått med meg mange nøkler på livets vei.

Altså må fokuset ligge på hvordan jeg skal løse alt dette jeg ønsker og vil. Det er avhengig av plass. Jeg er sikker på at jeg nå blir ledet dit jeg skal. Og det kan gå raskt.. dukker det riktige opp til riktig pris så skjer ting raskt. Jeg er spent..

Jeg er ikke akkurat millionær.. jeg har jobbet hardt for å komme dit jeg nå er. Men et fokus fremover vil dra meg frem, enten veldig raskt eller at det tar forhåpentligvis kort tid.

Jeg er så spent! Fremtiden ligger for mine føtter!

FREMOVER!!!

Det er som om jeg må komme til et punkt hvor fokuset blir enda sterkere!! Nå har jeg kommet til det punktet!

Det er som om jeg kjenner min sjel reiser i rasende fart. Og i dag tok jeg en avgjørelse.

Andre siden har en stund snakket om en avgjørelse. Jeg har ikke helt ant hva de har ment. Men tror det handler om flere avgjørelser.

Jeg bare håper på et positivt svar på det jeg gjorde i dag. Jeg hopper frem!!

Jeg gleder meg allerede til neste steg. Det er slikt som gjør meg så utrolig glad. Jeg vil opp og jeg vil frem!

Det handler om å våge! Det handler om å ønske sette fokuset fremover.

Jeg er sta som et esel og det kommer godt med i mitt nye liv hvor bare jeg bestemmer!!

Esel er tunge i baken, jeg er forhåpentligvis ikke det. Jeg har styrken og motet til å klare det jeg vil. Slik er det med DEG og!

Det handler om å ville noe, viljen din og ditt mot!

Jeg danser og hopper! Livet får vel ikke blitt bedre!

Vinden hvisker om min vei. Jeg har en tendens til å se langt frem. Jeg vet hva som skal skje der fremme. Men jeg ser ikke alle mellomlandinger. Jeg ser at jeg vil komme langt.. det har allerede kostet meg mye tårer, blod og svette.

Men jeg gir meg aldri. Fokuset er firmaet. Fokuset er et bedre Norge!

Selv om du ikke går sammen med alle, selv om du har trekt deg vekk fra mennesker som har gjort deg vondt. Så må vi stå sammen for et bedre samfunn. Vi trenger ikke holde hverandre i hånda fysiskt. Vi må bare ville og ønske en endring i samfunnet og i Norge. I mine øyne er det ikke den flyten i Norge som det kunne og burde vært.

Nå er dette min sannhet og slik jeg føler det, du trenger slettes ikke mene det samme. Men jeg vet mange ikke er fornøyd. Hva gjør vi med det?

GAVEN

Gaven .. er det noen gave?

Da jeg var liten forsto jeg vel ikke noe av mine evner. Men jeg forsto såpass som at jeg ikke snakket om de. Jeg holdt det for meg selv alt jeg så. Jeg var ikke redd heller.. jeg hadde en veldig tett kontakt med min skytsengel og en utenomjordisk venn. Men og mange andre vesen fra mange dimensjoner.

Hadde jeg fortalt de voksne om de hadde de vel tenkt det hadde rullet helt bort og ut. Men ikke for det, min far hadde evner. Han fortalte han så ting, men var nok redd sine evner og fortalte kort hva han så også var vi ferdige med det. Jeg spurte aldri noe mer om det.

Da jeg ble ung og opptatt av fest og tull datt evnene mine i bakleksa. Jeg snakket ikke om de, men tenkte mye på min utenomjordiske venn. De var jo alle med meg i bakgrunnen selv om jeg hadde stengt av for den kontakten jeg før hadde.

Det skulle gå en god del år før alt kom som rast ut av en bok oppi fanget mitt. Jeg ble grepet av redsel. Det ble for mye for meg. For her var det ikke bare en dimensjon som kom dalende ned. Jeg hadde besøk fra flere dimensjoner og det ved senga. Jeg trodde aldri livet mitt skulle bli normalt.

Jeg ville ikke ha dette.. jeg tryglet om å slippe ha evnene. Jeg ba alle vesen ryke og reise. Jeg slo i bordet en gang fordi jeg var så eitrende forbanna på alt som raste rundt meg. Det var fullstendig kaos.

I samme slengen oppdaget jeg mørke energier der jeg bodde. Hadde to husrensere, den første rotet det opp bare mer, jeg hadde ingen aning, men forsto at alt ble mer rot. Jeg fikk råd om å kontakte en til. Alt roet seg.. men det var ikke borte.

Her kom min læring om tunge mørke energier.. jeg bodde midt i et sted det hadde foregått heksebrenning av prester. Jeg fikk opp bildene helt klart. Og filmer.. jeg våknet om natta av skrik og hyl av damer som ble drept. Alt var så virkelig at det hørtes som de holdt på like utenfor huset. Skrikene gikk gjennom marg og bein.

Det svinset energier rundt overalt, for nå hadde alt åpnet seg av evner og jeg så alt klarere. Hjelpes for et styr.

Jeg gikk gjennom mange år med læring om hvordan energiene blir dannet til å lære og rense de opp og vekk.

Grunnen til at dette ikke ble borte av to rensere er at de ikke tok portalene som blir dannet i jorden. Noe jeg har lært.. jeg går under jorden for å rense de vekk.

Noen som kontakter meg har hatt utallige husrensere. For de tar det som sveiper over bakken. Problemet ligger i jorden. Det er ikke at de er dårlige, vi har bare forskjellig læring.

Her startet min vei på en veldig tung vei og læring. Livet mitt var i tilegg ingen dans på roser. Så det var som å slepe seg gjennom den mørkeste tunge gjørme.

Evnene mine har utviklet seg raskt. Det har vært mye og fordøye. Min utenomjordiske kontakt er vel det som var vanskeligst og svelge. Siden noen mente at da er man hvertfall gal. Jeg snakket ikke noe om dette.. det gikk mange år før jeg nevnte noe offentlig.

Hvem ønsker å høre at man er gal?

Men jeg kom til et punkt hvor jeg bare ga blanke. Når skal mennesker våkne.. det er jo banalt og tro at vi er eneste planet med intelligent liv. Jo da forskere har vel nevnt at det er noen små kryp på andre planeter. Men jeg har ikke hørt de nevne at noen planeter har mennesker som ser ut som oss feks i pleiadesystemet.

Det har tatt meg tid og godta evnene mine. Jeg har jo gjort det. Men det er stunder jeg har lyst til å kaste alt på dør. Vekk med de liksom. La meg slippe dette.

For ja det er noen ganger veldig mye og filtrere. Det og ta inn andres lidelser og fordervelser. Jeg er følsom, orker ikke at mennesker eller dyr for den saks skyld har det vondt. Det gjør vondt lenge.. noen ganger må jeg bare si til meg selv.. Line slipp det! Det er jo ikke alt jeg får gjort noe med. Selv om jeg noen ganger ønsker at jeg kunne.

Nesten overalt hvor jeg er støter jeg på noe. Om det er menneske sjeler som vil ha hjelp eller et dyr som er påkjørt og sjelen sitter ved siden av den døde kroppen og ikke har gått over. Ja det går Ann, jeg har opplevd dette noen ganger.. at sjelen til døde dyr som er påkjørt har dødd så raskt at de kommer i sjokk og går ikke over når muligheten er der. Jeg kan ikke bare gå forbi. Da hjelper jeg sjelen over..

jeg har opplevd mye rart på min vei.. energier finnes overalt. Vi mennesker har rotet så mye på jorden at det flommer av villfarne sjeler og mørke.

Min kontakt med småfolk og alver var stor for en tid tilbake. De er der fortsatt og jeg har fått beskjed om en sterkere kontakt. Saga folket /isfolket har og kommet til meg.. jeg forsto ingenting. Hva skal disse hos meg. De forklarte meg. Vet ikke om jeg forstår alt enda. Men de har snakket om kanalisering med tiden. Ok jeg får se hva dette er når tiden er inne. Det rare var at når de kom så jeg de i film. Jeg hadde overblikk over de som om jeg var en fugl. Jeg så landskapet og så det var Island. De sa de hadde mye og fortelle meg.

Men hva hadde livet mitt vært uten alle mine evner? Jeg har lært mye om karma. Også en av mine evner som har tatt mye tid og tålmodighet. Jeg har ingen kurs, andre siden ville jeg skulle lære alt rett fra de. Så mine læremestere er andre siden.

Jeg snakker med mine læremestere som jeg snakker med andre fysiske mennesker. De viser meg filmer og forteller meg.

Så jeg er heller ingen godkjent healer. Noe jeg har valgt og ikke være. Jeg trenger ikke betale for å være godkjent i et slikt firma. Som er nermest opprettet kun for at vi med evner skal betale for å bruke de. Så tjener de på det, nei takk! Duger ikke noe bedre om jeg står der. Jeg har jobbet meg sakte men sikkert oppover gjennom flere år. Man skaper seg et navn. Det handler om respekt for mennesker.

Det er ikke bare engler og Jesus som livet mitt dreier seg om. Altså ja jeg nevnte Jesus.. det er ikke dermed sagt at jeg er stor tilhenger av bibelen. Hvertfall ikke den som er i dag. Som er skrevet om og om igjen. Det er ikke den rette samme bibel. Men glem det der, var ikke dette jeg skulle skrive om, jeg blir bare litt revet med.

Livet mitt og oppgaven min dreier seg om andre mennesker. Derfor har jeg levd det livet jeg har gjort. Så jeg startet et prosjekt for å hjelpe andre mennesker. Men også fordi jeg ønsker en endring i samfunnet og i Norge.

Så min GAVE kommer til nytte. For mitt liv handler ikke bare om meg. Det handler om menneskene rundt meg. Samfunnet og Norge!