The show must go on

Uansett hvor vanskelig livet er.. The show must go on. Livet kan ikke stoppe opp. Dere syns kanskje jeg deler mye av meg selv. Men likevel mye jeg ikke deler.

Livet har hvetfall lært meg det å stå på bena selv om det røsker og river. Jeg har fokus frem. Jeg har takket staheten min mange ganger. Har jeg bestemt meg for noe så kan du glemme å stoppe meg.

Coronaen herjer over jorden, man må skape andre måter for å få ting til å gå rundt. Jeg ser utveier og løsninger hele tiden.
Jeg ser andre og gjør det, det gleder meg. Livet må fortsette selv om ting er vanskelig.

Jeg er stolt av firmaet mitt. At jeg har klart å jobbe dette opp i en så vanskelig del av livet. Det har krevd mot og alt jeg ikke trodde jeg hadde. Jeg jobber for å komme meg videre i livet. Skape meg trygghet for fremtiden, arbeidet mitt for mennesker.

Der handler om og aldri gi seg. Skape positivitet i det lille man har. Ha mål og drømmer og tro på at man skal komme dit.

THE SHOW MUST GO ON!!

Livet er hva du gjør det til, lykken er din om du vil.

Jeg vet jeg maser om at livet er hva du gjør det til. Og mange sier da til meg at så enkelt er det ikke. Nei det er det ikke alltid. Men mange gjør livene sine tunge og vanskelige kun med sine tanker. Og ja, mange lever i mange forskjellige vanskelige situasjoner i livet. Feks har du kanskje en jobb du er lei. Du ønsker deg noe nytt. Du fokuserer så innmari på at du er lei at du drar deg selv ned.

Mister humøret, energi osv. Men istede for å fokusere på at jobben er kjei bør du fokusere fremover. Ut av situasjonen, hvilken jobb ønsker du? Begynn søke på noe så du åpner opp for at du ønsker deg videre. Hvis du vet akkurat hva du vil så se for deg i ditt indre at du har jobben alt.

Et fokus frem drar oss opp, fokus på det vi er lei så drar vi oss ned. Vet at det ikke alltid er lett. Men kan du få snudd mye av fokuset blir ting lettere.
Livet er faktisk hva du gjør det til.

Ja jeg er fullt klar over at noen ganger er livet så vanskelig at du klarer ikke helt ha det rette fokuset.

Det handler og om å få troen på seg selv slik at man tenker at man får til det man vil og ønsker. Du klarer det! Du har styrken.