ELSKER OG DRA MENNESKER OPP

Det er svært givende og jobbe med mennesker. Det gir meg stor glede og se at et menneske klarer ta tak i livet sitt når jeg gir de nøklene videre.

Jeg har alltid hatt stor drivkraft som i mitt liv før ble stoppet. Jeg har mye ugjort og derfor kan det bli mange baller i luften til tider. Men jeg er glad jeg lytter til mitt indre om hva som er mest riktig til hvilket tidspunkt.

Jeg kan ha hundre ideer, som alle dreier seg om nye ideer om hvordan jeg skal få mennesker frem. Men alt til sin tid. Jeg er glad jeg hadde leid lokalet kun et år av flere grunner, den ene fordi corona tider kom like etterpå. Det hadde betydd vanskelig tider for meg. Men heldigvis var jeg ute av det.

Jeg startet jo og se etter nytt sted og følte på litt frustrasjon rundt at jeg ikke fant noe. Jeg ønsker jo litt plass siden jeg vil samle mennesker. Og ikke kan det være for dyrt siden jeg ønsker ha gratis prosjekter for mennesker som har vært utsatt for vold. Og gratis kafe. For de som er ensomme.

Andre siden sa jo: Line vent, det kommer noe. Ikke ha hastverk. Jeg ventet og corona slo folk rett ned. Gudskjelov tenkte jeg, at jeg lyttet. Min utålmodighet for å få til ting er stor. Men det er viktig og lytte.

Jeg hadde aldri kommet dit jeg er i dag uten det. Jeg følger hjertet og mitt innerste følelser. Når man gjør det så blir det bra.

Målet mitt har hele veien vært å kunne dra mennesker opp. Og jeg har ikke tall på hvor mange mennesker jeg har gjort det med. Jeg har mitt livs nøkler med meg. Selv endret jeg livet mitt drastisk og raskt. Kun med riktige tanker, riktig fokus.

Jeg startet opp hobbyen min som har mangedoblet inntekten. Det var ingen som trodde på den. Men det trengtes ikke. Jeg trodde på det selv. Jeg har alltid ønsket være en ressurs for mennesker som sliter. Som ikke ser veien videre. Selv fant jeg løsningen.

På veien ut i mitt nye liv måtte jeg stadig løse nye situasjoner. Det er ikke alltid lett når man kjemper for et nytt liv. Når motgangen er stor. Jeg har gang på gang reist meg. Jeg har tullet med at jeg burde skiftet navn til Line reis deg. For livet mitt før dreide seg om å bli slått i bakken for så og reise seg hele tiden. Men jeg skiftet etternavn til Skytsengelen fordi jeg ikke ville dra med meg mer fortid.

Jeg ønsket 0 stille alt. Skiftet pass og alle ting som kunne stilles tilbake. Gammel energi gagner ingen.

At jeg skulle holde kurs med mange deltagere hadde jeg ikke trodd. Jeg som ikke turte reise meg i en liten forsamling engang. Jeg trosset redselen og lyttet til hva som var rett. Og sa til meg selv: Line dette klarer du!

Jeg skalv, jeg var redd jeg ikke skulle gjøre det bra nok. Jeg er seriøs i mitt arbeide, jeg ønsker gjøre ting bra. Men tilbakemeldingene var fantastiske! Jeg roet meg, Ok jeg får til dette.

Nå har jeg hatt mange kurs. Jeg elsker lede mennesker. Jeg elsker å se de utvikle seg. Jeg hyler av glede inni meg når de er glade. Hva kan bety mer?

Livet er mer enn de fleste ser. Det handler om å være et medmenneske. Alt handler ikke om penger. Jeg gir når jeg kjenner det er rett. Jeg har mine drømmer om flere gratis prosjekt.

Hvis jeg kan få være med og endre flere liv. At jeg kan være en resurss for samfunnet. Fortiden min kom til nytte. Det er det jeg tenker.

Mye jeg ønsker endre, helst skulle jeg ha endret hele verden. Men den er jo rimelig drøy. Jeg håper bare at mine rop om et varmere samfunn kan komme frem mer. At mennesker begynner ta mer vare på hverandre.

Grip inn hvis dere ser noen leve i vold. Det er vanskelig å komme ut. Man føler seg lammet, man blir ofte truet og trykket ned i åresvis. Mange kommer seg aldri ut. De ender i selvmord.

Vær snill og gjør noe hvis du mistenker eller ser noe. Ikke vent til liv går tapt.

Selv jobber jeg ukentlig med voldsoffere. Mange opplever og bli utstøtt. Rykter som går, offeret står alene. Hele samfunnet trekker seg unna. Voldutøver som hoverer og har makten.

Hvordan jeg hjelper disse? Jeg må først fokusere for å få de til å klare holde seg oppe i en svært vanskelig tid. Mange vet ikke om de orker leve videre. Når samfunnet presser på og tror på løgnene som florerer.

Jeg blir flau på vegne av mine medmennesker. Tenk at vi oppfører oss slik med hverandre. Dessverre lytter mange helst til løgnen. Den er saftigere og mange føler seg bedre da.

Hvis alle hadde lyttet til hva som var sant hadde jo hele samfunnet blitt snudd på hodet.

Jeg opplever samfunnet som er sted for at løgner får leve.

Jeg har hatt kunder som har flyttet fra bygda si.

Men gjennom min karmalæring kommer trøsten. Jeg vet at alle mennesker får sin karma. Man trenger ikke gjøre noe. Den bare kommer, som et resultat av ditt valg.

Neste gang kan du jo tenke på hva evnt sannheten er. Lytt!