FERDIG MED FORTIDEN

Livet mitt etter jeg kom meg videre for 3 år siden har bestått av minner som har blitt servert meg. Jeg har ofte før tenkt på hvorfor jeg har så lite minner fra tiden fra skolen. Særlig barneskolen. Jeg har skyldt på min vanskelige situasjon hjemme.

Ja disse 3 årene har det virkelig vært mye og fordøye. Jeg er en jente som er født med et ærlig snakketøy, jeg mener slettes ikke oppheve meg selv som noe bedre enn andre. Men jeg husker fra jeg var liten at jeg konfronterte mine foreldre med det de gjorde som jeg syns var galt. Dvs disse minnene har kommet nå, noe har jeg husket litt.

Men selvsagt var de som foreldre flest på den tiden, barn skulle ikke ha noe å si. Fra jeg var liten kjente jeg en trang til å stoppe andre når de løy, når de gjorde ting de ikke burde. Jeg mente det ikke feil, jeg ville bare de skulle se hva de gjorde.

Jeg husker godt på barneskolen hvordan jeg så enkelte brukte andre. Når en person som ikke ble godt likt, plutselig var godt likt fordi man hadde litt penger og kjøpe godis for. Jeg oppdaget tidlig mennesker sluhet.

Jeg hadde snakke-tøyet i orden og sa ifra. Jeg tok igjen når jeg selv ble hundset med.
Jeg har alltid trigget mennesker. Især mennesker som ikke er helt ærlige. Jeg har alltid vært i veien.

Opp gjennom årene fra barneskolen har jeg ikke tall på hvor mye kommentarer jeg har opplevd for hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt komplekser for utseendet mitt. Og er enda ikke mål. Det hjelp lite at jeg havnet i noe som nesten endte livet mitt. 30 år av livet mitt.. borte.

Siden disse 3 årene har bestått av terapi for å forstå meg selv, gjenopprette meg selv. Har jeg hatt mange tanker om hvorfor jeg alltid er i veien. Er det fordi jeg ønsker fremme sannhet? Jo jeg vet jeg trigger en del. Men hva mer? Jeg vet jeg ikke er noe glansbilde. Så hva driver disse menneskene som vil ha meg av veien hele tiden?

Mange ganger har jeg tenkt tilbake til da Jesus var på jorden. Ja nå høres jeg kristelig ut, men dette er et godt eksempel om du tror han har finnes eller ikke. Jesus var i veien for løgnen. Han ønsket endringer for samfunnet. Han ønsket at mennesker skulle følge sannheten=lyset. Verre er det ikke.

Jeg vet ikke om det hadde vært bedre om mennesker hadde fått meg på det korset, spikret meg fast og fått meg vekk fra jorden.

Hvorfor skriver du dette Line?

Fordi jeg blir noen ganger flau over å være et av menneskene på denne jorden. At vi ikke har kommet lenger. Siden Jesus tid. Er det virkelig mulig å utvikle seg så lite? At vi skal bruke så lang tid på å godta hverandres meninger, forskjeller, sannheter.

Du ser samfunnet, mobbing øker og øker. Forskjellene mellom fattig og rik større og større. Dermed mer mobbing.

For en utvikling, jeg har min mening og sannhet ang dette. Jorden er full av feil ledere på toppen. Ja vi andre har og et ansvar, men de ledere som styrer landene har det største ansvaret. Dems energi styrer mye, den energien sprer seg fordi de styrer landet. Feil leder = ubalanse i landet, usikkerhet i mennesker, mer sykdom. Utviklingen går feil vei.

Ja det er nå min mening. Dessverre passer ikke alle som ledere. Og hvis de er maktsyke så kan det raskt gå til helvete.

Jeg håper på endringer i verden. Jeg har hvertfall skapt en del endringer i eget liv, kjemper for samfunnet.

Jeg er ferdig med stedet jeg gikk mine barnsben. Det er slettet fra mitt indre kart. Farvel, dere lærte meg mye. Jeg skal videre nå!

SUPER TILBUD KARMABEHANDLING

SUPER TILBUD INTENS KARMA BEHANDLING

Over 5 dager. 19-23 oktober. Førpris 1500,- nå 1100,-
Kjører et super tilbud neste uke for dere. Max 10 plasser.

Du trenger ikke være i ro under behandlingene. Les mer i innlegget om behandlingen.

🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

NESTE UKE BLIR DET KARMAUKE
————————————————-

Vi mennesker er påvirket av våre forrige liv. Ofte kan ting gå i gjentagelser, en læring du egentlig er ferdig med, derfor brenner jeg kontrakter. For og 0-stille.

Klippe tråder er liv du har levd som har vært traumatiske, vonde, opplevd svik. Du bærer nemlig rester av de livene i sjelen din.

Kanskje forstår du ikke hvorfor du har trøbbel med noe som ikke har noen opprinnelse fra dette livet. Jeg har opplevd at mennesker har feks redsel for brann dette livet som stammer fra forrige liv. Vi er bundet med tråder til forrige liv, derfor henger følelsene og med. Trådene skal løse seg opp, men har ikke alltid gjort det helt.

Det mennesker oftes merker etter en karma runde som dette er at de føler selv mer klar i hodet, ser livet annerledes, føler seg mer glade.

Ei skrev til meg en stund etter behandlingen, at det var som om hun hadde våknet. Hun så livet helt annerledes.

Du endrer energi ved og kvitte deg med det gamle. Da tiltrekker man seg lettere det man ønsker.

Det er ikke slik at man trenger karmabehandling fordi man har dårlig karma. Alle mennesker lever liv om og om igjen. Vi er alle bundet til noe bakover.
Derfor er dette nyttig for alle.

Du trenger ikke være i ro under denne behandlingen.

Karmabehandlingen innholder
——————————————-

Behandlingen pågår i ca 20 min hver dag.

-kanalisering /reading hver dag

-Leser dine forrige liv( klipper trådene)

-Brenner kontrakter fra alle forrige liv( avtaler vi har gjort før vi kom hit ned 0-stilles).

– Renser familirekkene ( energien bakover i genrasjoner)

– klipper tråder mellom deg og de relasjoner som har
tråder som bør klippes. ( gode tråder kan ikke klippes).

– Healing med krystaller, forløser fortid, bekymringer og angst. Renser chakra og energifeltet, dette blir gjort hver dag.

– fjerning av forbannelser tilbake i tid

Behandlingen koster (1500,- for en uke. ) nå 1100,- kun neste uke!!!

Send sms:97779824
Eller bestill via skytsengel siden Facebook.

Velkommen❤️

MINE BEHANDLINGER

HUSRENS
——————-

Bruker 3 dager på husrens med tunge energier i grunnen. Disse ligger ofte i lag. Det ligger og ofte forbannelser i lag. Portaler står ofte tett i tett i grunnen.

Hvordan du merker at du har dette der du bor? Mye vondt i hodet, svimmel, sover dårlig, lite energi, kvalme, mye sinne, familier kan bli splittet av disse energier påvirkning.

Du ser kanskje sorte og grå siluetter og skyer som sveiper rundt. Føler deg redd og utilpass. Føler uro, utrygghet.

Alle i hustanden blir og renset og healet.

Jeg renser hus fra her jeg bor, jeg trenger ikke komme til stedet. Jeg går ut og inn av rensen gjennom 3 dager. Med en kontakt med deg selfølgelig. Hvor jeg oppdaterer deg på melding hver dag eller en telefonsamtale etter rensen er ferdig.

Jeg har ofte husrens steder der mennesker har hatt mange husrensere. Det er ikke at de har vært dårlige, men vi har forskjellig læring. Jeg jobber fra under jordskorpa og opp.

4600,- er inkl moms.

Bestill på sms:97779824

TELEFONTIMER
————————

15 min 300,-
30 min 600,-
60 min 1100,-

Coach, healer, dyretolk, klarsynt, karma-mester.

Over telefon bruker jeg Alle mine evner. Jeg ser DEG,leser /gjør reading av din sjel. Får opp hva du trenger vite nå. Kanskje trenger du hjelp videre. Hjelp i kjærlighet, hjelp til en vanskelig situasjon. Jeg leser mennesker klart og tydelig. Ønsker bevisstgjøre deg, se deg så du kan forstå hvem du er.
Kanskje trenger du løsrive deg fra fortiden, jeg har karma evner, ser forrige liv, kan klippe tråder mellom forrige liv og dette livet.

Føler du at du sitter fast? At livet ikke kommer dit du vil? Jeg jobber med å rydde vei for mennesker. Hjelpe de videre. 💖

AVSTANDs TIMER/ FJERNBEHANDLING
———————————————————-

I avstands timer må du ikke være i ro, det bestemmer du selv. Om du ønsker gjøre det en rolig stund med meditajonsmusikk.

Vi avtaler tidspunkt, jeg sier ifra når jeg starter. Sender deg tilbakemelding like etter behandling om hva jeg har gjort og fått opp,

En avstandstime inneholder alltid en reading/lesing av sjelen i starten. Så tar jeg for meg behandlingen. Alt sjelen din forteller noteter jeg ned.

Det jeg trenger av info er navnet ditt og et bilde av ansiktet ditt.

Du kan velge mellom

Karmabehandling
—————————
ser i dine forrige liv, klipper tråder, evnt brenner kontrakter, rydder i forbannelser, renser familirekkene. Ettersom hva sjelen din forteller meg).
Healer, forløser, renser ut gamle lag. Renser chakra og energifelt.

HEALING
—————-

Healing, Forløser fortid, forløser det sjelen din forteller meg. Healer og renser ut lag. Gjentar prosessen. Renser chakra og energifeltet.

AVSTANDSTIMER PRIS
———————————-

30 min 600,-
60 min 1100,-

Kontakt meg via siden her på melding for bestilling. Eller send sms:97779824