ER KJÆRLIGHET OPPSKRYTT?

<img src=

Jeg er en håpløs romantiker. Jeg har denne julen slukt ned alle klissete amerikanske julefilmer. Som sikkert mange ikke orker se engang. Jeg har alltid drømt om et forhold med gjensidig respekt og kjærlighet. Men fins det?

Jeg må innrømme at jeg hadde mistet troen. Livet ga meg det motsatte. Men i mitt nye liv livner drømmene mer til. Jeg fant mer meg selv som tiden gikk. Men når man er så brent er det ikke enkelt. Jeg er såpass brent at hender og tær er kullsorte.

Men man må jobbe med seg selv. Så kommer man videre. For selv om man har opplevd noe som gjør at man mister troen på at det kan gå. Så må man tilslutt utfordre seg selv. Alle er ikke like. Man kan møte en fantastisk person som er midt i blinken. Men man må åpne opp for det.

Kanskje blir man er smule kritisk og sær. Jeg er såpass voksen nå at jeg gidder ikke havne med noe som ikke føles rett. Og hvor finner man noen som kan passe med denne budeia? Som ønsker leve tilbake i tid på mange måter. Noen vil himle med øynene. Syns jeg er merkelig, ja det er jeg. Jeg vet godt jeg skiller meg ut.

Jeg er ikke som de fleste. Jeg går andre veier, jeg har lært meg å gi blanke i hva andre mener og tror.

Å ja, mange syns mine fremtidsdrømmer er vel ambisiøse. Det er en blanding av å komme fremover og hjelpe mest mulig mennesker. Samtidig kunne leve tilbake i tid, dyrke grønnsaker, leve i takt med jorden. Ta vare på det rundt oss. Slik vi lever i dag kan vi ikke holde på. Det gjør oss heller ikke godt.

Hvordan jeg skal rekke alt? Aner ikke, jeg bare drømme og vet at drømmer blir sanne.
Jeg drømmer om den rette. Han som får hjerter mitt til å banke så det hopper ut. Som vil se meg og jeg han. At vi har mye eller noe samme visjoner om livet.

Noen spurte meg.. dater du Line? Jeg har ikke datet en kjeft😂.. det har ikke manglet tilbud. Hjelpes, uten at det høres for kvalmt ut så har det vært både det ene og det andre. Strømmer meldinger inn til tider. Bilder av div kroppslige deler. Men hvis en mann tror han fanger meg med et bilde av hans nedre deler så er det tvert imot. Blokkert tvert!!! Jeg vurderer han ikke engang. Forkastelig!! Æsj!

Hva er det med menn og det der? Tror de vi jenter tenker kun på det der nede? Nope!!! Ikke jeg. Jeg er mer intressert i hva du har mellom ørene. Dine verdier i livet, dine visjoner. Og om du vil noe. Hvordan du behandler andre mennesker. Det kan ikke din pikk fortelle dessverre. Så pakk den inn for Guds skyld.

Jeg vet hva jeg vil ha, og jeg er såpass sta og vrang at jeg tar ikke til takke med noe på halv veien. Da har jeg bestemt meg for at jeg fungerer godt som en singel kvinne.

Men Line da, du vil vel ikke være alene. Hvem skal hjelpe deg? Hjelpe meg? Jeg har klart meg selv hele livet, skulle jeg ikke klare resten. Jeg er heldigvis ikke hjelpesløs. Jeg håndterer både drill og sag bra. Skal få tatt meg et snekker kurs. Jeg ser løsninger, ikke hindringer.

Nå høres jeg sikkert litt kald ut, men man kan fint klare seg uten en mann altså.
Jeg tar ikke en fordi han kan hjelpe meg. Vil jeg ha hjelp? Nei! Vi lever i 2021. Jeg har alltid vært selvstendig. Jeg setter meg ikke ned når ting går imot. Da retter jeg meg ytterligere og ser løsninger.

Jeg er ikke bedre enn andre. Selv om du nå syns det høres slik ut. Livet har bare fart litt hardt med meg. Jeg har ikke lett for å be om hjelp. Fordi jeg alltid har stått alene selv med mange rundt meg. Jeg har funnet løsninger selv. Så jeg kjenner jeg fortsatt er slik at jeg skal fikse alt på død og liv selv.

Så er ekte kjærlighet virkelig? Noen tror at det er bare på film. Men det mener ikke jeg. Det finnes!

Jeg arbeider jo mye med å hjelpe andre i kjærlighet. Men så mange som sliter finne sammen. Ofte når man er voksen så har man en bagasje som gjør at det blir en hindring. Man er redd for å gå inn i noe nytt. Redd man tar feil igjen. Den kjenner jeg igjen, og de kan jo se snille og greie ut, Men hva gjemmer seg bak denne masken når du får personen på to mannshånd?

Ja kjærlighet er skremmende for mange, fallhøyden stor. Men man må ta sjansen når du møter den. Ikke la den gå.