DEN NAKNE SANNHET

Hun har opplevd misbruk fra hun var liten. Alltid en uro, alltid i veien. Aldri bra nok! Hun er den som fikk skylden, den andre kunne legge skylden på.

Hun har skrubbet kroppen sin så huden nesten ikke var hud lenger. Hun følte seg skitten, etter voldtekter etter voldtekter. Av flere..
livet vil ikke bli normalt igjen. Livet vil aldri bli som det kunne blitt.

Et normalt forhold vil bli vanskelig sa psykologen til henne.
Hun er så sterkt sveket, brukt, tråkket på. Så selv om hun vil klare livet, vil livet ha amputasjoner. Det vil for alltid være arr, som hun har jobbet hardt for å få til å Gro.

Hun har mistet flere barn, hun er banket og slått for at hun skulle abortere. Livet har vært bare en tykk sort tåke. Noen påførte henne opplevelser som de verste du kan tenke deg. Hun kom seg ikke ut av dette helvete. Misbruket fortsatte selv etter hun prøvde komme ut når livet holdt på og ebbe ut. Enda fortsatte misbruket, voldtekter. Uten tanke for hva de gjorde med henne.

Hun prøvde ta livet sitt flere ganger. Ingen ville tro hva som hadde skjedd med henne gjennom så mange år. Et under at hun lever, hun har vært nære døden flere ganger. Kvelertak på kvelertak i voldtektene. Gjorde at hun ikke fikk puste. Slag og spart, bundet, dopet.

Dette er en historie fra virkeligheten jeg har fått lov til å dele av et voldsoffer jeg har jobbet med. Voldsofferet vil være anonymt.

En naken sannhet.

Se dine medmennesker, liv kan være et fengsel, et offer for andres sexlyster.

0 kommentarer

Siste innlegg