FERDIG MED FORTIDEN

Livet mitt etter jeg kom meg videre for 3 år siden har bestått av minner som har blitt servert meg. Jeg har ofte før tenkt på hvorfor jeg har så lite minner fra tiden fra skolen. Særlig barneskolen. Jeg har skyldt på min vanskelige situasjon hjemme.

Ja disse 3 årene har det virkelig vært mye og fordøye. Jeg er en jente som er født med et ærlig snakketøy, jeg mener slettes ikke oppheve meg selv som noe bedre enn andre. Men jeg husker fra jeg var liten at jeg konfronterte mine foreldre med det de gjorde som jeg syns var galt. Dvs disse minnene har kommet nå, noe har jeg husket litt.

Men selvsagt var de som foreldre flest på den tiden, barn skulle ikke ha noe å si. Fra jeg var liten kjente jeg en trang til å stoppe andre når de løy, når de gjorde ting de ikke burde. Jeg mente det ikke feil, jeg ville bare de skulle se hva de gjorde.

Jeg husker godt på barneskolen hvordan jeg så enkelte brukte andre. Når en person som ikke ble godt likt, plutselig var godt likt fordi man hadde litt penger og kjøpe godis for. Jeg oppdaget tidlig mennesker sluhet.

Jeg hadde snakke-tøyet i orden og sa ifra. Jeg tok igjen når jeg selv ble hundset med.
Jeg har alltid trigget mennesker. Især mennesker som ikke er helt ærlige. Jeg har alltid vært i veien.

Opp gjennom årene fra barneskolen har jeg ikke tall på hvor mye kommentarer jeg har opplevd for hvordan jeg ser ut. Jeg har hatt komplekser for utseendet mitt. Og er enda ikke mål. Det hjelp lite at jeg havnet i noe som nesten endte livet mitt. 30 år av livet mitt.. borte.

Siden disse 3 årene har bestått av terapi for å forstå meg selv, gjenopprette meg selv. Har jeg hatt mange tanker om hvorfor jeg alltid er i veien. Er det fordi jeg ønsker fremme sannhet? Jo jeg vet jeg trigger en del. Men hva mer? Jeg vet jeg ikke er noe glansbilde. Så hva driver disse menneskene som vil ha meg av veien hele tiden?

Mange ganger har jeg tenkt tilbake til da Jesus var på jorden. Ja nå høres jeg kristelig ut, men dette er et godt eksempel om du tror han har finnes eller ikke. Jesus var i veien for løgnen. Han ønsket endringer for samfunnet. Han ønsket at mennesker skulle følge sannheten=lyset. Verre er det ikke.

Jeg vet ikke om det hadde vært bedre om mennesker hadde fått meg på det korset, spikret meg fast og fått meg vekk fra jorden.

Hvorfor skriver du dette Line?

Fordi jeg blir noen ganger flau over å være et av menneskene på denne jorden. At vi ikke har kommet lenger. Siden Jesus tid. Er det virkelig mulig å utvikle seg så lite? At vi skal bruke så lang tid på å godta hverandres meninger, forskjeller, sannheter.

Du ser samfunnet, mobbing øker og øker. Forskjellene mellom fattig og rik større og større. Dermed mer mobbing.

For en utvikling, jeg har min mening og sannhet ang dette. Jorden er full av feil ledere på toppen. Ja vi andre har og et ansvar, men de ledere som styrer landene har det største ansvaret. Dems energi styrer mye, den energien sprer seg fordi de styrer landet. Feil leder = ubalanse i landet, usikkerhet i mennesker, mer sykdom. Utviklingen går feil vei.

Ja det er nå min mening. Dessverre passer ikke alle som ledere. Og hvis de er maktsyke så kan det raskt gå til helvete.

Jeg håper på endringer i verden. Jeg har hvertfall skapt en del endringer i eget liv, kjemper for samfunnet.

Jeg er ferdig med stedet jeg gikk mine barnsben. Det er slettet fra mitt indre kart. Farvel, dere lærte meg mye. Jeg skal videre nå!

0 kommentarer

Siste innlegg