KJÆRLIGHET

Kjærlighet, ekte kjærlighet er når du kjenner en hel elv renne gjennom deg av gode følelser. Du mister fotfestet, du svever. En eksplosjon av følelser som åpner hver eneste tette kanal.
Svevende, følelsen av å ha fått vinger og fly med.

Det kribler i hver eneste celle i deg, yrende og glad. Livet får en ny mening, det velter om. Det røsker det vonde fra fortiden vekk.

Kjærlighet, ekte kjærlighet er en følelse som aldri blir borte. Den brenner ikke ut, den svinner ikke. Den kan ikke sammenlignes med å bli betatt som er en veldig kort følelse. Eller passion som og er kortvarig. Som kanskje varer bare 2 første møter.

Ekte kjærlighet mellom to er helt annerledes. Man forstår hverandre ofte på en helt annen måte når man møter noen man hører til sjelelig. Du vil ikke kunne ta feil. Det er så stor forskjell på disse følelsene. Ekte kjærlighet rister i hele din tilværelse. Endrer hele livet ditt til noe helt fantastisk.

Men noen ganger blir kjærligheten satt på store prøver. Ofte blir de dratt fra hverandre på forskjellige måter. Universet ønsker de skal kjenne hva de mistet, hva de virkelig føler uten og være nær på noen måter. Men likevel føler man seg nær.

Savnet kan ofte bli enormt stort, en stor sorg i hjerte og sjel. Livet kan føles mørkt, lite verdt og leve. Livet er ingenting uten den andre halvparten man hører til. Følelsene er så sterke at selv om det er milevis mellom dem så kan de føle hverandres energi nært.

I noen tilfeller drar universet dem sammen igjen når testen og prøvelsene er over.
Kjærligheten er sterkere enn noen gang hvis det er mulig. De vil bare ta vare på hverandre. Ingen kan noen gang komme mellom de. Den styrken de nå har på ferden videre er unik. Derfor måtte de rives fra hverandre. For å kunne ta vare på det de har, denne sterke kjærligheten. Ikke ta den for gitt. Men og for sammen stå imot motgang som vil ødelegge for de.

Jorden vil alltid ha et mørke og et lys. Det mørke vil alltid prøve ødelegge for kjærligheten. Lyset er alltid sterkere og vil vinne. Kjærlighet skyver alt det mørke ut til de mørke krokene de hører til i.

Ta vare på kjærligheten når du møter den. Ikke skyv den vekk. Vern om den.

0 kommentarer

Siste innlegg